Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Szexuális zaklatás miatt, ...!"

2017-12-15
Adminisztrátor
714
Azt gondolhatjuk minden férfiú élete során átélte, milyen érzés amikor az embert tökön rúgják. A kapott lenyűgöző élmény, legyen az bíróság, ügyészség által bevégeztetett, az elért személy számára feledhetetlen, ugyanis: : BEDAGAD A SZERKEZET. Az áldozatot, állati erejű feszültség tölti el és esküt tesz, hogy ezen emberi zaklatásnak hangot ad. Egyszerű üvöltésbe tör ki. A tisztességes elvi megoldás több tíz kiló jégben rejlik, aminek jótékony hatása a jelenség lelohadását segíti. Valószínűen ezek után egy ultrahang vizsgálat is esedékes lehet.
Nos, mi ez, ha nem szexuális zaklatás?

A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt megunta a zaklatást és arra az elhatározásra jutott felszólítja a bíróságokat az elmaradt 25 éve folyó perek lezárására, különben  mi teszünk "szexuális zaklatásra" ajánlatot.

A párt ellen használt mázsányi jeget használják saját gyógyításukra! Az ultrahang vizsgálatra pedig, mi írjuk ki a beutalót.

Lassan gyógyuló tök jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse