Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

"Okos A Telefon, és én lennék a hülye"?

2017-12-19
Adminisztrátor
793
Én, egy jóhiszemű ember vagyok és látva az embertársaim kezében az "okostelefonnak " mondott kütyüket, azt gondoltam, ezek tudnak valamit, amit én nem, tehát a kíváncsiság rávitt, vettem egy okostelefont. A vásárolt készülékemet otthon kibontottam a csomagból, elolvastam a tudni valókat. Bekapcsoltam a készüléket, ami  villogni kezdett és a képernyőn megjelentek mindenféle kriksz - krakszok. Nos azt gondoltam, beindult a jólét. Elsőre az okostelefont a konyhai asztalra tettem és ráparancsoltam:  főzz nekem valami finomat!  Az bezzeg nem csinált semmit. Még egyszer ráparancsoltam: főzz egy teát! Akkor sem csinált semmit. Közben feleségem hazaérkezett és látta miket művelek, hogy erőteljesen pofázok a készüléknek. Asszonyom: - Jenőke, ez igaz egy okos telefon, de majd én főzők neked valami finomat és mellé egy teát. Feleségem valóban betartotta szavát, isteni finomat főzött. Megvacsoráztunk és mint általában, a teli has megkívánja az ágyat. A lepihenés előtt arra gondoltam letusolok. A fürdőszobába is magammal vittem az okostelefonomat, letettem az automata mosógépre és újólag parancsot adtam: megfürdök, mosd meg a hátam! Az okostelefon ismét nem csinált semmit. Magamban kezdtem beszélni: - ez hülye még ezt sem tudja megcsinálni, akkor miért okos. A fürdőszobából kikiabáltam: - drága kis feleségem, gyere mosd meg a hátam. Ő bejött és jó eső érzések közepette lecsutakolt. Hamvas tiszta testemmel bementem a hálószobába , ahová szintén magammal vittem az okostelefonomat. Letettem az éjjeliszekrényre. Asszonyom közbe szintén bejött és mellém telepedett. Kezével átölelt és éreztette velem itt valami elkezdődött. Én egy kicsit  valóban elszenderültem és hogy ne maradjak blamázsba parancsot adtam az okostelefonomnak: helyettesíts kérlek.  Az már megint nem csinált semmit. Piszok mérges lettem és ráförmedtem az okostelefonomra:- mitől vagy te valójában okos, három kívánságom volt abból egyet sem tudtál teljesíteni. Erre nem válaszolt. Piszokul begőzöltem, megfogtam, földhöz vágtam és még meg is tapostam: TE ENGEM TÖBBÉ NEM NÉZEL  HÜLYÉNEK!  Visszafeküdtem az ágyba és a drága feleségem óhaját teljesítettem. Én lehet hogy okos nem vagyok, de feleségem idáig nem panaszkodott.

Fiataloknak útravalóra. Többet foglalkozzatok egymással, mint az okoskodó telefonotokkal. Láthatjátok, okostelefonnal még gyereket sem lehet csinálni, akkor mi ezekben az okos???

én lennék a hülye, jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse