Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

"LABANC ÁTOK"

2024-01-18
Adminisztrátor
51
Feltételezések átka rongálja a magyar népet és miközben éppen amikor valaminek örülni kezdünk, - netalán a nemzeti egység oldalára billenne a mérleg nyelve, - akkor jönnek az osztrákok és azonnal elveszik a MAGYAROK ÖRÖMÉT.
Eleve nem vagyok nagy kézilabda rajongó, de most - felidézetten visszanyúlva a múlba, - mintha újból a labancok átka ülne rajtunk és mint a korábbi századokban az ő kapcsolataik miatt, mindig a magyar jött ki vesztesen.
- a török után jöttek a labancok, akik megmaradt várainkat felrobbantották
- évtizedeken át szívták a magyarok vérét
- az anyanyelv használatot nem ismerték el
- a magyar függetlenséget még szikrájában kioltották
- a szabadság harcunkat letörték, a magyar vezérkart lemészárolták
- a monarchia felsőbbrendűségén át, Európa központi hatalmává nőtték ki magukat 
- a trónörökös meggyilkolása azonnali háborút jelentett
- 1920-ban, ki volt annak a hülye háborúnak a legnagyobb vesztese - A MAGYAR
- A MONARCHIA másodrangújaként, a VESZTETT HÁBORÚ UTÁN, az osztrák, hazánk feldarabolásából területileg nyertesként profitált. ÉRTIK EZT ???
- Újabb átok ! Ausztria szülötte - ADOLF HITLER, tragédiát hozott a világ népeire
- 1988-89-90 , a magyar nép, szinte elbódult állapotban hordta az osztráknak a párnából elővett DM-et, dollárt, svájci frankot. Köztudott, a 22 milliárd dollár államtartozásunkat ki tudtuk volna egyenlíteni, NEM !!! Két éves magyar költségvetés összegét tolták "talicskán" ( HŰTŐSZEKRÉNY ÉS TV KÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSRA )annak a labanc társadalomnak, akik több évtizeden át a magyart rabszolgaként kezelték és AKIK MIATT,ELVESZÍTETTÜK HAZÁNK KÉTHARMADÁT. 
Gondolkodjanak el azon, ha nincs monarchia, Erdély, felvidék, új -vidék még ma is Magyarország. Hogy a lúd tovább hízzon, belebonyolódtunk a NATO és Európai Unió elmeháborodottak "hálójába", aminek vasökle, éppen napjainkban súlyt le a magyarra.
Na, és most ez a kézilabda mérkőzés ! NEKEM BETETTE A KAPUT ! ŐSZINTÉN, MI A BÁNATOS TÚRÓNAK KELL MÉG JÖNNIE 2024-BEN, hogy a magyar szeme felnyíljon?
MIÉRT ÁLLUNK ÁLLANDÓAN A VESZTESEK OLDALÁN ? A GYÖNYÖRŰEN HANGZÓ ISTEN, HAZA, CSALÁD FOGALMAIT, A MAGYAR NÉPTŐL VÉGÉRVÉNYESEN MEGVONTÁK ? VAGY A MI POLITIKAI IRÁNYÍTÓINKBAN KERESENDŐ A HIBA ?
ERRE, ÖNÖK ADJANAK VÁLASZT. 
EGY BIZONYOS, NEKEM AZ OSZTRÁKOK, SOHA NEM VOLTAK A "SÓGOROM".
A MAGYAR KÉZILABDÁZÓINK MA ESTI BÉNULTSÁGÁT, A FOLYTATÓLAGOS ÁTOK KÍSÉRTI ? TALÁN NEM PSZICHÉSEN KELL A MAGYAR JÁTÉKOSOKAT FELKÉSZÍTENI, HOGY A TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEIKET MEGNYERJÉK ? DE, DE, DE ! HIGGYÉK EL, EZ A NEMZET JOBBAT ÉRDEMEL !!!

J.E.  
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse