Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

"Félelem bére"

2017-12-02
Adminisztrátor
780
A magyar nép évszázadokon át csak diktátumokkal terhelten létezett. Azért nem lehet az élt szót használni, mert valóban  napról-napra csak a túlélést gyakorolhattuk. 1900-as év kezdetétől máig bezárólag, olyan mértékű nép meggyőzést kellett a magyaroknak elszenvedni, hogy félelembe él még ma is. Hazug eszmeiségek:  kapitalizmus, szocializmus, forradalmak és megfigyelhető minden visszavezethető a jelen politikai erők hatalomgyakorlásához is. Belügyi erőszakkal védelmet élvezők, azt sem tudják kinek mikor mit mondtak, csak amikor összecsap a fejük felett az emésztőgödör tartalma,akkor próbálnak magyarázkodni és amennyiben evvel sem tudják a választókat félelembe tartani, JÖN SOROS GYÖRGY SZINDRÓMA ÉS MÁRIS MŰKÖDIK A TERV.
Tisztelt magyarok!
Tanulják meg végre, a negatív hírekkel is befolyást lehet gyakorolni. Napjaink eseményei tökéletesen példázzák a megfélemlítést. Van az erős pénzügyi guru és a szegény elesett tanítvány.  Amennyiben Orbán Viktor korábban éppen a Soros György alapítvány gyereke volt, miként jöhetett létre ilyen mélységű ellentét a két ember között? Eszméletlen agyafúrtság  is képben jöhet. Mi történik, ha a szemünk előtt lezajló vérig menő vita, csak színjáték? Mi van akkor, ha  negatív egymásra mutogatás mögött egy csodás megállapodás húzódik? A politikusok PICCCCOLÓGUSAINAK feladata, a népbefolyás hatásgyakorlásának ELMÉLETI KIVITELEZÉSE. A gyakorlati részt, a politikai aljas megállapodások tartalmazzák, amiről a nép soha nem értesül, csak bőrén érzi hatásait. Térjünk vissza a szócsövekhez! Megfigyelhető, a hatalom kiszolgálói, milyen mértékű média megjelenést kapnak, szinte napról- napra ugyanazok a személyek harsogják az IGÉT ! A tisztességes játék képét sem jelenítik meg, hogy legalább időközönként lecserélnék őket. Tisztán látszik, a politika annyira biztosra akarnak menni, hogy az sem érdekli Őket, ha az országunk gondolkodói már csak nevetnek az egész színi előadáson. JÖNNEK A MIGRÁNSOK, JÖNNEK A MIGRÁNSOK !!!! A mai jelenség csak egy hosszú előre eltervezett folyamat végterméke. Csodák nincsenek!  Egy bizonyos, a keresztényi tanok jelene instabillá vállt, a brüsszeli küldöttek kihúzták a talajt Európa talpa alól. Ami érthetetlen? A XXI. század digitális világában, éppen az értelmiség hatására feszülnek a vallások egymásnak, amikor Isten pedig soha nem mondta :
 
-ÖLD MEG EMBERTÁRSAD ÉRTEM!!!!!
 

"Mit csinálsz ember? A józan elméddel némi baj van?  Évezredek aljasságaiból semmit nem tanultál? FELMERÜLŐ KÉRDÉS.:  AZ EMBERI ÉLET SORÁN FELLÉPŐ NEHÉZSÉGEK  TERHE, VAGY HALÁL  PILLANATÁBAN  MILYEN JOGON FOHÁSZKODSZ  A MEGVÁLTÓHOZ?

 
Álszentek többségben  jeligével .

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse