Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

"Bébetegségek a fejekben"

2018-02-01
Adminisztrátor
762
Demokratikus választások? Maga a nép deklarálja saját vérszívóit ?  Ne nevettessék ki magukat a népnyúzásra szakosodottak. Legdurvábbak egyike:, őket saját maguk védelmére hozott törvény mögé bújnak és onnan tüzelnek a későbbiekben saját választóikra. A mai törvény szerint a parlamenti képviselők oltalom alatt állnak, kiadatásukról nagyon nehéz intézkedni, általában a parlamenti vizsgálóbizottság felállításával megteremtett CIRKUSZI MUTATVÁNY játszódik le a választók megnyugtatására. Az esetek többségében az érintett vizsgált személy felmentést kap. Ez úgy felbátorítja a személyt, hogy még durvábban esik a népzsigerelésnek. Minden olyan törvényjavaslatot megszavaz, amiben érzi: - evvel tudok a népen a legnagyobbat csapni. Ezt nevezzük XXI. századi modern pallósnak.Ismert módszerek egyike, vagy befogjátok a szátokat, vagy  elveszítitek a munkahelyeteket, ami által nem tudjátok fizetni a banki kölcsönötök törlesztését, vagy az albérletet és már is az egész család az utcára kerül. EZEK UTÁN, pofátlanul felajánlják, MAJD MI SEGÍTÜNK !!! Ez is egy gyilkossági módszer, továbbiakban a zsarolás egyik műfaja. Tudomásunkra jutott több ilyen és hasonló történet, tehát nem valótlan állítás, ami itt weboldalra került. Minden ahol pénzmozgás fedezhető fel, és a kisember morzsákhoz juthat, a hatalom azonnal odafigyel és ha kell lecsap, evvel szemben saját már megzsarolt vállalkozói klientúrájukat nem zargatják, mert ŐK A TEJELŐ, FEJHETŐ TEHÉNKÉK. NESZE NEKED MAGYAR VÁLLALKOZÓ ! Erre utalóan érdemes betekinteni a magyar vállalkozók átlag életkorának alakulásába. RETTEGÉSBEN ÉLNI, CSAK AZÉRT, HOGY EGY KIFLIVEL TÖBBET EGYEK ? A RAJTUK GAZDAGODÓK SZÁZAI NYUGODTAN ALSZANAK, MERT A NAPI LESZAKÍTOTT INGYEN JÖTT PÉNZBŐL  MÉG NYUGALMUKAT IS MEGVEHETIK.

A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt mindent elkövet, hogy a parlamentbe jutása esetén törvénybe iktassa, a képviselők visszahívhatóságát. A feltehető elkövető ügyeit, ne a parlamenti bizottság vizsgálja, hanem egy teljesen független bíróság, amiknek  működtetésére is törvényt kell alkotni. A legfontosabb, hogy a bíróságok kizáróan a törvény betartásával hozhassák meg ítéleteiket. A bírók ne lehessenek befolyásolhatók, vagy ha ezt mégis valaki befolyásolni próbálja, vagy azt elfogadja,annak büntethetősége dupla időtartalmúnak kell  legyen, mint normál esetben.
A Kisgazdapárt  A MAGYAR NÉP PÁRTJA. MINDEN AMI MAGYAR ÉRDEK, CSAK AZ SZÁMÍT! AMENNYIBEN AZ USA ELNÖKE SAJÁT NÉPE ÉRDEKÉBEN UGYAN EZT A HANGOT NYILVÁNOSSÁ TETTE, AKKOR A MAGYAR NÉPNEK IS JOGA VAN SAJÁT NEMZETÉÉRT TENNI.
ORSZÁGUNKBAN SENKINEK NEM KELL FÉLNI, EZ EGY SZABAD ORSZÁG, CSAK ÁLLJUNK KI KÖZÖSEN ÉRTE.

Isten óvja hazánkat, Magyarországot!  Ennek az eszmének éllovasa a Független Kisgazdapárt. Bort Búzát Békességet kívánunk Önöknek.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse