Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15903

" Pesti Srácok" nem tudják ...

2024-01-26
Adminisztrátor
37
Tisztelt magyar Fiatalság !
Bocsánatot kell kérjek, hogy egy kemény kezekkel irányított politikai hatalom szócsövei ellen merek szólni. Mai fiataljainknak ebben a világban, - minden vicc új ! Amivel még határozottabban minden magyarnak tisztában kell lennie, ez a hatalom, ugyan azon csecseken nevelkedve fogalmaz, mint a kommunizmusban, csak éppen fordítva ülve a lovon. 
Számomra érthetetlen, hogy a túróban fordulhat elő, azok harsognak a múlt rendszer ellen, akik még 33 évvel korábban komoly hatalmi pozíciókban voltak. KISZ-KB, MAGYAR SZOCIALISTA MUNKÁSPÁRT, BELÜGY, SZOT, HONVÉDSÉG, TITKOSSZOLGÁLATOK, és valójában ezt a sort, még napestig, hosszasan lehetne sorolni.
MI ENNEK A KÖPÖNYEGVÁLTÁSNAK A HÁTULÜTŐJE ? NAGYON SOK FIATAL A FIDESZ BEFOLYÁSA ALATT FOGALMAZ MEG GONDOLATOKAT, AMIK ÉPPEN OLYANOK, MINT AMIKOR FELESÉGEM AZT MONDTA - MI A TÚRÓNAK KELL TÖRTÉNELMET TANÍTANI, AMIKOR A MINDENKORI POLITIKAI HATALOM HATÁROZZA MEG AZ "IGAZSÁGOT" ?
Erre utalva egy rövid megjegyzés : Csuhaj Ildikó újságírónő egy alkalommal felkért a Kossuth -téren, hogy nyilatkozzak. Válaszom ! Csak akkor vagyok hajlandó egy szót is mondani, ha azt írja le amit mondok. Saját extra véleményét tartsa meg magának. Ez a hölgy megtartotta a szavát és másnapi lapokban valóban az volt olvasható, amit mondtam. EZ IS RITKA !

Miért írtam le ezt ? Sajnos a "Pesti Srácok, ORIGO onliene lapok, egyre több butaságot, majd mondható szélsőségesen fogalmaznak. Tökéletesen teljesítik kenyéradó gazdájuk elvárásait, mivel onnan remélik az apanázst. 
Kérem, a következő mondatokat alapos mélységben elemezzék ! 

"Pesti Srácok" : a vidéki tanyák felszámolásáért, a volt kommunista párt a felelős. Ez úgy hangzik, mintha a baloldalt akarnák MOST lejáratni.   
A kommunista rendszerben történtek vitathatlanok, de ebben az elmúlt 33 évben éppen a fidesz- kdnp volt az, akik a tanyák, a kis családi vállalkozásokat nem preferálták, hanem  a saját baráti körük nagyvállalkozásaikra tették voksukat. MIÉRT ? AZOK AZ EMBEREK HOLMI SZÁZMILLIÓKÉRT ELADTÁK LELKÜKET, - (elnyert pályázatok összegének visszaosztásával) - AMI ÁLTAL AZ OSZTRÁK , NÉMET, OLASZ, FRANCIA CSALÁDI GAZDASÁGI MINTÁKAT KIPUSZTÍTOTTÁK A MAGYAR TÁRSADALOM GONDOLKODÁSBÓL.

TISZTELT OLVASÓINK ! A Fidesz- KDNP-nek 33 éve volt, hogy azokat a mára lerombolt, de még tanyaszámmal rendelkező "sírhalmokat" visszaállítsák eredeti állapotukra és evvel is bebizonyítsák : MI A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGI KISTERMELŐKET, VÁLLALKOZÓKAT PREFERÁLJUK .

EZ OLYANNYIRA NEM TÖRTÉNT MEG, HOGY MOST A MAGYAR KORMÁNY, JAKAB ISTVÁN VEZETTE MAGOSZ, CÖF,  CSIZMADIA LÁSZLÓ ÉS IFJ. LOMNICI ZOLTÁNNAL AZ ÉLEN, ARRA NEM KÉPESEK, HOGY KÖZEL  7 ORSZÁG PARASZTJAINAK TÜNTETÉSÉHEZ CSATLAKOZVA MONDJÁK KI - AZ UNIÓ MAGA A SÁTÁN TALÁLMÁNY. TELJESEN TÖNKRE AKARJÁK TENNI EURÓPA PARASZTSÁGÁT. 
KI KELL JELENTENEM, AMENNYIBEN ÖNÖK ÉS A "PESTI SRÁCOK" FORDÍTOTT SIMLÉDERREL VISELT SAPKÁSAI SEM HAJLANDÓAK EURÓPAI PARASZTSÁG DEMONSTRÁCIÓI MELLÉ ÁLLNI, A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRT ORSZÁGOS SZERVEZETEINEK SZUNNYADÓ TAGSÁGA ÉS SZIMPATIZÁNSAI TÜNTETÉST SZERVEZÜNK. AMENNYIBEN A MAGYAR KORMÁNY NEM CSELEKSZIK, ITT LÓG KI AZ "ÖNÖK TÖRÖTT LÁBA".
DUMA MINDEN SZINTEN, DE TETTEK AZ ABLAKBAN. MOST SEM ÁLLANAK KI HAZÁNK PARASZTSÁGÁÉRT. KÉSŐBBIEKBEN, AMENNYIBEN AZ EU. MEGSZORÍTÁSOK HAZÁNKBA BEGYŰRŰZNEK, MINDEN TŐLÜNK KÖVETELT FILLÉRT ÖNÖKRE HÁRÍTUNK.
A FIDESZ-KDNP PÁRTVEZÉREI A KÖZELGŐ VÁLASZTÁSON MEGTAPASZTALHATJÁK - AZ ÖNÖK HIBÁIRA REFLEKTÁLÓ  MAGYAR PARASZTSÁG TUDNI FOGJA HOVÁ TESZIK AZ X-ET.
ISTEN, HAZA , CSALÁD FOGALMAK VÉDELME ALATT - LÉGY HÍVE Ó MAGYAR, ÉS MENTS MEG A GONOSZTÓL ! A butaságot fémjelző sátán sajnos közöttünk van, de éppen ennek kell ellenállni. A vidéknek tudnia kell hol a helye.
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK

ENGELMANN JÓZSEF  
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse