Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 5
Összesen: 3799

Legfrissebb cikkeink

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
2
Új
"Őv-ért" László határozottan kijelentette, - MINDENKIT MEGBÜNTETÜNK, aki házszabályt sértet!Ez a kijelentés abban hibádzik, érdemes alapjaiban taglalni,kik juttatták el az ott "dolgozó" képviselőket, hogy idáig fajult a helyzet??? Csodák nincsenek, mivel a politikusok elmondása szerint az "IGEN TISZTELT" HÁZ egy napirend alatt több mint kétszáz törvényjavaslatot akartak megszavazni. ILYEN PRODUKCIÓRA EGYETLEN PARLAMENTI GITTEGYLET SEM KÉPES.Feltehetően, többek azt sem tudják miről is szavaznak, de annak ellenére nyomkodják a gombot " MINT A KANDISZNÓ A KOCÁT ".

Azonosító nélkül is érvényes a szavazat

2018-12-13
Adminisztrátor
29
A politika világában rengeteg aljasságot láthattunk, de a tegnapi parlamenti események mindent felülmúltak. Elsőnek. A dialektus hiányából fakadóan erőszakba torkollott ellenzékiek megmozdulása, másodszor a kormánypárt arroganciája.Nagyon jól tudjuk, a politikai erők egymás ellen feszülésének levét általában a nép issza meg, de a tegnapi megmozdulások nem véletlenszerűek voltak, mert a kormány túlfeszítette a húrt, amivel a politikusoknak, mint a társadalom bizonyos részének megtelt a HÓCIPŐJÜK. (kattints az írásra,lapozzon!)

Fogyó koncra még több jelentkező

2018-12-12
Adminisztrátor
21
Évtizedekben tett visszapillantás beigazolta: minél több irányban mozdul el egy politikai hatalom, annál nagyobb a veszélye, hogy szétszórttá, tagozódottá válik. Feltételezett közösségi jó szándék,könnyen átcsaphat az ellenség hangjává, ami széles körben nem csak az eszme kezdeményezőjének, de a körülötte dolgozó embereknek, nem utolsó sorban az egész társadalomnak komoly erkölcsi, gazdasági károkat okoz. ( folytatólagos olvasás érdekében, kattintson az írásra)

"A"-dolfi propaganda gépezet csúcsra járatva

2018-12-11
Adminisztrátor
23
Amióta a FIDESZ van kormányon, a magyarországi fogyasztó társadalom a "zsebén felül teljesít"! A rendkívül kimagasló toalett papír felhasználást- tartalmával együtt, - még a statisztikai hivatal sem tudta benyelni és, hogy szépítve legyen a történet, mindent az élelmiszer fogyasztásra fogtak rá. ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK OLYAN "JÓL MEGY", HOGY IGAZ 50 %-OS ÉLELMISZER ÁREMELKEDÉS ELLENÉRE, JÓVAL TÖBBET VÁSÁROLNAK AZ EMBEREK.

Házunk tájáról

2018-12-10
Adminisztrátor
5
Karácsonyi ünnepek közeledtével írásunkkal oldani szeretnénk az emberekben felgyülemlett feszültséget. Napjaink Európáját, többek között Magyarországot is a népek elégedetlensége jellemzi, mivel a politikai klikkek egybefonódottsága megbénította az egyszerűen megfogalmazott, - EMBEREK ALAPVETŐ JOGAIT. Belegázoltak saját maguk által elfogadott törvényeikbe, azokat szájízük szerint, a kellő pillanatban önös érdekeik beteljesítésének érdekében kiforgatják, ÉS MINDENT ÚGY ALAKÍTANAK, HOGY CSAK A KISEMBER "IGYA MEG A LEVÉT".

Európa forradalma

2018-12-09
Adminisztrátor
4
"Megszülettek Európa forradalmi gyerekei, kiterjesztett karjaikkal átölelték, aminek össze kell tartoznia." Európai tagállamok lakósai és úgy döntöttek, évtizedek óta sanyargató bebetonozott politikai arcokat, világnak zavarják. Tettek mezejére léptek a franciák, belgák, hollandok,németek és most a magyarok. A XXI. század embere nem a kőkorszaki szakikból tevődnek össze, tehát a politikai BLÖFFÖKET, HAZUGSÁGOKAT NEM VESZIK BE! Európa nyílt társadalmai érvényes jogosítványt kaptak, - amennyiben a megválasztott politikai brigantik a saját népük ellen tesznek, ellehetetlenítő intézkedéseket akarnak bevezetni,azok ellen a társadalmaknak kötelességük FELLÉPNI. AMENNYIBEN,KÖVETELÉSEIK NEM SZÉLSŐSÉGES RASSZISTA KIMENETELŰEK, GYŰLÖLET KELTŐK, akkor a politikusoknak, kormányoknak a nép hangját figyelemebe kell venni.

Isten, Haza, CSALÁD

2018-12-08
Adminisztrátor
6
Gondoljuk, Önök is észrevették a cikk címében rejlő CSALÁDRA IRÁNYULÓ fogalom NAGYBETŰVEL TÖRTÉNŐ ÍRÁSÁT, amit az utóbbi években a Fidesz-KDNP napi bejelentésben meglovagol. Hirtelen a családcentrikusság kimagasló helyet foglal el a Fidesz és a magyar kormány palettáján, csak ott sántít az ügy, 25 évig a Fidesztől hallani sem lehetett a MAGYAR CSALÁDOK MEGBECSÜLÉSÉRŐL. Most, hogy a Kisgazdapárt napról- napra erősödik, hirtelen a MIGRÁNS ÜGY UTÁN, A CSALÁD lett a FIDESZ ÚJ KAMPÁNYFEGYVERE.

Elején a velejét

2018-12-08
Adminisztrátor
8
Sajnálatos, de mindenki számára ismert magyar választási törvény,-"Elejéig velejéig" - rossz, korrupcióra alapozott, megalázó, nevelő hatásában a 18. életévét betöltő első szavazónak rossz példát mutató. Korábbról: a kopogtató cédula kocsmai szintű árúba bocsátása, a képviselő jelölt abszolút kiszolgáltatottsága, néhány alkalommal történő megaláztatás stb. Éveknek kellett eltelni, hogy ezt az "igen tisztelt" jogalkotók észrevegyék és egy másik ugyanolyan szar törvényt készítettek. MOST, MINDENKI MINDENKINEK ALÁÍRHATJA A JELÖLŐ LISTÁT, tehát az állampolgárt megalázó törvény értelmében juttathatja, "A" nagy mindenkit, vagy inkább úgy lehetne meghatározni, "A" nagy ismeretleneket a választási jelöltek listájába. NESZE NEKED FOGD MEG JÓL, című népi játékot csináltak egy nagyon komoly politikai eseményből, -A NÉP SZUVERENITÁS EGYETLEN LEHETŐSÉGÉNEK KIFEJEZÉSÉBEN, EGY IDŐJELES DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM, ÁLLAMPOLGÁRI GYAKORLATÁBÓL.

Szellem vasút

2018-12-07
Adminisztrátor
7
ELHITTÉK! TÉVEDTEK! ŐK IS FELÜLTEK A SZELLEM VASÚTRA. A "magyar beteg szerelvénye", annak véget nem érő kocsioszlopa, 1990 től máig bezárólag járatkimaradás nélkül transzportál. 1994 Rükverc a múltba. 1998 Ami egybe tartozott, egybekelt. 2002 Ami bukásra volt ítélve, megbukott.

Nem szídunk, tényeket írunk

2018-12-07
Adminisztrátor
8
Valóban és egyértelműen a józan egyszerű politikai álláspont kialakítása irányában kell elmozdulni, hogy az mindenki számára érthető, világos legyen. Ezt kívánja a Független Kisgazdapárt megvalósítani és arra törekszünk, hogy az idáig rossz értelembe vett, -csak azért is az ellenkezőjét,MEG KELL SZÜNTETNI.EZ A VISELKEDÉS NEM A NÉPÉRDEK MELLETTI POLITIKAI KULTÚRÁT TÜKRÖZI. Minden esetben, azt a berögződöttséget, ami idáig folyt, -Ti egy másik csónakban eveztek,minden rossz, bármit is mondotok - be kell fejezni. A politikai sznobizmust félre kell tenni és minden meghozott döntésnek a NÉPÉRDEKET KELL KÉPVISELJE! "kattints erre az írásra" folytjuk.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
138
2536
Frissítve
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
51
1417
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
36
1232
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
18
1045
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
720
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
715
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
681
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
3
641
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
559
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
507
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 5
Összesen: 3799
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse