Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 71 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3548

Üres kamrák monológja

2017-12-11
Adminisztrátor
210
Eljött a pillanat, hogy hagyjuk a kamrákat magukra, mert állami segélyekből hátha sikerül feltölteni őket és akkor karácsonyra jut valami az asztalra.
A segély szó használata a kamrát vérig sérti és olyan megaláztatást érez, ami csak a Rákosi korszakra volt jellemző. Egy tojás a polcokon, talán kettő kiló liszt is helyet kap és a friss füstölt áruk illata helyett az avas zsír szaga terjeng a levegőben. Tisztán látszik, a telített kamra csak a gazdagok számára nyújt örömet, de az átlagembernek a bevásárló központokban vásárolható különböző tartósítószerek, színezőanyagok, mesterséges ízfokozók jutnak. Kamra felhívása. Tudni illik, amit az otthon elkészített élelmiszerek tartalmaznak, köszönő viszonyban sincsenek az üzleti termékek beltartalmával. Miről beszélnek a kamrán kívüli pancsolt termékek? " Nem kellene bennünket a megsemmisítőbe vinni ? Mit keresünk a bevásárló központok polcain?  Valójában mi nem akarunk senkit megbetegíteni, megmérgezni.A gyarló, buta kétlábúak magukat sem kímélik a pillanatnyi haszonszerzés érdekében, akkor mi tévők legyünk?Sajnos, meggondolatlan eszeveszett túltermelés jellemző mára. Ennyi száraz kenyér, ami a kis piacokon kapható, a világban nincsen. A többi árúról nem beszélve. 
A kamrák felhívása! Az agráriumban végbement negatív folyamatokat meg kell állítani! Vissza kell kapni a magyar élelmiszerre utaló vásárlói bizalmat, a mérhetetlen túltermelést azonnal be kell fejezni.  Amit a vásárló elé teszünk, annak minőségnek kell lennie. Adjuk vissza a kamrák becsületét.Töltsük fel őket minőségi háztáji termékekkel és akkor a gazda asszonyok is nagyobb kedvet kapnak a főzéshez. Térjünk vissza az alapokhoz, különben nem csak a kamrákat zárhatjuk be végérvényesen, de az urnák fedelét is.

Valódi BORT, gén kezeletlen BÚZÁT, hosszan tartó Békességet kívánunk.

Kisgazdapárt Lajosmizse.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 71 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3548
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse