Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969

Türelem: Bort, Búzát, Békességet jelent

2018-04-19
Adminisztrátor
374
2018. április 28.-án a lajosmizsei művelődési központban megtartásra kerül a kisgazdák legmagasabb Fóruma, az Országos Nagygyűlésük. Remélhetően sokukkal együtt fogjuk megtárgyalni: miért jutottunk ilyen mélységbe? Kik a felelősek? Milyen választási törvénysértés miatt voltak képtelenek jelöltjeink eredményt elérni? "MIT ÉRDEMEL AZ A BŰNÖS", AKI SAJÁT GYEREKÉT GYALÁZZA, ÁRÚBA BOCSÁTJA, "TEVÉÉRT " ELADJA?
Remélhetően mindenre magyarázatot kapunk. De mindehhez, mit szólnak a kisgazdák országos szervezetei, tagjai, vezetői? Feltételezhetjük a szőlőkarókat mindenki megyéjében hagyja és kimondottan jó szándékkal vesz részt a nagygyűlésünkön. A kisgazda vehemencia feszült helyzetben még saját magáért sem tud felelni. Figyelem! A kisgazdák éjjeliszekrényén a biblia mellett a Btk. is helyet kapott, ugyanis a büntető törvénykönyv ismerete minden kisgazda javát szolgálja. Az évtizedes kisgazda perek, mély nyomot hagytak a tagokban.  Bírói ítéletre HELYSZÍNÜL,  LAJOSMIZSE ÁLL A KISGAZDÁK, A MAGYAR PARASZTSÁG RENDELKEZÉSÉRE.

ISTEN LEGYEN ÖNÖKKEL. LAJOSMIZSEI KISGAZDÁK.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse