Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 7 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2271

Legfrissebb cikkeink

Lajosmizsei parasztság a tönk szélén

2018-06-22
Adminisztrátor
1
Új
Elkeseredettség, elvégzett munka bér nélkül. Kormányunk szerint a magyar agráriumban minden rendben van. Ennek a véleménynek csak az lehet az oka, hogy az érintett szakembereknek mondottak nem ismerik a termékek előállítására fordított költségeket. Számukra megnyugtató, ha a városi piacokon járva még élelmet látnak, de azok hogyan kerülnek oda, milyen termesztési sorrend, költségek terhelik a magyar parasztság zsebét, arról fogalmuk sincs. Lajosmizsei termelők ebben az évben padlót fognak. Az extrém időjárásnak is köszönhető élelmiszer termékek érésének egybeesése, valamint a kézi munkaerő hiánya, rányomta a bélyegét a gazdaságosnak mondott termelésre. Legyen az szamóca, cseresznye, vagy meggy, ebben az évben ezeknek a termékeknek előállítási költségei sem térülnek meg. Több tonna gyümölcs rohad a fákon,ugyanis kézimunkaerő bér a tavalyi 600 Ft-ról, 800-1000 Ft-ra emelkedett. A munkaerő, majd teljes mértékben Erdélyből van, magyarok nem akarnak dolgozni. A paraszt szemszögéből nézve, a terméknek eladási árában legalább a saját költségének meg kell térülni, a markát tartó NAV- NAK is csurgatni kell valamit, és a termelők családtagjainak is élni kell valamiből. Ez lenne a minimuma, hogy a magyar parasztság tovább termeljen. Egy bizonyos. A kormány az árképzésbe nem akar beleszólni, de egyet akkor is tudomásul kell venni, ha mi abbahagyjuk, Budapesten, Pécset, Miskolcon, Győrben, a többi nagyvárosban élők korgó gyomra elégedetlenséget szít, ami könnyen átbillenhet a pofonok mezejére. MOST AZONNAL, KERESSÉK MEG A LAJOSMIZSEI GAZDÁKAT ÉS SZEMTŐL- SZEMBEN TÁRGYALÁST KELL KÉPEZZEN A JELEN GAZDASÁGI, KERESKEDELMI ANARCHIA. A magyar parasztságnak nem segélyekre, hitelekre van szüksége, hanem tisztességes piacra. A tőlünk vett cseresznye, megy átvételi ára és a kereskedők eszméletlen árképzése közötti összeg nagysága, egyszerűen nem hagyja a vásárlókat mennyiséget venni. Mindenki egy-egy kilót vesz. Befőzni? Egyszerűen képtelenség a 600-800 Ft-os ára tekintettel. Gondolkodjanak és cselekedjenek!!! Lajosmizsei Kisgazdapárt.

Turizmusi jellemzők

2018-06-20
Adminisztrátor
2
Kifizetem, láttam és akkor mi van? Én odamentem hozzád, ott hagytam 1000 Eurót, Te eljöttél hozzám, itt hagytál 1000 Eurót, ennek az egyenlege 000000000, A SOK NULLA. Ki nyert a bulin? Csak az állam. A turista csak egy bábú, akinek a látás éhínsége a politikának tökéletesen megfelel. Az állampolgár már megadózott bérből az X turista vágyálmai beteljesülésére 1000 Eurót tesz félre és abból finanszírozza meg azt az utat, amiből a látottak csak emlékek maradnak. A politika evvel szemben a lényeget fogja meg, - A PÉNZT, AZ ADÓT. A legfontosabb ingyen szerzet árbevétel. Csak egyet nem számolnak a politikusok. A környezetünk teljes tönkretételével. Mit idéz elő a mérhetetlen utazás. Millió tonnányi káros anyag kibocsátást, légszennyezettséget. A politikai elitnek egy a lényeg, AZ ÁRBEVÉTEL! Mit törődnek az emberiséggel, SEMMIT! A telhetetlen újgazdag állampolgári réteg szintén partner, a világ pusztulás részese. Amennyiben csak egy szikrányi előrelátás lenne az emberekben és visszafognák a mértéktelen látni akarásukat, nem lennének: viharok, tornádók, jégesők, savas eső, a sark-köri jéghegyek olvadása, növény és állatvilág pusztulás, a tápláléklánc drasztikus változása, ivóvíz- tengervíz szennyező tényezők, stb. Nos, tegyük fel a kérdést. A szocializmusban korlátozott turizmus nem lehetett összefüggésben a bolygónk rongálásával. Valakik előre látták, - amennyiben a kapitalista pénzéhínségen át a turizmussal, a mérhetetlen repüléssel, árú szállítással tehető tönkre az világegyetem, inkább korlátokat gördítettek az emberi mohóság elé, amit akkor senki nem tartott helyes útnak. EGYSZERŰEN DIKTATÚRÁNAK HÍVTÁK. És mennyivel jobb ma ? A liberalizmus az emberiség végét jelenti, korlátlanul, önbeteljesülés céljából RONGÁL, PUSZTÍT, AHOVÁ A LÁBÁT BETESZI, CSAK AZ ELMÚLÁS A JELLEMZŐ! Tisztelt Honfitársaink! A politika ott kezdődik, ahol a becsületnek vége. Amennyiben a politikusoknak, a pénzvilágnak nem adatott elegendő tisztánlátást, céltudatos, átgondolt népirányításra jogosítványt, AKKOR PUSZTULÁSRA VAGYUNK KÁRHOZTATVA. Higgyék el, pedig van megoldás! Most és azonnal cselekedni kell, mert az ÓRÁINK MEG VANNAK SZÁMOLVA. A FÖLDKEREKSÉG EREJE MINDEN ELLENE TETT EMBERI CSELEKEDETET BRUTÁLISAN MEGBÜNTETI. Nem lesz Isten, Haza, Család. A Kisgazdapárt évtizedek óta intőn figyelmeztette az emberiséget, de senki nem vette komolyan. Most, az utolsó órában járunk. Érdekes módon a Fidesz-KDNP egyre sűrűbben használja a kisgazdapárt eszmeiségét, az ISTEN, HAZA, CSALÁDOT. MI A HELYZET, TALÁN A KISGAZDAPÁRTNAK 110 ÉVE IGAZA VAN? Tisztelettel kérjük a magyarországi pártokat, civil szervezeteket, keressenek meg bennünket. Közösen kell mielőbb lépni, talán megmaradhatunk. Tisztelettel a lajosmizsei kisgazdák, Engelmann József

Adófizetők pénzén

2018-06-16
Adminisztrátor
10
Feltétlen beszélni kell róla! Elkészült 2019.-évi költségvetés. Az előre tervezett hiány nem véletlenszerű, mivel a jelenlegi állami kiadások meghaladják a bevételi oldalt. Megfigyelhető, hogy évtizedek óta elkészített állami költségvetések egyike sem készült előre tervezett hiány nélkül. Erre csak egyféleképpen lehet választ kapni, - egy család havi bevétele X forint, de már előre tudható, hogy az év végére 3% hiánnyal zár a család költségvetése. Ezt mivel lehet kompenzálni? Hitellel! Ez egy karcsú példa volt, de tekintsünk be az állam bürokratikus apparátusának fenntartásába. ( kattints rám, folytatjuk ! )

Váltakozó korúak egészségállapota

2018-06-14
Adminisztrátor
11
A parlamenti padsorokban ücsörgők munkateljesítésének faktoraihoz viszonyultan, az ott "dolgozóknak", korukra való tekintettel lehet választ kapni. Érdekes felvetés megér egy törkölyt, hogy jobban értsük miről is van szó. Orvosilag kimutatott, az igazi gyümölcspálinka tágítja az ereket, így az agyi kapacitás is fokozható. Azt gondolhatjuk a nemzeti honatyák elutasíthatják az alkoholt, mivel meggondolás nélkül beálltak abba az igazmondók sorába, ami a magyar nemzetet egyre jobban irritálja. Emlékeztetőül, akik nem álltak a sorba: Szocdem Párt, /Petrasovics Anna/, Független Kisgazdapárt / Torgyán József /, MDF, / Csurka István, Keresztény Demokrata Párt, / Gici úr, SZDSZ, MIÉP, JOBBIK, LMP és sorolhatók azok a pártok, akik a süllyesztőbe kerültek, vagy kerülnek. Miért? Most jutottunk el napjaink parlamentjéhez és ott dolgozó váltakozó korúak gondolkodásához. A döntést hozó alkohol mentes befolyástól független gondolata: - felálljak?, megszólaljak, vagy egyáltalán megszólalhatok? , érdemes-e kényes kérdés hatását viselni? , megnyomjam, vagy ne nyomjam? , mi lesz a becsapódás, ha nem nyomom? Ilyen és hasonló kérdések merülhetnek fel a képviselők agyában, de a havi apanázs meggyőzőbb, minthogy belebonyolódjanak a Fidesz- KDNP hálójába. A fentiekben eltakarított pártok véletlenszerűségét a nem sorban állni jelző határozta meg és lám, a " császári had és vezére " egyszemélyes nyertese a csatának. Bíróságok, Ügyészségek, Számvevőszék, Nemzeti Bank, Alkotmánybíróság, Köztársasági elnöki hivatal, a csatasor nyertesei, gyomruk állapotától függetlenül, mert nekik is van családjuk, akiket el kell tartani. Mára csak a meditatív pálinkás reggelre lehet alapozni és a felöntött garattal estére a csillagok is szebben ragyognak. Ez maradt a magyarnak, mert a császár így látja jónak. Tegyük fel a kérdést,- holnapra ki lesz a "SOROS"? Gyuri Bácsi, vagy a népligeti aluljáró WC-s nénije? Ezt döntsék el Önök. Három féldeci magyar gyümölcspálinka nem hazudhat, jeligével a szerző.

Bűntettnek az égiek

2018-06-13
Adminisztrátor
10
Tornádók, viharok, felhőszakadások, jégverések büntetik az emberiséget. Ezenfelül mit akarunk még, hogy felébredjünk? Az égiek csak azt adják vissza, amit évtizedek alatt mi küldtünk a bolygónk légterébe. A föld istene nem kímél senkit, csak azt teszi ami a feladata. Először figyelmeztetett és mivel senki nem hallgatta meg az intelmeket, most eltakarítja az emberiséget a bolygó felszínéről. Sajnos, a természet többi részese is elpusztul. Amennyiben pontosan fogalmazunk : - a tudomány ördöge kiszabadult a palackból és nem tudja hol a határ. A tudomány és a politika együttes játszmája védtelen embereket feszít keresztre.Több millió tisztességes lelket tesznek földönfutóvá. A rövidlátó pénzeszsákok semmivel sem törődnek. A megtett több tízezer kilométeres repülő utak által kibocsátott káros anyagoknak köszönhető, hogy a természet istene az emberiséget megbünteti. Katasztrófák napi szinten fordulnak elő, az élelmiszer termelés veszélybe került. Már ma bizonyított, brutális sors vár majd ránk. Ezek a mondatok nem egy elkeseredett pesszimista ember tollából fakadnak,hanem egy tisztán látó, magának nem hazudni akaró, gondolatainak összessége. Vegyék végre komolyan az életterünkre szabott törvényeket. Mi ezen a bolygón egy légyszarnyi pont vagyunk, tehát ehhez mérten éljünk és tiszteljük a felsőbbrendű bolygónk istenét. Tisztelettel kérem Önöket, gondolják át, meddig vétkezhetünk még? Továbbiakban nincs mit mondani! Még talán annyit, kényszerítsük a politikai hatalomgyakorlókat, hozzanak mielőbbi intézkedéseket, hogy megmeneküljünk. Gondolkodj ember, jeligével a szerző.

Meglátta,meglőtte,megette

2018-06-11
Adminisztrátor
11
A magyar politikai étlapról érdemes szót ejteni. 1900-as évek kezdeténél megjelent kommunista eszme, Európa több országát behálózta. Az eszme terjesztésénél az ipari nagytőke prüszkölni kezdett, mert feltűnni látszott egy szegény, munkásosztályra alapozott társadalom kialakulása. A magánszemély vagyona megremegni látszott és, hogy a vesztesség ne jöhessen létre, valamiféle megoldást kellett találni. Erre volt kitűnő megformálás a két világháború. A győztes és vesztes hatalmak csak azt nem vették figyelembe, a háborúból fakadó nyereség a pénzvilág embereinek zsebébe csapódott le. A hatalmi megosztás, országok gyarmatosítása, kifosztása, politikai beállítottsága 1945-től Európában és a világban egy új képet ábrázolt fel.

Miért nem mondjuk ki az igazat

2018-06-09
Adminisztrátor
10
Egyszerűen érthetetlen, hogy a magyar ember miért ködösít, miért nem meri a véleményét felvállalni, annak hangot adni? Az évek során megtapasztalható, legyen az nemzeti hovatartozás, politikai tény, nemzetgazdálkodási mutató, sportra vonatkozó felvetés, vagy akár Soros György, mindenben ködösítünk. Nem mondjuk ki a valós tényeket, hanem elkezdünk makogni, habogni, félrebeszélni. Kezdjük az elején. Soros esetre vonatkoztatva. Ő Magyarországon született, vallása szerint zsidó ember. Miért nem szabad kimondani - én Magyarországon születtem, sváb család sarjaként, vallásom szerint, római katolikus vagyok. Mi ebben a furcsa? Aki, erre a világra születik, arról nem tehet, hogy milyen származású, vallású lesz. A fogantatásnál dől el minden. A politikai ködösítés, egyenlő a választók becsapásával, megtévesztésével. Vallás és a politika menthetetlenül az emberi hiszékenységre alapoz, amiből eszméletlen jól meg lehet élni, miközben az illetékesek egy szöget nem ütöttek még a falba. Gazdasági mutatókra utaló ködösítő brigádok: Számvevőszék, NAV, Statisztikai hivatal, Magyar Nemzeti Bank, Pénzintézetek stb. A politikai szócsövek: újságok, képi-hangi sugárzók, digitális médiák, stb. Hihetetlen apparátusok, akik a vallási és politikai hatalmak kezében vannak. Sportról pár felvetés. Amennyiben a sportolók, egyesületek és vezetőik, trénerek, annak ellenére, hogy az állami költségvetés terhére próbálkoznak eredményt felmutatni, de sikertelenek, nem kellene a politikának rákérdezni: - nem kellene abbahagyni az eredménytelenséget és elhúzni? A labdarúgásról ne beszéljünk, mert annyira silány, hogy szóra sem érdemes. Megjegyzésként csak annyit: - a jövőre tekintve, labdarúgóknak kellene a nézőknek fizetni, hogy megnézzék a " falábúak " botladozását. Nemzetgazdasági ködösítésről pár szót. Magyarországon nincs infláció. Ne kívánják az illetékesek, hogy a 2016-2017-2018 évek gazdasági mutatóit összehasonlítsuk, a termékárakat az állampolgárok felé felvezessük. Ami megkerülhetetlen tény, az egyházak, politikai pártok ködösítése, félremagyarázása, a magyar társadalmat kevésbé érdekli, saját sorsával nem törődik. Egyet éreznek az emberek, - VALAMI NINCS RENDBEN. ERRŐL A KOCSMÁKBAN HAJLANDÓAK BESZÉLNI, DE OTT IS CSAK SUTTOGVA. A MAGYAR NÉP FÉL ! FÉLTI AZ ÁLLÁSÁT, FÉLTI AZ ÖSSZESZEDET VAGYONKÁJÁT, FÉL A GYEREKEINEK NEVELÉSE MIATT, TEHÁT BE VAN SZ...! Ilyen politizálással, egyházi meggyőzéssel nagyon nehéz egy népet vezeti.El kell hinni, MAGYARORSZÁGON VAGYTOK MAGYAROK, FELEMELT FEJJEL KI KELL ÁLLNI A NEMZETÜNKÉRT. "csók anyu", jeligével a szerző.

Rabszolgák vagyunk, vagy már eleve annak születtünk?

2018-06-08
Adminisztrátor
12
Emlékeink nem csalnak a szocializmust utáltuk. Reménykedtünk egy régi új társadalmi rendszerben, a kapitalizmusban.Ez a váltás megtörtént, de hová jutottunk? Ma, egy magyar embernek, egy magyar családnak, miben kell reménykednie? Nagyon jól emlékezünk a kapitalisták által ránk tett jelzőre: - a magyarok gulyás kommunizmusa. Ez tény, de akkor legalább volt gulyásunk, de mára nyugodtan visszatérhetünk a puliszkához, mert többre nem jut. A viszonyok vizsgálata nem blöff! - A minap történt, az egyik barátom Ausztriába ment egy üzleti tárgyalásra és engem hívott meg tolmácsnak. Megérkezésünk időpontja és a tárgyalás megtartása között volt másfél óránk. Én őszintén bevallom, nem vagyok kíváncsi a kapitalistákra,volt szerencsém az Ő rendszerüket megismerni, de most, 15 év eltelte után mégis csak furdalta az oldalamat, hogy Magyarországra bejött kapitalista élelmiszert forgalmazó kereskedelmi lánc,milyen árkalkulációval dolgozik ? Barátommal bementünk a Lidl nevű üzletbe és megtekintettük a forgalmazott termékeket és annak árait összehasonlítottam a hazai árakkal. Természetesen 315 Forint volt a szorzó. Megdöbbentem. Hirtelen a sírógörcs kerülgetett,de pár perc után elkezdtem anyázni! Képzeljék el, minden termék azonos árban volt a magyarországiakkal, de volt ami még olcsóbban volt forgalomba, mint itthon. Az osztrákok havi nettó fizetése 5-6 szorosa a magyar dolgozókkal szembeni összehasonlításban, ennek ellenére, az élelmiszer azonos árban, vagy olcsóbban elérhető számukra. Esküszöm, részemről hülyeség volt megbizonyosodni az árakról, mert tapasztalatom szerint, - a gulyás kommunizmus jelző megszűnt létezni a magyar nép számára. Egyszerűen botrányos ez az életszínvonal amiben a magyarok milliói élnek. Vannak akik homárt és libamájat zabálhatnak tonnaszám, ameddig 3 millióan élnek a létminimum alatt és kb. 5 millióan a létminimum közelében. Nem véletlen, hogy ennyi beteg ember él Magyarországon. A táplálkozásunk egyoldalú, olcsó szarokat veszünk, hogy ne pusztuljunk éhen. Gyerekeinkkel mérget etetünk és csodálkozunk, hogy az új generációk fiai és lányai 30 évesen olyan betegek, hogy sok esetben menthetetlenek. Az igen tisztelt politikai nagyuraknak meg kell akadályozni a fentiekben leírt jelenséget. A magyar népnek tisztességes bért kell fizetni, hogy megelőzhető legyen a még nagyobb baj, - a MAGYAROK ELMÚLÁSA !!! Tisztelettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Tűrőképesség határa

2018-06-06
Adminisztrátor
12
Európa lakosságának tűrőképessége hamarosan elfogy és a népharag élesített percei lesújtani látszanak. Francia, német, belga állampolgárok terroristák általi halála nem véletlenszerű. Minden történésnek vannak felelősei. Magától nem történik semmi. Korábbról.Európa a béke szigete volt, országok közötti határok megszűntek, az emberek szabadon közlekedtek, vállaltak munkát. Végre az ember, embernek érezhette magát ezen a kontinensen. Ez mára megváltozott. A brüsszeli felső vezetők és a német Bundeskanzellarin elvesztették ítélőképességük minimumát és terroristák általi halált hoztak Európára. Békés, tisztességes emberek kénytelenek saját hazájukat elhagyni. A fentiekben felsorolt országok közbiztonsága éppen saját kormányuknak köszönhetően megszűnt. Pontos adattal nem rendelkezünk, de sejtésünk szerint az elmúlt pár évben közel 100 halottja van "a vendéglátók" számláján. Érthetetlen, a családtagjaikat elvesztő családok,közös összefogásban miért nem tesznek feljelentést a terroristákat vendéglátók ellen ? Miért nem követelik az ilyen vezetők felelősségre vonását? Milyen alaptörvényük lehet ezeknek az országoknak,amiben a hazaárulás ténye nincs egyértelműsítve? Egy eklatáns példával rávilágítunk a törvény általi büntethetőség fokozatára. Amennyiben bármelyikünk egy rendezvényt szervez és ott rendkívüli állapot lép fel HALÁL, annak felelősét a törvény vizsgálja és a bűnösség megállapítása után, BÜNTETI. MI A HELYZET A BRÜSSZELI ÉS NÉMET VENDÉGLÁTÓKKAL? ŐKET NEM ÉRINTI A TÖRVÉNY ??? További megítélést Önök mondják ki! Isten óvja Európát, a magyar népet, Magyarországot. Egy átlag ember gondolata, jeligével, a szerző.

Egyre dráguló élelmiszerek

2018-06-03
Adminisztrátor
20
Az agráriumban minden szép, minden rendben van! Ismeretlen kiadóktól származó hírről, nemzet megtévesztésről beszélhetünk, ugyanis az agráriumban semmi sincs rendben. A termelési folyamatok felgyorsultak, a savas eső káros hatása, rettentő erős napsugárzás oly mértékben befolyásolja a termesztést, hogy az európai és magyar parasztság komoly aggodalommal tekint a jövőben termelhető élelmek sorára. Hamarosan a földszint feletti termelés kétséges lesz, mert mindent nem tud a parasztság árnyékoló hálóval ellátni. Drasztikus élelmezési problémák elé nézünk. A jelenlegi termékek nagy része el fog tűnni az élelmezési programból, az ember és állat táplálkozási lánca, szokásai megváltoznak. Már most látható, bizonyos élelmiszer termékek egyre csökkenő termesztési mennyiségben kerülnek a piacokra. Hamarosan, komoly élelmezési hiány lép életbe, ami Európára nézve tragikus lehet. Ezek a szavak nem riogatásként fogalmazódnak meg, de a szépített agrárkamarai mutatók kizárólag önös érdekű állás megtartás érdekében kerülhet a médiákhoz. Az interjúkat készítő riporterek szakmaisága nem is teszi lehetővé, hogy a valós felméréseket, mutatókat prezentáljanak a lakosság felé, főleg amikor a riport alanynak is meg van határozva mit mondhat. A felvett riportanyag vágásáról ne is beszéljünk. Nagyon sajnálatos, hogy a hatalom téves adatok mögött elhiszi minden rendben van, miközben semmi sincs rendben. Az élelmiszerek nem véletlenül drágulnak. A múlt évben a saláta 100 Ft volt, ma 200 alatt nem lehet fejes salátát venni. A burgonyáról csak annyit,- a paraszt 80-100 Ft-ért értékesíti a terméket, akkor hogyan lesz abból 200 Ft. Az almáról ne is beszéljünk. A hűtőházak tele voltak almával, miközben a városi emberek pénztárcája nem teszi lehetővé, hogy az almát megvegye, mert 350-500 Ft egy kiló alma. Tisztán látszik,hogy a kormány minél jobban arra törekszik, hogy kontrollálható legyen az agrárium, annál jobban süllyesztőbe kerülnek a valós adatok és megtévesztik a kormányt. Azt hiszik minden rendben van, de ha, a valós adatokkal tisztában lennének, beszarnának az biztos. Hibát, hibára halmoznak az urak, mert azt hiszik, minél több bürokratikus intézkedést iktatnak be, annál stabilabb lesz az élelmiszer termelési mutató. Valótlanságok tömkelege kerül a kormány asztalára, mert mindenki saját szakágazatát fényezi, hogy az államtól kapott fizetése megmaradhasson. Ilyet már a szocializmusban megcsináltak. A anyakoca 8 malacot hozott a világra, de mire az akkori kormány asztalára kerültek az adatok, 13 malac lett a nyolcból. Ez ma sincs másként! Vigyázat fiúk, ebből baj lesz! Tisztelettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
89
1477
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
35
803
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
23
725
Frissítve
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
17
716
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
552
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
515
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
8
489
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
437
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
371
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
359
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 7 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2271
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse