Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
23
2443
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

"Kiskakasok a trágyadombon"

2017-11-10
Adminisztrátor
651
Hatalmi diktátumok és pénzek életbe léptetésével lehetetlenítik el Magyarország egyetlen történelmi pártját, a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Pártot. Emlékezzünk parasztságunk elbizonytalanításának első lépésére, amikor a MAGOSZT létrehozták a Kisgazdapárttal szemben. Közben a Fidesz, Túri Kovács Bélát is rábírta csináljon egy szövetséget, aminek a nevében ismét szerepeljen a Kisgazda szó.

Beteg elmék ámokfutása

2017-11-04
Adminisztrátor
642
Évezredek alatt kialakult emberi őrület szüleményei között, a gyilkolás kiteljesülésében eljutott a XXI. századig.Felsorolásban a legextrémebbek: vallási hadjáratok, gyarmatosítási vérontás, Napóleon hadjáratai,szabadságharcok, Lenin elmebetegsége Sztálinig bezárólag: I-II. világháború Hitlerrel , Korea- Vietnám - Kuba,USA atombombái, Szocializmus általi erőszak: Rákosi- Kádár, nyugati-keleti katonai és gazdasági tömbök és most egy mesterségesen gerjesztett vallási háborútól Brüsszelig bezárólag eljutottunk máig. Vérontás szinte minden szinten!!!

Tele van a tökünk II. folytatás

2017-10-29
Adminisztrátor
563
A tök befejezetlen monológja határokat feszeget. Kérjük az igen tisztelt fogyasztóinkat értelmezzék a megfogalmazottakat és tegyék fel maguknak a kérdést, - érdemes Magyarországon tököt termelni? Az átlag állampolgár milyen garanciát kap, hogy a hétköznapjaiban történtek hazugságtól mentesek legyenek?

TELE VAN a tökünk I.

2017-10-26
Adminisztrátor
540
Eljött az ideje, hogy a szomszéd földjére kúszott tökünket betakarítsuk és megvizsgáljuk mennyire telített. Idén végérvényesen beigazolódott, magtúltengésben szenvedhetünk, ami arra késztetett, hogy drasztikus eszközökhöz nyúljunk és a testi erőszakot alkalmazva a telített tököket felvágva megszabadítsuk őket a feszítő érzéstől.

Hazudjunk közösen

2017-10-25
Adminisztrátor
528
Aki igazat mond, beverik a fejét. Ebből a következtetésből kiindulva jobban járunk, ha hazudunk.Amennyiben egy személy állít valótlant, az könnyen ellenőrizhető és büntethető, de ha több millióan hazudnak, arra a mindenkori hatalom felkapja a fejét.

Nem működő kémia

2017-10-22
Adminisztrátor
533
Az egyoldalú szexuális kielégültség egy embertelen jelenségre utaló időzített bomba. A felek a házasságkötés pillanatában az együttélés legjavára esküdnek, ami mindkét fél részére kötelezettséggel jár. Legyen az legegyszerűbben kézzelfogható eset, tehát maga az emberi kapcsolat egy szerződés. Nos,ezt tovább lehet ragozni a társadalomra vonatkoztatva is.

Zsarolás rossz tanácsadó

2017-10-20
Adminisztrátor
511
Az Európa fenyegetését képviselő hűbéresei, maximálisan kiszolgálják megbízóik elvárását. Minden áron az Egyesült Államok politikai berendezkedésének példáját akarják Európára erőltetni. Amennyiben a brüsszeli képviselők fizetését megvizsgáljuk, ki mer ellentmondani a "darázsfészket" rakóknak? Senki!

Kőművesek szabadon

2017-10-13
Adminisztrátor
517
A világ térképén fellépő munkaerőhiány szélesen kiterjed a kőműves szakmára. Megtapasztaltak szerint a falrakás kizárólagos egyéni módját választók koncentráltan kis létszámban a szakma gazdasági oldalának tárgykörében fejtik ki tevékenységüket. Egy kézben összefogott tervekkel, hosszútávon irányítják a kőműves gárdát és az újonnan továbbképzésre alkalmasakat a hitvallásukból fakadóan bizonyítvánnyal látják el.

Nagy játszma

2017-10-02
Adminisztrátor
489
A XIX. században készült forgatókönyv ma percnyi pontosan működik. Svájci egybekeltek tisztában voltak munkásságuk súlyával,e-miatt határozatukat titokban kezelték. A világra és népességére néző működtetési tervezet mára hatékonyan, mindemellett lesújtóan lépet életbe.

Amikor kérdeznek sem biztos!

2017-09-25
Adminisztrátor
2
559
Szakadárok avatatlan csapata határozatba foglalva döntött,hogy megrendelőiket maximálisan kiszolgálják. Ez és ehhez hasonló mindennemű támadás Magyarország és népe ellen irányul.Az elkövetők tettük súlyát érzéketlenül kezelik.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse