Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8570

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
32
3424
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

Beszéljünk egy valódi rendszerváltásról

2023-01-30
Adminisztrátor
11
HAZÁNK POLITIKAI BERENDEZKEDÉSE KOMOLY FEJFÁJÁST OKOZ AZOKNAK, AKIK AZ EGYESSZÁMÚ DIKTÁTORI ELVEN MŰKÖDTETETT MAGYARORSZÁGI PÁRTRENDSZERT NEM ISMERIK.

Polgári engedetlenség

2022-11-23
Adminisztrátor
43
Mit jelent valójában a polgári engedetlenség ? Minden olyan, ami a hatalmat gyakorlóknak kellemetlen, irritáló és nem utolsósorban veszélyt jelent, további tevékenységükre. Hab a tortán, amikor a polgári engedetlenség a "helytartók " gazdasági tevékenységének túlkapásaira irányul. ÁLTALÁBAN, SZÁMUKRA ITT SZAKAD EL A CÉRNA ÉS KÉPESEK AKÁR SAJÁT SZAVAZÓIKAT IS " golyófogónak " felhasználni.

Fegyverrel a békéért

2022-10-17
Adminisztrátor
59
Egy időben mondottak és homlokegyenes cselekedetek, minden magyarban fel kell ébressze : EZEK MÁR MEGINT HAZUDNAK !

Épp elmével nem rendelkezők

2022-08-16
Adminisztrátor
119
Évtizedes figyelmeztetések ellenére az emberiség tehetősei nem akarják felfogni - a végelszámolás órái bekövetkeznek. "MÁR NEM KOPOGTATNAK, AJTÓSTÓL RONTANAK RÁNK".

Csúszós talajon

2022-07-15
Adminisztrátor
131
Jobb szóval az illatékeseknek - menlevél ! Kisgazdák köreiben mélységes felháborodást váltott ki, a kormány megszorító intézkedése. ELLENTMONDTAK SAJÁT SZAVAIKNAK.

Amikor a búmerang visszanyal

2022-01-31
Adminisztrátor
231
Magyarország gazdasági és politikai helyzete instabillá vált, mert a politikai vezetés egyidejűleg mindenkinek megfelelni játszmát folytatja.

MEGELŐZÉS A COVID-19 FERTŐZÉSRE

2021-11-20
Adminisztrátor
193
Látva az ellentmondásokat a Covid-19 vírusra utalóan, felmerült a kérdés, AMENNYIBEN A VÍRUSOK 60 C FOK FELETTI HŐHATÁSRA ELPUSZTULNAK, akkor miért nem alkalmazzuk a legegyszerűbb PARASZTI gyógymódot, AZ INHALÁLÁST? Én megtettem !!! A legkisebb jelei is elmúltak a Covid-19 vírus próbálkozásának.

Helyzet értelmezés

2021-10-10
Adminisztrátor
268
"AZ ÖRDÖGÖK SOHASEM ALSZANAK" mondá Jézus és felhívta az emberek figyelmét - a kufárok közöttünk vannak, csak nehéz őket időben felismerni. Ami mai közmondással helyettesíthető : lakva ismeri meg az ember a másikat. Milyen emberi tulajdonság az, amiben "amelyik tányérból eszem, abba végzem nagy dolgomat"? Milyen mélységig süllyednek emberek, amikor barátaikat, ismerőseiket, párt társaikat, akikkel egy cél érdekében dolgoztak, azokat hirtelen egy húzásban hátba szúrják ?

Szexmunkások éjszakája

2021-10-07
Adminisztrátor
261
Elnézésüket kell kérjük a főcím miatt. Írásunk olvasása kizáróan 18 éven felülieknek engedélyezett.

Ó rigó

2021-02-28
Adminisztrátor
325
"Megrendelésre is énekelhetnek a fekete madarak? Tavaszodik. Ez is párhuzamba állítható az "Ó rigó" énekhangnemével? Jól táplált, telet átvészelő duzzadt mellényű hímek, szinte "csőrük teljes terjedelméből" kreálnak rímeket : ezek a balosok csak szarkák lehetnek."

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8570
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse