Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
25
2480
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

Helyzet értelmezés

2021-10-10
Adminisztrátor
44
"AZ ÖRDÖGÖK SOHASEM ALSZANAK" mondá Jézus és felhívta az emberek figyelmét - a kufárok közöttünk vannak, csak nehéz őket időben felismerni. Ami mai közmondással helyettesíthető : lakva ismeri meg az ember a másikat. Milyen emberi tulajdonság az, amiben "amelyik tányérból eszem, abba végzem nagy dolgomat"? Milyen mélységig süllyednek emberek, amikor barátaikat, ismerőseiket, párt társaikat, akikkel egy cél érdekében dolgoztak, azokat hirtelen egy húzásban hátba szúrják ?

Szexmunkások éjszakája

2021-10-07
Adminisztrátor
54
Elnézésüket kell kérjük a főcím miatt. Írásunk olvasása kizáróan 18 éven felülieknek engedélyezett.

Ó rigó

2021-02-28
Adminisztrátor
139
"Megrendelésre is énekelhetnek a fekete madarak? Tavaszodik. Ez is párhuzamba állítható az "Ó rigó" énekhangnemével? Jól táplált, telet átvészelő duzzadt mellényű hímek, szinte "csőrük teljes terjedelméből" kreálnak rímeket : ezek a balosok csak szarkák lehetnek."

Túlképzettekkel a földeken

2021-01-27
Adminisztrátor
185
Ismételt túlkapást hoz a magyar mezőgazdaság számára az új kormányprogram. Sajnálatos, hogy az értelmiségi mundérvédelem, olyan módon kívánja magát fenntartani, hogy a kormány befolyásával milliárdokat költetnek fiatalok képzésére.Van ennek nyomatékos hozama?

Kínpadon

2020-11-30
Adminisztrátor
204
Amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és kilátástalanság lép hatályba, akkor jön el a pillanat, hogy a kínpadra kerül. Ebben a bűvös körbe való játszmák az igaztalanság hozamához vezetnek. Gyereknek mindenkit arra nevelnek, ne hazudj! Miért van az, hogy aki felnőtté válik és gátlástalanul hazudik, még a sánta kutya effektust sem tartja szem előtt? Hol tart ma a Fidesz-KDNP és kormánya?

Ismert ismeretlenek

2020-02-18
Adminisztrátor
377
Ismerj meg húsz tisztességes magyar embert, akik egy eszme mellett elkötelezetten hajlandók napi 16 órát dolgozni.Ehhez hasonló történések határozták meg a Független Kisgazdapárt működését, csak ott nem teljesültek az elvárások, amikor " a lakva ismeri meg az embert" mondás életbe lépett.

"Keresztényi Magyarország megszűnt"

2019-04-10
Adminisztrátor
403
Az Orbán kormány több irányú politikai játszmája megbukott. Korábbi cikkekben már megírtuk, Orbán Viktor hegfelelési politikájával megtéveszti a magyar társadalmat, az Európai Uniót, az Amerikai államokat, az Izraeli Zsidó államot, arról nem beszélve,- az OROSZT is.

Szellem vasút

2018-12-07
Adminisztrátor
387
ELHITTÉK! TÉVEDTEK! ŐK IS FELÜLTEK A SZELLEM VASÚTRA. A "magyar beteg szerelvénye", annak véget nem érő kocsioszlopa, 1990 től máig bezárólag járatkimaradás nélkül transzportál. 1994 Rükverc a múltba. 1998 Ami egybe tartozott, egybekelt. 2002 Ami bukásra volt ítélve, megbukott.

Egyre dráguló élelmiszerek

2018-06-03
Adminisztrátor
517
Az agráriumban minden szép, minden rendben van! Ismeretlen kiadóktól származó hírről, nemzet megtévesztésről beszélhetünk, ugyanis az agráriumban semmi sincs rendben. A termelési folyamatok felgyorsultak, a savas eső káros hatása, rettentő erős napsugárzás oly mértékben befolyásolja a termesztést, hogy az európai és magyar parasztság komoly aggodalommal tekint a jövőben termelhető élelmek sorára. Hamarosan a földszint feletti termelés kétséges lesz, mert mindent nem tud a parasztság árnyékoló hálóval ellátni. Drasztikus élelmezési problémák elé nézünk. A jelenlegi termékek nagy része el fog tűnni az élelmezési programból, az ember és állat táplálkozási lánca, szokásai megváltoznak. Már most látható, bizonyos élelmiszer termékek egyre csökkenő termesztési mennyiségben kerülnek a piacokra. Hamarosan, komoly élelmezési hiány lép életbe, ami Európára nézve tragikus lehet. Ezek a szavak nem riogatásként fogalmazódnak meg, de a szépített agrárkamarai mutatók kizárólag önös érdekű állás megtartás érdekében kerülhet a médiákhoz. Az interjúkat készítő riporterek szakmaisága nem is teszi lehetővé, hogy a valós felméréseket, mutatókat prezentáljanak a lakosság felé, főleg amikor a riport alanynak is meg van határozva mit mondhat. A felvett riportanyag vágásáról ne is beszéljünk. Nagyon sajnálatos, hogy a hatalom téves adatok mögött elhiszi minden rendben van, miközben semmi sincs rendben. Az élelmiszerek nem véletlenül drágulnak. A múlt évben a saláta 100 Ft volt, ma 200 alatt nem lehet fejes salátát venni. A burgonyáról csak annyit,- a paraszt 80-100 Ft-ért értékesíti a terméket, akkor hogyan lesz abból 200 Ft. Az almáról ne is beszéljünk. A hűtőházak tele voltak almával, miközben a városi emberek pénztárcája nem teszi lehetővé, hogy az almát megvegye, mert 350-500 Ft egy kiló alma. Tisztán látszik,hogy a kormány minél jobban arra törekszik, hogy kontrollálható legyen az agrárium, annál jobban süllyesztőbe kerülnek a valós adatok és megtévesztik a kormányt. Azt hiszik minden rendben van, de ha, a valós adatokkal tisztában lennének, beszarnának az biztos. Hibát, hibára halmoznak az urak, mert azt hiszik, minél több bürokratikus intézkedést iktatnak be, annál stabilabb lesz az élelmiszer termelési mutató. Valótlanságok tömkelege kerül a kormány asztalára, mert mindenki saját szakágazatát fényezi, hogy az államtól kapott fizetése megmaradhasson. Ilyet már a szocializmusban megcsináltak. A anyakoca 8 malacot hozott a világra, de mire az akkori kormány asztalára kerültek az adatok, 13 malac lett a nyolcból. Ez ma sincs másként! Vigyázat fiúk, ebből baj lesz! Tisztelettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Balogh Károly és a Jobbik

2018-06-01
Adminisztrátor
750
Közismert tény, hogy a 2018-as választás során Balogh Károly az FKgP képviselője és társai, a kisgazda képviselőjelölteket vissza akarták hívni a Jobbik javára. A pártárulás ténye megkérdőjelezhetetlen. Az érintetteknek a kellő konzekvencia levonása után saját akartból, de végérvényesen el kell távolodni a Kisgazdapárttól. Balogh Károly kisgazda képviselő és a Jobbik közötti megállapodás vak vágányra futott, ugyanis a Jobbikban ugyan olyan belső ellentétek alakultak ki, mint több pártban. Balogh pénzben gondolkodott, lelkét eladva akart hatalomban maradni. Most kiderült, a Jobbik országos tisztújító gyűlésére a megyei vezetők és küldöttek számára korábban biztosított buszokra nem volt pénz, így a tisztújító választáson kevesen jelentek meg. Elképzelhető, hogy Balogh Károly rossz "lóra tett"? A Jobbik értékcsökkenése nem véletlenszerű. Kanyarodjunk vissza a 2006-os tüntetésekhez. Vona Gábor a MIÉP oszlopos tagjaként ott hagyta pártját, látván a Kossuth téren zajló eseményeket tudta, ebből kamatozó irányt lehet venni. A Jobbik vezéreként Toroczkai Lászlót magához vette, miközben tudta Toroczkai készítette elő a Tv ostromát. Vona Gábor a 2006-os tüntetők személyeiből alkotta meg a párt magját, benne Toroczkai. Azért korábban Vonának meg kellett volna kérdezni Toroczkait: - a tv székház ostrománál, ahol rendőrségi rohamjárművek álltak, miként létezhetett, hogy a felszedett kockakövek már délután 15 ó oda voltak készítve? Hogyan keveredtek oda benzines flakonok? Toroczkai, kinek a megbízásából jelentette be: - EMBEREK, MENJÜNK A TV SZÉKHÁZHOZ ÉS NYÚJTSUK BE KÖZLEMÉNYÜNKET? Nyilvánvaló, ez egy kitervelt előre elkészített provokáció volt, amibe vétlen embereket rángattak bele. Ezek után felvetődik a kérdés: - Balogh Károly úr, Ön evvel a Jobbikkal akart egy tálból cseresznyézni? Egyet vegyenek már észre! Bizonyos megbízást végrehajtó személyek, ahol megjelennek, ott előre jósolható a békétlenség. Taxisblokád, 2006- os tüntetés, Jobbik? Véletlenek nincsenek! Valakik azon settenkednek,- pld. Toroczkai László - szét kell verni a Jobbikot! Ez sikerült. Milyen feladattal láttak el a megbízók, mindezt mennyiért? Gondolható, ilyen kérdést feltenni etikátlan, de mit szól ehhez az Állami Számvevőszék és a NAV ? Lehet, hogy tévedés az egész ? Kérdezni emberi dolog, választ kapni ??? Szerző tollából, egy szemtanú.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse