Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Ó rigó

2021-02-28
Adminisztrátor
138
"Ó rigó tündérmese, mintha ma játszódna. Ezek a Független Kisgazdák életképet mutatnak fel? Balogh Károly a párt akkori elnöke és a Jobbik pártigazgatója rímekbe foglalták, hogyan kell a kisgazda képviselő jelölteket árúba bocsájtva, gazdasági haszon reményében JELÖLTEKET visszakozásra késztetni.
Ez megbotránkoztatón hatott  a képviselő jelöltek függetlenségére.  Dokumentumokkal alátámasztott értesítéssel fordultak az OVB jogi szakértőjéhez, aki egyértelműen,  törvénysértés gyanújára utalva nyilatkozott.

Félreérthetetlen,  -pénzért képviselő jelölteket árúba bocsájtani, vagy visszalépésükről kényszer intézkedést alkalmazni, TILÓS, akár bűncselekmény elkövetésének gyanúját is tartalmazza.
Jobbik, és Balogh Károly  esete felizgatta a "Fidesztől független" Ó rigó szerkesztőségét, akik szívesen foglalkoztak az üggyel.
Tudatták a közvéleménnyel, ez a Jobbik már csak ilyen,- korrupt eszközökkel kíván sikereket elérni.
Ez idáig, egy egyenes történet, de érdekes módon valahol a szálak nem értek össze, mivel az Ó rigó szerkesztősége az ügy további kimenetelével nem foglalkozott. Bűncselekmény? Feljelentések? Nyomozások? OVB szakértőjének véleménye : : bűncselekmény alapos gyanúja fennáll. Evvel szemben, az ügyészség, nyomozó hatóság szerint, BŰNCSELEKMÉNY NEM TÖRTÉNT.
ENNEK AZ ÜGYNEK A PIKANTÉRIÁJA,  a Jobbik parlamenti képviselője, aki telefonon pénz ígért egy képviselő hölgynek, az kimerítette a bűncselekmény gyanúját és ezért a fideszes többségű parlamenti honatyák mentelmi jogát felfüggesztették.
Érdekes módon a kisgazda eset és a jobbikos parlamenti képviselő felfüggesztése közötti ügyről az Ó rigó nem vont párhuzamot, nem foglalt állást. MIÉRT NEM ???
Téli politikai csendet megtörő Covid-19 csak egy dolog übereli :  Ó rigó - kritikai vélemények : ezek a balosok a magyarság életére törnek, hogy a vakcinákra ellen kampányt folytatnak, különben is két marékkal szórják a pénzt.
Távolról jött ember mindent elhisz, de MIÉRT NEM KAPNAK LEHETŐSÉGET A BALOS ÖNKORMÁNYZATOK, HOGY SZEMBESÜLVE A VÁDAKKAL, REAGÁLHASSANAK ??? A tisztességes újságírás, ELVILEG ÉS GYAKORLATBAN IS  hangi, képi médiáknak kell a nyomatékos állításokra lehetőséget adni, mind a két félnek,  hogy nyilatkozzanak, akár szemtől szemben is indokolják álláspontjukat.
 EBBEN AZ ORSZÁGBAN EZ MÉG NEM JÁRATOS ELJÁRÁS?  MIÉRT NEM ???
sk.gondolkodó

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse