Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 9 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5384

Nyög Díj, kontra borravaló?

2018-01-10
Adminisztrátor
456
- Reggeli órákban, mint minden nap, meglátogattam a legközelebbi bevásárlóközpontot. Szándékomban állt valamiféle reggelit venni, de el kellett döntenem, ebből a félelmetes NYÖG DÍJ emelési összegből, ZSEMLÉT VAGY BUCIT vehetek-e? Úgy döntöttem meglátogatom a pékárú részleget. A finomságok előtt megálltam és friss illatuk a nyálelválasztásom azonnal kikezdte. Nehéz választani, mivel át kell gondolni mit veszek, abból a havi 3% NYÖG DÍJ emelésből? Számomra nem maradt más, mint a termékek előtt állva transzba estem és azt próbáltam magamnak bemagyarázni, ezek nagyon finomak. Koncentráltam, mire az eladó megkérdezte, - szabad valamit adjak? Köszönöm most nem. Arrébb ódalogtam a felvágottat tároló hűtök elé. Szintén csak néztem és éreztem valami erő által hasam némi telítettségét. Magam is csodálkoztam az eseten. Közben az igen csinos eladó  hölgy, - adhatok valamit? Köszönöm most éppen nem! Arra gondoltam erre a" jó lakottságra" inni is kellene valamit. A polcokon, tele borosüvegek sorakoztak, amire fantáziám ismét magasra hágott!  Ha már ilyen finomat ettem, arra inni is kell. Álltam és erősen koncentráltam az üveg tartalmára, de közben megjelent a biztonsági őr ,. - netalán vásárol? Én csak néztem, egy szó sem hagyta el a zár alá helyezett számat. Egyszer csak a biztonsági őr meglepetésére, az egyik zárt üveg tartalma egyre kevesebb lett. A fantáziám ereje és Isten oda hatott, hogy látszólag megihattam a bort. Erre a biztonsági őr a kasszához kísért. Egy bájos kisasszony, - nem vett semmit? Nem, köszönöm" jól laktam"! Kiléptem az üzletből és ismét feltettem magamnak a kérdést, - zsemle vagy buci? Nem tudtam dönteni és elővettem a zsebemből egy százast.Felszólítottam,  döntsd el te. Feldoblak és ha a fej lesz zsemle, ha írás buci. Rendben? Feldobtam a pénzt és vártam, hogy leessen. Ez nem történt meg,de mögöttem megszólalt egy hang, - reggeliztünk, reggeliztünk, még iszogattunk is és fizetni kifog??? Hátranéztem és kormányunk végrehajtó szervének embere állt mögöttem és a következőket mondta, - ön túlságosan nagyétkű ember, lehet hogy ezért kevés a 3% NYÖG DÍJ ???

Ennyit erről, de valóban 1444 Forinttal lett több a BORRAVALÓM !

Nagy méltóságos kormányunknak tudni kellene, az saját megfogalmazott alaptörvényükben áll: minden magyar állampolgár lakáshoz való joga van, valamint éhező emberek országunkban nem lehetnek!

Az alapélelem, minden magyart megilleti!!!   ZSEMLE VAGY BUCI JELIGÉVEL, EGY NYÖG DÍJAS TOLLÁBÓL

Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 9 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5384
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse