Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Mértéktartással egy szebb jövőért

2021-04-06
Adminisztrátor
106
Időszerű lenne végre valamelyest tudomásul vennünk, NAGYON ELCSESZTÜK !
Elkövetett bűneinket és általa kialakult ember, állat, természet elleni cselekedeteinket kötelesek leszünk kordában tartva, a legrövidebb úton a helyes útra terelni.
Ami bizonyos, elsődlegesen a fontossági sorrendeket kell elkészíteni. Azokat azonnal gyakorlatosítva az ember, állat, természet javára kell állítani, mivel, idézőjelesen mondva : az ISTENEK FELHÁBORODTAK ELLENÜNK !
Sorsunk napról napra elszomorítóbb, ugyanis még ez a pandémia sem képes az emberi elmét saját érdekében visszafogottabb életvitelre késztetni.
Álláspontom szerint a ránk nehezedő többirányú liberális nyomás - a felhőtlen szabadság érzet - kérdését az emberiség bizonyos tehetősebb rétege, kizárólag saját vagyoni helyzetével kezeli és nem ismer gátakat. Még saját magára leselkedő, tettei által kiváltott SÁTÁNI ERŐ sem rémiszti el : HOLNAP ÉN IS A "LEVESBE KERÜLÖK, HA ÍGY FOLYTATOM !
Mit tettek velünk a tudomány angyalai ? Az elmúlt 60 évvel, milliárd évet átfogó csodát romboltak le. Milyen értékrendbe kell tennünk a tudomány munkáját? Egyszerűen JÓ megítélésben - ember, állat, növény életfeltételeinek javítása érdekében tett tudományos munka, de evvel szemben, érdekek mezsgyéjén haladó ellenpólusú tudomány, amely az emberiség életvitelének kárára szolgál.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse