Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
178
6028
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Kapkodásba kezdett a MAGOSZ

2019-03-05
Adminisztrátor
305
Kapkodásba kezdett a MAGOSZ elnöke Jakab István és nyakkendős társai, ugyanis a mi felhívásunkra magas ívből szartak. Már 15 évvel korábban felhívtuk az agrár tárca figyelmét a csapadék hiányra. Senki nem foglalkozott evvel a kérdéssel, de most, hogy már nem lesz zabálni valónk, most kezdenek el ugrándozni? KÉSŐ!

Magyarországi agrártárca elbukott

2019-03-02
Adminisztrátor
180
Közel egy évtizede könyörgünk, - FIGYELEM - A MAGYAR AGRÁRIUMBAN A KÉZIMUNKAERŐ HIÁNY odáig juttathatja a gyümölcs ágazatot, szőlészeteket, konyhakerti ágazatot, hogy a termések leszedetlenül maradnak.

Konzervatív triumvirátus

2019-02-26
Adminisztrátor
194
Egybekelt, ami összetartozik. Magyar honban mai napig tisztázatlan, mit jelent bal oldal, jobb oldal, liberalizmus, konzervativizmus, radikalizmus. A magyarországi politikai pártok, médiák, újságírók, politológusok, nagy előszeretettel vagdalóznak ezekkel a politikai irányvonal fogalmakkal, de valójában, sokszor megalapozatlanul.

Kommunista rezsim áldozatai

2019-02-25
Adminisztrátor
232
Tisztelt Honfitársaink, Kisgazdák! Szomorúság tölti el az embert és csak azon jár az agyunk, - hogyan történhetett meg, hogy Kovács Bélát a Független Kisgazdapárt főtitkárát a Szovjet birodalom pribékei egyszerűen elhurcolhatták.( kérem kattintsanak az írásra,ott hosszadalmasabb írást olvashatnak.)

Erősödik az antiszemitizmus?

2019-02-20
Adminisztrátor
180
Történelmi visszatekintésben elemezve az eseményeket, megfigyelhető, hogy az antiszemitizmus fogalmát a politikusok végveszélyük esetén erősítik fel.

V-négyek és Frau Merkel

2019-02-11
Adminisztrátor
175
Némi félreértés, vagy már megint Európa lakosságát nézik ostobának? Egy aránylag kiegyensúlyozott Európa Unió, kereskedelmi kapcsolatok bővülése és elfogadható megélhetése az átlag embereknek, - ezt sikerült vívmányként felmutatni. Nyugalom és béke. Ennek okán, bizonyos köröknek nemtetszését eszkalálta Európa meggazdagodásának ténye, amire az amerikai pénzvilág lépett. Az unióban megkeresték a gyenge láncszemeket, akiket kihasználva Európától idegen ideológiát akarnak erre a kontinensre erőltetni.Frau Merkel beadta a "derekát" és a történtek adva vannak. 1200 halott!!! A V-négyek országai látták az Unió gyengeségét, eszméletlen ellentmondásait és éppen ezért jöttek létre, erősödtek meg. Ez a kép, magától érthető, csak az nem, az utolsó tárgyalás során, mit keresett Frau Markel a V- négyek tárgyalásán? Tudomásunk szerint, Merkel asszony a V-négyek legnagyobb ellenlábasa. A migráns kérdést a V-négyek elutasítják, akkor hogyan illik a tárgyalási képbe Frau Merkel? Jelen európai anarchia egyértelműen Frau Merkel számlájára írható, akkor mit keresett a V- négyek tárgyalásán? Bűnbánatot mutatott? Bocsánatot kért? Ezt soha nem tudjuk meg, de az bizonyos, Európa lakossága ismét kapkodja a fejét. Isten legyen Önökkel!

Biblia, Talmud, Korán ...

2019-01-04
Adminisztrátor
191
Harc az ismeretlenért? Emberi áldozatok milliói több Isten nevében? CSAK AZÉRT IS! XXI. század embere mennyivel tartja magát különbnek, mint amikor a fáról a kérgét a hasunk bőre lehúzta? Egyszerűen megdöbbentő, hogy a hatalmak befolyására milyen fogékonyak vagyunk és saját belső hitünkkel egyáltalán nem foglalkozunk.

Amit a kormány hallani akar...

2018-12-28
Adminisztrátor
188
Napjainkban bevált szokás, -szelektálni kell, kik beszélhetnek, kik nyilatkozatnak. A tévedhetetlen hangképzők tábora a magyar médiák mindennapos vendégei: ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István, Csath Magdolna, Boros Imre stb. tökéletesen felkészült emberek, akik minden esetben tudják, mit kíván hallani a magyar kormány, a magyar politikai elit, valamint az egyre csökkenő Fidesz tábor. Tisztelettel emlékeztetnénk minden magyar állampolgárt, volt itt már egy "NAP KELTE" Gyárfás Tamással az élen és Lakat T. Károllyal, akik mára eltűntek, de korábban szintén a szócső szerepét töltötték be.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
870
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
217
"Őv-ért" László határozottan kijelentette, - MINDENKIT MEGBÜNTETÜNK, aki házszabályt sértet!Ez a kijelentés abban hibádzik, érdemes alapjaiban taglalni,kik juttatták el az ott "dolgozó" képviselőket, hogy idáig fajult a helyzet??? Csodák nincsenek, mivel a politikusok elmondása szerint az "IGEN TISZTELT" HÁZ egy napirend alatt több mint kétszáz törvényjavaslatot akartak megszavazni. ILYEN PRODUKCIÓRA EGYETLEN PARLAMENTI GITTEGYLET SEM KÉPES.Feltehetően, többek azt sem tudják miről is szavaznak, de annak ellenére nyomkodják a gombot " MINT A KANDISZNÓ A KOCÁT ".

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse