Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
95
1611
Frissítve
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

NEM LÉPNEK VISSZA !!!

2018-03-19
Adminisztrátor
127
A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt, valamint a Színes Magyarország közös képviselőjelöltjei határozottan kijelentették: NEM LÉPNEK VISSZA A JOBBIK RÉSZÉRE. Továbbá nem értenek egyet Balogh Károly FKgP képviselő visszaléptetési stratégiájával, ugyanis a kampány kezdetekor a megállapodások nem erről szóltak. Balogh Károly körlevele előbb lépett hatályban, mielőtt a képviselő jelölteket értesítették. Mindenkit kész tények elé állított Balogh. A képviselő jelöltek visszaléptetésére vonatkozóan egyhangú vezetőségi határozat nem született, továbbá Országos Nagygyűlési határozat sem, pedig csak azon meghozott döntés léphet érvényre. Attyánszki György elhamarkodott média nyilatkozata, a választókat megtévesztette, ami komoly kihatással lesz a választások kimenetelére. A Független Kisgazdapárt egyszemélyes nagyura, Balogh Károly saját hatalmával visszaélve hozott döntést, ami a demokratikus választások alapjait sérti. Tisztelettel kérjük az olvasókat, tekintsék meg a képviselőjelöltek névsorát.

Eladó a Kisgazdapárt

2018-03-18
Adminisztrátor
99
Balogh Károly a Kisgazdapárt képviselője törvénytelen úton, árúba bocsátotta a történelmi pártunkat. A 13 képviselő jelöltünket vissza akarja léptetni a Jobbik javára. Fillérekért eladja a pártot és ugyan azt teszi az idáig dolgozó jelöltjeinkkel, amit Torgyán József tett. Családokat tesz tönkre,akiknek a Kisgazda kaland sok pénzükbe került. Nos, beszéljünk egy kicsit komolyabban. Hogyan lett bejegyezve Balogh Károly az FKGP képviseletre? A vasadi FKGP nagyválasztmány határozatképtelen volt. A jegyzőkönyvet előre megírtan tették a hitelesítők elé, amiről a megjelenteknek fogalma sem volt.

Március 15.-e

2018-03-15
Adminisztrátor
90
Bukott forradalmak, halottak ezrei és más semmi. 2018 a nemzeti elszámolás éve. Emlékezzünk? Emlékezzünk a tehetetlenségünkre? Nem kellett nekünk Bécs, kellett Buda-vára? Rossz döntések miatt, mártírokká tettük hazánk kimagasló egyéniségeit és most? " - meg..., a múltat s jövendőt !" Miért kell nekünk olyasmit mondani, hogy ami még megsem történt, azért előre bűnhődni kell? Nem ez lenne a rákfenéje a magyarnak, hogy mióta Európában nyilvántartott csak siránkozunk? Egyetlen nemzetnek sincs ennyi bukott háborúja, forradalma, mint a magyarnak. Sírás-rívás, de, hogy az ügyeinket egyszer és mindenkorra a magunk keze által, állampolgári akarattal jobbá tegyük:, nem létezik. Trianon? Szégyen !!! És a 2006-os forradalomról, mi a véleményük?

Fenyegetésre, fenyegetéssel

0000-00-00
Adminisztrátor
106
Az ENSZ és az Európai Unió politikailag képzetlen bal-liberális emberei, méltánytalanul hangoztatnak a magyarokkal szemben olyan dogmákat, amik éppen az unió alapelméletével szembe helyezkednek.Európa határvonalainak kibővítésével a közös piac alapítói saját magukat akarják védelmezni.A rabszolga sorson kezelt, volt szocialista országok kényszerpályára kerültek, aminek folyamodványa a keleti tömb egységbe szólítása lehet és a volt KGST visszaállítása. Gazdasági kapcsolatok, nem csak nyugati irányban képzelhetők el, de ott is az angolokban partnerre találunk.

Lajosmizse megtett mindent

2018-03-07
Adminisztrátor
101
Hálás köszönet minden lajosmizsei támogatónak. Aláírtak, drukkoltak, együttéreztek és reménykedtek. Sokan azonnal megértették, mit jelent ha, egy "ANGYAL EMBER" József képviselhetné Lajosmizsét és a környezetét, valamint az 1-es számú választókörzetet.

Bukott választási törvény

2018-03-06
Adminisztrátor
118
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete felszólítja Dr. Áder János köztársasági elnököt, hogy a 2018-as választás idáigi extrém, törvénysértő kimenetelére figyelemmel, állítsák meg ezt a választást. Az Országos Választási Bizottság hatásköre korlátozott, tehát nagyobb horderejű döntést nem tehetnek. Egyszerű szemlélői a választási törvényünk adta hibáknak és tehetetlenül jegyeznek be akár háromtagú cigány családtagot, akik egyenként SZELLEM PÁRTOT képezve léptek fel.Ezeket az embereket csak az 1millió 27 ezer forint érdekli, nem más. A Független Kisgazdapárt elutasítja érdekpolitikusi magatartást és azonnali választási zárlatot követel.

HIBÁT JELEZ AZ AJÁNLÓÍV

2018-03-05
Adminisztrátor
112
Tisztelettel jelentem,hogy a kényszer nagy úr és a halandót arra készteti, jelezze, ha törvénysértő dologgal kell szembesülnie. Az ajánlóív törvénytelenségét boncolgatva, egy olyan személyi azonosító fogalommal találkozunk, amit a szocializmus befejeztével megszüntettek. Én, mint az ajánlóív, felhívom az igen tisztelt Hölgyek és Urak figyelmét, hogy egy diktatórikus államrendszer maradványát élvezik, aminek során az állambiztonsági apparátus minden korábbról megszerzett információt ma is használ. A személyi azonosító szám használatát a rendszer nem váltáskor megszüntették,de ha emlékeim nem csalnak, éppen az MDF és SZDSZ voltak a legnagyobb szó-szólók ebben a tárgykörben. Feltételezhető, hogy az állambiztonságiak és a magyar kormányok feledékenysége okozza,hogy a személyi azonosítót még használjuk és főleg, hogy személyemet, az AJÁNLÓÍVET IS MEGSZENTSÉGTELENÍTETTÉK.

Újabb jogi trükk

2018-03-04
Adminisztrátor
116
Érdekes jelenség a Független Kisgazdapárt körül. Már megint kezdődik minden elölről. Az Országos Választási Iroda weboldalán található egyéni jelöltek listáján, nem jelennek meg azoknak a kisgazdáknak az adatai és képei, akiknek a bejelentésük után annak meg kellett volna jelenni.Erre vonatkozóan, egyszerű jogi értelmezést kell alkalmazni.

Értelmező szótár

2018-02-28
Adminisztrátor
118
Feltételezhetőn, az egyetemi végzettség nem lehet káros a fogalmak értelmezésében. Az országos választási iroda a 2018-as választásra indulni kívánóknak három jogi meghatározást foganatosított. BEJELENTVE, BEJEGYEZVE, JOGERŐSEN BEJEGYEZVE. Most vizsgáljuk meg közelebbről, mit kell ezek alatt érteni. Még az is elképzelhető, hogy ezek a szavak,a pártokra nem egyformán értelmezhetők. Ebben a csoda világban, ugyanis minden előfordulhat.

Ennél mélyebbre, ...

2018-02-26
Adminisztrátor
109
Engedtessék meg, hogy a Független Kisgazdapárt-tól függetlenül, saját véleményemet fogalmazzam meg a mai politikai látottakra reagálva. - Ilyen sárdobálás, félelemkeltés, arrogáns, személyiségi jogokat sértő adok-kapok az évszázadok során soha nem volt. A Fidesz-KDNP a hatalom megtartása érdekében mindent elkövet, többek között a migráns kérdéssel, és Soros György napi rendszerességgel történő szidalmazásával. Netalán nem éppen a Fidesz, akinek előbb volt tudomása a migráns kérdéssel kapcsolatban bármiről, még mint azt a nép, saját bőrén érezhette volna ??? A Fidesz, egyenlőre leírt partitúrából zongorázik, aminek a szerzője, éppen Soros György volt. Akkor most miről beszélünk? Vona Gábor, jobbik részéről, arra az elhatározásra jutott, nem érdemes szembehelyezkedni a zsidósággal, inkább jöjjenek az iszlám vallást gyakorlók, akik majd a szennyes munkát átvállalják. Nos, a kommunisták és a liberálisok együtt egy harmadik utat választanak, a magyarság teljes félrevezetésére. MAGYARORSZÁG LAKOSSÁGA POLGÁRHÁBORÚRA, RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT BEVEZETÉSÉRE ELŐKÉSZÍTETT. MINDENKI, MINDENKI ELLEN?

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse