Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 4 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5329

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
172
4858
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Biblia, Talmud, Korán ...

2019-01-04
Adminisztrátor
134
Harc az ismeretlenért? Emberi áldozatok milliói több Isten nevében? CSAK AZÉRT IS! XXI. század embere mennyivel tartja magát különbnek, mint amikor a fáról a kérgét a hasunk bőre lehúzta? Egyszerűen megdöbbentő, hogy a hatalmak befolyására milyen fogékonyak vagyunk és saját belső hitünkkel egyáltalán nem foglalkozunk.

Amit a kormány hallani akar...

2018-12-28
Adminisztrátor
133
Napjainkban bevált szokás, -szelektálni kell, kik beszélhetnek, kik nyilatkozatnak. A tévedhetetlen hangképzők tábora a magyar médiák mindennapos vendégei: ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István, Csath Magdolna, Boros Imre stb. tökéletesen felkészült emberek, akik minden esetben tudják, mit kíván hallani a magyar kormány, a magyar politikai elit, valamint az egyre csökkenő Fidesz tábor. Tisztelettel emlékeztetnénk minden magyar állampolgárt, volt itt már egy "NAP KELTE" Gyárfás Tamással az élen és Lakat T. Károllyal, akik mára eltűntek, de korábban szintén a szócső szerepét töltötték be.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
668
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
167
"Őv-ért" László határozottan kijelentette, - MINDENKIT MEGBÜNTETÜNK, aki házszabályt sértet!Ez a kijelentés abban hibádzik, érdemes alapjaiban taglalni,kik juttatták el az ott "dolgozó" képviselőket, hogy idáig fajult a helyzet??? Csodák nincsenek, mivel a politikusok elmondása szerint az "IGEN TISZTELT" HÁZ egy napirend alatt több mint kétszáz törvényjavaslatot akartak megszavazni. ILYEN PRODUKCIÓRA EGYETLEN PARLAMENTI GITTEGYLET SEM KÉPES.Feltehetően, többek azt sem tudják miről is szavaznak, de annak ellenére nyomkodják a gombot " MINT A KANDISZNÓ A KOCÁT ".

Azonosító nélkül is érvényes a szavazat

2018-12-13
Adminisztrátor
184
A politika világában rengeteg aljasságot láthattunk, de a tegnapi parlamenti események mindent felülmúltak. Elsőnek. A dialektus hiányából fakadóan erőszakba torkollott ellenzékiek megmozdulása, másodszor a kormánypárt arroganciája.Nagyon jól tudjuk, a politikai erők egymás ellen feszülésének levét általában a nép issza meg, de a tegnapi megmozdulások nem véletlenszerűek voltak, mert a kormány túlfeszítette a húrt, amivel a politikusoknak, mint a társadalom bizonyos részének megtelt a HÓCIPŐJÜK. (kattints az írásra,lapozzon!)

Fogyó koncra még több jelentkező

2018-12-12
Adminisztrátor
177
Évtizedekben tett visszapillantás beigazolta: minél több irányban mozdul el egy politikai hatalom, annál nagyobb a veszélye, hogy szétszórttá, tagozódottá válik. Feltételezett közösségi jó szándék,könnyen átcsaphat az ellenség hangjává, ami széles körben nem csak az eszme kezdeményezőjének, de a körülötte dolgozó embereknek, nem utolsó sorban az egész társadalomnak komoly erkölcsi, gazdasági károkat okoz. ( folytatólagos olvasás érdekében, kattintson az írásra)

"A"-dolfi propaganda gépezet csúcsra járatva

2018-12-11
Adminisztrátor
172
Amióta a FIDESZ van kormányon, a magyarországi fogyasztó társadalom a "zsebén felül teljesít"! A rendkívül kimagasló toalett papír felhasználást- tartalmával együtt, - még a statisztikai hivatal sem tudta benyelni és, hogy szépítve legyen a történet, mindent az élelmiszer fogyasztásra fogtak rá. ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK OLYAN "JÓL MEGY", HOGY IGAZ 50 %-OS ÉLELMISZER ÁREMELKEDÉS ELLENÉRE, JÓVAL TÖBBET VÁSÁROLNAK AZ EMBEREK.

Európa forradalma

2018-12-09
Adminisztrátor
150
"Megszülettek Európa forradalmi gyerekei, kiterjesztett karjaikkal átölelték, aminek össze kell tartoznia." Európai tagállamok lakósai és úgy döntöttek, évtizedek óta sanyargató bebetonozott politikai arcokat, világnak zavarják. Tettek mezejére léptek a franciák, belgák, hollandok,németek és most a magyarok. A XXI. század embere nem a kőkorszaki szakikból tevődnek össze, tehát a politikai BLÖFFÖKET, HAZUGSÁGOKAT NEM VESZIK BE! Európa nyílt társadalmai érvényes jogosítványt kaptak, - amennyiben a megválasztott politikai brigantik a saját népük ellen tesznek, ellehetetlenítő intézkedéseket akarnak bevezetni,azok ellen a társadalmaknak kötelességük FELLÉPNI. AMENNYIBEN,KÖVETELÉSEIK NEM SZÉLSŐSÉGES RASSZISTA KIMENETELŰEK, GYŰLÖLET KELTŐK, akkor a politikusoknak, kormányoknak a nép hangját figyelemebe kell venni.

Isten, Haza, CSALÁD

2018-12-08
Adminisztrátor
156
Gondoljuk, Önök is észrevették a cikk címében rejlő CSALÁDRA IRÁNYULÓ fogalom NAGYBETŰVEL TÖRTÉNŐ ÍRÁSÁT, amit az utóbbi években a Fidesz-KDNP napi bejelentésben meglovagol. Hirtelen a családcentrikusság kimagasló helyet foglal el a Fidesz és a magyar kormány palettáján, csak ott sántít az ügy, 25 évig a Fidesztől hallani sem lehetett a MAGYAR CSALÁDOK MEGBECSÜLÉSÉRŐL. Most, hogy a Kisgazdapárt napról- napra erősödik, hirtelen a MIGRÁNS ÜGY UTÁN, A CSALÁD lett a FIDESZ ÚJ KAMPÁNYFEGYVERE.

Nem szídunk, tényeket írunk

2018-12-07
Adminisztrátor
153
Valóban és egyértelműen a józan egyszerű politikai álláspont kialakítása irányában kell elmozdulni, hogy az mindenki számára érthető, világos legyen. Ezt kívánja a Független Kisgazdapárt megvalósítani és arra törekszünk, hogy az idáig rossz értelembe vett, -csak azért is az ellenkezőjét,MEG KELL SZÜNTETNI.EZ A VISELKEDÉS NEM A NÉPÉRDEK MELLETTI POLITIKAI KULTÚRÁT TÜKRÖZI. Minden esetben, azt a berögződöttséget, ami idáig folyt, -Ti egy másik csónakban eveztek,minden rossz, bármit is mondotok - be kell fejezni. A politikai sznobizmust félre kell tenni és minden meghozott döntésnek a NÉPÉRDEKET KELL KÉPVISELJE! "kattints erre az írásra" folytjuk.

Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 4 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5329
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse