Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5465

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
174
5468
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Magyar Gazda

2019-03-20
Adminisztrátor
239
A televízió "Magyar Gazda" műsorát megtekintve megállapíthatjuk, -sok a duma, kevés a tett. Mit jelent ez? Több termelési ágazat nagy tudású emberei rendszerességgel tartanak konferenciákat, ahol gyönyörűen elmagyarázzák, hogyan kell termelni, milyen élelmezési szabályzókat kell figyelembe venni.

Farkas Gergely mentelmi jog nélkül

2019-03-19
Adminisztrátor
246
Érdekfeszítően alakult Farkas Gergely jobbikos sorsa. A parlamenti honatyák megvonták a mentelmi jogát, indoklásban a 2018-as parlamenti választáson történt korrupcióra utaló telefonbeszélgetésére. Ebben egy másik képviselőjelölt visszalépését kérte, amit pénzbeni juttatásával kívánta kompenzálni.

Szégyenpadon március 15

2019-03-16
Adminisztrátor
162
Nevemet felvállalva írom ezt a cikket, ami rámutat, nemzetük iránti érdektelenségre. " Egyszerűen nem hittünk a szemünknek, amikor Barátommal, Lajosmizséről felmentünk Budapestre, hogy megtekintsük a MI HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt, MIÉP, március 15.-e téren megtartásra kerülő rendezvényét. Útközben azt tapasztaltuk meg, az állampolgáraik közül csak egy néhányan viseltek kokárdát.

Újabb eladósodási ciklus

2019-03-14
Adminisztrátor
168
Nemzeti ünnepünket megkeserítő bejelentést tett a kormány. Az állam költségvetési hiányát újabb állampapírok kiadásával kívánja mérsékelni. Magyarázkodásukban kiemelték, - az állampapírok kamatai adómentesek maradnak. Ez többek között, egy mézesmadzag variációk egyike, de arról nem beszélnek, hogy ennek az új értékpapírnak a futam ideje után, azt kamataival együtt vissza kell fizetni a befektetőknek. A kormány arról sem beszél, - amennyiben netalán államcsőd, vagy nemzetközi pénzösszeomlás lépne életbe, akkor az értékpapír egyenlő a toalett papír értékével, ugyanis mindig az állam az első, aki a társadalmi érdekért a kifizetéseket zárolja, vagy időben elcsúsztatja. Ami teljesen érthetetlen, - ha országunk gazdaságában minden maximálisan rendben van, akkor minek adósítja el még tovább a kormány a magyar társadalmat? Itt valami nagyon bűzlik! Arról nem beszélve, a Fidesz-KDNP jelen intézkedéseiben 2030-ig szóló futamidőket jelöl meg, politikai indítványaiban örök érvényű kormányzást hangoztatnak. A NAGYKÉPŰSÉG HATÁRTALAN! EGYET VEGYÜNK MÁR TUDOMÁSUL. A VILÁG NAGY DIKTÁTORAINAK IS VÉGE LETT EGYSZER.ÖNÖK SZERINT, - A FIDESZ- KDNP, MILYEN TÚLÉLÉSI ESÉLYEKKEL SZÁMOLHAT? EZT DÖNTSÉK EL ÖNÖK!

M E G H Í V Ó

2019-03-12
Adminisztrátor
164
Meghívó. Tisztelt Magyar Honfitársaink! Tisztelt Kisgazdák, Gazdák! A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt országos vezetősége és elnöke Hajdara Roland szeretettel és tisztelettel meghívja Önöket a március 15.-én megtartásra kerülő megemlékezési gyűlésünkre. Együtt emlékezzünk a márciusi forradalmárokra. Helyszín: Március 15.-e tér, időpont: délután 15 ó. A gyűlést közös megrendezésben tartjuk a MI HAZÁNK MOZGALOMMAL, MIÉP-PEL. Beszédeket mondanak, a pártok vezetői és a meghívott előadók. Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük Önöket, hogy pártunk zászlaját, logóját hozzák magukkal.Megjelenéseiket előre is köszönjük. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Népnevelés, fenyegetéssel

2019-03-11
Adminisztrátor
159
Pszichés ráhatással próbálja az M1 Tv csatorna hírközlése a március 15.-i tüntetők figyelmét felhívni: a randalírozók 1-1.5 évet kaphatnak. Erre utalóan, a múltban történteket húzták ismét elő és állandó ismétlésben, riogatják, a megemlékezni kívánókat,tüntetőket.

Kapkodásba kezdett a MAGOSZ

2019-03-05
Adminisztrátor
271
Kapkodásba kezdett a MAGOSZ elnöke Jakab István és nyakkendős társai, ugyanis a mi felhívásunkra magas ívből szartak. Már 15 évvel korábban felhívtuk az agrár tárca figyelmét a csapadék hiányra. Senki nem foglalkozott evvel a kérdéssel, de most, hogy már nem lesz zabálni valónk, most kezdenek el ugrándozni? KÉSŐ!

Magyarországi agrártárca elbukott

2019-03-02
Adminisztrátor
152
Közel egy évtizede könyörgünk, - FIGYELEM - A MAGYAR AGRÁRIUMBAN A KÉZIMUNKAERŐ HIÁNY odáig juttathatja a gyümölcs ágazatot, szőlészeteket, konyhakerti ágazatot, hogy a termések leszedetlenül maradnak.

Konzervatív triumvirátus

2019-02-26
Adminisztrátor
171
Egybekelt, ami összetartozik. Magyar honban mai napig tisztázatlan, mit jelent bal oldal, jobb oldal, liberalizmus, konzervativizmus, radikalizmus. A magyarországi politikai pártok, médiák, újságírók, politológusok, nagy előszeretettel vagdalóznak ezekkel a politikai irányvonal fogalmakkal, de valójában, sokszor megalapozatlanul.

Kommunista rezsim áldozatai

2019-02-25
Adminisztrátor
197
Tisztelt Honfitársaink, Kisgazdák! Szomorúság tölti el az embert és csak azon jár az agyunk, - hogyan történhetett meg, hogy Kovács Bélát a Független Kisgazdapárt főtitkárát a Szovjet birodalom pribékei egyszerűen elhurcolhatták.( kérem kattintsanak az írásra,ott hosszadalmasabb írást olvashatnak.)

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5465
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse