Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 41 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3348

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
121
2090
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Kór kép

2018-08-18
Adminisztrátor
36
Hibapontot nem tűrően dolgoznak a fiúk. A Fidesz-KDNP politikai meggyőzése arra utaló, - nincs kegyelem! Aki nem áll be a sorba, elvész. Miként lehet értelmezni az elvész fogalmat. " Legtöbbnyire, egyszerű átvilágítással az emberek gazdasági helyzetének függvényében történik meg a presszió. Hitel igénybe vevők különösen veszélyeztetett pályán mozognak, mivel havonta törleszteniük kell és ha véletlen munkahelyük megszűnik, bajba kerülhetnek. Tisztességes emberekből könnyen pártkatonákat lehet faragni, ha családjuk léte veszélyeztetve van." Ehhez a Fidesz-KDNP játszmához többen adták a nevüket, akik mára hibátlanul teljesítenek, pld. : statisztikai hivatal, napi szinten megjelenített gazdasági, politikusi megnyilvánulók, Kossuth rádió, magyar MTV, stb. Ezek mögött álló emberek azt a szócső jelenséget képviselik, amit Rákosi Mátyás, Kádár János akkori kommunisták használtak propaganda céljára. A Fidesz oldalán napi szinten megszólalok, a múltrendszerben sem voltak "mosó Iluskák", és némi gyors meggyőzéssel Ők is beálltak abba a sorba, ami ebben a rendszerben is biztos jövedelmet biztosíthat. Mindig oda fordulunk amilyen politikai elvárás van irántunk. Nos, Magyarországon ezek a legtisztességesebb állampolgárok? Ezek az emberek lehettek, akik a Kádár rendszerben sem lehettek megvehetetlenek? Érdekességhez fűződik, - a liberális képződményű Fideszből átalakult néppárt hangoztatásában a volt rendszer ellen papol, miközben saját körükben éppen azokat a figurákat szólaltatja meg, akik Kádár szekerén ültek. Feltételezhető ezek a fiúk nem ismerik a történelem velejét és nekik mindegy kivel végeztetik el azt a munkát, ami részeiben igaz csak. "A MAGYAR BETEG A POLITIKÁBAN KERESTETIK, CSAK A FERTŐZÉS VESZÉLYE FENNÁLL"! Ez történt az elcsatolt magyar területeken élőkkel, akik elhagyják a volt magyar hont és csökkenésükkel ellehetetlenítik a magyarság további létét. Évekkel ezelőtt, Gyurcsány igazat mondhatott? A magyar állampolgársággal rendelkező külhonban élők elhagyják szülőföldjeiket, a betelepített román, szlovák, szerb, lakosság átveszi a falvak, kisebb városokban a hatalmat és a magyarokat kiűzik a magyar területekről. Nesze neked szabad egyetem !!! Szavazatokért árúba bocsátották a kint maradó magyarságot? A Fidesz hibát, hibára halmoz, aminek következményét a magyarság issza meg. Vannak rövidlátók, akik az intézkedések hatását még ma sem érzékelik eléggé, de amikor baj van, vissza húzódnak korábbi álláspontjuktól, még azt is letagadják, hogy ők valamit is állítottak, valami mellett törtek pálcát. Ez a magyar valós kórkép ! Hazudni, uszítani, felelőtlenül meghozni politikai nehéz súlyú intézkedéseket, aminek összességével eszméletlen károkat okoznak a magyarságnak. Kössünk csomót a farkunkra, hogy ne felejtsünk! jeligével a szerző.

Piros alma, mogyoró

2018-08-14
Adminisztrátor
37
A fenti cím, nem mese részlet, hanem a mai valóság. Megdöbbentő arcátlanság, amit egyes külföldi, Magyarországon működtetett élelmiszer feldolgozó üzemének tulajdonosa megenged magának. A magyar termelő parasztságnak 15 Ft/ kiló almaárat ajánlott fel. Ez a gondolat, magában véve is sértő. A magyar termelőket rabszolgának tartják, azt hiszik evvel a néppel mindent meg lehet csinálni. Léalma ide, léalma oda, de nagyon sok magyar család szívesen megvenné, akár 70-80 Forintért, ellenben a kereskedők által ajánlott 250-400 Ft-os almaárral szemben. Léalma? Lehet, hogy méretében kicsi,némi hibája is van, de annak ellenére tökéletesen fogyasztható és az ára a szegényebb sorsú emberek számára is elérhető. Ennyit bevezetőben, de most jön a lényeg! Mit csinál a kormány? Mit csinálnak az alapítványok? Mit csinál az agrár kamara, mit csinál a Független Kisgazdapárt 3 fős vezetősége? Ebben a helyzetben kellene bárkinek is felvállalni, - odamegyek a Nyírségbe, felvállalom az alma szegényekhez való eljuttatását, olcsó értékesítését, evvel egyebekben a termelőnek is segítek.EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK!!! Könnyebb pofázni, mint dolgozni. Pár mondatban a történtekről. A Független Kisgazdapárt Bp. XVIII. kerületi szervezete éveken át több tonna burgonyát, almát biztosított a lakosságnak, kisnyugdíjasoknak, amit saját erőből megfinanszírozott és amennyiben a vevő kérte, házhoz is szállítottuk. Így segítettük a nyírségi termelőket és egyben a budapesti nyugdíjasokat, szegényeket. Ezt a munkánkat a kerületi Fidesz semmibe nézte, a pofánkba vágták, - mit tettetek Ti ? Ők a választások előtt a szarvas csárdai téren működtetett székházukban az értelmiségnek meghívtak két színészkét és evvel teljesítették a semmit. Két elmondott versből, senkinek a gyomra nem lett tele, de Ők tettek valamit a lakosság érdekében. RÖHEJ TÁRGYA, AMI TÖRTÉNT! Nos, beszéljünk a kormányunk vállalásáról. A magyarokat eladták bérrabszolgáknak a külföldi befektetőnek. Most a bumeráng nyele visszaüt. Az osztrák léfeldolgozó üzem tulajdonosa 15 Ft-ot akar fizetni a magyar termelőknek. Azt gondolhatjuk, a piros alma adva van, de az osztrák mogyoróját, nem kellene véletlen megmorzsolgatni ??? Ami szintén elkerülhetetlen, nem kellene a magyar kormányt felszólítani: - amennyiben a külföldi tökének eladjátok a magyart, kényszer pályára kerülve, "mogyoró morzsoló gépre nyújtunk be pályázatot"! Remélhetően, érthető a célzás. MAGOSZ, Gazdakörök, Agrár Kamara, Kisgazdapárt, hol a francba vagytok? Miért nem véditek azokat a parasztokat, akikből éltek? TOVÁBBIAKBAN, NINCS MIT MONDANI. Ezek vagytok, ezek maradtok jeligével a szerző.

Dilettánsok politikája

2018-08-13
Adminisztrátor
41
Látjuk? Megállapítjuk? Hangoztatjuk és mégsem történik semmi? Évtizedek óta tartó, politikai - mosom kezeimet jelző, felülmúlta az emberiség tisztességes élethez való jogát. Ebből eredően napjainkban mást nem érzékelhetünk, mint a kizárólagos hazudozást. Első pontban: - kit érdekel az ember? Erre válaszul, a politika hangja, - nekem csak addig kelletek, amíg a választások zajlanak. Beszéljünk konkrétabban! Politikai ellentmondásokból egy-néhányat felsorolva: - ne dohányozz, ne fogyassz alkoholt, akkor, miért hirdetik a bor és pálinka fesztiválokat? Ne drogozz! Élj hazádban, vállalj gyerekeket, / miért nem kapnak a fiatalok annyi fizetést, hogy itthon is boldogulhassanak? Tarts lépést a klímaváltozással. A közbiztonság elősegítésében vegyél részt! Támogasd az elesetteket! Támogasd az óvodákat - iskolákat! Támogasd az egyházakat- alapítványokat! Nagyon érdekes felvetést tehetünk,- mivel a politika minket szólítanak fel a fentiek megteremtésében, akkor minek a politikus??? Amennyiben az átlag állampolgárok nyakában akasztják a megoldásokra szoruló kérdéseket, akkor a politikai klientúrának semmi keresnivalója a nemzet irányításában. Politikusi gondolkodások : minket a nép választott meg, felhatalmazottak vagyunk, azt teszünk amit akarunk. Téves felfogás! Feltételezhetjük, a nép felületes döntése miatt, négyévenkénti politikai adok-kapok után, 10 millió ember nem lehet kárvallottja a rossz döntéseknek. A szekértolók kis létszámú csapat, hasznot húznak a politikai hatalom gyakorlóktól, csak azt nem mérik fel milyen összetett károkat okoznak hazánknak, a magyarságnak. Minden esetben, érdemes az igen tisztelt politikusok figyelmét felhívni, - a klímaváltozás általi katasztrófák számára. Az emberi, állati, növényi élet, valószínűen hamarosan megsemmisül. ISTEN NEM BOTTAL VER, "HANEM POLITIKUSOKKAL".Nagyító alatt vizsgált magatartásnak köszönhetően, napjai meg vannak számolva. Felületlen, tesze-tuszi politikai magatartás: - nem csinálok semmit, akkor nem hibázhatok, a felelősséget, balhét vigye el más!!! Ennek isszuk a levét. Feltételezhetően,politikusok is urnába kerülnek , jeligével a szerző.

Fenntarthatatlan társadalom

2018-08-09
Adminisztrátor
41
Globális európai probléma begyűrűzött és sakknyelven beszélve, - végjátszmához érkezett. Az országok politikai elitjei, saját hatalmuk megtartásának, megerősítésének érdekében, maguk köré kiépített bürokrácián át végérvényes bukásra ítéltetettek lettek. A szavazó bázis hosszan tartó megfinanszírozása gazdasági csődhöz vezet, mivel az improduktív "semmittevők" kézzelfogható terméket nem állítanak elő, de a politikusoknak igaz, teljesítenek. A végkimenetel napjai meg vannak számolva, ugyanis a az elhatalmasodott liberalizmus visszafordíthatatlan, a bürokrácia csak egyre erősödik. Ma, senki nem bízik senkibe, mindenki, mindenkit ellenőrizni akar, a hatalom minden fillérért az utolsó bőrt is le akarja nyúzni azokról, akik valóban kétkezi munkájukból "élnek". A politikai okoskodók hibát, hibára halmoznak. Vegyék tudomásul, a Független Kisgazdapárt, fkgp.net weboldalán 15 évvel ezelőtti cikkeiben hangot adtunk, - nincs szakoktatás, nincs szakember! Mára begyűrűzött a jóslat, mindenki egyetemi atyaisten, miközben a gyümölcsök a fákon rohadnak, a zöldségeket a nyulak és őzek legelik. Nincs ember, aki fizikai munkát akar végezni. A politikusi sötétség eljuttatta az emberiséget, hogy ne akarjon dolgozni. Jelenleg, a Romániából átjött cigányság dolgozik, úgy-ahogy és nem kis pénzért, de mi lesz akkor, ha már Ők sem akarnak dolgozni? Már most is, az értelmesebbjei, Ausztriába, Németországba dolgoznak, 7-8 euróért/óra. A magyar paraszt 800-1000 forintos órabére nem képes versenyezni a 2200-2500 forintos bérrel szemben. Mi lesz veled Magyarország? Már most prognosztizálható az élelmiszer drasztikus áremelése, ami egyetlen politikust sem ment meg pozíciójában, mivel a korgó gyomor szélsőségessé teszi az embert és kilátástalan következményekkel jár. A hazudozást, népámítást be kell fejezni, a magyarok figyelmét fel kell hívni és KIMONDANI, - ELKÚRTUK !!! EZT GYURCSÁNY FERENC MÁR EGYSZER KIMONDTA, AKKOR ORBÁN VIKTORNAK SEM LESZ NEHÉZ KIMONDANI, - ELCSESZTEM ! Népszerűtlen eszközökhöz kell nyúlni és radikális államszerkezet megújulást kell végrehajtani. A Független Kisgazdapárt mindig is az egyenes beszéd pártja volt, ami mára sem változott. ÉBRESZTŐS!!! ÉBRESZTŐ !!! ÉBRESZTŐ !!! nincs mit tovább mondani jeligével, a szerző.

Isten,haza, család

2018-07-25
Adminisztrátor
60
A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt évszázados működésének alapelveiben a konzervatív nemzeti érdekek megvalósítása a cél. Magyarország egyetlen pártja, ami a nemzeti örökség védjegyét is kiérdemelné. Meglepő jelenség, hogy a mai híradásokból elhangzó kisgazda ideológiát megjelenítő fogalmakat a Fidesz- KDNP nagyon szívesen hangoztatja. ISTEN: - vallás, HAZA: - védelem, magyar: - CSALÁD, tehát isten-haza-család! Milyen érdekes időket élünk? Első lépésben, az érdeket elérni kívánó felhasználja a kisgazdapártot, majd amikor stabilizálódik a haszonélvező helyzete, a segítséget nyújtót eltapossák, eszmeiségét, az isten,haza,családot is elkommunizálják. Jézus jóságán át a segítőkészséget akarta felmutatni az emberiségnek, de a kufárok, politikai léhűtők, inkább halálát kívánták. Nos, a Kisgazdapártnak ugyan ezt a sorsot szánták? Egyet viszont nem szabad elfelejteni, JÉZUS NEVE ÖRÖKKÉVALÓSÁG LETT. Amennyiben a sorsokban hinni lehet, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt is az örökkévalóság ténye lesz. A független szó, az elkötelezetlenséget nyújt, a kisgazda szó, a kis és középvállalkozást, a földmunkás a parasztságot, élelmiszer termelést, a polgári szó magáért beszél, a városi lakosság egységben tartását foglalja magában. Feltételezhető, hogy ezek a tények szúrják a szemét a szövetség tagjainak, ami miatt, minden eszközzel arra törekednek, hogy a Független Kisgazdapárt ne tudjon megerősödni,tisztességes politikai akarattal nemzetünket felemelni. Tisztességes magyarokkal a célig, jeligével, a szerző.

Fagyasztott élelmiszerrel a sírig

2018-07-23
Adminisztrátor
58
Vegyipar az élelmiszereinket is utolérte. A NÉBIH legújabb vizsgálata szerint, a magyar fagyasztott zöldségekben baktériumok találtatnak. Amennyiben az érintetek munkájukat korábban jól végezték volna, a külföldről beáramlott halálesetekről nem beszélnénk. A magyar élelmiszerek miatt felmerült problémák már korábban prognosztizálhatók voltak, de KI VÁLLALJA AZ EZZEL JÁRÓ FELELŐSSÉGET ??? KI AKARJA ELVESZTENI AZ ÁLLÁSÁT ??? Egyet nem hagyhatunk szó nélkül: - jó magyar szokás szerint, mi csak akkor kezdünk minden tárgyban vizsgálódni, amikor baj van. Az íróasztal melege, velejáró havi fizetés megtartása érdekében, jobb, ha előre nem pofázunk. Elképzelhető, hogy a korábbi vegyelemzések már kimutatták a fagyasztott termékekben az új-keletű baktériumokat, csak a pánik elkerülése végett, senki nem mert szólni. A magyar termékek értékesítésének érdekében szájzárat rendelhettek el. Most térjünk vissza a vegyipari őrületi hatásaira. A kiskertekben és nagyüzemileg termelt gyümölcsök, zöldségek tartósítása is megmutatja, ha valakik intenzíven használnak felszívódó permetszereket, azoknak a befőtte, fagyasztott termékei gyorsabban romlanak. A konzervipari élelmiszer tartósítás, újabb vegyszerek hozzáadása nélkül elképzelhetetlen. A termelő törekvése, hogy árúja szép legyen, eladható legyen, a permetezés, vegyszerek nélkül nem megy. A konzervipar szintén zenész, tehát az emberrel vegyi szart zabáltatnak. Rák megelőzéséről ilyen feltételek mellett miért beszélünk ? A vastagbél daganatok abszolút nem véletlenszerűek, mivel a fentiekben leírt vegyszer arzenál a szervezetünkben a vastagbélben szívódnak fel leghatékonyabban. A májproblémáról jobb, ha nem beszélünk. Mindezekért, kik a felelősek??? Mi, saját magunk, mert a piacokra kihelyezett termékekből a legszebbeket vesszük meg. Másodsorban a termelő felelőssége is megállapítható. A konzervipar felelőssége sem elkerülendő, de a LEGNAGYOBB FELELŐSSÉGET A POLITIKA HORDOZZA. Csak semmi pánik, hátha átcsúszik a termék és elfogyasztás után csak a széklet vizsgálat marad, ami semmire nem bizonyíték. Most viszont, halállal végződtek a játszmák, amit már nem tudtak a szőnyeg alá söpörni. Nagyon sajnálatos, a politika csak akkor mozdul, ha halottak vannak. A probléma megelőzés ismeretlen számukra, mert kellemetlen lehet, ami veszélyezteti státuszukat. Szemét világban élünk az biztos! Kit érdekel az ember? Politika hangzatos felhívásban, - csináljatok még több gyereket! Egy átlag gondolkodó és kérdése, - MINEK ÉS KINEK, HA MAGA A POLITIKA A HUNYÓ MINDENÉRT ?!!! pusztulásra ítéltetve, a szerző.

Jó döntés volt

2018-07-19
Adminisztrátor
83
Elkerülhetetlen esemény történt a minap. A magyar kormány feladta a küzdelmet az ENSZ rendfenntartók elleni küzdelemben. Valami kirívóan józan sugallatra jött meg a döntés: el a kezekkel az ENSZ-től! Örömteli, hogy a döntnökök mindenkinek való megfelelése, a sublódfiókba került. Történelmünk során, a magyar kormányoknak a legnagyobb fejfájást az okozta, hogy hosszas agyalás mellett, mindenkinek meg akartunk felelni. Jó pofizás, álságosság, mindent az összesített játszmákért, stb. Ennek az időnek végre lejárt az ideje és a magyar kormány mérlegelt és döntött. JÓ DÖNTÉS VOLT !!! Sokak nem tudják, az ENSZ világszervezet havi költségvetése, több szegény afrikai ország évi költségvetésének többszöröse. Hiába valók voltak a tagállami befizetések? Az ENSZ fenntartási költsége eszméletlen magas, felemésztett minden dollárt. Pofázás, pofázás,pofázás! Némi alsóbbrendű élelmiszercsomag a szegényeknek, rendfenntartóerők költségei, nemi vágyaik beteljesülését beleértve. Feltételezzük: ha,az Afrikai - Kontinens beszélni tudna ? Szegény lerabolt földrész, ami a vallási, gazdasági háborúk színtere, gyarmatosítás és a rabszolgatartás alappillére idegeneknek, egészen a polgárháborúkig bezárólag, amit szintén a nagytőke pénzelt. Az ENSZ úgy tett mintha betöltené feladatát, de a következmények nem hazudnak, magukért beszélnek. A kontinens lakossága elhagyja hazáját. Az ENSZ azért sürgeti a kitelepülők Európa történő vándorlását, mert evvel saját, rossz, értéktelen "munkáját" próbálja feledtetni. Az ENSZ vezetés mossa kezeit és pár hónap múlva elkezdd másokra mutogatni. Támadás a legjobb védekezés címszóval. Nos, a magyar kormány ennek elkerülése érdekében, kivonta magát a sötét játszmából. Vigyék el azok a balhét, akik elkövették. Félni? Miért és kitől? A magyar kormány Izraelben tett mai látogatása milyen összefüggésben lehet az ENSZ-szel kapcsolatban tett határozott magyar döntéssel ? Nem tudjuk. Ez legyen a holnap titka. Megemlítés köteles! Mit tartalmaz pontosan a magyar honatyák döntése a Magyarországon élő kisebbségekre vonatkozóan? Feltehetően, kormányunknak Izraelben jelenteni kellett. Ezek tartalmáról, értelmezéséről meg kellett nyugtatni Izraelt. Magyarország már nem a régi. Itt idegenbarát társadalom létesült, csak a végén nehogy éppen a magyar tűnjön el a Kárpát-Medencéből? Zárlat és biztosíték jeligével, a szerző.

Statisztikai szemfényvesztés

2018-07-17
Adminisztrátor
81
A bérhűség, nagy úr!Elvek és elvtelenek, munkások és adminisztráció bűvkörét képező tollforgatók értékrendjét, egyszer és mindenkorra helyére kell tenni. A mindenkori kormányok gondoskodtak arról, hogy a nép számára, a világ legnagyobb szemfényvesztő apparátusából szócsövet faragjanak, amin át, a népet óramű pontossággal és rendszerességgel kábítják. Számítások százalékban? A leghatékonyabb félinformációk közléseinek egyike, statisztikákban jeleníthető meg. Miként lehet értelmezni az adatok tartalmát? Tehát szóval mondatot nem kezdünk, de most tegyünk kivételt. Tehát, egy kis tehénszart összekeverünk egy kis disznó ganéval, a lótrágyát és a kacsaszart sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, mindezek összetevőjéből, százalékot számolva kijön egy eredmény, amit az elmúlt év ugyan ezen időpontjához összehasonlításban számítunk és tálaljuk a magyar nép elé. Képzeljék el, milyen fizikai munkával és agyi kapacitással jár, mindezek feldolgozása? Na, ja! Állami fizetésből, mindent a megrendelőnek!!! Hátha még a szófosó, cenzúrázott hírközlést is beleszámítjuk az eszköztárba, akik szintén az állami kasszából 400-500 ezer forintos fizetésért teljesítik a politikai akaratot.Azt feltételezheti az ember, piszokul be lehetünk csapva, ugyanis ennyi pénzért, mindenki azt mondaná, amit a kormány hallatni akar.Nem-de? Képzeljék el, amikor egy hetvenes éveit taposó daliás férfiú a nemi kapacitásával henceg. Általában az emberek hívők, de, mit mondanak a statisztikai adatok? Nagy száj, kevesebb tehetség,de a statisztika stimmel! Nos, ennyit a statisztikáról. Ne hagyják magukat becsapni,megtéveszteni, jeligével a szerző.

Politikai erők rabszolgái

2018-07-09
Adminisztrátor
64
Magyar fiatalok számára ismeretlen lehet a politikai erőszak, a valódi diktatúra. Azt gondolhatná az ember, a múltra fátyol került és ma az abszolút demokráciát éljük. Akik, ezt gondolják tévednek. Véletlen változások nincsenek, akik akkor " besúgónak " születtek, azok is maradtak. Szar emberek mindig voltak és lesznek is. Célkitűzésük, a mindenkori "Soros" politikai elit seggét nyalni volt a jelszavuk. Ezek a figurák egyszer a lelküket eladták, a nagykönyvben regisztráltakká váltak. Sokak vádalku miatt lettek ügynökök és a hatalmak játékszereivé váltak. A megrendelő fizet, a besúgó ügynökök meg köpnek! Máig nyitott kérdés! A szocializmus halálhozóit, miért kerüli el a bitófa? Ők, ártatlan embereket felakasztattak, meggyilkoltattak és valaki is megkérdezte: - hol vagytok fiúk? A volt szocialista hatalom gerinctelenjei ma is köztünk vannak, igaz a megbízatásuk más formát öltött, de vannak és dolgoznak, csak a főnök személye változott! Mocskos világot élünk! Jézust, kik árulták el ? Kik mutatták hüvelyk újukat a föld felé? A talpnyaló szaremberek. A mai politikai hatalmak erejük megtartására szintén felcsapták a nagykönyv egyik oldalát és lám ismét megtalálták azokat a figurákat, akik a Független Kisgazdapárt szétverésére, a magyar nép egyetlen történelmi örökségének számító, nemzet megtartó ereje általi pártját szétveretik, nem engedik egzisztálni. A regnáló hatalom, a jelen egyetlen komoly ellenzéki pártnak szétverésére ismert arcot használtak fel, aki beváltotta a Jobbik Magyarország feloszlatását. A Kisgazdapártban ugyan ez a helyzet. Tisztelt Magyarok! Aki, még magyarnak érzi magát és a politikai gondolkodása - a lelkem nem eladó jelszóval, de a végsőkig képes elvei mellett kiállni, számít embernek. A többi érdekember, a magyar haza ellensége.A tisztességnek győzni kell! Ne hagyják magukat becsapni. A migráns áradat is a "sátán" terve. Európa népét meg kell félemlíteni, rendőrállamokat kell létrehozni, a politikának felsőbbrendűségét látszati erőszakkal meg kell erősíteni, az újkorabeli diktatúrát kell létrehozni. MIRE SZÁMÍTSUNK ? KÖVETKEZŐ LÉPÉS: CSIPET AZ ÚJSZÜLÖTTEKBE ??? LEGYEN VÉGRE ELÉG, A GLOBÁLIS VEZETÉSBŐL.Elkerülhetetlen, "AZ URNA HATALMA MINDENKIRE LESÚJT", AKKOR MIÉRT GYILKOLJUK EGYMÁST ? MI A SZART ÉR A HATALOM? MIT ÉR A PÉNZ, HA BÉKE NINCSEN??? jeligével, egy templomi egér jelentése.

Tetvek, utlevél nélkül

2018-07-01
Adminisztrátor
58
Világunkban fellépő jelenség a tetvek vándorlása. A tudomány szerint a tetveknek több fajtája különböztethető meg, mivel vannak: kis gömbölyűek, nyúlánkak,laposak,simák és szőrösek,kövérek és soványak. Nos, ember legyen a talpán, hogy döntést hozzon, melyik tetű a legtettvebb? Ami bizonyos, ezeknek a vérszívóknak nem kell útlevél. Választásuk szerint bújhatnak: nadrágokba, kapátokba,alsóneműkbe, de amennyiben minden telített és netán elkapja őket az éhség, a táplálék szerzés céljából a lágyékok vendégeivé válnak. A szaporodásukra legalkalmasabb helynek a szőrzet választják. A tetvek közötti nemi identitás nem játszik szerepet, mert mindegyikük vérszívó. Élhetetlenségük,fajfenntartási ösztönük arra készteti őket, hogy vándoroljanak.Idegen tetvekkel találkozzanak, párosodjanak, sokasodjanak. Erre utalóan a tetvek haditerve, hogy ne lehessen megkülönböztetni az európai tetvet a világ más tetveitől, tehát a liberalizmus a cél. A magas szintű anarchia a tetvek biztonságos szaporodásának táptalaja. Akkor érzik magukat valójában jól,ha az egyszerű halandó, félelmében még fürödni is elfelejt és hitében megremegve feladja emberi voltát. A XXI. század tetvei a bibliát olvashatták, mert az emberre szánt sors mára beteljesedett. Félni, félni, félni ! A szocializmus tetvei ellen sikerült a petróleumos kezelés, de a kapitalista tetvek ellen milyen hatású vegyszert alkalmazzon a halandó? Feltételezhető, hogy már ismert, csak még nincs nyilvánosságra hozva. Valószínűen valaminek hamarosan történnie kell, mert Isten nem így akarata! Halandók egyike jeligével, a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 41 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3348
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse