Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5766

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
185
6226
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

"Jézussal is ezt tették"

2019-10-15
Adminisztrátor
352
Lajosmizsei lakosság saját magát feszítette keresztre!A tizenharmadikai helyhatósági választáson a lajosmizseiek megtagadták: Istent, Hazát, Családot.Átgondolatlanul választották vissza, azt a grémiumot, akiket torkuk szakadtából korholtak. Posványban taposással, közigazgatási tudatlansággal, hogyan tovább Lajosmizse ?

FKgP Polgármesterjelölt Lajosmizsén

2019-10-07
Adminisztrátor
859
Egyenes beszédből ért a magyar.Írásomat mindenki számára olyan módon fogalmazom meg, ne lehessen benne semmi félreértésre adó okba belekapaszkodni. A Független Kisgazdapárttal együtt még nagyagyon sok párt, 1990 óta partvonalon kívülre kerültek. Miért? Napokban, Orbán Viktor miniszter elnök kijelentette, - azért nincsenek meg ezek a "rendszerváltó" pártok, mert nem bírták a politikai kihívásokat, a politikai nyomást.

Várakozásnak megfelelően

2019-09-28
Adminisztrátor
166
A Független Kisgazdapárt Lajosmizsén megtartotta kampánynyitó nagygyűlését.A helyi szervezet egy polgármester és 8 képviselőjelöltet állított. Ezen a rendezvényen beszédet mondott Hajdara Roland FKgP országosan bejegyzett elnöke, Szabadi István a Mi Hazánk Mozgalom Bács-Kiskun megye elnöke, Kiskunhalas polgármester jelöltje. Mindketten méltatták a lajosmizsei szervezet munkáját és arra ösztökélték a választókat, - válasszák Isten, Haza, Család fogalmainak eszmeiségeit. Reménykedjünk a választók meggondoltságában és kérjük Istent, adjon felvilágosulásra FÉNYT !!! Jó magyar borral is eljuthatunk a békességig, de inkább maradjunk a megfontoltság mellett. Kérjük a választókat, szavazataikkal méltassák a Független kisgazdapárt polgármesterjelölt Engelmann József, valamint képviselőjelöltjeinknek programját.Isten áldja Önöket.

M E G H Í V Ó

2019-09-17
Adminisztrátor
172
M E G H Í V Ó ! Tisztelt Lajosmizse Polgárai! A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt tisztelettel és szeretettel meghívja Önöket 2019. szeptember 24.-én 18 órai kezdettel megtartásra kerülő KAMPÁNY NYITÓ RENDEZVÉNYÜNKRE. Helyszín: Lajosmizse Városának központi Kultúrháza. Vendégeink: Hajdara Roland FKgP elnöke, Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke,Kiskunhalas polgármesterjelöltje. Házigazdák: Engelmann József az FKgP polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Mozgalom, MIÉP támogatásával, valamint a választó körzetek FKgP képviselőjelöltjei. Érdeklődésüket előre is megköszönjük és kívánunk Bort, Búzát, Békességet.

Tettek, arcok, ígéretek

2019-09-16
Adminisztrátor
226
Azt gondolom, különösen más választásom nem maradt, mint az elmúlt helyhatósági választásokon tett ígértek és arcok teljesítésének öt évébe betekinteni.A jelenben megfogalmazott jövő, mintha a múltat tükrözné, ugyanis az arcok ígéretei egybe csengenek, egy ismeretlen takaró hosszának, vizsgálat nélküli ajánlására.

Élünk, vagyunk és leszünk

2019-09-12
Adminisztrátor
296
Valóban, ennél jobb és kézzelfoghatóbb címet nem lehetne adni ennek az írásnak.Isten segedelmével: élünk,vagyunk és leszünk. A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt történelme, tradíciója elkötelez, hogy Magyarország népének jó szolgálatot tegyünk.

Választás előtti újabb provokáció

2019-05-24
Adminisztrátor
327
Tisztelt Honfitársaink! A Mi Hazánk Mozgalom, Független Kisgazdapárt és a MIÉP együttműködési szerződése valakikben mély nyomot hagyott és azonnal a szokásos egymás elleni hangolás forgató könyvét felhasználva akarják összeugrasztani, ezt az igazán magyar, konzervatív triumvirátust.

Szégyen padra kényszerítve

2019-05-13
Adminisztrátor
176
Tisztelt Gazdák, Magyarok!Sajnálatos eseményt fogalmazok meg, ugyanis 25 év kemény munka után véglegesen befejezem a gazda tevékenységet.Ilyen viszontagságok között, amiben a magyar parasztság robotol, képtelen vagyok dolgozni. Idáig a termelési nehézségekkel kellett megküzdeni, valamint a felvásárlókkal, de most a TERMÉSZET ISTENÉVEL IS? Hihetetlen nehézségek elé néz a magyar élelmiszert termelő ágazat.Magukra hagyottan küzdenek a túlélésért, ebben vagyok én is. Sajnos, a politika azt szajkózza, - kárpótoljuk a gazdákat, csak visszakérdezek : mit ér a szaros pénz, ha semmit sem tudok az asztalra rakni? Egy parasztembernek, akkor van sikerélménye a munkájában, ha a szép, egészséges élelmiszert a városi embereknek felajánlva el tudja adni és a vevő éveken át ettől a termelőtől vásárol. Ezt verték szét az igen tisztelt politikusok. Eladták a magyar parasztságot, kiszolgáltatottá tették a multiknak ! Nem véletlen kerülnek ennyibe a zöldség árak, gyümölcs árak. Most azt képzeljék el, ha minden paraszt bedobja a törölközőt és csak annyit termel, hogy saját családja ne haljon éhen? BAROMI NAGY BAJ VAN MÁR MOST, DE MI LESZ? Azonnali agrár reformra van szüksége az országnak. Vissza kell kapja a becsületét a KISGAZDÁK által termelt élelmiszer. A multikat el kell felejteni.Isten áldja meg Önöket és védje meg a magyarságot a kufároktól. Engelmann József, aki utolsó "gyerekeimet" is árúba bocsátom, piszok szomorú vagyok és bizonyosan sírva, de 48 kecskémet ajánlom fel eladásra és UTÁNA, - BEFEJEZTEM. Idáig, szaros csizmában buktam el a pénzem, de most én is inkább beállok a mérget zabálók társaságába, ugyanis nekem már mindegy. Közel a 70 évhez, tehát, amennyiben mától csak a bolti szart eszem, akkor is a ráknak van legalább 10 éve,hogy elpusztítson. Akkor meg már úgyis szabadna az urnában landolni. Bort, Búzát, Békességet kívánok minden magyar honfitársamnak , Engelmann József volt termelő .

Választást befolyásoló agymosás

2019-04-25
Adminisztrátor
214
Röviden és velősen,- a magyar adófizetők pénzén működtetett Kossuth rádió és a Tv1 teljes mértékben a kormánypárt szócsöve.

Választások 2019

2019-03-28
Adminisztrátor
309
A magyar állampolgárok aggodalommal tekintenek a soron következő választásokra. Az Ep. választás nem annyira érdekli az embereket, annál jobban az őszi helyhatósági választás. Lakosságunk felelősségérzete egyre fokozódik, mivel személyre lebontottan érzik, helyben kell az első változásnak bekövetkeznie.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5766
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse