Üdvözöljük oldalunkon!

Melyik politikai párt szavahihető Magyarországon?
Eddigi szavazatok: 28 db
Mai látogatók: 8
Összesen: 1139

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
37
437
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Lajosmizsei FKgP Székház

2017-11-06
Adminisztrátor
62
Bács-Kiskunmegye ismét visszanyeri régi FKgP-s arculatát és elsőként Lajosmizsén nyitjuk meg városi székházunkat, egyebekben a megyei ideiglenes központunknak is helyt adunk. A budapesti országos székház után Lajosmizsén a második Független Kisgazdapárt központ jött létre. Ez által régiónkban a demokratikus klíma ismét visszatérhet, a politikai sokszínűséggel egyesülve.

Reménység árnyéka

2017-11-02
Adminisztrátor
45
A remény hall meg utoljára, tehát a közeljövőben történtek feltehetően jót hoznak a magyarok számára. Időszerű lenne, ha jólét megteremtésében a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt is részt vállalna erejéhez méltóan. Tudva levő, a mai politizálás alapja, "aki nincs velünk az ellenünk"! Feltehető gyilkos idézet, inkább tátongó szakadékokat épít, mint megbékélést.

Törvényes helyén a weboldal

2017-10-31
Adminisztrátor
60
Tisztelettel és szeretettel üdvözöljük pártunk országos weboldalának,- www.FKgP.hu - megjelenését. Rosszul megfogalmazott kijelentésből eredően, az FKgP ismételten állcsúcs ütést szenvedett el, amikor kissé cinikus megjegyzésben, - elnökük már van, de weboldaluk nincs. Erre reagálva, az FKgP lajosmizsei szervezete tisztelettel megkérjük Kálmán Olga szerkesztő asszonyt, a hír tv munkatársát, hogy mától mindkét FKgP weboldalt olvassa és Magyarország valós képéről készítsen híradásokat,egyenesben sugárzott politikai műsorokat. Nem fogunk megharagudni érte és még mindig egy a jelszó: Mi nem hazudunk!

1956-2006

2017-10-23
Adminisztrátor
45
Árulók játékszere általi halál. Háborúk, forradalmak,népfelkelések mindegyike az emberi ostobaság kihasználására alapítva jön létre.Nagyhatalmi háttéregyezségekből fakadó titkosított ítéletek végrehajtására megfelelő emberekkel a végcélig.A legegyszerűbb megoldás; keress néhány megvehető balekot,akiket magas honoráriummal jutalmazd és máris működik a terv.A fenti két dátum: 1956 és 2006-os események egy kaptafára készülve kerültek az átlag állampolgárok elé, annyi különbséggel, hogy a szovjet csapatok helyett, 2006-ban magyar és nemzetközi rendfenntartókkal ontottak vért.

Megemlékezés

2017-10-17
Adminisztrátor
54
Meghívó!Emlékünkben Rácz Sándor örökké élni fog, mint ezrek, akik életüket sem kímélve küzdöttek a magyar szabadságért.A Független Kisgazdapárt koszorúzási megemlékezést rendez az elhunyt hősök emlékére, cím: Budapest,Murányi utca 1 szám. Időpont: 2017.okt.23. de. 11ó. Megközelíthetőség,: a Keleti pályaudvar felől a Verseny utcából nyíló első utca a Thököly út irányába.

Nyílt levél

2017-10-16
Adminisztrátor
1
66
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete nyílt levélben fordulunk az FKgP képviselőjéhez, Balogh Károly úrhoz,hogy az alapszervezet észrevételét mielőbb orvosolja.

Gott sei dank!

2017-10-15
Adminisztrátor
43
Hála Istennek! Osztrák szomszédaink választottak. A győztes pártoknak és vezetőiknek csak gratulálni lehet, mert a meghirdetett programjuk népük és az Unió védelmére készült, amire a választók vevők voltak. A keresztényi Európa megerősítésére további konzervatív erőre lenne szükség. A német választás eredménye csalódást okozott, ami Európát további bizonytalanságba tartja, ugyanis a CDU-CSU Frau Merkel vezérletével kevés volt.

Felsőfokú egészségügy

2017-10-06
Adminisztrátor
56
Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Európa és Magyarország számára példaértékű kell legyen. A Klinika felszereltsége, munkatársainak magas szakmai tudása a magyar nép számára biztosíték. Felmerülő szív és érrendszeri betegség esetén ebben az intézményben minden páciens jó kezekben van.

Tisztulási alap

2017-10-01
Adminisztrátor
62
Bizonyos egészségügyi vonatkozások saját erejüket bizonyítják, nem szorulnak magyarázatra. Esetünkben viszont az asszociáció kényszerpályára kell kerüljön az érthetőség miatt. A fentiekben megadott cím igenis találó. Használata esetünkben ajánlott.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
126
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Üdvözöljük oldalunkon!

Melyik politikai párt szavahihető Magyarországon?
Eddigi szavazatok: 28 db
Mai látogatók: 8
Összesen: 1139
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse