Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
264
9519
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Törvénynek is szemetszúr

2022-02-18
Adminisztrátor
100
Érdekes jelenség a Független Kisgazdapárt háza táján. Reflektálva címben megfogalmazottra, Atyánszky György Független Kisgazdapárt vonatkozású névhasználatának jogossága, megkérdőjelezhető. Atyánszky György meghívót bocsájtott a közvélemény számára, amiben az FKgP úgy tünteti fel, mint egy rendezvény fő szervezőjét, összehívóját.

Egyre erősödő infláció

2022-02-15
Adminisztrátor
124
Ebben a mértékben hová vezethet az infláció? Mennyit bír el még a magyar társadalom? Hogyan kell értelmezni a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök osztogatását, miközben az elmúlt évben a gyárak leálltak, a kisvállalkozások ezrei dobták be a törölközőt, a turizmus a "béka se... alatt járt", tehát honnan vannak a milliárdok? A forint árfolyama siralmas, a jegybanki kamatemelés arról árulkodik, ÖSSZEOMLÁS ELŐTT ÁLL AZ ORSZÁG GAZDASÁGA.

A törvény nem ismerése, nem mentesít ...

2022-02-07
Adminisztrátor
74
Ismételten a Független kisgazdapárt ügyével kapcsolatosan kell vizsgálódni, mivel Balogh Károly magát a párt elnökének kiadva, paktumot akar kötni Márki-Zay Péterrel. Nagyon kemény ideológiai ellentét sem riasztja vissza Balogh Károlyt. Ez bizonyosan érthető is, mert Balogh Károlynak sok köze a kisgazdapárt ideológiájához nincsen.

Egészségbiztosítás öt doboz cigiért

2022-02-03
Adminisztrátor
121
Aránytalanságok országában élünk. Egy nagyon érdekes kérdés merült fel a minap. Átgondolták-e már Önök, hogy egy magyar állampolgár, egészségi alapellátást kap öt doboz bagóért? Jól van ez így ?

Tisztázandó sorsdöntés

2022-01-24
Adminisztrátor
105
Magában a címben foglaltatik, hol keresendő a politikai irányítás hiányossága? Miként jutott országunk válságos helyzetbe. A Fidesz-KDNP-nek miként jött össze, hogy kellemetlen órái lettek?

Anyakönyvi kivonat

2022-01-20
Adminisztrátor
107
A dolgozó szülők családot terveznek. Természetesen az egészségbiztosításukért fizetnek, amiért az állammal érvényes szerződés jött létre. Továbbiakban, ez a szerződés biztosítja a személynek további ingyenes ellátást.

Orbán Viktor agrárpolitikája megbukott

2022-01-16
Adminisztrátor
109
"Élelmiszer termelés nem nikkel, azt tudni kell"!!! Orbán Viktor agresszív agrárpolitikája megbukott. Ángyán úr családi alapokra helyezett agrárprogramját Orbán Viktor egyszerűen lemosta a tárgyaló asztalról. Rosszul megválasztott tanácsadóinak : Nagy István agrár miniszternek, Jakab István,/ MAGOSZ és Gazdakörök, átvitt értelemben az agrár kamaráig beleértve felelősséggel tartoznak a mezőgazdasági ágazat leamortizálásáért.

Magyarország történelmének elhallgatása

2022-01-15
Adminisztrátor
110
A világ minden pontján készültek felmérések, hogy a történelmi társadalmak milyen összetételűek voltak. Ebben a vallás és a népesség alakulását kell értenünk. Mára érdemes lenne a történészeket felébreszteni, hogy ne a politikai erők szemszögéből indokoljanak korokat, hanem , CSAK IS AZ IGAZAT ÍRJÁK MEG. Kíváncsian várnánk az eredményeket, mi stimmelhet az idáig ismertekkel, ha valakik független véleményben fogalmazhatnák meg a történelmünket.

Szarban vannak a magyar választók

2022-01-11
Adminisztrátor
91
Kérem, ne mutogassunk egymásra. Annak, hogy országunkban ilyen politikai helyzet alakulhatott ki, egyes egyedül a választók a hibásak. És lám, most az abszolút bizonytalanságban nem akarnak baloldalra sem az Orbán Viktor által fémjelzett Fidesz-KDNP-re szavazni. AKKOR KIRE KEDVESKÉIM? GYURCSÁNY SZLOGENNEL ÉLVE : EZT JÓL ELKÚ....!

Kérdést sem lehet már elhinni

2022-01-08
Adminisztrátor
87
Megdöbbentő történetre derült fény. Mai híradásokból kiderült, országunk jól teljesít címszó alatt, -a kormány állítása szerint - azért tud költekezni, mert az autóipar Magyarországon a legerősebb húzó ágazat.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse