Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 38 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8071

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
277
9936
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

M E G H Í V Ó!

2017-09-28
Adminisztrátor
574
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári párt képviselője Balogh Károly tisztelettel és szeretettel meghívja a kisgazda társadalom minden tagját és szimpatizánsait, a 2017.09.30.-án de.10 órai kezdettel megrendezésre kerülő gyűlésünkre.Helyszín: Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 22 sz. a párt országos központja. Bort,Búzát,Békességet kíván Önöknek Balogh Károly

Leégett rántott -"A"!

2017-09-25
Adminisztrátor
604
Zsiványság a köbön. A HVG-t is sikerült felültetni? Alaptalan hírek terjesztése a HVG szerkesztősége tollából? Na ilyet? Kisgazdákról vagy jót, vagy semmit! A "kalóz" gyűlésről kiadott hír valótlanságtartalma felülmúlta a hazugság fogalmát.A nyilatkozat tevők, miként merik magukat kisgazdának mondani?

BIZTONSÁGOS ÁLLAM, EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG

2017-09-21
Adminisztrátor
560
Tisztelt Honfitársaink!A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt bejelentette,- részt vesz a 2018-as parlamenti választásokon. Pártunk a választók által 1946-ban már egyszer lehetőséget kapott, hogy bizonyítson.A Kisgazdapárt két év alatt, a porig rombolt országunkat talpra állította.2018-as év a magyar nép számára éppen olyan történelmi fontosságú dátum, mint az 1946 volt.Engedjék meg,hogy tradíciónkhoz ragaszkodva az 1930.október 14-i Pesti Hírlap cikkével kezdjük a zászlóbontásunkat.Tisztelettel emlékezzünk a Békési honfitársainkra! Ők egy bizonytalan politikai helyzetben vállalták; és talpra állították az országot.

MEGHÍVÓ!

2017-09-19
Adminisztrátor
587
A Független Kisgazda-,Földmunkás-és Polgári Párt képviselője, Balogh Károly meghívja a párt tagjait és szimpatizánsait.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
1029
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Sajtótájékoztató

2017-09-13
Adminisztrátor
602
A Független Kisgazdapárt képviselője Balogh Károly, a mai napon a párt Kinizsi utcai székházában sajtótájékoztatót tartott. A megjelent médiák: Népszabadság, Hír Tv, ATV. A sajtótájékoztatón a Hír Tv Balogh Károlyt, az ATV pedig Márkus Jánost meghívták a mai politikai műsoruk vendégének.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 38 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8071
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse