Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5178

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
168
4653
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Szégyen padra kényszerítve

2019-05-13
Adminisztrátor
104
Tisztelt Gazdák, Magyarok!Sajnálatos eseményt fogalmazok meg, ugyanis 25 év kemény munka után véglegesen befejezem a gazda tevékenységet.Ilyen viszontagságok között, amiben a magyar parasztság robotol, képtelen vagyok dolgozni. Idáig a termelési nehézségekkel kellett megküzdeni, valamint a felvásárlókkal, de most a TERMÉSZET ISTENÉVEL IS? Hihetetlen nehézségek elé néz a magyar élelmiszert termelő ágazat.Magukra hagyottan küzdenek a túlélésért, ebben vagyok én is. Sajnos, a politika azt szajkózza, - kárpótoljuk a gazdákat, csak visszakérdezek : mit ér a szaros pénz, ha semmit sem tudok az asztalra rakni? Egy parasztembernek, akkor van sikerélménye a munkájában, ha a szép, egészséges élelmiszert a városi embereknek felajánlva el tudja adni és a vevő éveken át ettől a termelőtől vásárol. Ezt verték szét az igen tisztelt politikusok. Eladták a magyar parasztságot, kiszolgáltatottá tették a multiknak ! Nem véletlen kerülnek ennyibe a zöldség árak, gyümölcs árak. Most azt képzeljék el, ha minden paraszt bedobja a törölközőt és csak annyit termel, hogy saját családja ne haljon éhen? BAROMI NAGY BAJ VAN MÁR MOST, DE MI LESZ? Azonnali agrár reformra van szüksége az országnak. Vissza kell kapja a becsületét a KISGAZDÁK által termelt élelmiszer. A multikat el kell felejteni.Isten áldja meg Önöket és védje meg a magyarságot a kufároktól. Engelmann József, aki utolsó "gyerekeimet" is árúba bocsátom, piszok szomorú vagyok és bizonyosan sírva, de 48 kecskémet ajánlom fel eladásra és UTÁNA, - BEFEJEZTEM. Idáig, szaros csizmában buktam el a pénzem, de most én is inkább beállok a mérget zabálók társaságába, ugyanis nekem már mindegy. Közel a 70 évhez, tehát, amennyiben mától csak a bolti szart eszem, akkor is a ráknak van legalább 10 éve,hogy elpusztítson. Akkor meg már úgyis szabadna az urnában landolni. Bort, Búzát, Békességet kívánok minden magyar honfitársamnak , Engelmann József volt termelő .

Választást befolyásoló agymosás

2019-04-25
Adminisztrátor
137
Röviden és velősen,- a magyar adófizetők pénzén működtetett Kossuth rádió és a Tv1 teljes mértékben a kormánypárt szócsöve.

Választások 2019

2019-03-28
Adminisztrátor
185
A magyar állampolgárok aggodalommal tekintenek a soron következő választásokra. Az Ep. választás nem annyira érdekli az embereket, annál jobban az őszi helyhatósági választás. Lakosságunk felelősségérzete egyre fokozódik, mivel személyre lebontottan érzik, helyben kell az első változásnak bekövetkeznie.

Blöffölő miniszter

2019-03-20
Adminisztrátor
179
Magyarország blamázsa, hogy Orbán Viktor a nyilvánosság előtt blöffölt. Ma délután, 15 órai kezdettel az Eu. parlamentben elkezdődött a Fidesszel szembeni eljárás, a néppártból való kizárás.

Magyar Gazda

2019-03-20
Adminisztrátor
187
A televízió "Magyar Gazda" műsorát megtekintve megállapíthatjuk, -sok a duma, kevés a tett. Mit jelent ez? Több termelési ágazat nagy tudású emberei rendszerességgel tartanak konferenciákat, ahol gyönyörűen elmagyarázzák, hogyan kell termelni, milyen élelmezési szabályzókat kell figyelembe venni.

Farkas Gergely mentelmi jog nélkül

2019-03-19
Adminisztrátor
185
Érdekfeszítően alakult Farkas Gergely jobbikos sorsa. A parlamenti honatyák megvonták a mentelmi jogát, indoklásban a 2018-as parlamenti választáson történt korrupcióra utaló telefonbeszélgetésére. Ebben egy másik képviselőjelölt visszalépését kérte, amit pénzbeni juttatásával kívánta kompenzálni.

Szégyenpadon március 15

2019-03-16
Adminisztrátor
122
Nevemet felvállalva írom ezt a cikket, ami rámutat, nemzetük iránti érdektelenségre. " Egyszerűen nem hittünk a szemünknek, amikor Barátommal, Lajosmizséről felmentünk Budapestre, hogy megtekintsük a MI HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt, MIÉP, március 15.-e téren megtartásra kerülő rendezvényét. Útközben azt tapasztaltuk meg, az állampolgáraik közül csak egy néhányan viseltek kokárdát.

Újabb eladósodási ciklus

2019-03-14
Adminisztrátor
123
Nemzeti ünnepünket megkeserítő bejelentést tett a kormány. Az állam költségvetési hiányát újabb állampapírok kiadásával kívánja mérsékelni. Magyarázkodásukban kiemelték, - az állampapírok kamatai adómentesek maradnak. Ez többek között, egy mézesmadzag variációk egyike, de arról nem beszélnek, hogy ennek az új értékpapírnak a futam ideje után, azt kamataival együtt vissza kell fizetni a befektetőknek. A kormány arról sem beszél, - amennyiben netalán államcsőd, vagy nemzetközi pénzösszeomlás lépne életbe, akkor az értékpapír egyenlő a toalett papír értékével, ugyanis mindig az állam az első, aki a társadalmi érdekért a kifizetéseket zárolja, vagy időben elcsúsztatja. Ami teljesen érthetetlen, - ha országunk gazdaságában minden maximálisan rendben van, akkor minek adósítja el még tovább a kormány a magyar társadalmat? Itt valami nagyon bűzlik! Arról nem beszélve, a Fidesz-KDNP jelen intézkedéseiben 2030-ig szóló futamidőket jelöl meg, politikai indítványaiban örök érvényű kormányzást hangoztatnak. A NAGYKÉPŰSÉG HATÁRTALAN! EGYET VEGYÜNK MÁR TUDOMÁSUL. A VILÁG NAGY DIKTÁTORAINAK IS VÉGE LETT EGYSZER.ÖNÖK SZERINT, - A FIDESZ- KDNP, MILYEN TÚLÉLÉSI ESÉLYEKKEL SZÁMOLHAT? EZT DÖNTSÉK EL ÖNÖK!

M E G H Í V Ó

2019-03-12
Adminisztrátor
122
Meghívó. Tisztelt Magyar Honfitársaink! Tisztelt Kisgazdák, Gazdák! A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt országos vezetősége és elnöke Hajdara Roland szeretettel és tisztelettel meghívja Önöket a március 15.-én megtartásra kerülő megemlékezési gyűlésünkre. Együtt emlékezzünk a márciusi forradalmárokra. Helyszín: Március 15.-e tér, időpont: délután 15 ó. A gyűlést közös megrendezésben tartjuk a MI HAZÁNK MOZGALOMMAL, MIÉP-PEL. Beszédeket mondanak, a pártok vezetői és a meghívott előadók. Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük Önöket, hogy pártunk zászlaját, logóját hozzák magukkal.Megjelenéseiket előre is köszönjük. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Népnevelés, fenyegetéssel

2019-03-11
Adminisztrátor
124
Pszichés ráhatással próbálja az M1 Tv csatorna hírközlése a március 15.-i tüntetők figyelmét felhívni: a randalírozók 1-1.5 évet kaphatnak. Erre utalóan, a múltban történteket húzták ismét elő és állandó ismétlésben, riogatják, a megemlékezni kívánókat,tüntetőket.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5178
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse