Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
211
7972
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Sok föcsögésnek ára lett

2021-05-13
Adminisztrátor
79
Magyarország politikai palettája színében nagyon hasonlít az iskolai oktatáskor használt táblák színéhez. Esetünkben nem a mai zöld színre gondolunk, hanem a régi feketére.

Félreérthetetlen szandékosság

2021-05-11
Adminisztrátor
140
A magyar nép történelme során az árulás szó nem ismeretlen.Népünk, képtelen sorai közül az árulókat kivetni és éppen e-miatt szenvedünk már évszázadok óta. Mi lehet ennek a jelenségnek a miértje? TALÁN A NEMZETÜNK SOKSZÍNŰSÉGE? Vagy a kufárok széleskörű tábora? Minden esetre írásunkban egy húsba vágó mai történést teszünk nagyító alá.

Látókőr

2021-04-27
Adminisztrátor
125
Lajstromba véve : KÖZEL 3 LAJOSMIZSÉNYI ÁLLAMPOLGÁRRAL VAGYUNK KEVESEBBEN HAZÁNKBAN. Jól van ez így? Álláspontunk szerint, Magyarország 9.8 millió lakosságához viszonyítva, az elhunytak száma világelső.Lassan érdemes lenne a kormánynak, a nép felé kizárólagosan, csakis az igazat mondani,így talán nagyobb becsületet tudnának maguknak kivívni.AMIT MA TESZNEK, EGYENLŐ AZ OROSZ RULETTEL. Vigyázat, a 2022-es választás nehogy sírással záruljon.

Népbírósági felelősségre vonás

2021-03-30
Adminisztrátor
138
Népbírósági felelősségre vonás elmaradhatatlan lesz, mert egy nemzettel tett bármely kísérlet, amely csak legkevésbé hasonló a Hitleri birodalom eljárásában megtapasztaltakkal, súlyos nemzet gyilkosságnak minősíthető. Ez a megállapítás, a harmadik birodalom bukása után, a nürnbergi per során is elhangzott.

Dagadó bürokrácia

2021-03-16
Adminisztrátor
142
Mit fed le az a fogalom : dagadó bürokrácia? Bizonyos politikai biztonság, az értelmiség megerősítésében.A játszma kölcsönös.Idézőjeles tudományos fejlődés, holmi politikai elkötelezettség tárhelyén. Erről szól a legújabb környezetvédelmi törvény is. Tárgyaljuk meg okosan. Független Kisgazdák, mi teljesen más szemszögből ítéljük meg a jövőre néző környezetvédelmet.

Magyarság koronája

2021-03-05
Adminisztrátor
177
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezetének komoly aggályai vannak a magyar koronával kapcsolatosan. Az elmúlt fél évszázadban uralkodó, ateista, kommunista vérárammal feltöltött csoport, teátrálisan óvja a magyarok koronáját, miközben továbbra is kommunista maradványok lakják a magyarok parlamentjét.

"Budapest ,háborús övezet"

2021-02-26
Adminisztrátor
148
Budapest, valóban egy háborús övezetnek nyilvánítható? Minden esetre, erre adják meg Önök a választ. Ami tény,a Fidesz-KDNP "nehéztüzérséggel löveti" az ellenzéki polgármestereket, egyben a kerületek választó polgárainak akaratát sem kímélve. Egyszerűen, bele betegedtek a budapesti bukásukban. Feltételezhető, ennek további folytatása is lehet.

Szájszélig érő szerves anyag

2021-02-20
Adminisztrátor
138
Mit jelent a szájszélig érő szerves anyag magyarra fordítva : belefulladunk az ürülékbe. Ok és okozat? Bárkit is megkérdezel, - szerinted miért, kik miatt tartunk ma itt, ebben az utolsó óráit rúgó világban ?

Rasszistákkal soha

2021-02-19
Adminisztrátor
151
A Fidesz-KDNP kijelentéseinek egyike - rasszistákkal soha. Valójában vélhetőn, máig nem tanulták meg,a sose szót a politikában nem ismerik! Az igen " tisztelt" résztvevők, máig bezáróan, némi "arcretusálással" is változatlan beállítottsággal hirdetik : a Jobbik, Magyarország szélsőséges rasszisták gyülekezete. További beszólások egyik változata : mit keresnek ezek a baloldalon?

Kutyák félelemből támadnak

2021-02-17
Adminisztrátor
140
Kutatók kimutatásaiból ismert : a kutyák valójában akkor támadnak, ha sarokba szorítják őket.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse