Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
178
6029
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Kovács Béla

2020-02-25
Adminisztrátor
139
Egyszerűen csak emlékezni? És mi van a bűnösökkel? Mai napig közöttünk élvezik az életet és a hajuk szála sem görbült. Antal József minden csavargót, gyilkost futni hagyta. Illene tudni,amit a szovjetek tettek, a magyar kommunisták nélkül nem ment volna. Valami érthetetlen: Orbán Viktor miniszter elnök, miért nem hagyja az összes kommunistának, besúgónak névsorát nyilvánossá tenni? Netalán Ő is elkötelezettje valakiknek? Legyünk őszinték. HOL TART EZ AZ ORSZÁG ? Netalán ma is elhurcolnák Kovács Bélát, ha nem lennék az Eu. tagja? Nem? Ma az egész Kisgazdapártot gyilkolják,teszik a süllyesztőbe, azokkal a FÜGGETLEN BÍRÓI VÉGREHAJTÓKKAL.Tisztességes kisgazdák pofájáról ég a bőr, amikor a Fidesz-KDNP, a bírói függetlenségről papol. Kijelenthetjük : amit az elmúlt 30 évben a Független Kisgazdapárttal tettek, az sem másként megítélhető, mint egy szimbolikus deportáció. Amit a kisgazdák megéltek, maga a hazug világ pokla. Kovács Béla szenvedése összefügg a Kisgazdapárt névvel, amit a mai napig, mint egy keresztet viselünk. Ezt nevezzük demokráciának, akkor ma minden kisgazdát Kovács Béla sorsára ítélnek. MIKOR JÖNNEK A FEKETE AUTÓK? A BŐRKABÁTOS PRIBÉKEK? HIGGYÉK EL SEMMI NEM VÁLTOZOTT , CSAK MA HUMÁNUSABBAN, ÜGYESEN CSINÁLJÁK. Isten, Haza, Család fogalmainak együttese, azért a végelszámolásnál a végrehajtói szerepet betöltik.Fájni fog !!! Kovács Béla szellemisége örökké a szívünkben él. Isten veled Béla. Nyugodj békében. Független Kisgazdapárt Lajosmizse.

Bekövetkezett

2020-02-05
Adminisztrátor
252
A Független Kisgazdapárt évtizedek óta figyelemfelkeltéssel fordult az emberiséghez, - vigyázat, amennyiben az gyarlóságunkat nem kezdjük szabályozni, olyan visszafordíthatatlan tragédiába sodorjuk magunkat,aminek végkimenetele "PUSZTULÁS".

FKgP választási erednénye Lajosmizsén

2019-10-26
Adminisztrátor
248
Fillér nélkül kampányolt a Független Kisgazdapárt Lajosmizsén és annak ellenére, a polgármester jelölt Engelmann József 3.26 %-ot ért el. A nyolc választókörzetben szerzett szavazatok átlaga 5,91 % volt, ami a lakosság számát figyelembe véve, 666 fő volt. A semmiből ezt az eredményt produkáltuk.

"Jézussal is ezt tették"

2019-10-15
Adminisztrátor
343
Lajosmizsei lakosság saját magát feszítette keresztre!A tizenharmadikai helyhatósági választáson a lajosmizseiek megtagadták: Istent, Hazát, Családot.Átgondolatlanul választották vissza, azt a grémiumot, akiket torkuk szakadtából korholtak. Posványban taposással, közigazgatási tudatlansággal, hogyan tovább Lajosmizse ?

FKgP Polgármesterjelölt Lajosmizsén

2019-10-07
Adminisztrátor
838
Egyenes beszédből ért a magyar.Írásomat mindenki számára olyan módon fogalmazom meg, ne lehessen benne semmi félreértésre adó okba belekapaszkodni. A Független Kisgazdapárttal együtt még nagyagyon sok párt, 1990 óta partvonalon kívülre kerültek. Miért? Napokban, Orbán Viktor miniszter elnök kijelentette, - azért nincsenek meg ezek a "rendszerváltó" pártok, mert nem bírták a politikai kihívásokat, a politikai nyomást.

Várakozásnak megfelelően

2019-09-28
Adminisztrátor
156
A Független Kisgazdapárt Lajosmizsén megtartotta kampánynyitó nagygyűlését.A helyi szervezet egy polgármester és 8 képviselőjelöltet állított. Ezen a rendezvényen beszédet mondott Hajdara Roland FKgP országosan bejegyzett elnöke, Szabadi István a Mi Hazánk Mozgalom Bács-Kiskun megye elnöke, Kiskunhalas polgármester jelöltje. Mindketten méltatták a lajosmizsei szervezet munkáját és arra ösztökélték a választókat, - válasszák Isten, Haza, Család fogalmainak eszmeiségeit. Reménykedjünk a választók meggondoltságában és kérjük Istent, adjon felvilágosulásra FÉNYT !!! Jó magyar borral is eljuthatunk a békességig, de inkább maradjunk a megfontoltság mellett. Kérjük a választókat, szavazataikkal méltassák a Független kisgazdapárt polgármesterjelölt Engelmann József, valamint képviselőjelöltjeinknek programját.Isten áldja Önöket.

M E G H Í V Ó

2019-09-17
Adminisztrátor
163
M E G H Í V Ó ! Tisztelt Lajosmizse Polgárai! A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt tisztelettel és szeretettel meghívja Önöket 2019. szeptember 24.-én 18 órai kezdettel megtartásra kerülő KAMPÁNY NYITÓ RENDEZVÉNYÜNKRE. Helyszín: Lajosmizse Városának központi Kultúrháza. Vendégeink: Hajdara Roland FKgP elnöke, Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke,Kiskunhalas polgármesterjelöltje. Házigazdák: Engelmann József az FKgP polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Mozgalom, MIÉP támogatásával, valamint a választó körzetek FKgP képviselőjelöltjei. Érdeklődésüket előre is megköszönjük és kívánunk Bort, Búzát, Békességet.

Tettek, arcok, ígéretek

2019-09-16
Adminisztrátor
215
Azt gondolom, különösen más választásom nem maradt, mint az elmúlt helyhatósági választásokon tett ígértek és arcok teljesítésének öt évébe betekinteni.A jelenben megfogalmazott jövő, mintha a múltat tükrözné, ugyanis az arcok ígéretei egybe csengenek, egy ismeretlen takaró hosszának, vizsgálat nélküli ajánlására.

Élünk, vagyunk és leszünk

2019-09-12
Adminisztrátor
288
Valóban, ennél jobb és kézzelfoghatóbb címet nem lehetne adni ennek az írásnak.Isten segedelmével: élünk,vagyunk és leszünk. A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt történelme, tradíciója elkötelez, hogy Magyarország népének jó szolgálatot tegyünk.

Választás előtti újabb provokáció

2019-05-24
Adminisztrátor
314
Tisztelt Honfitársaink! A Mi Hazánk Mozgalom, Független Kisgazdapárt és a MIÉP együttműködési szerződése valakikben mély nyomot hagyott és azonnal a szokásos egymás elleni hangolás forgató könyvét felhasználva akarják összeugrasztani, ezt az igazán magyar, konzervatív triumvirátust.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse