Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
95
1609
Frissítve
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

"Csend hangjai"

2018-04-23
Adminisztrátor
67
Tolvajkulccsal a pokol kapujához? Ott kezdődik csak igazán az emberi végzet hatalma! De mégis, akik meggyőződés hiányával, mulasztással, de hitt nélküli alázattal a gonoszt választják, milyen ítéletet várnak a pokolban? A józan emberi elme nem pártolhatja ,saját végzetét. Nos, itt lép életbe a " csend hangjai", ami ...

Türelem: Bort, Búzát, Békességet jelent

2018-04-19
Adminisztrátor
51
Rózsa helyett, bor,búza, békesség? Igen! A Független Kisgazdapárt szégyenfoltjait letisztítja, zászlaját új szelek fogják lengetni. Elértük végre, hogy a fogak fehérje tisztán láthatóvá vált és félremagyarázhatatlanul többek kicsillantották tépő szemfogukat. Ezek a fogak évtizedek óta tépázzák a kisgazda zászlót, a kisgazda társadalmat.

M E G H Í V Ó!

2018-04-16
Adminisztrátor
78
A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT 2018. ÁPRILIS 28.-ÁN ORSZÁGOS RENDEZVÉNYT TART. A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE: LAJOSMIZSEI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT, 6050 LAJOSMIZSE SZABADSÁG TÉR 12. GYÜLEKEZÉS: REGGEL 9 ÓRÁTÓL.

Röviden, velősen, érthetően

2018-04-25
Adminisztrátor
50
A Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt országos tagsága, megyei vezetői 2018. április 28.-án döntenek. A pártban véghezvitt pártalkotmány sértés következményeiről az Országos Nagygyűlésnek kell határozatban foglaltan döntenie.A pártárulás ténye, a szervezeti szabályzat semmibevétele, egyértelműen megalapozott,tehát a Nagygyűlés jogosultsága megkérdőjelezhetetlen. A Független Kisgazdapártban beépült ejtőernyős szerepet betöltő, megélhetési politikát folytatóknak végérvényesen el kell hagyni a pártot. A kisgazda társadalom egy új pártalkotmány megalkotásának elkészítésére jogosult, ami a szervezet működésének további biztonságát, jogilag megfelelő működését teszi lehetővé. A Kisgazdapárt Alkotmánya több pontban eltér a Magyar Alaptörvényben foglalt, pártokra szabott jogszabálytól. Sérti a demokratikus egyesülésre vonatkozó alapelveket. A pártelnök egyszemélyes döntési jogának korlátozása az új alaptörvény részének kell legyen. Többé nem fordulhat elő, hogy az országos képviselő választáson a párt képviselőjelöltjeit éppen a párt elnöke ajánlja fel egy másik pártnak, gazdasági megfontolásból. Kérünk minden tisztességes kisgazdát, szimpatizánst, hogy 2018. április 28.-án 10ó kezdettel megtartásra kerülő Országos Nagygyűlésünkön részt vegyenek, az új pártalkotmány reformjában részt vállaljanak. Helyszín: 6050 Lajosmizse, Szabadság tér 12 sz. Művelődési Központ. Isten óvja Önöket!

TAGÁLLAMOK KALODÁJA

2018-04-14
Adminisztrátor
60
Az Európai Unió egyre jobban hasonlít egy csoportban összeverődött gitt egyletre,akik éppen a magyarok ellen akarnak csoportosan elkövetni egy ÚJABB TRIANONT. Ismertetve az eseményeket: EZT MÁR EGYSZER MEGTETTÉK. Ebből a magyaroknak elegük van!A magyarok elleni Trianont is ezeknek az országoknak az akkori "a politikusai " írták alá!!! Változott-e valami? Eltelt 100 év és kezdődik minden elölről.Vegyék tudomásul, azért, mert kis nép vagyunk, kis országunkban, azért senkinek sem vagyunk a cselédje, játékszere. Magyar nép most megmutatta: EL A KEZEKKEL A MAGYAR HAZÁNKTÓL!!! Unió ide vagy oda, olyan személyek, akiknek országában az örömlányok pénzért vásárolhatók, a kábítószert az éttermek étlapjain szerepelnek,az asztalaikon hevernek,továbbá azt sem tudják milyen emberek élnek hazájukban, ilyen Eu. képviselő nő ne ossza az észt. A 2018-as magyar választás megmutatta: A MAGYARSÁG AZ EURÓPAI UNIÓ ELLEN SZAVAZOTT ! Valójában reszkessetek "EGEREK", hamarosan jön a Uniós választás. Feltételezhető, ugyan ilyen meggondoltság fogja a magyar népet akkor is jellemezni. 1000 -éves Magyarország nem lehet színtere egy olyan csatának, ahol a felek egyoldalúan népünk megsemmisítését tűzték ki célul. Ilyen szerződés MÉG A POKOLBAN SEM LÉTEZHET.A magyarságnak kizárólagosan egy célja kell legyen: ÉLJÜK TISZTESSÉGBEN, AZ ŐSEINK VÉRÉVEL ÁZTATOTT HAZÁNKBAN. ÚGY LEGYEN!

MONDJANAK LE ÉS TÁVOZZANAK !

2018-04-09
Adminisztrátor
69
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt országos tagsága, helyi szervezetek vezetői, csalódottan és kritikus szemmel tekintenek a párt vezetésének negatív kampányára. Csodák nincsenek ! Az FKgP képviselője Balogh Károly, a párt alelnöke Cseh Sándor, pártigazgató Atyánszki György nem a saját FKgP jelöltjeink pozitív kampányára, megválasztására adtak ki országos támogatottságú közleményt, hanem ÉPPEN ELLENKEZŐLEG, EGY RADIKÁLIS ESZMÉKET KÉPVISELŐ POLITIKAI PÁRTRA, A JOBBIK MAGYARORSZÁGRA. HÁTBA SZÚRTÁK SAJÁT JELÖLTJEIKET.

ASZFALTBETYÁROK A KISGAZDAPÁRTBAN

2018-04-07
Adminisztrátor
76
A Független Kisgazdapárt politikai eszmeisége: A MAGYAR TERMŐFÖLD,A MAGYAR PARASZTSÁG, KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓK nemzetmegtartó erejében van.Kijelentjük,a felsoroltak nélkül nincs ország, sem haza. Gondolatban minden emberben motoszkál a napi megélhetésének kérdése, de valójában elgondolkodtak-e : A MINDEN NAPI KENYERÜK, HOGYAN KERÜL AZ ASZTALUNKRA? Önök szerint a földműveléshez miként értenek azok, akik az aszfalton nevelkedtek, akik húst csak a boltokban látnak? A Független Kisgazdapárt vezetése a Jobbik felé történő kacsingatással, nem éppen a magyar parasztság,a magyar földet,hazát dobta piacra ? Egyértelmű,hogy Balogh Károly elakarta adni a képviselőjelöltjeit a Jobbiknak, de hogy a www.fkgp.hu weboldalán miként állítja : eladtam jelöltjeimet, szavazzon minden kisgazda és magyar a Jobbikra. BALOGH KÁROLY VALÓTLANSÁGOT TERJESZT, MIVEL AZ FKGP KÉPVISELŐJELÖLTEK NEM LÉPTEK VISSZA,egy kivételével, tehát március 8.-án minden magyar meggyőződhet róla: KISGAZDA JELÖLTEK OTT LESZÜNK !!!

Szavazzunk együtt a kisgazda képviselőjelöltekre

2018-04-04
Adminisztrátor
82
Aki kisgazda, velünk van. Talpon maradt képviselőjelöltjeink folytatják kampányukat. Sajtótájékoztatók,tv szereplések, nyilatkozatok, jelöltek programjainak bemutatása zajlik.Remélhetően a választók elfelejtették, hogy az FKgP képviselőjelöltjeinket,saját pártvezetése Balogh Károly akarta visszaléptetni. Hála Istennek Balogh Károly FKgP elnök meggondolatlan cselekedetét,a képviselőjelöltek visszahívását,elutasították. Megdöbbentő, hogy a HÍR TV-ben elhangzott Jobbik javára bejelentett visszaléptetés maradt meg az emberekben.Nem tudni miért, de azóta több Tv-csatornán elhangzott : az FKGP KÉPVISELŐJELÖLTEK NEM LÉPNEK VISSZA !!! Mintha ez el sem hangzott volna. Hihetetlen, hogy országunkban ennyi nagyothalló él. A továbbiakban kicsivel komolyabb témára térve ...

110 éves a Kisgazdapárt

2018-04-01
Adminisztrátor
88
A Független Kisgazdapárt a nemzeti örökségünk része kell legyen. Korára való tekintettel megérdemli, hogy Magyarország egyetlen történelmi pártjaként, megtartsa és betöltse politikai szerepkörét. A történelem során mindig voltak, akik a pártot ellehetetlenítették.Sajnos ma sincs másként.Érdekes módon bizonyos érdekcsoportok, idegen légiósok kaparintják meg a párt vezetését és ott ártanak, ahol csak tudnak. A párt vagyonának elherdálása, nevének lejáratása a kitűzött céljuk. Így tudják a magyar nép előtt lejáratni a párt nevét. Lapozzon!

Eladom a kocsimat, meg a lovamat...

2018-03-30
Adminisztrátor
74
A cím találó, csak egy maradt ki: megittuk a zab árát? Elfogyott a pénz, akkor adjuk el a Kisgazdapártot? Húsvét van. Eredetileg nem szabadna politikáról egy szót sem írni,csak is a feltámadásról.Néhány gondolatot szeretnék megfogalmazni. Érdekes egybeesés lehet Jézus keresztre feszítése és a Kisgazdapárt, a magyar parasztság utolsó vacsorája. Nagypéntek van. GONDOLKODJ EMBER ! Sok esetben hibáztunk. Általában a hibát valamilyen sugallatra követjük el és sok esetben nem a saját meggyőződésünket követjük, hanem: hallottam, láttam, mondták, azt mondta a rádió, TV. Egyszerűen befolyásoltság alatt cselekszünk. Erre avval is utalhatunk: vásárolj, vásárolj, vásárolj. Az emberi természet hajlamos elfogadni olyasmit, ami későbbiekben értéktelen, mihaszna. Ezen változtatni csak önelemzéssel lehet.Ahogyan a nép, döntésével Jézust keresztre ítélte és most saját vétkének feloldozására a feltámadást ünnepli, elgondolkodtató. A mai látottak nem ugyan ezek ??? A magyar népnek felhívás: NE VÉTKEZZETEK ÉS AKKOR GYEREKEITEKNEK A KÉSŐBBIEKBEN NINCS SZÜKSÉGE FELOLDOZÁSRA. ORSZÁGUNK KISGAZDAPÁRTJÁT NEM AKARJUK A KERESZTEN LÁTNI ! MEGJEGYZÉS: A KUFÁROKNAK SEMMI KERESNIVALÓJUK NINCS A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTBAN. A TISZTESSÉGES KISGAZDÁK ÉS A MAGYAR NÉP EGYÜTT EMLÉKEZZÜNK JÉZUSRA. Isten védd meg Magyarországot, a magyar népet!!! Ne engedd,hogy meggondolatlanul cselekedjünk! Úgy legyen.

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse