Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
264
9520
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

"BRAVÓ MAGYAR SZAVAZÓK"

2022-04-03
Adminisztrátor
82
A POLITIKAI TUDATLANSÁG NEM MENTESÍT. A MAI SZAVAZÁSSAL OLYAT MÉRTEK ERRE AZ ORSZÁGRA, HOGY A SZOCIALIZMUS KALAPÁCSA SEM TUD EKKORÁT ÜTNI.

Márki-Zay Péter Orbánra szavaz

2022-03-31
Adminisztrátor
80
Mindent, vagy semmit ! Soros György, Gyurcsány Ferenc, Márki-Zay Péter politikai döntésüket, áthelyezték gazdasági megsemmisítés szintjére. Mint látható, Márki-Zay Péter megnyilvánulási sorsdöntően bumeráng módjára ütnek vissza, ami nem véletlenszerű, mert a baloldal nem is akar választást nyerni. Orbánt hagyják saját egoizmusában kiépített milliárdos eladósodásban belebukni.

Cirkusz, fegyver, halál

2022-03-27
Adminisztrátor
76
Ami az elmúlt két évben a világban történt, MEGRENDEZETT CIRKUSZ, TERVEZETT FEGYVERBEVETÉS ÉS KÖVETKEZMÉNYEI - HALÁL. Halált osztó Covid-19, halált osztó Ukrán elnök meggondolatlansága,a NATO keleti terjeszkedése, Európai Unió piacszerzési harca, valamint újabb olcsó munkaerőhöz jutás.

Független Kisgazdapárt ismételt lejáratására

2022-03-21
Adminisztrátor
103
Atyánszky György ismételt meglepő kalandjának története jelent meg a Blikk napilap, 2022.március 18.-i számában. Mint mindenki tudja, Atyánszky György Torgyán József FKgP elnökségének tagja volt. Molnár Lászlóval karöltve arattak babérokat Bács- Kiskun megyében. Atyánszky - nak, a felszámolás alatt álló FKgP-hez vajmi jogi köze van, de azért, hogy a totális kisgazda lejáratás sikeres legyen, Márky-Zay Péter gyűlésén némi együttműködésre szólította fel a kisgazdákat.

OLYAN, HOGY DEMOKRÁCIA

2022-03-16
Adminisztrátor
93
OLYAN, HOGY DEMOKRÁCIA, CSAK EGY VÁGYÁLOM. Ameddig két ember él ezen a földön, nem létezik demokrácia.Higgyék el, Engelmann József, hittem saját pártunk vezetőiben, tagságában, de tévedtem.

Elhúzódó hadijátszma

2022-03-13
Adminisztrátor
91
Az ukrajnai események körül valami nem teljesen kerek. Érdekes módon alakulnak a napi események. Mintha ez a háború, több nemzet érdekében jött volna létre, beleegyezéses alapon.

Minden ami média

2022-03-08
Adminisztrátor
125
Országunk lakosságának fogalma sincs arról,hogy a politikai pártok sajtó osztálya milyen munkát végez. Nem csak pártjuk megjelenítését képviselik, de nagy apparátussal elemzik más pártok, szervezetek, magánemberek nyilatkozatait.Nyilatkozatok kiértékelését már kora reggel a pártvezérük asztalára teszik, aki abból dolgozik.

Létbiztonságot követel a társadalom

2022-03-04
Adminisztrátor
82
A magyar társadalom elveszítette a politikában vetett hitét. Az elmúlt 31 ében történtek, politikai vezetőink szégyene és egyenlő : HAZAÁRULÁSSAL. Az ukránokat mentse meg az isten a Európai Unió vérszívó gyarmatosítóitól, NE KÖVESSÉK A MAGYAROK PÉLDÁJÁT. A NATO is egy erőszakkal egybekelt katonai szervezet, ami nem védelmi szerepkört tölt be, hanem rendfenntartón jelenik meg a világban, csak amit maguk után hagynak :HALÁL, SZEGÉNYSÉG, LEROMBOLT ORSZÁGOK. MIÉRT KELL EZ AZ UKRÁNOKNAK ? Zelinszkij felbérelt bábkormánya egyenlő EGY CIRKUSZI MUTATVÁNYOS BÉRTAPSOLÓ GÉPEZETÉVEL.

" Hetet egy csapásra" ...

2022-03-01
Adminisztrátor
53
A politika, már csak ilyen! Emberélet, kit érdekel. Van belőlünk elég, mondják a szakemberek. De kik lehetnek a szakemberek? Cionisták? Kommunisták? Nemzeti szélsőségesek ? Vallási fanatikusok ? Stb.

Sarokba szorítottan

2022-02-25
Adminisztrátor
94
Hirtelen előkerült vélemények százai utasították el Putyin elnök úr viselkedését, miközben csak azt felejtették el, hogy előzetesen megtörtént nemzetközi tárgyalásokon Putyin elnök CSAK KÉRT, NEM PARANCSOLT.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse