Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
155
3210
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

1956-2006

2017-10-23
Adminisztrátor
251
Árulók játékszere általi halál. Háborúk, forradalmak,népfelkelések mindegyike az emberi ostobaság kihasználására alapítva jön létre.Nagyhatalmi háttéregyezségekből fakadó titkosított ítéletek végrehajtására megfelelő emberekkel a végcélig.A legegyszerűbb megoldás; keress néhány megvehető balekot,akiket magas honoráriummal jutalmazd és máris működik a terv.A fenti két dátum: 1956 és 2006-os események egy kaptafára készülve kerültek az átlag állampolgárok elé, annyi különbséggel, hogy a szovjet csapatok helyett, 2006-ban magyar és nemzetközi rendfenntartókkal ontottak vért.

Megemlékezés

2017-10-17
Adminisztrátor
262
Meghívó!Emlékünkben Rácz Sándor örökké élni fog, mint ezrek, akik életüket sem kímélve küzdöttek a magyar szabadságért.A Független Kisgazdapárt koszorúzási megemlékezést rendez az elhunyt hősök emlékére, cím: Budapest,Murányi utca 1 szám. Időpont: 2017.okt.23. de. 11ó. Megközelíthetőség,: a Keleti pályaudvar felől a Verseny utcából nyíló első utca a Thököly út irányába.

Nyílt levél

2017-10-16
Adminisztrátor
1
306
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete nyílt levélben fordulunk az FKgP képviselőjéhez, Balogh Károly úrhoz,hogy az alapszervezet észrevételét mielőbb orvosolja.

Gott sei dank!

2017-10-15
Adminisztrátor
242
Hála Istennek! Osztrák szomszédaink választottak. A győztes pártoknak és vezetőiknek csak gratulálni lehet, mert a meghirdetett programjuk népük és az Unió védelmére készült, amire a választók vevők voltak. A keresztényi Európa megerősítésére további konzervatív erőre lenne szükség. A német választás eredménye csalódást okozott, ami Európát további bizonytalanságba tartja, ugyanis a CDU-CSU Frau Merkel vezérletével kevés volt.

Felsőfokú egészségügy

2017-10-06
Adminisztrátor
233
Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Európa és Magyarország számára példaértékű kell legyen. A Klinika felszereltsége, munkatársainak magas szakmai tudása a magyar nép számára biztosíték. Felmerülő szív és érrendszeri betegség esetén ebben az intézményben minden páciens jó kezekben van.

Tisztulási alap

2017-10-01
Adminisztrátor
272
Bizonyos egészségügyi vonatkozások saját erejüket bizonyítják, nem szorulnak magyarázatra. Esetünkben viszont az asszociáció kényszerpályára kell kerüljön az érthetőség miatt. A fentiekben megadott cím igenis találó. Használata esetünkben ajánlott.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
657
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hegedüs vagy Pongrácz?

2017-09-29
Adminisztrátor
273
Azt feltételezheti az ember, a két családi név viselői ismeretlenek egymásnak. Ez nem így van, ugyanis Ők gyerekkori barátok.A homokozótól a politikai méltánytalanság elkövetéséig bezárólag. Személyükben hidegvérű emberekre emlékeztetnek.Látókörükben kizárólag megbízóik parancsa lebeg és lássanak csodát, amikor a biztonságos nemzet egyik katonája a megbízatásának mezején kiesni látszik, a stafétabotot kebelbarátjának adja át! Még ilyet? Hogyan is lehetséges ez?

M E G H Í V Ó!

2017-09-28
Adminisztrátor
242
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári párt képviselője Balogh Károly tisztelettel és szeretettel meghívja a kisgazda társadalom minden tagját és szimpatizánsait, a 2017.09.30.-án de.10 órai kezdettel megrendezésre kerülő gyűlésünkre.Helyszín: Budapest, IX. ker. Kinizsi utca 22 sz. a párt országos központja. Bort,Búzát,Békességet kíván Önöknek Balogh Károly

Leégett rántott -"A"!

2017-09-25
Adminisztrátor
253
Zsiványság a köbön. A HVG-t is sikerült felültetni? Alaptalan hírek terjesztése a HVG szerkesztősége tollából? Na ilyet? Kisgazdákról vagy jót, vagy semmit! A "kalóz" gyűlésről kiadott hír valótlanságtartalma felülmúlta a hazugság fogalmát.A nyilatkozat tevők, miként merik magukat kisgazdának mondani?

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse