Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
178
6027
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Koronavírus jelenségének előzményei

2020-11-02
Adminisztrátor
69
Húsz éve tartó kisgazdapárti figyelmeztetés sem volt elég, hogy a mindenkori parlamenti pártok figyelembe vegyék a kisgazdák környezetvédő ÉS GAZDASÁGRA UTALÓ intelmeit.

Arroganciával hatalomért

2020-10-20
Adminisztrátor
88
"Támadnak? Aki keres az talál, tehát, ha kell, több évtizedre visszamenően kapirgálják azt a trágyadombot, ahol éppen egy időben ŐK is ott voltak. Lehet, hogy ebben az országban a szart is többoldalúan kell osztályozni? Álláspontjuk szerint,itt és az Eu-ban mindenki felfogási zavarral küzd, ugyanis amit képezünk, az szent és sérthetetlen, amit bár ki más tesz, az értéktelen, mondhatnánk - szar.Erre reagálva, -ha nincs balhé, majd mi csinálunk, mondá a ház elnök helyettese. Vegyék már tudomásul, a képet MI festjük!A történelem során volt "szerencsénk" festővel szembesülni,akinek ecset helyett más eszközei voltak.Az Ő jelszava is volt- aki nem velünk, az ellenünk, tehát? Hova veled Magyarország?

Ügynökök áldozata

2020-10-09
Adminisztrátor
96
Zenekari szöveg szerint, a kőr közepe az igazi célpont. Milyen konzekvenciákat lehet levonni, ha a demokratikus jogállam periférián kívül, álszentséggel hirdetve lebegtetve fenntartottan megjelenített? Ügynöklista a rendszer "váltás" óta Európában mindenütt közismerté lett téve, csak éppen Magyarországon nem, mert a Fidesz-KDNP nem teszi lehetővé. MIÉRT NEM ?

Gazdasági világválság 2020

2020-10-03
Adminisztrátor
95
A pénzvilág összeomlott. Amit hosszútávon idáig a kapitalista eszme produkált, az az a túltermelést, miközben a technikai fejlődés az emberi munkaerőt kiváltotta, ide juttatta a világot.

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
170
Bizonyosan észrevették a kisgazda weboldalunk hosszan tartó visszafogottságát, de valóban, majdnem minden párt életében előfordul, - jobb a hallgatás.

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
208
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben,ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlását ne feszegessük.

Komoly aggályok az agráriumban

2020-05-09
Adminisztrátor
153
Többszörösen összetett problémák merültek fel a magyarországi agráriumban. Minap jelent meg egy amerikai kutatónak nyilatkozata, amiben rámutat, -ez a vírus azért tud tombolni, mert az emberiségnek az immunrendszere legyengült, képtelen védekezni.

Egyre nagyobb az igény

2020-05-06
Adminisztrátor
168
Társadalmunk egyre jobban érzékeli a politikai tisztátalanságot, amiért keresve az újat és a feltehető jót, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt utáni érdeklődés egyre felerősödött.

Egyszemélyű demokrácia

2020-04-29
Adminisztrátor
218
Az egyszemélyes demokrácia,emberek sokaságára rak pszichés terhet, amit bizonyosan nem könnyű feldolgozni.Mint már a szocializmusból ismert megbélyegzés, - "rémhírterjesztő" - a társadalom ellenség képét jelentette és jelenti ma is. Amennyiben valaki olyat állít, ami a hatalomra tekintettel kényelmetlen,azonnal megbélyegzett.

Szembesülés az igazsággal

2020-04-21
Adminisztrátor
159
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete kezdeményezi - csak is az igazat, még akkor is, ha az fáj.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse