Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
204
7704
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Nyári betakarítás

2021-07-17
Adminisztrátor
49
Üdvözlettel mindenkinek, ismét megszólal a kisgazda oldal. Sajnálatos hír, Magyarországon nem csak az emberek "padlóznak", de a technika ördöge sem alszik és a számítógép is bedobta a törölközőt. Az élet már csak ilyen aljas tud lenni.

Fegyvergyártás Magyarország jövője

2021-06-02
Adminisztrátor
66
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke úgy véli, fegyvergyártással lehet országunk jövőjét megoldani. Valójában még alig telt el egy gyilkos háború, aminek milliárd nagyságrendű áldozata lett, amit Orbán Viktor mintha elfelejtett volna és erre asztalfiókjából előhúzott programja szerint - emberélet kioltására, gyártsunk fegyvereket.

Hétszáz millió a költségvetésből

2021-05-22
Adminisztrátor
110
Alapértékben azok a pártok, akik legalább 72 egyéni képviselőjelöltet, továbbá listát tudnak állítani,elérik, hogy a magyar adófizetők befizetett pénzéből az állam, a képviselő jelölteknek 1 millió / fő, valamint 700 milliót a pártlistára kifizetnek.Ez egy pártra vonatkozik, azt képzeljék el, ha 6 párt tud listát állítani. Az egyenlő, alapértékben 4, 2 milliárd forint.Ennek az összege a 106 jelöltnél természetesen több. RENDBEN VAN EZ ÍGY?

Sok föcsögésnek ára lett

2021-05-13
Adminisztrátor
43
Magyarország politikai palettája színében nagyon hasonlít az iskolai oktatáskor használt táblák színéhez. Esetünkben nem a mai zöld színre gondolunk, hanem a régi feketére.

Félreérthetetlen szandékosság

2021-05-11
Adminisztrátor
106
A magyar nép történelme során az árulás szó nem ismeretlen.Népünk, képtelen sorai közül az árulókat kivetni és éppen e-miatt szenvedünk már évszázadok óta. Mi lehet ennek a jelenségnek a miértje? TALÁN A NEMZETÜNK SOKSZÍNŰSÉGE? Vagy a kufárok széleskörű tábora? Minden esetre írásunkban egy húsba vágó mai történést teszünk nagyító alá.

Látókőr

2021-04-27
Adminisztrátor
87
Lajstromba véve : KÖZEL 3 LAJOSMIZSÉNYI ÁLLAMPOLGÁRRAL VAGYUNK KEVESEBBEN HAZÁNKBAN. Jól van ez így? Álláspontunk szerint, Magyarország 9.8 millió lakosságához viszonyítva, az elhunytak száma világelső.Lassan érdemes lenne a kormánynak, a nép felé kizárólagosan, csakis az igazat mondani,így talán nagyobb becsületet tudnának maguknak kivívni.AMIT MA TESZNEK, EGYENLŐ AZ OROSZ RULETTEL. Vigyázat, a 2022-es választás nehogy sírással záruljon.

Népbírósági felelősségre vonás

2021-03-30
Adminisztrátor
117
Népbírósági felelősségre vonás elmaradhatatlan lesz, mert egy nemzettel tett bármely kísérlet, amely csak legkevésbé hasonló a Hitleri birodalom eljárásában megtapasztaltakkal, súlyos nemzet gyilkosságnak minősíthető. Ez a megállapítás, a harmadik birodalom bukása után, a nürnbergi per során is elhangzott.

Dagadó bürokrácia

2021-03-16
Adminisztrátor
115
Mit fed le az a fogalom : dagadó bürokrácia? Bizonyos politikai biztonság, az értelmiség megerősítésében.A játszma kölcsönös.Idézőjeles tudományos fejlődés, holmi politikai elkötelezettség tárhelyén. Erről szól a legújabb környezetvédelmi törvény is. Tárgyaljuk meg okosan. Független Kisgazdák, mi teljesen más szemszögből ítéljük meg a jövőre néző környezetvédelmet.

Magyarság koronája

2021-03-05
Adminisztrátor
145
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezetének komoly aggályai vannak a magyar koronával kapcsolatosan. Az elmúlt fél évszázadban uralkodó, ateista, kommunista vérárammal feltöltött csoport, teátrálisan óvja a magyarok koronáját, miközben továbbra is kommunista maradványok lakják a magyarok parlamentjét.

"Budapest ,háborús övezet"

2021-02-26
Adminisztrátor
120
Budapest, valóban egy háborús övezetnek nyilvánítható? Minden esetre, erre adják meg Önök a választ. Ami tény,a Fidesz-KDNP "nehéztüzérséggel löveti" az ellenzéki polgármestereket, egyben a kerületek választó polgárainak akaratát sem kímélve. Egyszerűen, bele betegedtek a budapesti bukásukban. Feltételezhető, ennek további folytatása is lehet.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 163 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6400
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse