Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5064

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
166
4348
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

FKgP választási erednénye Lajosmizsén

2019-10-26
Adminisztrátor
124
Fillér nélkül kampányolt a Független Kisgazdapárt Lajosmizsén és annak ellenére, a polgármester jelölt Engelmann József 3.26 %-ot ért el. A nyolc választókörzetben szerzett szavazatok átlaga 5,91 % volt, ami a lakosság számát figyelembe véve, 666 fő volt. A semmiből ezt az eredményt produkáltuk.

"Jézussal is ezt tették"

2019-10-15
Adminisztrátor
225
Lajosmizsei lakosság saját magát feszítette keresztre!A tizenharmadikai helyhatósági választáson a lajosmizseiek megtagadták: Istent, Hazát, Családot.Átgondolatlanul választották vissza, azt a grémiumot, akiket torkuk szakadtából korholtak. Posványban taposással, közigazgatási tudatlansággal, hogyan tovább Lajosmizse ?

FKgP Polgármesterjelölt Lajosmizsén

2019-10-07
Adminisztrátor
424
Egyenes beszédből ért a magyar.Írásomat mindenki számára olyan módon fogalmazom meg, ne lehessen benne semmi félreértésre adó okba belekapaszkodni. A Független Kisgazdapárttal együtt még nagyagyon sok párt, 1990 óta partvonalon kívülre kerültek. Miért? Napokban, Orbán Viktor miniszter elnök kijelentette, - azért nincsenek meg ezek a "rendszerváltó" pártok, mert nem bírták a politikai kihívásokat, a politikai nyomást.

Várakozásnak megfelelően

2019-09-28
Adminisztrátor
70
A Független Kisgazdapárt Lajosmizsén megtartotta kampánynyitó nagygyűlését.A helyi szervezet egy polgármester és 8 képviselőjelöltet állított. Ezen a rendezvényen beszédet mondott Hajdara Roland FKgP országosan bejegyzett elnöke, Szabadi István a Mi Hazánk Mozgalom Bács-Kiskun megye elnöke, Kiskunhalas polgármester jelöltje. Mindketten méltatták a lajosmizsei szervezet munkáját és arra ösztökélték a választókat, - válasszák Isten, Haza, Család fogalmainak eszmeiségeit. Reménykedjünk a választók meggondoltságában és kérjük Istent, adjon felvilágosulásra FÉNYT !!! Jó magyar borral is eljuthatunk a békességig, de inkább maradjunk a megfontoltság mellett. Kérjük a választókat, szavazataikkal méltassák a Független kisgazdapárt polgármesterjelölt Engelmann József, valamint képviselőjelöltjeinknek programját.Isten áldja Önöket.

M E G H Í V Ó

2019-09-17
Adminisztrátor
79
M E G H Í V Ó ! Tisztelt Lajosmizse Polgárai! A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt tisztelettel és szeretettel meghívja Önöket 2019. szeptember 24.-én 18 órai kezdettel megtartásra kerülő KAMPÁNY NYITÓ RENDEZVÉNYÜNKRE. Helyszín: Lajosmizse Városának központi Kultúrháza. Vendégeink: Hajdara Roland FKgP elnöke, Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke,Kiskunhalas polgármesterjelöltje. Házigazdák: Engelmann József az FKgP polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Mozgalom, MIÉP támogatásával, valamint a választó körzetek FKgP képviselőjelöltjei. Érdeklődésüket előre is megköszönjük és kívánunk Bort, Búzát, Békességet.

Tettek, arcok, ígéretek

2019-09-16
Adminisztrátor
111
Azt gondolom, különösen más választásom nem maradt, mint az elmúlt helyhatósági választásokon tett ígértek és arcok teljesítésének öt évébe betekinteni.A jelenben megfogalmazott jövő, mintha a múltat tükrözné, ugyanis az arcok ígéretei egybe csengenek, egy ismeretlen takaró hosszának, vizsgálat nélküli ajánlására.

Élünk, vagyunk és leszünk

2019-09-12
Adminisztrátor
187
Valóban, ennél jobb és kézzelfoghatóbb címet nem lehetne adni ennek az írásnak.Isten segedelmével: élünk,vagyunk és leszünk. A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt történelme, tradíciója elkötelez, hogy Magyarország népének jó szolgálatot tegyünk.

Választás előtti újabb provokáció

2019-05-24
Adminisztrátor
144
Tisztelt Honfitársaink! A Mi Hazánk Mozgalom, Független Kisgazdapárt és a MIÉP együttműködési szerződése valakikben mély nyomot hagyott és azonnal a szokásos egymás elleni hangolás forgató könyvét felhasználva akarják összeugrasztani, ezt az igazán magyar, konzervatív triumvirátust.

Szégyen padra kényszerítve

2019-05-13
Adminisztrátor
88
Tisztelt Gazdák, Magyarok!Sajnálatos eseményt fogalmazok meg, ugyanis 25 év kemény munka után véglegesen befejezem a gazda tevékenységet.Ilyen viszontagságok között, amiben a magyar parasztság robotol, képtelen vagyok dolgozni. Idáig a termelési nehézségekkel kellett megküzdeni, valamint a felvásárlókkal, de most a TERMÉSZET ISTENÉVEL IS? Hihetetlen nehézségek elé néz a magyar élelmiszert termelő ágazat.Magukra hagyottan küzdenek a túlélésért, ebben vagyok én is. Sajnos, a politika azt szajkózza, - kárpótoljuk a gazdákat, csak visszakérdezek : mit ér a szaros pénz, ha semmit sem tudok az asztalra rakni? Egy parasztembernek, akkor van sikerélménye a munkájában, ha a szép, egészséges élelmiszert a városi embereknek felajánlva el tudja adni és a vevő éveken át ettől a termelőtől vásárol. Ezt verték szét az igen tisztelt politikusok. Eladták a magyar parasztságot, kiszolgáltatottá tették a multiknak ! Nem véletlen kerülnek ennyibe a zöldség árak, gyümölcs árak. Most azt képzeljék el, ha minden paraszt bedobja a törölközőt és csak annyit termel, hogy saját családja ne haljon éhen? BAROMI NAGY BAJ VAN MÁR MOST, DE MI LESZ? Azonnali agrár reformra van szüksége az országnak. Vissza kell kapja a becsületét a KISGAZDÁK által termelt élelmiszer. A multikat el kell felejteni.Isten áldja meg Önöket és védje meg a magyarságot a kufároktól. Engelmann József, aki utolsó "gyerekeimet" is árúba bocsátom, piszok szomorú vagyok és bizonyosan sírva, de 48 kecskémet ajánlom fel eladásra és UTÁNA, - BEFEJEZTEM. Idáig, szaros csizmában buktam el a pénzem, de most én is inkább beállok a mérget zabálók társaságába, ugyanis nekem már mindegy. Közel a 70 évhez, tehát, amennyiben mától csak a bolti szart eszem, akkor is a ráknak van legalább 10 éve,hogy elpusztítson. Akkor meg már úgyis szabadna az urnában landolni. Bort, Búzát, Békességet kívánok minden magyar honfitársamnak , Engelmann József volt termelő .

Választást befolyásoló agymosás

2019-04-25
Adminisztrátor
119
Röviden és velősen,- a magyar adófizetők pénzén működtetett Kossuth rádió és a Tv1 teljes mértékben a kormánypárt szócsöve.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5064
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse