Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
215
8088
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Bírósági végrehajtás alatt

2021-10-08
Adminisztrátor
61
Ezennel jelezzük a magyar társadalom felé : a Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt -tal szemben, jogerős bírósági ítéletben,pártunk teljes körű ügyintézése,felszámoló biztos kezében van. Tudomásunk szerint október 01.-én ebben a tárgykörben bírósági tárgyalás folyt. Kimenetele : felszámolás.

Frau Merkel hátba szúrta a magyarságot

2021-10-05
Adminisztrátor
23
Frau Merkel kancellári távozása előtt ismét ide döfött a magyaroknak.Románia első politikai emberét, kitüntetésével ismerte el. Merkel nagyon tisztában van a magyar román feszültséggel, ugyanis évszázados francia német ellentét gyakorlati ismerője. Ami az eu.-ban folyik kettőjük között, csak felületes színjáték. Kérdezzék meg a népet, mi a véleményük ?

Merkel - Orbán - ARD

2021-09-26
Adminisztrátor
48
Abszurd váratlan események szemtanúi vagyunk. A "félelem bére", beteljesült. Egyebekben evvel párhuzamban megállíthatatlan hazugság lavinát indított el Európában. Hatásai, még a legelvetemültebb liberalizmust követőket is meglepi. Merkel 12 ezer ember haláláért felelős, mivel Ő hirdette meg a migrációt. Vendéglátóként, elvei csődöt mondtak, felelősségre vonás nélkül hagyja el az amúgy is süllyedő német CDU-CSU-t. Orbán ? ARD- német egyes számú tv-s társaság ?

Mindent ami kisgazda

2021-09-24
Adminisztrátor
58
Mindent ami kisgazda! Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke tegnapi beszédében, komoly hangsúlyt fektetett a Független Kisgazdapárt alaptörvényében foglalt : Isten, Haza, Család fogalmaknak, vele párhuzamban azonnal a keresztény konzervatív eszméket hozta összefüggésbe. Miként egyeztethető össze a liberális narancs a magyar almával? Ezt még komoly szakemberek sem tudják, de valami nem kerek.

Hol tartunk ma ...

2021-09-17
Adminisztrátor
38
Az abszolút nemtörődömségre mindent nem lehet fogni, de az emberiség saját maga ellen fordított butaságára nagyon sokat.Mindehhez természetesen a mindenkori politikai vezetés is hozzájárult.Tudatosan kihasználva a társadalmat, saját önös érdekeik elérésére, mindent megtettek. Ha kellett : csúsztattak, hazudtak, loptak. Végeredményül becsapták azokat az embereket, akik szavazataikkal felhatalmazták őket.

Törvénysértő közmédiák

2021-09-15
Adminisztrátor
66
Törvénysértő közmédiák című írásban a Független Kisgazdapárt megpróbálja azokat az érveket felsorolni, amik a címmel kapcsolatban megalapozottak.

Konzultáció és minimálbér

2021-09-08
Adminisztrátor
59
Kisgazdapárt számára nem megnyugtató, hogy van egy megválasztott politikai erő, akik minden kérdésben áthárítják a felelősséget a magyar társadalomra. Saját meggondolásból nem mernek húsba vágó politikai, gazdasági kérdésekben állást foglalni. Milyen kormánya van Magyarországnak ?

Diktatúra csiszolt komponensben

2021-09-05
Adminisztrátor
54
A Fidesz-KDNP mérlegképtelen harcban áll Magyarország lakosságának szavazóira tekintettel. Felbontásban 39%-ban az idáig is ellenzékre szavazók, valamint 3 millió nem szavazók összessége alaposan felborítja a kormánypárt számításait,statisztikai kimutatásait. Sokak nem tudják, a szavazók lehetséges 100%-os összessége,kb. 7,9 millió. Ebből a Fidesz-KDNP már több választási cikluson át, nemzetközi hadszíntéren látszatilag 7,9 milliónak a ráeső részben élvezte - az általa propagált "nemzeti felhatalmazást". Ez a statisztikai adat is hibás.

Célegyenesben az adok kapok

2021-08-31
Adminisztrátor
57
Várva várt adok-kapok elérkezni látszik. Itt csak az a kérdés - kik, kikről irányoznak "terített betlit", amiket valóban alá is tudnak támasztani és amit a magyar társadalom még nem ismer. 2022-ben olyan mérvű "anyázásba " megy át a magyar politikai elit, amit még Európa nem látott. Egy kis előzetes !

Napnyugta

2021-08-27
Adminisztrátor
108
Több érintett ország, ahol az amerikai katonaság próbált rendet teremteni, tartani, MEGBUKTAK. Vesztesként hagyták el a segítségre szorult országokat, miközben a fegyvergyártást, fegyverkereskedelmet, felvirágoztatták.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse