Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 3802

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
138
2541
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
3
"Őv-ért" László határozottan kijelentette, - MINDENKIT MEGBÜNTETÜNK, aki házszabályt sértet!Ez a kijelentés abban hibádzik, érdemes alapjaiban taglalni,kik juttatták el az ott "dolgozó" képviselőket, hogy idáig fajult a helyzet??? Csodák nincsenek, mivel a politikusok elmondása szerint az "IGEN TISZTELT" HÁZ egy napirend alatt több mint kétszáz törvényjavaslatot akartak megszavazni. ILYEN PRODUKCIÓRA EGYETLEN PARLAMENTI GITTEGYLET SEM KÉPES.Feltehetően, többek azt sem tudják miről is szavaznak, de annak ellenére nyomkodják a gombot " MINT A KANDISZNÓ A KOCÁT ".

Azonosító nélkül is érvényes a szavazat

2018-12-13
Adminisztrátor
29
A politika világában rengeteg aljasságot láthattunk, de a tegnapi parlamenti események mindent felülmúltak. Elsőnek. A dialektus hiányából fakadóan erőszakba torkollott ellenzékiek megmozdulása, másodszor a kormánypárt arroganciája.Nagyon jól tudjuk, a politikai erők egymás ellen feszülésének levét általában a nép issza meg, de a tegnapi megmozdulások nem véletlenszerűek voltak, mert a kormány túlfeszítette a húrt, amivel a politikusoknak, mint a társadalom bizonyos részének megtelt a HÓCIPŐJÜK. (kattints az írásra,lapozzon!)

Fogyó koncra még több jelentkező

2018-12-12
Adminisztrátor
21
Évtizedekben tett visszapillantás beigazolta: minél több irányban mozdul el egy politikai hatalom, annál nagyobb a veszélye, hogy szétszórttá, tagozódottá válik. Feltételezett közösségi jó szándék,könnyen átcsaphat az ellenség hangjává, ami széles körben nem csak az eszme kezdeményezőjének, de a körülötte dolgozó embereknek, nem utolsó sorban az egész társadalomnak komoly erkölcsi, gazdasági károkat okoz. ( folytatólagos olvasás érdekében, kattintson az írásra)

"A"-dolfi propaganda gépezet csúcsra járatva

2018-12-11
Adminisztrátor
24
Amióta a FIDESZ van kormányon, a magyarországi fogyasztó társadalom a "zsebén felül teljesít"! A rendkívül kimagasló toalett papír felhasználást- tartalmával együtt, - még a statisztikai hivatal sem tudta benyelni és, hogy szépítve legyen a történet, mindent az élelmiszer fogyasztásra fogtak rá. ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK OLYAN "JÓL MEGY", HOGY IGAZ 50 %-OS ÉLELMISZER ÁREMELKEDÉS ELLENÉRE, JÓVAL TÖBBET VÁSÁROLNAK AZ EMBEREK.

Európa forradalma

2018-12-09
Adminisztrátor
4
"Megszülettek Európa forradalmi gyerekei, kiterjesztett karjaikkal átölelték, aminek össze kell tartoznia." Európai tagállamok lakósai és úgy döntöttek, évtizedek óta sanyargató bebetonozott politikai arcokat, világnak zavarják. Tettek mezejére léptek a franciák, belgák, hollandok,németek és most a magyarok. A XXI. század embere nem a kőkorszaki szakikból tevődnek össze, tehát a politikai BLÖFFÖKET, HAZUGSÁGOKAT NEM VESZIK BE! Európa nyílt társadalmai érvényes jogosítványt kaptak, - amennyiben a megválasztott politikai brigantik a saját népük ellen tesznek, ellehetetlenítő intézkedéseket akarnak bevezetni,azok ellen a társadalmaknak kötelességük FELLÉPNI. AMENNYIBEN,KÖVETELÉSEIK NEM SZÉLSŐSÉGES RASSZISTA KIMENETELŰEK, GYŰLÖLET KELTŐK, akkor a politikusoknak, kormányoknak a nép hangját figyelemebe kell venni.

Isten, Haza, CSALÁD

2018-12-08
Adminisztrátor
7
Gondoljuk, Önök is észrevették a cikk címében rejlő CSALÁDRA IRÁNYULÓ fogalom NAGYBETŰVEL TÖRTÉNŐ ÍRÁSÁT, amit az utóbbi években a Fidesz-KDNP napi bejelentésben meglovagol. Hirtelen a családcentrikusság kimagasló helyet foglal el a Fidesz és a magyar kormány palettáján, csak ott sántít az ügy, 25 évig a Fidesztől hallani sem lehetett a MAGYAR CSALÁDOK MEGBECSÜLÉSÉRŐL. Most, hogy a Kisgazdapárt napról- napra erősödik, hirtelen a MIGRÁNS ÜGY UTÁN, A CSALÁD lett a FIDESZ ÚJ KAMPÁNYFEGYVERE.

Nem szídunk, tényeket írunk

2018-12-07
Adminisztrátor
9
Valóban és egyértelműen a józan egyszerű politikai álláspont kialakítása irányában kell elmozdulni, hogy az mindenki számára érthető, világos legyen. Ezt kívánja a Független Kisgazdapárt megvalósítani és arra törekszünk, hogy az idáig rossz értelembe vett, -csak azért is az ellenkezőjét,MEG KELL SZÜNTETNI.EZ A VISELKEDÉS NEM A NÉPÉRDEK MELLETTI POLITIKAI KULTÚRÁT TÜKRÖZI. Minden esetben, azt a berögződöttséget, ami idáig folyt, -Ti egy másik csónakban eveztek,minden rossz, bármit is mondotok - be kell fejezni. A politikai sznobizmust félre kell tenni és minden meghozott döntésnek a NÉPÉRDEKET KELL KÉPVISELJE! "kattints erre az írásra" folytjuk.

Ördög a pokol gyereke...

2018-12-06
Adminisztrátor
7
A múltban született "Ördögök" már két világégést előidéztek, aminek a következménye, - több millió tisztességes ember halálához vezetett. Emlékezetünk nem csal, - melyik Európai nemzet egyszerű gyerekei akarták kioltani szomszéd állampolgáraik életét? Egyik sem! Európában tisztességes emberek élik mindennapjaikat, békében, barátságban, miközben a politikusok, különböző érdekcsoportok, orruknál fogva vezetik őket és bele kívánják hajtani Európa népeit egy erőszakos cselekedet kirobbanására. A XX. század gyalázatai, remélhetően ma is mindenki szeme előtt lebeg és nem kívánja senki, hogy újra valami hasonló bekövetkezhessen.

LIBE-BIZOTTSÁG ELÁRULTA EURÓPÁT

2018-12-05
Adminisztrátor
13
Ebben a megfogalmazásban, visszatérünk az alapokhoz és itt csak rövidített változatban olvashatják a közölt írást. Amennyiben tovább kívánják olvasni, úgy kattintsanak a szövegre. Köszönjük. Most, arról teszünk közzé politikai elemzést, milyen aljassággal jár el a LIBE - BIZOTTSÁG Európával szemben. Egyszerűen az amerikai szabad kőműves csoportnak, a dollár tulajdonosainak játsszák át az európai kontinenst, hogy a migránsok betelepítésén át történő feszültség keltéssel össze akarják ugrasztani az európai nemzetek.

Brüsszeli jelentés

2018-12-04
Adminisztrátor
9
Megengedhetetlen BŰN! Addig szavazgatunk,addig szavazgatunk, ameddig az elvárt eredményt el nem érjük? Nos eljött a pillanat,amikor a Független Kisgazdapárt felkéri a magyar kormányt, Orbán Viktor miniszter elnök urat, hogy erre a "liebe bizottsági " aljasságra reagálva, rendkívüli kormányülést hívjon össze és gondolják át, ezek után, NEKÜNK, MAGYAROKNAK, MI KERESNI VALÓNK VAN EBBEN A KÖZÖSSÉGBEN,AHOL A FELSŐ VEZETŐK SAJÁT TÖRVÉNYÜKET IS SEMMIBE NÉZVE, HOZNAK INTÉZKEDÉSEKET. Nyilván való, egy keresztény konzervatív párt nem válthat "köpönyeget", tehát kitartunk az elveink mellett, ami a magyar nép, Magyarország fennmaradását tartja elsődlegesnek. Azt gondoljuk Önök is ugyan ezen az állásponton vannak, tehát az együttes nézet, egy alap,Magyarország jövőjére tekintettel.Idegen, erőszakra alapuló vallás, Európában való megerősödése, végzetes lehet. Ennek a végzetnek bekövetkezte ellen, időben szeretnénk fellépni és kiállunk minden olyan szerveződés mellett, akik, ugyan ezt a nézetet vallják. Az Európai Unió Bizottságának figyelmét fel kell hívni, a regnáló törvények betartásának elutasítása, a nemzetek együttes akaratának megkerülésével egyenértékű. Ez jogi alapot biztosít, a "Liebe Bizottság" felelősségének megállapítására is. Ennek a meglépését kérjük a magyar kormánytól.Amennyiben süket fülekre találnak, ÚGY KEMÉNYEBB SZANKCIÓKKAL KELL FELLÉPNI, HA KELL, AKÁR AZ ANGOLOK DÖNTÉSÉT IS LATBA KELL HELYEZNI. Kérelmünket gondolják át és ne ódázzák el a javaslatunkat. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 3802
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse