Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 28 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8732

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
338
12210
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Penészgombás kukorica , gabona

2023-03-19
Adminisztrátor
11
Az európai unió mezőgazdasági tárcájának minden munkatársát ( képviselőit ),felelősség terheli. A vád : ukrán fertőzött gabona és kukorica bejutása az unió tagállamainak területére. Emberre, állatra ható mérgező hatású gombák,súlyosan egészség károsítóak.

Gulyás Gergely kisgazda lett

2023-03-15
Adminisztrátor
15
A Fidesz vezérkar egyik tagja,- Gulyás Gergely,- az Orbán Viktor miniszterelnök szóvivőjének március 15.-i beszédében elhangzott: KISGAZDÁK HÁRMAS JELSZAVA, az ISTEN, HAZA, CSALÁD. A REGNÁLÓ Független Kisgazdapárti lelkeket, MERÉNYLET MÓDJÁRA, telibe találta.

Magyar Posta kontra Fidesz

2023-03-03
Adminisztrátor
23
Évszázadok múlásával működtetett Magyar Postához, még a legvéresebb szájú kommunizmusban sem mertek hozzányúlni, szemben a Fidesz-KDNP-vel. A dohány boltok után, most a Magyar Posta lesz a következő,amit Fidesz- közeli szolgálók vehetnek majd birtokba ? ( folytatáshoz kattints ide )

Isten MEGELÉGELTE az USA-t

2023-02-28
Adminisztrátor
23
ÉVSZÁZADOK ALATT FOLYTATOTT EMBERELLENESSÉG, MEGBOSSZULJA ÖNMAGÁT. A VILÁG POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI CSŐSZ BEÁLLÍTOTTSÁGÁT,ÖNHATALMÚAN MAGÁRA VÁLLALÓ USA-T, LÁTVA ISTEN, MEGÁLLJT PARANCSOL. KEMÉNYEN BŰNTETT !!!

MINDENKOR MINDENRE

2023-02-20
Adminisztrátor
25
A magyar társadalom képtelen végérvényesen megszüntetni az elmúlt 78 év borzalmait előidézők politikai pályafutását.Társadalmunk korábbi megítélésével szemben,33 évvel a nem "rendszerváltás" után, ismételten meggondolatlanul tartják az osztályidegeneket pozícióikba. Apró Antal, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc nem mondhatók "CSISZTA VÉRVONALÚ MAGYARNAK",de munkásságuk mintha Zelenszkij "kistestvér",nemzetellenes, hazaáruló tevékenysége, lenne. Zelenszkij, Amerika csicskása, aki több százezer embert gyilkoltatnak le, milliókat tettek földönfutóvá és egy nemzet vagyonát porrá zúzatták. Feltételezzük. Dobrev és Gyurcsány is ezt tennék a magyarokkal? Ez csak egy fantazmagória, de érdemes odafigyelni, mivel Hitler is így kezdte a II. világháború kirobbanását.

Gazdaságtanból elégtelen

2023-02-13
Adminisztrátor
33
Újabb megdöbbentő intézkedéssel sutja a kormány a parasztságot. Minden esetre csak feltételezni lehet,hogy az agrártárca, tejterméktanács, vagy a kamarák ötlete volt,hogy a tej felvásárlási árát 20 %-kal csökkenteni kell.

ŐSZINTE GRATULÁCIÓ AZ M5 - CSATORNA SZERKESZTŐSÉGÉNEK

2023-02-09
Adminisztrátor
32
NA VÉGRE ! A MAGYAR TELEVÍZIÓ M5 - ÖS CSATORNÁJÁN SUGÁRZOTT -" EZ ITT A KÉRDÉS " -MŰSORA, KONKRÉTAN VILÁGÍTOTT RÁ, MIÉRT IS ÁLL MAGYARORSZÁG, EURÓPA ÉS AZ EGÉSZ VILÁG VÁLSÁGOS HELYZETBEN. GRATULÁLUNK A SZERKESZTŐSÉGNEK,VALAMINT A RÉSZTVEVŐKNEK. NAGYON ÖRVENDETES, HOGY TARTALMILAG MINDEN FENNÁLLÓ RÉSZLETET KIELEMEZTEK.(FOLYT. KATTINTS IDE)

Legjobbak, legszebbek, legokosabbak

2023-02-07
Adminisztrátor
36
A fenti címben írott fogalmaknak, Orbán Viktor kormánya "tökéletes megtestesítője".

ÉRTÉKTELEN BIRTOKRENDSZER

2023-02-04
Adminisztrátor
34
EURÓPA FEJLETT TÁRSADALMAINAK BUKÁSA, VISSZAVEZETHETŐ, AZ INGYENÉLŐK EGYRE BŐVÜLŐ TÁBORÁHOZ. POLITIKAI RÖVIDLÁTÓKNAK KÖSZÖNHETŐ MÉRTÉKTELEN BÜROKRÁCIA, FELEMÉSZTI A TÁRSADALOM FIZIKAI ÚTON TÖRTÉNŐ TERMÉK ELŐÁLLÍTÁSÁNAK EGYENSÚLYÁT.

EMBER ... !

2023-02-01
Adminisztrátor
19
AZ EMBERI FEJLETTSÉG MÉRTÉKE SEMMIBEN NEM VÁLTOZOTT AZ ŐSEMBER SZINTJÉTŐL. EGYMÁS GYENGESÉGÉT HASZNÁLJUK KI, GYILKOLUNK AHOL CSAK TUDUNK. LASSAN OTT TARTUNK,MINT AZ EMBEREVŐK, CSAK A "BOGRÁCS NAGYSÁGA MÉG NINCS MÉRTÉK HŰEN KALIBRÁLVA".

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 28 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8732
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse