Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
264
9518
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Ha ez nem diktatúra, akkor mi

2022-05-26
Adminisztrátor
53
Ha ez nem diktatúra, akkor mi ??? Nyilvános véleménye, csak a kormánynak lehet ? Háború, megszorítások és "ANYÁM TYÚKJA " ? Átgondolásra érdemleges : 700 millió európai embert vezet az orránál fogva, alig húsz ember.Jól van ez így ?

Háborús fenyegetetség

2022-05-24
Adminisztrátor
51
Az újonnan megalakult kormány eskütétele után, Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatot tett közzé, melyben kijelentette - a MAGYAROKAT MEG KELL VÉDENI ÉS A KORMÁNY GYORS INTÉZKEDÉSE ÉRDEKÉBEN, A HÁBORÚS FENYEGETETTSÉGET MEGHIRDETVE,MINDEN NEMŰ INTÉZKEDÉST SAJÁT JOGKÖRÉHEZ VONTA. Ugyan azt játsszák el, mint a Covid-19 esetében.

FIGYELMEZTETÉS

2022-05-23
Adminisztrátor
60
Akik apró figyelmeztetések felett átsiklanak, K. nagyot "SZÍVNAK". 2022.május 23.-i Tv. 1 műsorában elhangzott - BRÜSSZELBŐL ÉRKEZŐ MEZŐGAZDASÁGI TÁMOGATÁSOK CSÖKKENŐ ÖSSZEGE MIATT, A MAGYAR KORMÁNY 90 MILLIÁRDDAL SEGÍTI A GAZDÁKAT.

Menetrend szerint

2022-05-10
Adminisztrátor
71
Elméletileg sok választásunk nincsen. Nemzetek politikai vezetői képtelenek voltak korábban felmérni,hogy amennyiben az emberiség alapvető élelmezésében radikális eszközökön át beavatkoznak, milyen következmények lépnek fel.Hol tartunk ma ?

Média befolyással az agymosásig

2022-04-25
Adminisztrátor
72
Még mindig úgy érezhetjük magunkat, mintha a választási kampány kellős közepén lennénk. A pártok köreiben lecsengeni látszik az eredmény kimenetele, de a KEMÉNYEN POLITIZÁLÓ MÉDIÁK, MÉG A MAI NAPIG SEM HAGYJÁK ABBA A TÁRSADALMI FESZÜLTSÉG FENNTARTÁSÁT.

SZDSZ színekben MEMO

2022-04-16
Adminisztrátor
70
Magyarországon az állampolgároknak fogalmuk sincsen "milyen labdamenetek" zajlanak a politikában. Emlékeztetőül, a volt SZDSZ-t 550 milliós adóssággal felszámolták.Érdekes észrevétel, de a hátramaradt adósságukat, lehetséges máig, senki nem fizette be az államkasszába. ÉS LÁM, FELTÁMADT A MEMO PÁRT.

Minden ami Ukrajna

2022-04-13
Adminisztrátor
51
MESÉKET GYEREKEKNEK CÍMSZÓ ALATT GONDOLTÁK A NAGYHATALMAK, A VILÁG NÉPESSÉGÉNEK SZABÁLYZÁSA ÉRDEKÉBEN BEÁLDOZZÁK UKRAJNÁT.

Drasztikus élelmiszerár robbanás

2022-04-10
Adminisztrátor
77
Drasztikus élelmiszerár robbanás Magyarországon ! A Független kisgazdapárt lajosmizsei szervezete közel másfél éve jeleztük - a társadalmunk élelmezésével komoly gondok lesznek. Kormányzati szinten, állításainkkal ellentétben Jakab István MAGOSZ és Nagy István agrárminiszter 2021 nyarán azt közölték a társadalommal : a magyarok kenyere biztosítva van, nem lesz árdrágulás. Több millió tonna kenyérbúzát hagytak exportálni.Jól van ez így ?

Európai Unió narancs stopot hírdetett

2022-04-06
Adminisztrátor
94
"Brüsszel nem hajlandó további osztályon aluli narancsra egy fillért is költeni". Kisgazdák már korábban figyelmeztettük az Orbán kormányt, hogy a mindenkinek való egyidejű megfelelni akarás hosszútávon nem működhet.

Társadalmi érdek

2022-04-05
Adminisztrátor
89
Kisgazdapárt korábbi nyilatkozataiban elhangzottak, még a mai napig örök érvényűek maradtak. Számunkra nemzetünk léte a tét, tehát nem játékszer. Mint mások gondolkodásában, egy népfelhatalmazás, nem hasonlít a sakktábla kockáihoz,amin a fekete, fehér figurákat léptetik, nyerési hadviselésben.Már a korábbi kormányoknak is kötelessége lett volna agyukba vésni, - a választás során, nemzeti felhatalmazásnak nem arról kell szóljon, hogyan kell URALKODNI, HANEM EGY NEMZETNEK MIKÉNT KELL A JÓLÉTET MEGTEREMTENI.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse