Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 89 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8382

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
308
11096
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Anglia kíntornásza

2022-11-24
Adminisztrátor
11
Lehető legrosszabb döntést hozta meg az angol miniszterelnök. Újabb fegyvereket küld Zelenszkij-nek. A további gyilkolásra alkalmas fegyvereket nem az ukrán nép kérte, hanem egy osztályidegen, akinek Ukrajna csak egy hadászati területnek számít. Lényeg ! A raktáron fekvő elavult fegyverekből pénzt kell csinálni. DE KI FIZETI A SZÁMLÁT?

Zelenszki egyedül marad

2022-11-17
Adminisztrátor
14
"Hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát"! Zelenszki az egész világot félrevezetve zsarol és mivel fogynak az eszközök, még attól sem riad vissza, hogy az idáig támogatásáról biztosító amerikai elnöknek is beszólt. A lengyel politikai vezetés óvatosan fogalmaz a rakéta támadás indítóinak személyéről, de Zelenszki,a lengyel miniszterelnök álláspontját is elutasítja. KI LEHET EZ A FIGURA, HOGY ILYEN BÁTORSÁGGAL RENDELKEZIK?MIT JELENTSEN AZ : MINDEN HATALMAT ÖSSZEAKAR UGRASZTANI? CIONISTA? MEGGONDOLATLAN UKRÁN ÍTÉLET VÉGREHAJTÓ? MILLIÓ KÉRDÉS MERÜL FEL, DE A LÉNYEG : EZ A BUTA EURÓPAI UNIÓ NEM HAGY FEL A ZELENSZKI IMÁDATÁVAL. MINDEN ESETRE, A TARTALÉKOK FOGYNAK ÉS ZELENSZKI HAMAROSAN MEGBUKIK.

Orbán Viktor összehívta a védelmi tanácsot

2022-11-16
Adminisztrátor
18
Értékelhetetlen : miért nem a köztársasági elnök asszony hívta össze a védelmi tanácsot, miközben tudva levően, valójában Ő a magyar honvédség első számú főparancsnoka ? A miniszterelnöknek a honvédséghez köze sincs. Ebben az esetben is kiviláglik : minden hatalmat Orbán Viktor tart a kezében, akár a magyar ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNYRE FIGYELEMMEL. Hárommillió magyar szavazó császárának hatásköri túllépése, társadalom ellenes.

Pánikra semmi ok

2022-11-15
Adminisztrátor
14
Valódi információk hiányában nem kell pánikot kelteni. Elektromos hiba miatti, vagy éppen provokáció általi rakéta becsapódás nem eszkalálhat kibővített háborút. Lengyel orosz történelmi ellentétet nagyon könnyű provokációval megerősíteni és a két nemzetet egymás ellen hangolni. Zelenszki-nek jóval óvatosabban kellene bánni mindennemű további háborús gondolattal.Ukrán népet háborúba sodorta, de a NÁTO-t nem kellene segítségére hívni. ENNEK AZ EMBERNEK TÖBB TÍZEZER HALOTT SZÁRAD A LELKÉN. SAJÁT NÉPÉNEK KELL MEGÁLLÁST PARANCSOLNI ÉS EZT A HÁBORÚT LEÁLLÍTANI.

Oktatási krízis

2022-11-10
Adminisztrátor
15
Mit jelent az oktatásban a krízis ? Visszatekintésben az 1900-as évek elejére, ott az oktatásban, már korai szakaszban kialakították a nemzetgazdasághoz kötődő munkaerő piacot. (folytatáshoz, kattint a szövegre )

Lajosmizse energetikai lehetőségei

2022-11-09
Adminisztrátor
20
Nemakarásnak nyögés a vége, jellemzi Magyarország kistérségeinek energetikai megoldásait. Országunknak nagyon sok lehetősége nyílna, hogy energia problémáin könnyítsen, ne kelljen 18 C fokban iskolákban, közintézményekben, tanulni vagy éppen adminisztrálni.

Lélek és haza vándorlás

2022-11-06
Adminisztrátor
22
Történelmi visszatekintésben, Európa korábbi nemzetiségiekből álló összetételében a zsidóság aránya tetemes volt. Milyen hatások váltották ki, hogy az idézőjeles "HONTALANSÁG" a zsidóságot mára a szétszórtság jellemzi ?

Élelmiszer árak itthon és az eu.ban

2022-11-04
Adminisztrátor
19
SZEGÉNY MAGYAR NÉP ! MINDENT ELHISZ, AMIT A MÉDIÁKBÓL HALL. (kattints az írásra )

Hazugságok hatványon

2022-10-29
Adminisztrátor
59
Magyarország állkormánya, hihetetlen hazugság lavina folyamat végrehajtására esküdött fel. Vegyünk alapul a mezőgazdasági támogatásokra szánt eu-s pénzeket. A MAGYAR KORMÁNY ISMERT NAPI SZINTŰ ÖNTÖMJÉNEZŐ BEJELENTÉSE :MI, MINDENKIT MEGSEGÍTÜNK CÍMSZÓ. E-MÖGÖTT, HIHETETLEN BLÖFF HÚZÓDIK. (kattints az írásra)

Varga Mihály téves információja

2022-10-28
Adminisztrátor
60
Varga Mihály a Fidesz-KDNP minisztere bejelentette : a magyarországi nyugdíjak 20%-ban megőrizték a vásárlóértéküket. VARGA ÚR RÉSZÉRŐL, EZ CSAK EGYSZERŰ MEGGONDOLATLAN PROPAGANDA LENNE, UGYANIS A NYUGDÍJAK 35%-BAN ÉRNEK MA KEVESEBBET. DE HOL VAN AZ ÁLTALA EMLÍTETT 20% EMELÉS ?

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 89 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8382
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse