Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7185

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
238
8480
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Orbán Viktor agrárpolitikája megbukott

2022-01-16
Adminisztrátor
45
"Élelmiszer termelés nem nikkel, azt tudni kell"!!! Orbán Viktor agresszív agrárpolitikája megbukott. Ángyán úr családi alapokra helyezett agrárprogramját Orbán Viktor egyszerűen lemosta a tárgyaló asztalról. Rosszul megválasztott tanácsadóinak : Nagy István agrár miniszternek, Jakab István,/ MAGOSZ és Gazdakörök, átvitt értelemben az agrár kamaráig beleértve felelősséggel tartoznak a mezőgazdasági ágazat leamortizálásáért.

Magyarország történelmének elhallgatása

2022-01-15
Adminisztrátor
46
A világ minden pontján készültek felmérések, hogy a történelmi társadalmak milyen összetételűek voltak. Ebben a vallás és a népesség alakulását kell értenünk. Mára érdemes lenne a történészeket felébreszteni, hogy ne a politikai erők szemszögéből indokoljanak korokat, hanem , CSAK IS AZ IGAZAT ÍRJÁK MEG. Kíváncsian várnánk az eredményeket, mi stimmelhet az idáig ismertekkel, ha valakik független véleményben fogalmazhatnák meg a történelmünket.

Szarban vannak a magyar választók

2022-01-11
Adminisztrátor
40
Kérem, ne mutogassunk egymásra. Annak, hogy országunkban ilyen politikai helyzet alakulhatott ki, egyes egyedül a választók a hibásak. És lám, most az abszolút bizonytalanságban nem akarnak baloldalra sem az Orbán Viktor által fémjelzett Fidesz-KDNP-re szavazni. AKKOR KIRE KEDVESKÉIM? GYURCSÁNY SZLOGENNEL ÉLVE : EZT JÓL ELKÚ....!

Kérdést sem lehet már elhinni

2022-01-08
Adminisztrátor
33
Megdöbbentő történetre derült fény. Mai híradásokból kiderült, országunk jól teljesít címszó alatt, -a kormány állítása szerint - azért tud költekezni, mert az autóipar Magyarországon a legerősebb húzó ágazat.

Megfrissülve

2022-01-04
Adminisztrátor
38
Remények halnak meg utoljára. Valami mintha megváltozott volna. A kisgazdapárt oldal ismét nyitott kártyákat terít az olvasói elé. "A fekete autó" még időben elkanyarodott, ami talán reményekre ad pluszt : VAN ÉS LESZ KISGAZDAPÁRT.

Akik egy húron pendülnek

2021-12-29
Adminisztrátor
48
Akik egy húron pendülnek, nagyon kétértelmű lehet.Ezt a meghatározást általában negatívan használja a magyar nyelvjárás,de keressük meg ennek a fordítottját. ORSZÁGUNKBAN HOL VANNAK A POZITÍVAN GONDOLKODÓK, AKIK SZINTÉN EGY HÚRON PENDÜLNEK,A FOGALOM JÓL VETT ÉRTELMÉBEN?

Történelmi kódexek leírásai

2021-12-25
Adminisztrátor
58
Hálát kell adnom Istenemnek, hogy számomra a megvilágosulást, mint a XX. század emberének, engedélyezte. Több ezer éves történelmi múlt, írott kódexeinek valóságtartalma, vajon miként képviselhetik az igazságot?

Figyelem: "Orbán fordítva ül a lovon"

2021-12-24
Adminisztrátor
71
MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRTÓL ELNÉZÉS KELL KÉRJEK, hogy akadozva mondom : BO o o OLDOG karácsonyt kívánok.

Orbán Viktor 2010-es megválasztása

2021-12-20
Adminisztrátor
47
Orbán Viktor 2010-es megválasztása a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA ÉRTELMÉBEN került jogilag bevezetésre. Ma,a balliberális ellenzék több megnyilatkozásban kijelentette, - az alaptörvényt, az alkotmány bírákkal együtt eltakarítják.

Miért lapít a magyar

2021-12-18
Adminisztrátor
56
Az írás címe, bizonyosan mellbe vág egynéhány embert, de akinek nem inge ne vegye magára.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7185
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse