Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5465

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
174
5467
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
114
Bizonyosan észrevették a kisgazda weboldalunk hosszan tartó visszafogottságát, de valóban, majdnem minden párt életében előfordul, - jobb a hallgatás.

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
169
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben,ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlását ne feszegessük.

Komoly aggályok az agráriumban

2020-05-09
Adminisztrátor
117
Többszörösen összetett problémák merültek fel a magyarországi agráriumban. Minap jelent meg egy amerikai kutatónak nyilatkozata, amiben rámutat, -ez a vírus azért tud tombolni, mert az emberiségnek az immunrendszere legyengült, képtelen védekezni.

Egyre nagyobb az igény

2020-05-06
Adminisztrátor
132
Társadalmunk egyre jobban érzékeli a politikai tisztátalanságot, amiért keresve az újat és a feltehető jót, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt utáni érdeklődés egyre felerősödött.

Egyszemélyű demokrácia

2020-04-29
Adminisztrátor
179
Az egyszemélyes demokrácia,emberek sokaságára rak pszichés terhet, amit bizonyosan nem könnyű feldolgozni.Mint már a szocializmusból ismert megbélyegzés, - "rémhírterjesztő" - a társadalom ellenség képét jelentette és jelenti ma is. Amennyiben valaki olyat állít, ami a hatalomra tekintettel kényelmetlen,azonnal megbélyegzett.

Szembesülés az igazsággal

2020-04-21
Adminisztrátor
121
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete kezdeményezi - csak is az igazat, még akkor is, ha az fáj.

Kovács Béla

2020-02-25
Adminisztrátor
114
Egyszerűen csak emlékezni? És mi van a bűnösökkel? Mai napig közöttünk élvezik az életet és a hajuk szála sem görbült. Antal József minden csavargót, gyilkost futni hagyta. Illene tudni,amit a szovjetek tettek, a magyar kommunisták nélkül nem ment volna. Valami érthetetlen: Orbán Viktor miniszter elnök, miért nem hagyja az összes kommunistának, besúgónak névsorát nyilvánossá tenni? Netalán Ő is elkötelezettje valakiknek? Legyünk őszinték. HOL TART EZ AZ ORSZÁG ? Netalán ma is elhurcolnák Kovács Bélát, ha nem lennék az Eu. tagja? Nem? Ma az egész Kisgazdapártot gyilkolják,teszik a süllyesztőbe, azokkal a FÜGGETLEN BÍRÓI VÉGREHAJTÓKKAL.Tisztességes kisgazdák pofájáról ég a bőr, amikor a Fidesz-KDNP, a bírói függetlenségről papol. Kijelenthetjük : amit az elmúlt 30 évben a Független Kisgazdapárttal tettek, az sem másként megítélhető, mint egy szimbolikus deportáció. Amit a kisgazdák megéltek, maga a hazug világ pokla. Kovács Béla szenvedése összefügg a Kisgazdapárt névvel, amit a mai napig, mint egy keresztet viselünk. Ezt nevezzük demokráciának, akkor ma minden kisgazdát Kovács Béla sorsára ítélnek. MIKOR JÖNNEK A FEKETE AUTÓK? A BŐRKABÁTOS PRIBÉKEK? HIGGYÉK EL SEMMI NEM VÁLTOZOTT , CSAK MA HUMÁNUSABBAN, ÜGYESEN CSINÁLJÁK. Isten, Haza, Család fogalmainak együttese, azért a végelszámolásnál a végrehajtói szerepet betöltik.Fájni fog !!! Kovács Béla szellemisége örökké a szívünkben él. Isten veled Béla. Nyugodj békében. Független Kisgazdapárt Lajosmizse.

Bekövetkezett

2020-02-05
Adminisztrátor
229
A Független Kisgazdapárt évtizedek óta figyelemfelkeltéssel fordult az emberiséghez, - vigyázat, amennyiben az gyarlóságunkat nem kezdjük szabályozni, olyan visszafordíthatatlan tragédiába sodorjuk magunkat,aminek végkimenetele "PUSZTULÁS".

FKgP választási erednénye Lajosmizsén

2019-10-26
Adminisztrátor
223
Fillér nélkül kampányolt a Független Kisgazdapárt Lajosmizsén és annak ellenére, a polgármester jelölt Engelmann József 3.26 %-ot ért el. A nyolc választókörzetben szerzett szavazatok átlaga 5,91 % volt, ami a lakosság számát figyelembe véve, 666 fő volt. A semmiből ezt az eredményt produkáltuk.

"Jézussal is ezt tették"

2019-10-15
Adminisztrátor
319
Lajosmizsei lakosság saját magát feszítette keresztre!A tizenharmadikai helyhatósági választáson a lajosmizseiek megtagadták: Istent, Hazát, Családot.Átgondolatlanul választották vissza, azt a grémiumot, akiket torkuk szakadtából korholtak. Posványban taposással, közigazgatási tudatlansággal, hogyan tovább Lajosmizse ?

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5465
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse