Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585

Magyarok ÉTLAPJA

2018-02-08
Adminisztrátor
572
Bizonyosan meglepő, hogy kis térben is milyen finom ételeket lehet készíteni. Minden hókusz - pókusz nélkül,  némi segítséggel, akár egy családi összejövetelkor megcsinálhatják ezeket az ételeket. A meghívottaknak nem maradhat el az  igazi gyümölcsből készült fogadó pálinka sem. Az ételek készítése közben egy két pohár jó magyar bor is lecsúszhat a torkokon, hogy az ételek ízei minden kóstolás után lemosásra kerüljenek. Egy régi humoros kabaré jelenetből idézve: -  MINDEZT , CSAK IS AZ ÍZÉÉRT ! A magyar családokat a jó ételek elkészítése és együttes elfogyasztása összehozza és a  SIKERÉLMÉNY  öröme, boldogságot hoz. A magyar népnek óriási szüksége van a családösszetartásra, az együtt átélt SIKERÉLMÉNYEKRE. Ehhez akarunk Kisgazdák irányt mutatni. Főzzenek együtt egy hétvégén, meglátják egyből szebb az élet.
A bemutató kisfilmünk egy kissé amatőr szintű, de éppen ezért hiteles. Nincs több kamera, nincs extra hangminőség, de ami fontos látható, hallható. Iránymutatás,  mi kerüljön az Önök asztalára. Mindennek a lényege :
 
EGÉSZSÉGES  MAGYARORSZÁG, EGÉSZSÉGES NEMZET !!!

Természetesen ezen célok elérése egybecsengenek a Kisgazdák 1908 óta megfogalmazott és használt idézetében,: az  Isten Haza Család fogalmakkal.

Tegyünk együtt, az egészségünk megtartásának érdekébe! Kérjük Önöket, tekintsék meg a:   (   https://www.youtube.com  Hagyományos magyar koszt,vagy műétel című filmet.

Jó étvágyat kívánnak a Kisgazdák és  Engelmann József az ételek elkészítője. Ezúton mondok köszönetet a filmben segítőknek: Bakonyi Sándor operatőrnek, Dr. Horkovics János  Hun Tv tulajdonosának és feleségemnek Engelmann Erzsébetnek.
Bort, Búzát, Békességet kívánunk mindnyájuknak.   Isten legyen Önökkel.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse