Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6584

Magyar Gazda

2019-03-20
Adminisztrátor
359
A televízió "Magyar Gazda" adásában - minden szép, minden jó, miközben vidéken élők és termelők véleményét nem kérdezik meg. Ne a hiteleket felvevőket, nagygazdákat kérdezzék, akik a hatalomnak kiszolgáltatottai, hanem a kistermelőket, családi gazdálkodókat, akik lelküket nem adták el.

Nyakkendős urak, állandó rendszerességgel konferenciákat tartanak állami költségvetés terhére, miközben a "sok beszédnek híg a leve " állapotok, rámutatnak, - SEMMI SEM VÁLTOZIK! Ami megcáfolatlan tény, az ágazat évről- évre egyre mélyebbre süllyed. Ezáltal veszélyezteti az emberiség alap jogát, - az egészséges élelemhez való jutást. A hatalom kirakat emberei, többek között  Marcsika is tudna mesélni, hogyan is áll a vidéki "való világ". A nyakkendős urak, amiket elénk tárnak, azok a kirakat politika részei. A sok konferenciával saját fontosságukat akarják bizonygatni, ugyanis az állam jövedelmezi őket. A HÚSOS TÁLTÓL SENKI NEM SZÍVESEN ÁLL EL, tehát ők is visszatérnek a volt szocialista jelentésekhez: "egy anyakoca 8-at fialt, a megyéhez írt jelentés már 10 db -ról szólt, majd a minisztériumhoz írt jelentés 12 db malacot tartalmazott. MINDENKI FONTOSKODÓ VOLT, HOGY VÉDJE A MUNKAHELYÉT. Így ment tönkre a szocializmus. Mára, VÁLTOZOTT VALAMI?  A magyar vidéken egy új politikai alternatíva változtathat! A MI HAZÁNK MOZGALOM, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt és a MIÉP pártok konzervatív egysége. A gazdálkodással kapcsolatos magyar termelői érdekek,  újonnan megalkotott reformok radikális bevezetése mentheti meg a magyar gazdálkodókat, kisparasztokat. Amennyiben a termelés és értékesítés megoldott, abból valójában a fogyasztók profitálnak. 
Tisztelt Honfitársaink!
Válasszák a Mi HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt és MIÉP konzervatív pártok egységét. MI VAGYUNK ORSZÁGUNK JÖVŐJE. 
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek "A MAGYAR TRIUMVIRÁTUS".

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6584
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse