Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Legfrissebb cikkeink

Energia árakról

2021-10-16
Adminisztrátor
33
Gondolkodni nem árt! E-szerint megérdemel szót ejteni, kormányunk energiaárhoz fűzött értékeléséhez. " Villamosenergia fogyasztói árakban, mi vagyunk a legolcsóbbak Európában." Bizonyosan így is van, mivel a kormány számításai megcáfolhatatlanok.

Helyzet értelmezés

2021-10-10
Adminisztrátor
44
"AZ ÖRDÖGÖK SOHASEM ALSZANAK" mondá Jézus és felhívta az emberek figyelmét - a kufárok közöttünk vannak, csak nehéz őket időben felismerni. Ami mai közmondással helyettesíthető : lakva ismeri meg az ember a másikat. Milyen emberi tulajdonság az, amiben "amelyik tányérból eszem, abba végzem nagy dolgomat"? Milyen mélységig süllyednek emberek, amikor barátaikat, ismerőseiket, párt társaikat, akikkel egy cél érdekében dolgoztak, azokat hirtelen egy húzásban hátba szúrják ?

Bírósági végrehajtás alatt

2021-10-08
Adminisztrátor
61
Ezennel jelezzük a magyar társadalom felé : a Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt -tal szemben, jogerős bírósági ítéletben,pártunk teljes körű ügyintézése,felszámoló biztos kezében van. Tudomásunk szerint október 01.-én ebben a tárgykörben bírósági tárgyalás folyt. Kimenetele : felszámolás.

Szexmunkások éjszakája

2021-10-07
Adminisztrátor
55
Elnézésüket kell kérjük a főcím miatt. Írásunk olvasása kizáróan 18 éven felülieknek engedélyezett.

Frau Merkel hátba szúrta a magyarságot

2021-10-05
Adminisztrátor
24
Frau Merkel kancellári távozása előtt ismét ide döfött a magyaroknak.Románia első politikai emberét, kitüntetésével ismerte el. Merkel nagyon tisztában van a magyar román feszültséggel, ugyanis évszázados francia német ellentét gyakorlati ismerője. Ami az eu.-ban folyik kettőjük között, csak felületes színjáték. Kérdezzék meg a népet, mi a véleményük ?

Biblia, Talmud, Korán

2021-10-04
Adminisztrátor
44
Mit mondhatnak az istenek? "Mi nem így akarjuk". Talán mindenkinek más istene van és nem is az emberiség hadakozik egymás ellen, hanem az istenek ?

Biogázüzem Lajosmizsének

2021-10-02
Adminisztrátor
50
Biogázüzem Lajosmizsének című írásunkban rávilágítunk,szakmaiságában megalapozott lehetőségre, ami nemzetgazdaságilag, valamint a városnak jelentős hasznot jelentene.

Bukott társadalom

2021-09-28
Adminisztrátor
64
Bukott társadalmi berendezkedés miatt Európa, benne Magyarország képtelen lesz tovább egzisztálni. Valami gyökeres változásnak kell bekövetkezni, hogy a társadalom fennmaradjon. A Független Kisgazdapárt figyelmükbe ajánlja a következő írást, ami rámutat, miért is állunk így? Fizikai munka által előállított termékek, mára képtelenek az improduktív -"munkavégzőket" - személyi állományt eltartani.

Merkel - Orbán - ARD

2021-09-26
Adminisztrátor
49
Abszurd váratlan események szemtanúi vagyunk. A "félelem bére", beteljesült. Egyebekben evvel párhuzamban megállíthatatlan hazugság lavinát indított el Európában. Hatásai, még a legelvetemültebb liberalizmust követőket is meglepi. Merkel 12 ezer ember haláláért felelős, mivel Ő hirdette meg a migrációt. Vendéglátóként, elvei csődöt mondtak, felelősségre vonás nélkül hagyja el az amúgy is süllyedő német CDU-CSU-t. Orbán ? ARD- német egyes számú tv-s társaság ?

Mindent ami kisgazda

2021-09-24
Adminisztrátor
58
Mindent ami kisgazda! Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke tegnapi beszédében, komoly hangsúlyt fektetett a Független Kisgazdapárt alaptörvényében foglalt : Isten, Haza, Család fogalmaknak, vele párhuzamban azonnal a keresztény konzervatív eszméket hozta összefüggésbe. Miként egyeztethető össze a liberális narancs a magyar almával? Ezt még komoly szakemberek sem tudják, de valami nem kerek.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
215
8089
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
87
4472
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
44
3499
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
25
2481
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
12
1612
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1534
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
1533
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
4
1512
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1313
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
1210
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse