Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5178

Legfrissebb cikkeink

Figyelem, fegyelem

2020-04-08
Adminisztrátor
21
Hosszútávon gondolkodóknak : figyelem, fegyelem. A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete a cím tárgyát alapjaiban megvizsgálta és eredményül megállapította, - hosszú éveken át tartó fegyelmezetlensége, mára eljutott a figyelem szó rendkívüli használatához. Azt gondoljuk az idáigi munkánk, nem talált meghallgatásra és lám,lám, az emberiség feje felett összecsapott saját akaratának eredménye. Ma, nem az ember a legfelsőbb kreatúrája ennek a bolygónak, hanem egy mikronnyi vírus, saját koronájával.

Kovács Béla

2020-02-25
Adminisztrátor
25
Egyszerűen csak emlékezni? És mi van a bűnösökkel? Mai napig közöttünk élvezik az életet és a hajuk szála sem görbült. Antal József minden csavargót, gyilkost futni hagyta. Illene tudni,amit a szovjetek tettek, a magyar kommunisták nélkül nem ment volna. Valami érthetetlen: Orbán Viktor miniszter elnök, miért nem hagyja az összes kommunistának, besúgónak névsorát nyilvánossá tenni? Netalán Ő is elkötelezettje valakiknek? Legyünk őszinték. HOL TART EZ AZ ORSZÁG ? Netalán ma is elhurcolnák Kovács Bélát, ha nem lennék az Eu. tagja? Nem? Ma az egész Kisgazdapártot gyilkolják,teszik a süllyesztőbe, azokkal a FÜGGETLEN BÍRÓI VÉGREHAJTÓKKAL.Tisztességes kisgazdák pofájáról ég a bőr, amikor a Fidesz-KDNP, a bírói függetlenségről papol. Kijelenthetjük : amit az elmúlt 30 évben a Független Kisgazdapárttal tettek, az sem másként megítélhető, mint egy szimbolikus deportáció. Amit a kisgazdák megéltek, maga a hazug világ pokla. Kovács Béla szenvedése összefügg a Kisgazdapárt névvel, amit a mai napig, mint egy keresztet viselünk. Ezt nevezzük demokráciának, akkor ma minden kisgazdát Kovács Béla sorsára ítélnek. MIKOR JÖNNEK A FEKETE AUTÓK? A BŐRKABÁTOS PRIBÉKEK? HIGGYÉK EL SEMMI NEM VÁLTOZOTT , CSAK MA HUMÁNUSABBAN, ÜGYESEN CSINÁLJÁK. Isten, Haza, Család fogalmainak együttese, azért a végelszámolásnál a végrehajtói szerepet betöltik.Fájni fog !!! Kovács Béla szellemisége örökké a szívünkben él. Isten veled Béla. Nyugodj békében. Független Kisgazdapárt Lajosmizse.

Ismert ismeretlenek

2020-02-18
Adminisztrátor
117
Ismerj meg húsz tisztességes magyar embert, akik egy eszme mellett elkötelezetten hajlandók napi 16 órát dolgozni.Ehhez hasonló történések határozták meg a Független Kisgazdapárt működését, csak ott nem teljesültek az elvárások, amikor " a lakva ismeri meg az embert" mondás életbe lépett.

Bekövetkezett

2020-02-05
Adminisztrátor
133
A Független Kisgazdapárt évtizedek óta figyelemfelkeltéssel fordult az emberiséghez, - vigyázat, amennyiben az gyarlóságunkat nem kezdjük szabályozni, olyan visszafordíthatatlan tragédiába sodorjuk magunkat,aminek végkimenetele "PUSZTULÁS".

Jókat keresve

2020-01-31
Adminisztrátor
99
Magában a címben benne rejlik, a jók . A Független Kisgazdapárt ismételt megerősödése a jó emberek egymásra találásában, megértésében rejlik. Egyszerű lehet a válasz, ha bárki is megkérdezi, - magának a pártnak, mit jelent a jó fogalma?

Bajorország, Ausztria, Svájc

2020-01-14
Adminisztrátor
63
Európa három olyan országát adtam címnek, ahol évszázadokon át a keresztényi konzervativizmus volt a térnyerő.Ezen országok lakói, őseik példáját követve, területi stabilitást maguknak betudva építették fel otthonaikat, amik híven tükrözték az Istenhez, Jézushoz való kötődést.

" Kilóg a lóláb"

2020-01-09
Adminisztrátor
130
Az idő haladtával bebizonyosodott, hogy a Független Kisgazdapárt ellen folyamatos hadjárat folyik. Bíróságok, ügyészségek, rendőrségek, Magyar Állami Számvevőszék napi parancsban hajtja véghez, hogy a Független Kisgazdapárt jogilag ellehetetlenüljön, tagsága hitét veszítse és szavazó bázisa is gyengüljön.

Összeomlás minden szinten

0000-00-00
Adminisztrátor
166
Összeomlás minden szinten? Igen! A globális felmelegedés hatásai hamarosan megtizedelik az emberiséget.Felgyorsult katasztrófák még mindig kevesek, hogy egy két millió ember, akiknek elegendő pénzük van és kimondottan a mának élve élvezik az életet,végre elgondolkodjanak, - nem kellene befejezni?

Megvívott forradalmak

0000-00-00
Adminisztrátor
183
Mai világunkban a gondolkodónak helyére kellene tennie és tudnia, mit jelent a forradalom. Saját hétköznapjainkban előforduló eseményekkel való szembenézés, azok értékelése, a döntéseink, mind forradalmi tevékenységek, ugyanis saját családunk megvédése, feltételezhetően mások érdekeivel szemben kerekedik ki, tehát tetteink forradalmiak.

FKgP választási erednénye Lajosmizsén

2019-10-26
Adminisztrátor
165
Fillér nélkül kampányolt a Független Kisgazdapárt Lajosmizsén és annak ellenére, a polgármester jelölt Engelmann József 3.26 %-ot ért el. A nyolc választókörzetben szerzett szavazatok átlaga 5,91 % volt, ami a lakosság számát figyelembe véve, 666 fő volt. A semmiből ezt az eredményt produkáltuk.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
168
4654
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
65
2726
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
41
2172
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
20
1607
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1061
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
1042
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
4
1028
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
1015
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
897
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
768
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5178
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse