Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 60 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5959

Kereséserre a dátumra: 2018-12-04

Brüsszeli jelentés

2018-12-04
Adminisztrátor
205
Megengedhetetlen BŰN! Addig szavazgatunk,addig szavazgatunk, ameddig az elvárt eredményt el nem érjük? Nos eljött a pillanat,amikor a Független Kisgazdapárt felkéri a magyar kormányt, Orbán Viktor miniszter elnök urat, hogy erre a "liebe bizottsági " aljasságra reagálva, rendkívüli kormányülést hívjon össze és gondolják át, ezek után, NEKÜNK, MAGYAROKNAK, MI KERESNI VALÓNK VAN EBBEN A KÖZÖSSÉGBEN,AHOL A FELSŐ VEZETŐK SAJÁT TÖRVÉNYÜKET IS SEMMIBE NÉZVE, HOZNAK INTÉZKEDÉSEKET. Nyilván való, egy keresztény konzervatív párt nem válthat "köpönyeget", tehát kitartunk az elveink mellett, ami a magyar nép, Magyarország fennmaradását tartja elsődlegesnek. Azt gondoljuk Önök is ugyan ezen az állásponton vannak, tehát az együttes nézet, egy alap,Magyarország jövőjére tekintettel.Idegen, erőszakra alapuló vallás, Európában való megerősödése, végzetes lehet. Ennek a végzetnek bekövetkezte ellen, időben szeretnénk fellépni és kiállunk minden olyan szerveződés mellett, akik, ugyan ezt a nézetet vallják. Az Európai Unió Bizottságának figyelmét fel kell hívni, a regnáló törvények betartásának elutasítása, a nemzetek együttes akaratának megkerülésével egyenértékű. Ez jogi alapot biztosít, a "Liebe Bizottság" felelősségének megállapítására is. Ennek a meglépését kérjük a magyar kormánytól.Amennyiben süket fülekre találnak, ÚGY KEMÉNYEBB SZANKCIÓKKAL KELL FELLÉPNI, HA KELL, AKÁR AZ ANGOLOK DÖNTÉSÉT IS LATBA KELL HELYEZNI. Kérelmünket gondolják át és ne ódázzák el a javaslatunkat. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Kiknek dolgozhat a facebook

2018-12-04
Adminisztrátor
230
Tisztelt Honfitársaink! Szerkesztőségünk a mai napon, határtalan időre felfüggeszti a facebook oldalának működését. Több alkalommal előfordult, hogy a hozzászólás írása közben a megfogalmazottak eltűntek. A legkomikusabb mentegetőzések, a következőképen hangzottak el, - a tárhely túlterheltsége miatt újra kell tölteni. Ami még feltűnőbb! Azok akik valóban szélsőségesen, vulgárisan fogalmaztak, azoknak az írásai fennmaradtak, akik valóban komoly írásokat tettek közzé, azok a másodsorba lettek besorolva. Érthetetlen, hogy sokaknak az idővonalát is zárolják, sem hozzászólni nem lehet, sem ők nem tudnak mással kapcsolatba lépni. A Független Kisgazdapárt ilyenfajta cenzúrázást egyáltalán nem tűri.Lassan az ember, ebben a rettentő nagy demokráciában a RÁKOSI KORSZAKBAN ÉRZI MAGÁT.Tisztán kivehető, hogy a dolláron látható piramis tetején egy szem van. Kinek a szeme lehet? Elképzelhető, hogy a szabadkőműves páholy dolláron üzent fenyegetése lenne?HOGYAN IS MŰKÖDHET EZ? TALÁN ÚGY, - HÉ PARASZT MI MINDENT LÁTUNK, MI MINDENRŐL TUDNI AKARUNK. FELTEHETŐEN, ezt szolgálhatja Zuckerberg vezérkara? Minden esetre, mi Kisgazdák, tudomásul vettük, ilyen széllel nincs értelme szembe menni, de azért megjegyzést érdemel, - mi nem szolgáltatunk ki sem másról, sem magunkról adatokat. Magyarország, a magyar nép politikai állásfoglalásáról, szerezzenek be maguknak információkat, EHHEZ MI NEM JÁRULUNK HOZZÁ!!! BÚCSÚZÓUL NEM MONDHATJUK,ISTEN ÖNÖKKEL, MERT NEM ISMERJÜK A VALLÁSI HOVATARTOZÁSUKAT. Üdv. a magyar kisgazdák. Isten , Haza, Család oltalmával Magyarországért. Úgy legyen!

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 60 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 5959
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse