Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969

Kereséserre a dátumra: 2017-12-15

"Szexuális zaklatás miatt, ...!"

2017-12-15
Adminisztrátor
554
Szexuális zaklatásnak minősül, amit a magyar jogszolgáltatás a Független Kisgazdapárttal 27 éve művel. Emberpróbáló, amikor a bíróságok, ügyészségek, törvénytiszteletének elmaradásával hoznak meg intézkedéseket a Kisgazdapárt ügyeiben. A Fővárosi Törvényszék több bírójának ítélethirdetése egyenlő értékű egy szexuális zaklatás erejével, ugyanis a bírói törvénysértések ereje a párt tisztességes tagjainak lágyékrúgással felérő.

Vigyázat lőnek!

2017-12-15
Adminisztrátor
528
Egy nyílt háborúban tudja az ember ki az ellenség,de Magyarországon? 2018-as választás kíméletlen harcba szólította a feleket. Az elmúlt 25 év ocsmány munkája, amit a magyarsággal tettek vérlázító, annak ellenére, hogy találatot egyikünk sem kapott. Ez így talán nem fedi a valóságot, mert az ismeretlen partizán akciók is több százezer embert tettek a halál szélére. A nép tűrőképessége határtalan, de azok a személyek, akik vérüket szívják, elmozdíthatatlannak látszanak? Vizsgálat tárgya: liberális narancsosok, keresztényi hitet képviselők, a liberálisok szárnyra kapása,( a magyar privatizáció haszonélvezői ) érdekes eltűnése, 550 millió adófizetők pénzének nem visszafizetése és sorolhatnánk napestig a sort. Ugyan azok a bebetonozottak akik kinyiffantották a Független Kisgazdapártot és velünk a magyar népet, még mindig a további koncra vágyva hadakoznak a magyar nép munkája által termelt javakért.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse