Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 10
Összesen: 5506

Kereséserre a dátumra: 0000-00-00

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
134
Bizonyosan észrevették a kisgazda weboldalunk hosszan tartó visszafogottságát, de valóban, majdnem minden párt életében előfordul, - jobb a hallgatás.

Minden szinten anarchia

0000-00-00
Adminisztrátor
157
Európa, benne Magyarország, téveszméken alapuló gondolatok áldozatává vált. Egyértelműen kirajzolódik,- minél több irányításban próbálják meg a családot vezetni,annál szétesőbb lesz.

Összeomlás minden szinten

0000-00-00
Adminisztrátor
252
Összeomlás minden szinten? Igen! A globális felmelegedés hatásai hamarosan megtizedelik az emberiséget.Felgyorsult katasztrófák még mindig kevesek, hogy egy két millió ember, akiknek elegendő pénzük van és kimondottan a mának élve élvezik az életet,végre elgondolkodjanak, - nem kellene befejezni?

Megvívott forradalmak

0000-00-00
Adminisztrátor
264
Mai világunkban a gondolkodónak helyére kellene tennie és tudnia, mit jelent a forradalom. Saját hétköznapjainkban előforduló eseményekkel való szembenézés, azok értékelése, a döntéseink, mind forradalmi tevékenységek, ugyanis saját családunk megvédése, feltételezhetően mások érdekeivel szemben kerekedik ki, tehát tetteink forradalmiak.

Balogh Károly színt vallott

0000-00-00
Adminisztrátor
336
2018 március 24.-én az FKgP székházban rendszeres, minden második héten megtartott baráti találkozó volt megtartva. A találkozón résztvevők feltehetően süketek voltak, mert az FKgP képviselője által mondottakból senki, semmit nem hallott,amiben Jobbikkal történt törvénytelen szerződésben Őt megerősítették volna. A Kisgazdapárt országos weboldalán BALOGH KÁROLY MAGA ÁLTAL ÍRT SAJTÓKÖZLEMÉNYÉVEL LELEPLEZŐDÖTT, UGYANIS NEM A KISGAZDA JELÖLTEKRE AD KI SZAVAZATI FELHÍVÁST,HANEM SZAVAZZANAK A JOBBIKRA.Nos,ez nem pártárulás, akkor mi ??? Balogh Károly, még mindig a hazánkat árulja? Az iszlám vallás nem a "magyarok kenyere". Kellemetlen helyzetbe került az elnök? Maradéktalanul, folyamatosan azt fogalmazza meg: azok a kisgazdák, akik Ő ellen megnyilatkoznak, FIDESZ BÉRENCEK. Rágalmak, rágalmak hátán, aminek a következményét bízzuk a hatóságoknak eldönteni. Balogh Károlynak tudomásul kell venni: A HAZA NEM ELADÓ, A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT KÉPVISELŐ JELÖLTJEI SEM. AMENNYIBEN ÖNNEK A JOBBIK PÁRT ÉS A PROGRAMJUK SZÍNPATIKUS, OTT A HELYE, SENKI NEM AKADÁLYOZZA MEG AZ ÁTIGAZOLÁSÁT.ISTEN MINDEN HAZAÁRULÓT A KELLŐ HELYÉRE TESZI. ÚGY LEGYEN !!!

Fenyegetésre, fenyegetéssel

0000-00-00
Adminisztrátor
369
Az ENSZ és az Európai Unió politikailag képzetlen bal-liberális emberei, méltánytalanul hangoztatnak a magyarokkal szemben olyan dogmákat, amik éppen az unió alapelméletével szembe helyezkednek.Európa határvonalainak kibővítésével a közös piac alapítói saját magukat akarják védelmezni.A rabszolga sorson kezelt, volt szocialista országok kényszerpályára kerültek, aminek folyamodványa a keleti tömb egységbe szólítása lehet és a volt KGST visszaállítása. Gazdasági kapcsolatok, nem csak nyugati irányban képzelhetők el, de ott is az angolokban partnerre találunk.

Megbukott demokrácia Magyarországon

0000-00-00
Adminisztrátor
356
A legmélyebb sötétség leplei fedték be a magyar politikai hatalmak játszmáit. Mára bebizonyosodott, a polip csápjai a vidéki bíróságokat is magával ragadta és a tisztességes bírókat is befolyásuk alá vonták. Nincs kiút! A tisztességes bírói ellenállás az érintettnek könnyen az állásukba kerül, ha a politikai megrendelő kívánsága nem jut érvényre. Magyarország jogszolgáltatása, politikai hiénák kezében van, ugyanis a bírók a fizetésüket éppen a közszférában a mindenkori politikai hatalmaktól kapják.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 10
Összesen: 5506
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse