Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
40
1938
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Magyarország és Népe, nem játékszer!

2018-02-12
Adminisztrátor
305
Egy érdekes jelenség övezi a magyarság elmúlt 27 évét. Valakik, a magyart saját hazájában, mint másod hegedűst kezelik, elfelejtve: MI VAGYUNK ITTHON ! Minden ember arra törekszik, hogy családjának otthont teremtsen, biztonságba tudja a megtermelt javait és hű legyen szülőföldjéhez. Idáig ez működni is látszott, de a liberalizmus gondolatának imádói, elveikhez hűen, most szétverik az ezer éves Magyarországot. Feltehetően, többük járt már Bajorországban és láthatták miként élnek ott az emberek. Konzervatív jellegű házakban laknak, gyönyörű keresztényi falfestmények díszítik az épületek falait. Templomaikban elhangzott misék tartalmában, a jó, a szeretett, valamint, az Isten, Haza,Család örökkévalóságáról beszél a plébános. Hétvégenként, az istentiszteletek általi lélekápolás a bajorokban élteti a konzervatív eszméket és tudatosítja bennük: van hazánk, van otthonunk. Sajnos a magyar emberek többsége félrevezetetten látja a világot, amiknek hatásait a liberálisok kitűnően kihasználnak és befolyásukkal megtévesztik még a tisztán látókat is. Mindent megmagyaráznak, ha kell megtámadtatásuk esetén viselkedésükben agresszívak, magukat Istennek ábrázolják.

Egyoldalú szerződések

2018-02-11
Adminisztrátor
326
Nagyon sok esetben előfordult, hogy a magyar állampolgárok által,- két fél között - megkötött szerződéseket a bankok, multik, cégek, állam "BÁCSI",egyszerűen önhatalmúan és egyoldalúan kötik meg, vagy módosítják. A szerződést megkötő fél, többnyire, - egyszerű állampolgár, - a szerződés módosításról csak utólag szembesül, tehát, még esélye sincs 15-30 napos fellebbezési határidőn belül válaszolni. Ezt nevezzük egyoldalú szerződés módosításnak.Így kötött szerződést, a törvény elmarasztalja, semmisnek nyilvánítja. Nagyon sajnálatos, hogy a nagy cégek: telefontársaságok, média közlő cégek, pénzintézetek, állami közigazgatási társaságok, stb. tudják, hogy a magyar ember gyengéje, a szerződések apró betűivel írottak el nem olvasása és éppen ezért a szerződés kötéskor, a terméket eladó, vevőt nem világosítja fel alaposan, elhallgatja a részletekben megbúvó buktatókat.

Magyarok ÉTLAPJA

2018-02-08
Adminisztrátor
389
Ígéretünknek híven, a Kisgazdák Étlapja helyett, a Magyarok Étlapja megnevezést adtuk a következő írásnak, de meg kell említeni, hogy ehhez képfelvétel is párosul. Sikerült egy 2X2 méteres kis konyhában elkészíteni olyan magyaros ételeket, amik fémjelzik népünk étkezési kultúráját. Ehhez szorosan kötődődnek disznótoros készítményeket. A kenyérsütést is megmutattuk. Sokakban felvetődik a kérdés,: valóban lehet otthon a sütőben kenyeret sütni? Igen, lehet és ha valóban csak egy picit odafigyelőbben élünk, az első lépés, - mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma - a tartósítószer nélküli táplálkozáshoz vezető út.Tekintsék meg,kattintsanak "A" https://www.youtube.com Hagyományos magyar koszt, vagy műétel re.

"Kisgazdák Étlapja" II.

2018-02-05
Adminisztrátor
352
Tisztelt Magyar Honfitársaink! Rögtön az elején bocsánatot kell kérnünk a "Kisgazdák Étlapja" megnevezés miatt, mert amit ételeknek felsoroltunk,azok meghatározására " Magyarok Étlapja" címet kellett volna adni. Ez bizonyosan helytállóbb, mivel 10 millió magyar fogyasztja ezeket az ételeket. Bennünk csak az a kérdés merült fel, nehogy az emberek félreértelmezzék az étlap fogalmát, bizonyos politikai töltöttségű, torkokon lenyomott politikai maszlaggal. Ezért tartjuk jobbnak, ha vállaljuk a felelősséget és továbbiakban is a kisgazdák nevével jelenítjük meg az írásokat. Ígéretünkhöz híven, az első videó felvétel elkészült, amit hamarosan a youtube oldalakon, valamint a kisgazdapart.com oldalon is megtekinthetnek.

"KISGAZDÁK ÉTLAPJA"

2018-02-03
Adminisztrátor
339
Ígéretünkhöz híven a mai nappal kezdetét veszi egy kisgazda programsorozat, ami az EGÉSZSÉGES MAGYARORSZÁG egyik részét, az egészséges táplálkozást mutatja be. A mai rohanó világunk a háziasszonyoktól elvette a lehetőséget, hogy a legnagyobb erényüket, a főzés tudományát a családjuknak bizonyítsák és egyben a gyerekeiknek továbbadják a magyar ízvilág tradícióit. Sok esetben a magyar konyha szegényesnek tűnik, de éppen ez által az emberi szervezethez kímélő volt. A európai népeknek a legfontosabb táplálékuk a MINDEN NAPI KENYERÜK. Mai nappal elsőnek, a házilag készített kenyérkészítést vesszük fel videóra, amit később a yuetube filmjei között megtalálnak, "KISGAZDÁK ÉTLAPJA" címen,de mi a saját weboldalunkon is elérhetővé tesszük. A mai felvételek között készül még:

Kisgazda ÉTLAP

2018-02-02
Adminisztrátor
353
Lányoknak, asszonyoknak szeretettel adunk át olyan étlapot, ami a mai ember táplálkozásának elfeledettei közé sorolhatók. A következő héttől számítottan a kisgazdapárt konyhája bemutatja: JÓL, OLCSÓN, GYORSAN, című videó sorozatát, amiben nagyszüleink mindennapi táplálkozási szokásait jelenítjük meg. A télidő nem maradhat el házilagosan készített hústermékek nélkül. A sorozatot egészen kis konyhára méretezve mutatjuk meg, hogy érezhető legyen: itt is lehet tartósítószer nélkül, finom magyaros ételt készíteni. A recepteket nem írjuk le, de aki odafigyel, látva tanul az ember a leggyorsabban.

Tanyasi szilveszter

2017-12-31
Adminisztrátor
330
A magyar parasztember szilveszteri bulija hajnal 4 órával veszi kezdetét. Parasztember: - mocskos kakas már megint felébresztett, esküszöm, megy a levesbe! Némi szemdörzsölést követően az ágyszélén ülve, láblengetéssel keresi a jól bevált paraszti edzőcipőjét, a gumicsizmáját. Örömmel aposztrofálja, - hopp ma jó napom lesz mert a gumicsizmát az asszony nem tette a helyére, így most bele tudtok cuppanni.

Csak a remény maradt

2017-12-30
Adminisztrátor
344
Tisztelt Magyar Honfitársaink! A fenti cím magáért beszél. 2017-es esztendő valami miatt szürkére kerekedett és csak abban reménykedhetünk 2018 változást hoz: békét, egészséget, szeretetet egymás iránt, kevesebb válást, több gyereket, egységes családokat, több bért a munkavállalóknak, élhetőbb Magyarországot. Együttesen utasítjuk el a politikai megosztók táborát, ne engedjük gyerekeinket külföldi államok adófizetőinek stb.Ezúton, BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁN ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT LAJOSMIZSEI SZERVEZTE ÉS TAGJA ENGELMANN JÓZSEF.

Karácsonyi körkép

2017-12-14
Adminisztrátor
323
Egyenlők és még egyenlőbbek karácsonya magáért beszél. Szeretet érzése tölti el az európai katolikusok lelkét, de idegen betolakodóknak való megfelelés miatt, lassan JÉZUSKÁT NEM SZABAD MEGEMLÍTENI. Hihetetlen rossz kezekben van Európa és lassan érvénybe kell juttatni, akik a katolikus hittet ledegradálják, nincs helyük Európában. Az ember a szeretet ünnepén nem kíván buta politikai ügyekben bocsátkozni, de nekünk kötelességünk a karácsonyi tradíciónkat megvédeni és felkérjük a keresztényi egyházak fejeit Ők is határozottan lépjenek.

BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT

2017-12-22
Adminisztrátor
349
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK ÖNÖKNEK! NE FELEDJÉK ISTEN, HAZA, CSALÁD CSAK EGY VAN!

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse