Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
25
781
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Kisgazda ÉTLAP

2018-02-02
Adminisztrátor
159
Lányoknak, asszonyoknak szeretettel adunk át olyan étlapot, ami a mai ember táplálkozásának elfeledettei közé sorolhatók. A következő héttől számítottan a kisgazdapárt konyhája bemutatja: JÓL, OLCSÓN, GYORSAN, című videó sorozatát, amiben nagyszüleink mindennapi táplálkozási szokásait jelenítjük meg. A télidő nem maradhat el házilagosan készített hústermékek nélkül. A sorozatot egészen kis konyhára méretezve mutatjuk meg, hogy érezhető legyen: itt is lehet tartósítószer nélkül, finom magyaros ételt készíteni. A recepteket nem írjuk le, de aki odafigyel, látva tanul az ember a leggyorsabban.

Tanyasi szilveszter

2017-12-31
Adminisztrátor
160
A magyar parasztember szilveszteri bulija hajnal 4 órával veszi kezdetét. Parasztember: - mocskos kakas már megint felébresztett, esküszöm, megy a levesbe! Némi szemdörzsölést követően az ágyszélén ülve, láblengetéssel keresi a jól bevált paraszti edzőcipőjét, a gumicsizmáját. Örömmel aposztrofálja, - hopp ma jó napom lesz mert a gumicsizmát az asszony nem tette a helyére, így most bele tudtok cuppanni.

Csak a remény maradt

2017-12-30
Adminisztrátor
162
Tisztelt Magyar Honfitársaink! A fenti cím magáért beszél. 2017-es esztendő valami miatt szürkére kerekedett és csak abban reménykedhetünk 2018 változást hoz: békét, egészséget, szeretetet egymás iránt, kevesebb válást, több gyereket, egységes családokat, több bért a munkavállalóknak, élhetőbb Magyarországot. Együttesen utasítjuk el a politikai megosztók táborát, ne engedjük gyerekeinket külföldi államok adófizetőinek stb.Ezúton, BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁN ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS -ÉS POLGÁRI PÁRT LAJOSMIZSEI SZERVEZTE ÉS TAGJA ENGELMANN JÓZSEF.

Karácsonyi körkép

2017-12-14
Adminisztrátor
152
Egyenlők és még egyenlőbbek karácsonya magáért beszél. Szeretet érzése tölti el az európai katolikusok lelkét, de idegen betolakodóknak való megfelelés miatt, lassan JÉZUSKÁT NEM SZABAD MEGEMLÍTENI. Hihetetlen rossz kezekben van Európa és lassan érvénybe kell juttatni, akik a katolikus hittet ledegradálják, nincs helyük Európában. Az ember a szeretet ünnepén nem kíván buta politikai ügyekben bocsátkozni, de nekünk kötelességünk a karácsonyi tradíciónkat megvédeni és felkérjük a keresztényi egyházak fejeit Ők is határozottan lépjenek.

BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT

2017-12-22
Adminisztrátor
148
BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK ÖNÖKNEK! NE FELEDJÉK ISTEN, HAZA, CSALÁD CSAK EGY VAN!

Üres kamrák monológja

2017-12-11
Adminisztrátor
144
Több alkalommal országos felmérést tettünk, hogyan állnak a magyar emberek kamrái. Még a kétezres évek elején egy parasztháznál a füstölő illata töltötte be az udvar levegőjét, ez mára drasztikusan megváltozott. Értelmetlenné vállt a sertés tartás, ugyanis az állat felnevelésére fordított költségek meghaladják az üzleti fogyasztói árat, ami negatívan hat a termelőre. Ráfizetésből nem lehet megélni! Robotolni a semmiért?

Nettó EZER FORINT / ÓRA

2017-12-10
Adminisztrátor
155
Egy fiatalnak minden új, de egy öreg, valamivel többet láthatott a világból! Az idő múlásának hozománya teszi: mérlegeljük az 1972-től 1989-ig eltelt éveket. Politikai beállítottságról nem beszélhetünk, mivel egypárt rendszer működött, tehát sok választás nem volt. A gazdasági szempontokat viszont érdemes nagyító alá tenni.

STADLER JÓZSEF

2017-11-26
Adminisztrátor
152
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt lajosmizsei szervezete emlékében őrzi Stadler József életútját.A gyászoló családnak ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket, de mivel Józsi Bácsi örökké közöttünk marad, így könnyebb feldolgozni: a test Isten kezébe került, de a tudat a földi lakóknak nyújt irányítást, hogy mindenki higgyen saját munkájában. Stadler József a mai napig gazdaságtan professzora. Amihez nyúlt,abból a magyar államnak haszna lett. Akkor miért kellett örökösen bántani? Ilyen zseniális meglátású gazdasági szakembert, ma nagyítóval keresnek a nagy cégek.

ösztönök dübörgése

2017-11-11
Adminisztrátor
274
Beszéljünk a szexről.Isten az embert emlős lénynek teremtette, tehát Ádám és Éva esete rányomta bélyegét egészen a jelenig kialakult férfi és nő kapcsolatára.A földkerekség minden pontján, ahol emberek élnek váltakozók a szexuális szokások, azon belül a gyakorlatot végrehajtók vérmérséklete is befolyásoló tényező.

Ki itt még a magyar?

2017-11-08
Adminisztrátor
145
Kérem a tisztelt olvasókat, magyarokat, vegyenek részt egy nemzetvizsgáló kísérletben.A feladat nem tartalmaz erőfeszítést, a legkisebbektől az idősekig könnyen végrehajtható.Egyszerűen tegyük kezünket a szívünkre és várjuk meg a mozdulatból fakadó folyamodványt.Azonnal a nemzeti himnuszunk zenei hangjai csendülnek fel fülünkben és agyi reakciónk által egyben azonnal tudomásunkra is hozza: TE MAGYAR VAGY !

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 15 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 2445
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse