Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7185

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
48
3667
Mit tett a politika?
A multikat a magyar adózók pénzéből milliárdokkal támogatják, miközben a magyar vállalkozóknak könyöradományt sem adnak. Magyar törekvő honfitársaink ugyan pályáznak, de több alkalommal csupán ez hangzik el, - Ön pályázata nyert,de jelen forráshiány miatt nincs módunk a nyert összeget kifizetni. Többek között így jártunk Lajosmizsén is. Törekvő gazdáink úthálózat javításra nyújtottak be pályázatot, aminek összegét maguk saját erőből fizettek meg. Többen, akik csak nyugdíjból élnek ugyanúgy  40-50 ezer forintot adtak, hogy a pályázat elkészüljön. Mi történt?  A pályázatot a gazdák megnyerték és jött a fennemlített szöveg, - elfogyott a pénz! Nos ezt jobb körökben csalásnak lehet aposztrofálni, mivel az állampolgárok jóhiszeműen befizetik a pénzt és csupán egy értéktelen papír áll a rendelkezésükre, amit jó nagy lendülettel fel tolhatnak ...!!! Tudják kinek kellene ezt feltolni? Azoknak a politikusoknak, akik a magyar népet becsapják, avval a szöveggel, - pályázzunk!!!

Lajosmizsei kisgazdák kijelentjük Isten óvja a pályázók pénzét! A pályázat nem más, mint a korrupció egyik melegágya. Államilag felszólítalak,

- KATINKA jöjj a táncba, de a belépőt te fizesdd !!!!

 
Cikkek

Hová vezetett az út, ha ...

2021-12-09
Adminisztrátor
42
Hazánk képtelen magát reprodukálni, akár klónozni, tehát a Kárpát-medence kell maradjon a magyarság fészke. Ehhez kell ragaszkodnunk és legyen bármilyen kormány, A NÉPAKARAT FELÜL KELL MÚLJA A HŰBÉRESEK MEGBÍZATÁSAIT.

Amiről senki nem beszél

2021-11-08
Adminisztrátor
66
Amiről senki nem beszél és mintha a magyar embereket nem is érdekelné a Covid-19 valódi előzménye. A VÍRUS EREDETE, MILYENSÉGE, ok és okozat.

Kubatov helytartó blamázsa

2021-11-04
Adminisztrátor
77
Végérvényesen tisztázni kell, a Fidesz-KDNP valóban konzervatív nemzeti érzelmű pártok szövetsége, vagy bújtatottan liberális, csoportosulás? Ezt az észrevételt, milyen előzetes jelenségek váltották ki? Magyarország egyik legerősebb nemzeti vonatkozású erejét, még a szocializmusban is a ferencvárosi tornaklub fémjelezte.

Taps - gépezetek

2021-10-24
Adminisztrátor
62
Tudva levően gépeket emberek alkotnak, amik esetekben befolyásoló programmal hozhatók működésbe. Valójában EGY GÉP, MAGÁTÓL KÉPTELEN MŰKÖDÉSBE JÖNNI, tehát emberi elme kell a gép képességének kihasználásához.

Lélekvándorlás Lajosmizsén

2021-02-06
Adminisztrátor
195
Milyen megfontolásból kerül írásra a lajosmizsei helyzetkép? Azt, ugyanis maga az élet hozta magával.Lajosmizse lélekszáma érdekes alakul.A gyüttmentek száma egyre csak nő, miközben a helybéliek száma csökken.Statisztikai adatokban nincs értelme gondolkodni, mert tudvalevő, soha nem volt 100%-ban igaz.

Megválaszolatlan

2021-01-31
Adminisztrátor
207
Bizonyosan nemcsak bennünk kisgazdákban merült fel a kérdés, : a magyar társadalom, miért kezeli a Független Kisgazdapártot nemzetidegenként, mint valami szélsőséges magyar ellenséget?

Kiélezett egoizmussal a válásig

2021-01-14
Adminisztrátor
154
Hasonlítási alapot képez a XX.században alakult családokban bekövetkezett válások száma, a XXI. század kimutatási adataival.Megdöbbentő számokkal találkozhatunk. Történelem során, hazánkban ennyi válás még soha nem volt.

Jókat keresve

2020-01-31
Adminisztrátor
376
Magában a címben benne rejlik, a jók . A Független Kisgazdapárt ismételt megerősödése a jó emberek egymásra találásában, megértésében rejlik. Egyszerű lehet a válasz, ha bárki is megkérdezi, - magának a pártnak, mit jelent a jó fogalma?

Ismét nyitott az oldal.

2019-09-06
Adminisztrátor
319
Kedves Olvasók, Kisgazdák! Pártunk weboldalát azért nem jeleníthették meg, mert teljesítési kötelezettséget - valamilyen félreértés - "VAK VÁGÁNYRA ÉRKEZTETTE". Az informatika nem az erősségünk és ebből eredt, hogy rosszul utaltunk, így a befizetendő összeg tévúton "járt". Mára minden tisztázódott és a weboldalt napi frissítésben megtalálják, írásainkat olvashatják.

Legyek a szánkban

2019-05-29
Adminisztrátor
339
Egy valódi érdekes kérdés, - HOGYAN ÉLÜNK MI MAGYAROK ? Ez a kérdéskör nagyon sokirányú elemzésre szorul, ami egy végtelenített mókuskerékhez hasonlítható. Kezdjük az elején.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7185
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse