Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 10
Összesen: 5506

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
67
3272
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Kártevőirtók munkában

2018-01-07
Adminisztrátor
366
A Független Kisgazdapárt körül legyeskedők kitartóan várják a következő "dögöt", hogy kártékony petéiket újra letehessék, ami által a "döglényi" vállalást a fajfenntartásuk megmaradása érdekében teljesítsék. Magyarországi rémtörténet, hogy a magyar légy a klímaváltozás miatt egy ázsiai fajtának keresztezettje lett, aminek "csípése emberre és állatra nézően halálos" .

Lajosmizsei sírhalmok

2018-01-04
Adminisztrátor
351
Újévet követően elhatároztam sétát teszek a lajosmizsei tanyavilágban, hogy magam győződjek meg barátom szájából elhangzottak valóságtartalmáról.Iskolai padtársam Budapesten él és úgy döntött meglátogat Lajosmizsén. Sajnos több telefonbeszélgetés váltással sikerült minket megtalálni,pedig az út hozzánk nem is komplikált.

A LÚ másik oldaláról

2017-12-28
Adminisztrátor
355
A magyar népet irányító politikusai képtelenek kiegyensúlyozottan, átgondoltan belpolitikai és külügyi tevékenységet folytatni, racionálisan a népérdeknek megfelelő döntéseket hozni. Szó szerint gusztustalan, hogy a népet használják fel saját érdekeik elérése céljából és a demokratikus választásnak tűnő négy évi időtartamra legalizáltatják a néppel saját kihasználtatásukat, kizsákmányoltatásukat.

Káosz az agyakban

2017-12-26
Adminisztrátor
386
A fiatal generációk, valóban azt sem tudják kinek higgyenek. A régi világban élő emberiség számára az egyházak, némi politika volt az útmutató. Mára,a nevelésben szerepet vállalók,: közvetlen család, bölcsődéktől az egyetemig, az egyházak, médiák, politikai pártok, okos telefonok és hosszan tartón lehet sorolni azokat a befolyásoló tényezőket, amelyek a személyiséget teljesen összekavarják.

Hegedüsi tanulópénz

2017-12-22
Adminisztrátor
370
Az emberek egymás iránti jóhiszeműsége sajnos mára teljesen dugába dőlt. Érezhető,az új kapcsolatok létesítése drasztikusan lecsökkent, ugyanis a tisztességes közeledés rendszerint óriási csalódásba torkollik. Nem tudhatjuk, ki a rendes ember és kik az érdekből közelítők. Ez vonatkozik: férfi és nő közötti kapcsolatra, gazdasági emberekre, politikusokra, stb. Lakva kell egymást megismerni ahhoz, hogy az ember meggyőződhessen : ez az embere megérdemli a bizalmamat. Nos, az élet során alkalmunk volt egy ismeretlenből előpottyant Hegedüst megismerni, akinek a hangszere piszok hamisan volt felhangolva, de ilyenkor mindenki úgy dönt, - nem szól, mert a tanár csak tudja, mit csinál?

"Okos A Telefon, és én lennék a hülye"?

2017-12-19
Adminisztrátor
425
Napi sűrű programom kivitelezése, összeszedetten arra az elhatározásra juttatott, hogy a mai fiataloktól én sem maradjak le, tehát vettem magamnak egy okostelefont. Reménykedtem, evvel a fantasztikus készülékkel több problémámat megoldom és időt nyerek, hogy feltehető fáradság esetén, valóban kipihenhessem magamat.

Áder János általi alapítvány

2017-12-17
Adminisztrátor
410
2017.12.16.-án a médiákban szereplő Áder János köztársasági elnök bejelentette: - a bolygónk megmentése érdekében alapítványt hozok létre. Részéről elhangzottak, gyermeteg, nem a környezetvédelemhez értést bizonyította és az alapítványok működését ismerve,feltehetően nem egy újabb pénzmosoda létesítése valósul meg?

Bocsánat, magyarnak születtem

2017-12-14
Adminisztrátor
412
Feltételezhető, ha szüleink pár száz kilométerrel jobbra vagy balra, északra vagy délre élnének és a fogantatásunk és megszületésünk ezen a bolygón, de egy másik talpalatnyi földön valósult volna meg, akkor nem vagyunk emberek? A hovatartozás egyszerűen a családban jön létre, mivel az első kötődés az ember édesanyja, ezeket követin, az édesapa, valamint a további családtagok. A kifejezésre szakosodott nyelvhasználat egy felsőbbrendű kommunikációs eszköz, de azon által felsőbbrendűséget élvezni?

Gyújtópontok

2017-12-13
Adminisztrátor
416
Az emberi gyengeséget kihasználók, "időzített bombákkal" befolyásolják a világot. Évszázados politikai tehetetlenségnek látszó játszmák folynak, amiknek hatásaival milliókat visznek a vásárra. Pusztítás a jelszavuk, számukra az emberélet annyi mint, ha valaki leengedi a rolót. Az emberi kishitűség, gyenge jellem az okozója mindennek.

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
390
Még a Mikulás is felháborodott a jelenségen. A MUMUS ismét megjelent a képernyőkön és a jól bevált Kisgazda múltra visszatekintésben tovább romból.A múlt negatív folyamodványai az emberekben nyomott hagyva garázdálkodnak és tudat alatt a kisördög nem alszik. A császári sereg, mindenkire lő, aki mozog. Számukra a politikailag nem felkészült állampolgár az ideális, akinek befolyásolásával az irányszemélyt, vagy civilszervezetet, pártot le lehessen járatni.A magyar médiák sajnálatos módon szócsőként dolgoznak, amiért nem felelősök, mert a "császárral" szembehelyezkedni halálos cselekedet lenne. Ezért kell egy új médiatörvény, hogy a fizetést adó munkáltató, semilyen politikai párthoz, vagy annak elveihez ne tartózhasson. Csak akkor lehet szabad, független médiáról beszélni.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 10
Összesen: 5506
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse