Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
53
1794
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Űr nam csak az űrben

2018-03-01
Adminisztrátor
229
Napok eltelte során egyre jobban megerősödik az emberben, hogy a fejekben összegyülemlett elektromos impulzusok kisülésével felszabadult átkonvertált fogalmak, milyen károkat okoznak a társadalmunk összességére nézve. A média befolyás, az átlagembereket megtévesztőn további időzített bomba szerepét tölti be, amiáltal az össz társadalmi dialektus elemeire hullott. Nyugodt szívvel kimondhatjuk: - a magyar politikai összkép egy háborúra emlékeztetőn jelenik meg a társadalom előtt. Nincs Isten, nincs Haza, nincs Család! Ezért kiemelt " hálával és köszönettel " tartozunk a magyar politikai elitnek,hogy a körülöttünk elterült országokban élő magyarságot is megosztották. Teljes káosz a cél. Mindenkit mindenki ellen hangolni és a háttérben milliárdokat eltüntetni. Mátyás király bakója, ma bizonyosan izomlázat kapna és a pallósát nem győzné éleztetni. Rákosi Mátyás is tudná mit kell ilyen és hasonló emberekkel tenni. Vannak jó példák, hogy az ítélet végrehajtás melyik válfaját adjuk át a nép kezére. Csúnya világ előtt állunk, de végjáték győzelemmel tér vissza a magyarság történelem könyvébe. Egyszer ünnepeljünk már végre győzelemmel végződő forradalmat. Úgy legyen.

"Bébetegségek a fejekben"

2018-02-01
Adminisztrátor
271
Vizsgálat tárgyát kell képezze az 1000 éves Magyarország történelmének máig ható betegsége, A FÉLELEM. Hogyan lehet elérni? A múltban elkövetett förmedvényekkel, pld. ( karóba húzás, fül és kar levágás,ló mögé kötés, addig való vonszolás, míg a szerencsétlen a páráját ki nem lehelte, kerékbe törés stb. ) A XIX. - XX. században javult a gyilkolási módszer, mert a kötél általi vagy golyó általi halálos ítélet lépett hatályba. Mára ismét változtak a módszerek. Ma a politikai diktatúra, a vallási ellentétekben rejlő gonoszságok, amik az emberiséget félelembe tartják és még saját családjaikban sem mernek nyíltan beszélni. Természetesen vannak kivételek, de azok politikailag megfigyeltek és gyorsan az ellehetetlenítettek között érezhetik magukat. Ma ezt a témakört feszegetjük. NE HAGYDD MAGAD MEGFÉLEMLÍTENI MAGYAR!!! Ez a témakör, ami az embereket legjobban beszédtémára serkenti.

Sikolyok a nagyvilágba

2018-01-19
Adminisztrátor
227
Az Ausztrál miniszter felhívást intézett a nagyvilágba: - négyszáz millió üti a markát, aki megakadályozza a tengeralatti korallszigetek pusztulását. Feltételezhető, ha már a politikusok is észlelik mekkora a baj, talán sikerül a világ összes népének összefogásával megakadályozni a bolygónk pusztulását.Mára teljes mértékben beigazolódott, a globális felmelegedés és az általa végbement természeti csapások. Bolygónk semmi mást nem tesz, MINT VÉDEKEZIK! AZ EMBERI GYARLÓSÁGOT MEGUNTA ÉS HA KELL MAGÁT AZ EMBERT IS LEMOSSA A FÖLD FELSZÍNÉRŐL.

Személyi kultuszokkal a nemzetgyalázásig

2018-01-18
Adminisztrátor
228
Egy fejlett társadalom nem engedheti meg, hogy személyi kultusz ideológiája vezérelje országa népét. Az embernek egyszer és mindenkorra ki kell lépnie a szemellenző árnyékából és tudatos átgondoltsággal kell a társadalomban betöltött helyét elfoglalni. VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL, NEM VAGYUNK BIRKÁK, MÉG HA ANNAK IS NÉZNEK!

Választás 2018

2018-01-12
Adminisztrátor
301
Ismét elmúlt négy év. Ennyivel lettünk öregebbek.Egyebekben szegényebbek? Egyszerűen megdöbbentő, hogy az emberiség mennyire nem tud a jogállamisággal, demokráciával élni. Jelen állapot ugyanis az abszolút anarchiának vívmánya. Mindenki-mindenki ellen háborúzik. Napi rendszerességgel a politika által kreált álleseményekkel traktálják az állampolgárok agyát, megpróbálják a népet megfélemlíteni. Hihetetlen, hogy van egy bázis, aki mindezeknek felül és el is hiszi a látottakat, hallottakat. Demokrácia? Szabad vélemény nyilvánítás? Az állampolgáraink szabad akaratú parlamenti választáson való részvéte? Befolyás mentes voksolás? Remélhetően ezt senki nem veszi komolyan?

Kiadó sírhelyek

2018-01-08
Adminisztrátor
262
A cikk címe magában hordozza annak a témakörnek elemzését, amiben napjainkban vagyunk. Az emberiség maga által készített pusztítás receptje mára felülmúlta minden józan gondolkodó számítását. A technika vívmányaira büszke tudóskáink idáig a fejlődést erőltették, kurva jól megéltek a gyermekded játékaikból. Na lám, most, azt harsogják : - MENTSÜK MEG BOLYGÓNKAT, KÜLÖNBEN MIND ELPUSZTULUNK! A KOMMUNISTÁK UGYAN ÍGY GONDOLKODTAK : - ELŐSZÖR AKASZTOTTAK, MAJD A LEGYILKOLT ATEISTA ELVTÁRSAIKAT TEÁTRÁLISAN MEGKOSZORÚZZÁK. Egyszerűen ember ellenes bűn, amit megmernek tenni.

Kártevőirtók munkában

2018-01-07
Adminisztrátor
246
A Független Kisgazdapárt körül legyeskedők kitartóan várják a következő "dögöt", hogy kártékony petéiket újra letehessék, ami által a "döglényi" vállalást a fajfenntartásuk megmaradása érdekében teljesítsék. Magyarországi rémtörténet, hogy a magyar légy a klímaváltozás miatt egy ázsiai fajtának keresztezettje lett, aminek "csípése emberre és állatra nézően halálos" .

Lajosmizsei sírhalmok

2018-01-04
Adminisztrátor
234
Újévet követően elhatároztam sétát teszek a lajosmizsei tanyavilágban, hogy magam győződjek meg barátom szájából elhangzottak valóságtartalmáról.Iskolai padtársam Budapesten él és úgy döntött meglátogat Lajosmizsén. Sajnos több telefonbeszélgetés váltással sikerült minket megtalálni,pedig az út hozzánk nem is komplikált.

A LÚ másik oldaláról

2017-12-28
Adminisztrátor
226
A magyar népet irányító politikusai képtelenek kiegyensúlyozottan, átgondoltan belpolitikai és külügyi tevékenységet folytatni, racionálisan a népérdeknek megfelelő döntéseket hozni. Szó szerint gusztustalan, hogy a népet használják fel saját érdekeik elérése céljából és a demokratikus választásnak tűnő négy évi időtartamra legalizáltatják a néppel saját kihasználtatásukat, kizsákmányoltatásukat.

Káosz az agyakban

2017-12-26
Adminisztrátor
243
A fiatal generációk, valóban azt sem tudják kinek higgyenek. A régi világban élő emberiség számára az egyházak, némi politika volt az útmutató. Mára,a nevelésben szerepet vállalók,: közvetlen család, bölcsődéktől az egyetemig, az egyházak, médiák, politikai pártok, okos telefonok és hosszan tartón lehet sorolni azokat a befolyásoló tényezőket, amelyek a személyiséget teljesen összekavarják.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse