Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 34 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3310

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
45
1140
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

A LÚ másik oldaláról

2017-12-28
Adminisztrátor
163
A magyar népet irányító politikusai képtelenek kiegyensúlyozottan, átgondoltan belpolitikai és külügyi tevékenységet folytatni, racionálisan a népérdeknek megfelelő döntéseket hozni. Szó szerint gusztustalan, hogy a népet használják fel saját érdekeik elérése céljából és a demokratikus választásnak tűnő négy évi időtartamra legalizáltatják a néppel saját kihasználtatásukat, kizsákmányoltatásukat.

Káosz az agyakban

2017-12-26
Adminisztrátor
178
A fiatal generációk, valóban azt sem tudják kinek higgyenek. A régi világban élő emberiség számára az egyházak, némi politika volt az útmutató. Mára,a nevelésben szerepet vállalók,: közvetlen család, bölcsődéktől az egyetemig, az egyházak, médiák, politikai pártok, okos telefonok és hosszan tartón lehet sorolni azokat a befolyásoló tényezőket, amelyek a személyiséget teljesen összekavarják.

Hegedüsi tanulópénz

2017-12-22
Adminisztrátor
162
Az emberek egymás iránti jóhiszeműsége sajnos mára teljesen dugába dőlt. Érezhető,az új kapcsolatok létesítése drasztikusan lecsökkent, ugyanis a tisztességes közeledés rendszerint óriási csalódásba torkollik. Nem tudhatjuk, ki a rendes ember és kik az érdekből közelítők. Ez vonatkozik: férfi és nő közötti kapcsolatra, gazdasági emberekre, politikusokra, stb. Lakva kell egymást megismerni ahhoz, hogy az ember meggyőződhessen : ez az embere megérdemli a bizalmamat. Nos, az élet során alkalmunk volt egy ismeretlenből előpottyant Hegedüst megismerni, akinek a hangszere piszok hamisan volt felhangolva, de ilyenkor mindenki úgy dönt, - nem szól, mert a tanár csak tudja, mit csinál?

"Okos A Telefon, és én lennék a hülye"?

2017-12-19
Adminisztrátor
172
Napi sűrű programom kivitelezése, összeszedetten arra az elhatározásra juttatott, hogy a mai fiataloktól én sem maradjak le, tehát vettem magamnak egy okostelefont. Reménykedtem, evvel a fantasztikus készülékkel több problémámat megoldom és időt nyerek, hogy feltehető fáradság esetén, valóban kipihenhessem magamat.

Áder János általi alapítvány

2017-12-17
Adminisztrátor
172
2017.12.16.-án a médiákban szereplő Áder János köztársasági elnök bejelentette: - a bolygónk megmentése érdekében alapítványt hozok létre. Részéről elhangzottak, gyermeteg, nem a környezetvédelemhez értést bizonyította és az alapítványok működését ismerve,feltehetően nem egy újabb pénzmosoda létesítése valósul meg?

Bocsánat, magyarnak születtem

2017-12-14
Adminisztrátor
178
Feltételezhető, ha szüleink pár száz kilométerrel jobbra vagy balra, északra vagy délre élnének és a fogantatásunk és megszületésünk ezen a bolygón, de egy másik talpalatnyi földön valósult volna meg, akkor nem vagyunk emberek? A hovatartozás egyszerűen a családban jön létre, mivel az első kötődés az ember édesanyja, ezeket követin, az édesapa, valamint a további családtagok. A kifejezésre szakosodott nyelvhasználat egy felsőbbrendű kommunikációs eszköz, de azon által felsőbbrendűséget élvezni?

Gyújtópontok

2017-12-13
Adminisztrátor
192
Az emberi gyengeséget kihasználók, "időzített bombákkal" befolyásolják a világot. Évszázados politikai tehetetlenségnek látszó játszmák folynak, amiknek hatásaival milliókat visznek a vásárra. Pusztítás a jelszavuk, számukra az emberélet annyi mint, ha valaki leengedi a rolót. Az emberi kishitűség, gyenge jellem az okozója mindennek.

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
171
Még a Mikulás is felháborodott a jelenségen. A MUMUS ismét megjelent a képernyőkön és a jól bevált Kisgazda múltra visszatekintésben tovább romból.A múlt negatív folyamodványai az emberekben nyomott hagyva garázdálkodnak és tudat alatt a kisördög nem alszik. A császári sereg, mindenkire lő, aki mozog. Számukra a politikailag nem felkészült állampolgár az ideális, akinek befolyásolásával az irányszemélyt, vagy civilszervezetet, pártot le lehessen járatni.A magyar médiák sajnálatos módon szócsőként dolgoznak, amiért nem felelősök, mert a "császárral" szembehelyezkedni halálos cselekedet lenne. Ezért kell egy új médiatörvény, hogy a fizetést adó munkáltató, semilyen politikai párthoz, vagy annak elveihez ne tartózhasson. Csak akkor lehet szabad, független médiáról beszélni.

"Nevemet többé szátokra ne vegyétek!"

2017-12-04
Adminisztrátor
167
" - Nevemet szátokra ne vegyétek, mert jóságommal visszaéltek. Életet kaptok tiszta képben, törekvések szennye a népben. Elárultak tagja lettem, általatok bevégeztem. Utolsó szavam, ments meg Isten,én nem ezt kértem!"

"Félelem bére"

2017-12-02
Adminisztrátor
183
A szócsövek rezonanciája által képzett frekvenciák nem minden esetben a nép általi elvárás hangjai.A népidomításnak több változata ismert: teljes körű diktatúra, megfélemlítés eszkalálása, ismételt dogmák emberi agyakba táplálása, az állami igazságszolgáltatás / bíróságok, ügyészségek, stb. / teljes körű politikai felügyelete, az állami közalkalmazottak munkakörének befolyásolása / zsarolás szintjén / és a lajstrom hosszadalmasan sorolható lenne, de ... !!!

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemel, aki saját hazája ellen lázít?
Eddigi szavazatok: 34 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 3310
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse