Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 3802

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
51
1419
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Sikolyok a nagyvilágba

2018-01-19
Adminisztrátor
194
Az Ausztrál miniszter felhívást intézett a nagyvilágba: - négyszáz millió üti a markát, aki megakadályozza a tengeralatti korallszigetek pusztulását. Feltételezhető, ha már a politikusok is észlelik mekkora a baj, talán sikerül a világ összes népének összefogásával megakadályozni a bolygónk pusztulását.Mára teljes mértékben beigazolódott, a globális felmelegedés és az általa végbement természeti csapások. Bolygónk semmi mást nem tesz, MINT VÉDEKEZIK! AZ EMBERI GYARLÓSÁGOT MEGUNTA ÉS HA KELL MAGÁT AZ EMBERT IS LEMOSSA A FÖLD FELSZÍNÉRŐL.

Személyi kultuszokkal a nemzetgyalázásig

2018-01-18
Adminisztrátor
197
Egy fejlett társadalom nem engedheti meg, hogy személyi kultusz ideológiája vezérelje országa népét. Az embernek egyszer és mindenkorra ki kell lépnie a szemellenző árnyékából és tudatos átgondoltsággal kell a társadalomban betöltött helyét elfoglalni. VEGYÉK VÉGRE TUDOMÁSUL, NEM VAGYUNK BIRKÁK, MÉG HA ANNAK IS NÉZNEK!

Választás 2018

2018-01-12
Adminisztrátor
262
Ismét elmúlt négy év. Ennyivel lettünk öregebbek.Egyebekben szegényebbek? Egyszerűen megdöbbentő, hogy az emberiség mennyire nem tud a jogállamisággal, demokráciával élni. Jelen állapot ugyanis az abszolút anarchiának vívmánya. Mindenki-mindenki ellen háborúzik. Napi rendszerességgel a politika által kreált álleseményekkel traktálják az állampolgárok agyát, megpróbálják a népet megfélemlíteni. Hihetetlen, hogy van egy bázis, aki mindezeknek felül és el is hiszi a látottakat, hallottakat. Demokrácia? Szabad vélemény nyilvánítás? Az állampolgáraink szabad akaratú parlamenti választáson való részvéte? Befolyás mentes voksolás? Remélhetően ezt senki nem veszi komolyan?

Kiadó sírhelyek

2018-01-08
Adminisztrátor
225
A cikk címe magában hordozza annak a témakörnek elemzését, amiben napjainkban vagyunk. Az emberiség maga által készített pusztítás receptje mára felülmúlta minden józan gondolkodó számítását. A technika vívmányaira büszke tudóskáink idáig a fejlődést erőltették, kurva jól megéltek a gyermekded játékaikból. Na lám, most, azt harsogják : - MENTSÜK MEG BOLYGÓNKAT, KÜLÖNBEN MIND ELPUSZTULUNK! A KOMMUNISTÁK UGYAN ÍGY GONDOLKODTAK : - ELŐSZÖR AKASZTOTTAK, MAJD A LEGYILKOLT ATEISTA ELVTÁRSAIKAT TEÁTRÁLISAN MEGKOSZORÚZZÁK. Egyszerűen ember ellenes bűn, amit megmernek tenni.

Kártevőirtók munkában

2018-01-07
Adminisztrátor
211
A Független Kisgazdapárt körül legyeskedők kitartóan várják a következő "dögöt", hogy kártékony petéiket újra letehessék, ami által a "döglényi" vállalást a fajfenntartásuk megmaradása érdekében teljesítsék. Magyarországi rémtörténet, hogy a magyar légy a klímaváltozás miatt egy ázsiai fajtának keresztezettje lett, aminek "csípése emberre és állatra nézően halálos" .

Lajosmizsei sírhalmok

2018-01-04
Adminisztrátor
202
Újévet követően elhatároztam sétát teszek a lajosmizsei tanyavilágban, hogy magam győződjek meg barátom szájából elhangzottak valóságtartalmáról.Iskolai padtársam Budapesten él és úgy döntött meglátogat Lajosmizsén. Sajnos több telefonbeszélgetés váltással sikerült minket megtalálni,pedig az út hozzánk nem is komplikált.

A LÚ másik oldaláról

2017-12-28
Adminisztrátor
191
A magyar népet irányító politikusai képtelenek kiegyensúlyozottan, átgondoltan belpolitikai és külügyi tevékenységet folytatni, racionálisan a népérdeknek megfelelő döntéseket hozni. Szó szerint gusztustalan, hogy a népet használják fel saját érdekeik elérése céljából és a demokratikus választásnak tűnő négy évi időtartamra legalizáltatják a néppel saját kihasználtatásukat, kizsákmányoltatásukat.

Káosz az agyakban

2017-12-26
Adminisztrátor
208
A fiatal generációk, valóban azt sem tudják kinek higgyenek. A régi világban élő emberiség számára az egyházak, némi politika volt az útmutató. Mára,a nevelésben szerepet vállalók,: közvetlen család, bölcsődéktől az egyetemig, az egyházak, médiák, politikai pártok, okos telefonok és hosszan tartón lehet sorolni azokat a befolyásoló tényezőket, amelyek a személyiséget teljesen összekavarják.

Hegedüsi tanulópénz

2017-12-22
Adminisztrátor
193
Az emberek egymás iránti jóhiszeműsége sajnos mára teljesen dugába dőlt. Érezhető,az új kapcsolatok létesítése drasztikusan lecsökkent, ugyanis a tisztességes közeledés rendszerint óriási csalódásba torkollik. Nem tudhatjuk, ki a rendes ember és kik az érdekből közelítők. Ez vonatkozik: férfi és nő közötti kapcsolatra, gazdasági emberekre, politikusokra, stb. Lakva kell egymást megismerni ahhoz, hogy az ember meggyőződhessen : ez az embere megérdemli a bizalmamat. Nos, az élet során alkalmunk volt egy ismeretlenből előpottyant Hegedüst megismerni, akinek a hangszere piszok hamisan volt felhangolva, de ilyenkor mindenki úgy dönt, - nem szól, mert a tanár csak tudja, mit csinál?

"Okos A Telefon, és én lennék a hülye"?

2017-12-19
Adminisztrátor
202
Napi sűrű programom kivitelezése, összeszedetten arra az elhatározásra juttatott, hogy a mai fiataloktól én sem maradjak le, tehát vettem magamnak egy okostelefont. Reménykedtem, evvel a fantasztikus készülékkel több problémámat megoldom és időt nyerek, hogy feltehető fáradság esetén, valóban kipihenhessem magamat.

Üdvözöljük oldalunkon!

Vallási hidegháborús övezetté vált Európa?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 3802
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse