Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
53
1793
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Rabszolgák vagyunk, vagy már eleve annak születtünk?

2018-06-08
Adminisztrátor
137
Emlékeink nem csalnak a szocializmust utáltuk. Reménykedtünk egy régi új társadalmi rendszerben, a kapitalizmusban.Ez a váltás megtörtént, de hová jutottunk? Ma, egy magyar embernek, egy magyar családnak, miben kell reménykednie? Nagyon jól emlékezünk a kapitalisták által ránk tett jelzőre: - a magyarok gulyás kommunizmusa. Ez tény, de akkor legalább volt gulyásunk, de mára nyugodtan visszatérhetünk a puliszkához, mert többre nem jut. A viszonyok vizsgálata nem blöff! - A minap történt, az egyik barátom Ausztriába ment egy üzleti tárgyalásra és engem hívott meg tolmácsnak. Megérkezésünk időpontja és a tárgyalás megtartása között volt másfél óránk. Én őszintén bevallom, nem vagyok kíváncsi a kapitalistákra,volt szerencsém az Ő rendszerüket megismerni, de most, 15 év eltelte után mégis csak furdalta az oldalamat, hogy Magyarországra bejött kapitalista élelmiszert forgalmazó kereskedelmi lánc,milyen árkalkulációval dolgozik ? Barátommal bementünk a Lidl nevű üzletbe és megtekintettük a forgalmazott termékeket és annak árait összehasonlítottam a hazai árakkal. Természetesen 315 Forint volt a szorzó. Megdöbbentem. Hirtelen a sírógörcs kerülgetett,de pár perc után elkezdtem anyázni! Képzeljék el, minden termék azonos árban volt a magyarországiakkal, de volt ami még olcsóbban volt forgalomba, mint itthon. Az osztrákok havi nettó fizetése 5-6 szorosa a magyar dolgozókkal szembeni összehasonlításban, ennek ellenére, az élelmiszer azonos árban, vagy olcsóbban elérhető számukra. Esküszöm, részemről hülyeség volt megbizonyosodni az árakról, mert tapasztalatom szerint, - a gulyás kommunizmus jelző megszűnt létezni a magyar nép számára. Egyszerűen botrányos ez az életszínvonal amiben a magyarok milliói élnek. Vannak akik homárt és libamájat zabálhatnak tonnaszám, ameddig 3 millióan élnek a létminimum alatt és kb. 5 millióan a létminimum közelében. Nem véletlen, hogy ennyi beteg ember él Magyarországon. A táplálkozásunk egyoldalú, olcsó szarokat veszünk, hogy ne pusztuljunk éhen. Gyerekeinkkel mérget etetünk és csodálkozunk, hogy az új generációk fiai és lányai 30 évesen olyan betegek, hogy sok esetben menthetetlenek. Az igen tisztelt politikai nagyuraknak meg kell akadályozni a fentiekben leírt jelenséget. A magyar népnek tisztességes bért kell fizetni, hogy megelőzhető legyen a még nagyobb baj, - a MAGYAROK ELMÚLÁSA !!! Tisztelettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Facebook egyenlő titkosszolgálat?

2018-06-02
Adminisztrátor
137
Az utóbbi években történt események egyike megérdemel néhány szót. Több ismerősöm unszolására megnéztem mit jelent a facebook, avval mit lehet kezdeni. Természetesen első lépésben a facebook tulajdonosai a belépést, regisztrációt kérték, hogy tegyem meg. A regisztrációs adatok kitöltésére megjelent formanyomtatvány olyan mértékű személyes adatokra kérdeztek rá, pld. : a nagypapám mikor feküdt le utoljára a nagymamámmal? Hogyan nemzették apámat? Én hogyan lettem? Ezen túlmenően rájöttem arra, jobban teszem, ha a demokratikus jogállamnak aposztrofált USA titkosszolgálatnak jelentek. Rendőrállam arra is kíváncsi mikor ébredek, hány órakor távolítom el szervezetem salakanyagát, mikor iszom az első kávémat. Erre utalóan a bejelentkezési ívemet úgy töltöttem ki, hogy felhívtam az amerikai titkosszolgálat figyelmét, látogassanak meg, ugyanis dolgozzanak meg a fizetésükért, ha már annyira érdekes személy lehetek. Hihetetlen világban élünk. Azok az emberek, akik a szocializmusban nem jártak, nem tudják mit jelent az adatvédelem. Ami létezik, saját magukról és családjukról mindent feltöltenek a facebookra és csodálkoznak, ha írásaikkal, fotóikkal, videó felvételük tartalmával visszaélnek. Sajnálatos emberi jóhiszeműséggel visszaélők, mindenkiről mindent tudni akarnak és a kellő pillanatban a zsarolás órája elkezd ketyegni. Facebook és a titkosszolgálatra utalóan a minap valóban kiderült, ennek a hülye magyarnak ismét igaza lett. Több millió ember adatait tárolták és felhasználták. Mi ebből a tanulság? Facebook adta lehetőséget ne alkalmazzuk mézesmadzagként, inkább esténként bújjuk a barátnőnkhöz, vagy feleségünkhöz. Ott kettesben villogtassuk a mézesmadzagunkat, meglássák jobban járunk. A rendszeres testedzés lelki megnyugvást biztosít a nőnek, férfinak, tehát a facebook maradjon meg az amerikai titkosszolgálat embereinek. Lehet, hogy ők evvel elégítik ki magukat, hogy más magánéletében vájkálhatnak. A jelentés vége, 2018 június 02.-án reggel 5ó59 perckor. Egy magát nem megfigyelni hagyó jeligével, a szerző.

Hallgatni arany

2018-05-29
Adminisztrátor
197
A fenti cím találó, ugyanis amikor egy lemez lejárt nincs értelme a lemezjátszót tovább bekapcsolva hagyni. Elképzelhető, hogy megtévedt, szakmailag alulképzetteket nem érdekli, ha a készülék bekapcsolva marad, mert számukra érdektelen még a villany fogyasztás is. Itt jönnek képbe a bebetonozott szócsövek, akik napi rendszerességgel fossák az igét és még véletlenül sem jöhet képbe egy ismeretlenből előkerült "technikai" készülék, aminek legalább a külleme és többek között a hangja más.

Felsőbb szintű árajánlat

2018-05-21
Adminisztrátor
166
Gyenge láncszemeknek semmi keresnivalója a többségi magyar parlament padsorai között. Feltehető, némi kényes felvetés, napi rend előtti felszólalásra nincs szüksége az ott ülő többségnek, tehát a labilis lábakon álló frakciót fel kell számolni. Szabadelvűek hangadói közül csak egyet kell kiemelni és azonnal felborul a papírforma.

Allergia vagy mérgezés

2018-05-18
Adminisztrátor
160
Végérvényesen értelmezni kell az emberre és állatra kiható allergia megjelenésének ily mértékű elterjedésének okait. Mindez, az 1950-es évekre vezethető vissza. A tudomány, a női egyenjogúságra hivatkozva előállította a fogamzásgátló szereket, durván beavatkozva az emberi szervezet periodikus rendszerébe.

Egyértelmű pusztulás

2018-05-03
Adminisztrátor
172
Az emberiség végérvényesen megásta saját maga sírját! Érthetetlen, miért akarjuk magunkat a föld felszínéről végérvényesen eltakarítani, némi önös, önző pillanatnyi látványért, élvezetért? Évek során, a tudomány szakbarbárjai olyan mértékű kárt okoztak bolygónknak, egyben az emberiségnek, hogy szó szerint a fejlődés szó fogalma alatt az emberiséget kiirtják. Politikusok szívesen társulnak a népirtáshoz és a tudományban meg több pénzt invesztálnak. MOST JÖTT EL A PILLANAT, HOGY FELEMELJEM A SZAVAM AZ EMBERISÉG MEGVÉDÉSE ÉRDEKÉBEN. A VILÁG LEGSZORGALMASABB, LEGFONTOSABB ROVARJAIT KIIRTOTTUK, TÖBBEK KÖZÖTT A MÉHECSKÉK NAGY RÉSZÉT IS.

A ZSIDÓSÁG MINDENÉRT MEGFIZET

2018-04-15
Adminisztrátor
196
Hosszútávú gondolkodás a világ zsidóságának alapelmélete, amivel világuralmi törekvéseit a XXI. századra beteljesítette. A zsidóság történelem kivetettjei voltak, de nagyon előrelátón a pénzforgatást magukhoz vették. A keresztényi egyházak, királyságok önös érdekből,hívőinek a földművelést, céhes szakmunkákat ajánlottak fel és evvel egy kiemelt privilégiumot élveztek.Egyet felejtettek el, de azt nagyon. A lealacsonyító kereskedelmet a zsidóság kapta örökségül,amit évszázadok alatt megtanultak KEZELNI és rájöttek: ha MÁR a pénz a kezünkben van, AZ HATALOM !

Kisgazdák a gáton

2018-04-06
Adminisztrátor
191
Valójában egy tiszta vizű patakról beszélünk, aminek a vize túlzott csapadék hatására folyóvá duzzad. Áradás miatt a folyó kilép a medréből, eszeveszett erővel pusztít. A házaknál létesített emésztőgödrök telítődnek és a "SZENNYVÍZ" a velejárókkal együtt elönti a környezetét. Szinte percek alatt minden fertőzött lesz. Apály beálltával visszahúzódó folyó a lehetségest magával viszi, de a SZENNY maradt. Evvel mit lehet kezdeni? A kisgazdák álláspontja szerint, a legjobb, leghatékonyabb eljárás a gyors fertőtlenítés. Az érintett területről a fertőt el kell távolítani!

Kopogtató katasztrófa

2018-03-18
Adminisztrátor
202
Önök szerint, milyen hatékonyságú katasztrófának kell bekövetkezni,hogy észhez térjünk? Harsogó nagy szavak hangoznak el bolygónk megmentése érdekében, miközben ez a márciusi időjárás is arra mutat: -kurva nagy baj van!Az időjárásjósok cenzúrázott anyagból nyilatkoznak, miközben nagyon jól tudják, amit állítanak éppen ellenkezője a valós adatoknak. 60 évi időjárás megfigyelés adatait nem lehet egyszerűen szőnyeg alá söpörni.Ami bizonyított tény: amennyiben az emberiség nem adja fel az utazó kedvét és a repüléssel több millió tonnányi káros anyagot juttat a légtérbe, nem sok jó ígérnek a tudóskáink. Turizmus?

Kiélezett vallásháború

2018-03-11
Adminisztrátor
203
Békének látszó időszakban dübörög a vallásháború. Elsősorban a nyugati kapitalisták kizsákmányoló ideológiájuknak köszönhető, hogy a világ a feje tetejére állt. A szegénység szüleménye a vallások megerősödéséhez vezetett, mivel az emberiség, akkor fordul intenzíven a valláshoz, ha nem lát más kiutat az élete megtartására. A vallás bizonyos helyzetekben rossz tanácsadó, sokszor erőszakban jelenik meg. Radikális tettekben más nézetet valló embertársait is képes lemészárolni a saját istene nevében.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4304
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse