Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
62
2436
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Isten észt nem adhat

2018-08-25
Adminisztrátor
186
Közel nyolc milliárd ember rontja a levegőt bolygónkon és senkinek nem jut eszébe, - mit is teszek én? Szélsőséges felvetések, de időszerűek, ugyanis a közelgő végleges pusztulásunkért egyes-együl az ember a felelős. A XIX.-XX. század ipari robbanása által előidézett környezetszennyezés mára elérte, hogy az utolsó óráinkban Istenhez imádkozunk, de akkor sem valljuk be, - mi vagyunk a bűnösök! A politika csak azt tette, amit a nép engedett. Kihasználta a lehetőségeket saját pillanatnyi jóléte érdekében, amihez a népet használta fel a négyévenkénti választások, demokratikusnak tűnő eredményével. Ez egyaránt vonatkozik a világ összes országára.A világ népességét az egyházak, politikai szélsőségesek, hecckampánnyal egymás ellen hangolták, a világ nagyhatalmi játékosai a fegyverkezésben látják a pénztárca hizlaló jövőt, tehát ezek után mit várhat egy jóérzésű, tisztességes, törvénytisztelő ember? A valóban gondolkodó, kisebbségben élők száma a kevesebb, tehát a valóságos gyors változásra semmi esély. Az emberiség jelen álláspontja szerint abban látják a megoldást, hogy elhagyják hazájukat, kontinensüket és mások tisztességes munkájának javait kihasználva, rövidtávon éljenek. Ezáltal azokat is tönkre teszik akiktől a segítséget kapták, vagy a jövőben kaphatnák. Ami megdöbbentő, a fegyverkereskedelem virágzik. A fegyvergyártás, valamint az űrkutatásokra költött éves dollár milliárdokból az emberiség menthető lenne, de erre a lépésre senki nem akar rátérni. Utóbbi időben megszűnni látszott a kommunista - kapitalista ideológiai indított harc, erre kitalálták a vallási ideológiára épült háborút. Ezen alapokon ismét találtak ellenséget, így tovább lehet fegyvert gyártani. Minden jel arra utal, - Isten, erre a bolygóra való élethez, az ember számára lehetőséget adott, de észt nem! Nem tudunk élni egy kizárólagos földi világ adta lehetőséggel, a természetet tisztelve, egymást segítve. Pusztulásra, kárhozatra vagyunk ítélve és mindezt, kizárólagosan saját magunknak köszönhetjük. A TERMÉSZETI ERŐK ISTENEI ELLENÜNK FORDULTAK ÉS KEGYETLENÜL BŰNTETTNEK. EZT NEM ÚSSZUK MEG SZÁRAZON jeligével a szerző.

Szabad "kőműves"

2018-08-10
Adminisztrátor
209
Nagyon sok esetben az ember gyereke a látott politikai események miatt, fantazmagórikus teóriákat kreál, aminek valósságtartalma bizonytalan, de az események szálai gyanúra adnak okot, tehát,- ember,csak egy picit gondolkodj okosan! Az 1900-as évek vége tájt, két magyar fiatal Soros György alapítvány iskolájában magába szívta a magyarországi politikai előélet szabályait. Egyszer én, egyszer Te és így megoldódni látszik a "császári" hatalom felosztása. Valójában, Gyuri Bácsi kiosztotta a hosszútávú szerepköri beosztásokat. A nép kábítás legfelsőbb fokozata akkor állt elő, amikor látszatilag Gyuri Bácsi lett Magyarország mumusa. Az adok-kapok módszerei kizáróan a felszínen zajlanak, miközben a háttérben egy mutyi szerződése nyomhatja egy páncélszekrény polcát. Ennek tartalma lehet, - egy kiszemelt személy hatalmi megbízása, ami egy Szabad "kőművesi" szakmán belül, Európa tetejére szántan, beteljesíti a tőle elvártakat. Malter és az alapokhoz használt téglák már lerakásra kerültek, mára csak a további tervek engedélyeztetése hiányzik. Migráns kérdés, csak egy félrevezető, látszat játszma része, de a bekövetkezett valóság fájni fog. Politikai kishalak, vallások vezetői érzik a becsapódást,de egy megerősödött páholy nagyhatalmi törekvéseikkel nem versenyezhetnek. A kőműves mester hatalmi vágyai kontinens nagyságrendben fantáziál, ami a nép nem odafigyelése esetén bekövetkezhet. Gyuri Bácsi médiuma beváltja az elvártakat, de ennek hogyan alakul a végkimenetele, kérdéses. Gondolkodj okosan! Európai parlamenti választás? Ki lesz a CSÁSZÁR? "Malteros ruha csevegése" jeligével, a szerző.

Politikai akarat nélkül a pusztulásba

2018-08-01
Adminisztrátor
195
Emlékeztetni kell! Kötelező az emberiség figyelmét napi szinten felhívni, - ROSSZ IRÁNYBA HALADUNK, ELPUSZTULUNK! Aki, a mai természeti jelenségekben nem ismeri fel az emberi elmúlás bekövetkeztéhez vezető útvégét, ott valami baj van! Most ne a viharokról, tengerszennyezettségről, ívó vízről beszéljünk, hanem sokkal kisebb volumenű jelzésekről, amik felsikoltanak, - a TI ÉRDEKETEKBEN,mi is élni akarunk!!! Egyszerű bizonyítással minden gondolkodó számára: - 100 kilóméter autó vezetés után a szélvédőnkön egyetlen bogártetem sem látható. TUDÓSKÁIM ! Ne a fecskék csökkenő számát vizsgáljátok, hanem az okokat. Az elmúlt 10 évben alig számlálható nagyobb kolóniában élő fecske csoport, miért? A nagy tudású, ostoba ember, saját önös önző cselekedeteivel, tönkretette a fecskék táplálékláncát és következménye a fecskék pusztulása, drasztikus csökkenése. A méhészek is tudnának néhány durva szót ejteni az emberiség tevékenységének összefüggésére, a méhek pusztulására vonatkozóan. Ahova csak tekintünk, - DÖGROVÁS ! Mit tesz a politika? Mossa kezeit, egymás baromságával vannak elfoglalva, miközben a környezetünk rohamosan pusztul. Emlékeztetést érdemlő: - a magyar kormány törvénybe iktatta a dohányzás szabályait. Akkor, senki nem feltételezte, hogy az emberek azt be is tartják. Lám,mi történt? Éttermekben, közös szórakozóhelyeken, munkahelyeken, az emberek betartják a törvényt. Kérdés! Miért nem meri a politika felvállalni, - elég volt a mérhetetlen repkedésből, a kamionos árú szállításból,a vegyi-gyárak millió tonnányi vegyi szarjaiból, permetszerekből, a műanyag-iparból. A vegyipar felelős a méhek és fecskék pusztulásáért. A parasztság szintén zenész, de mentségükre szólva, a klíma hatására módosuló növényi, állati betegségek ellen tennie kell valamit, tehát permeteznek. A rovarok pusztulnak! Ezeket az élőlényeket a városi ember csak könyvből ismeri, tehát nem törődnek avval, mi van vidéken, mi van saját környezetükben. Egy a lényeg: - hová megyünk nyaralni, melyik olcsó légitársasággal repüljünk, élelem a piacainkon még kapható, tehát, hol itt a probléma? A politika rövidlátósága, helyzetének biztonsága miatt, inkább nem vállalnak fel kényes dolgokat, inkább hagyják a "hullaszállítók" munkaköri bővülését! Feltételezhető, a jelen állapotot "szoprán hangú sikollyal" lehet eljuttatni a politikusok füléig. BAJ VAN FIÚK! NAGYOBB A BAJ, MINT AZT GONDOLNÁTOK. ELŐ A MAGYAR VIRTUSSAL, LEGALÁBB MI MUTASSUK MEG, - A MAGYAR POLITIKUSOK NEMCSAK SOROSBAN, MIGRÁNSKÉRDÉSBEN VÁLLALNAK FEL HATÁROZOTT KIÁLLÁST, DE MOST MINDANNYIUNK TÚLÉLÉSÉÉRT IS ÁLLJATOK KI, VÁLLALJÁTOK FEL, - MEG KELL MENTENI A FECSKÉKET, MÉHEKET, EVVEL PÁRHUZAMOSAN AZ EMBERISÉGET !!! Tisztelettel, Kisgazdák - Lajosmizse.

Nem csak a szúnyogok ...

2018-07-30
Adminisztrátor
118
A cikk találóan fogalmaz, mivel a mindennapi életünk során, nem csak a szúnyogok szívják az ember vérét, hanem a következő észbontó tények is. Egy baráti társaság összejövetelén hangzottak el ezek a mondatok, amik nagyon arcon vágtak. Úgy döntöttem, ennek hangot kell adni, a közvéleményt érdemes felvilágosítani, hol, milyen körülmények befolyásolják az idegállapotunkat. Nos, térjünk a tárgyra. Egy dolgos, kétkezi munkával kereső családról lesz szó. Napi két műszakban kerestek annyi pénzt, hogy a hitelező banknak elégnek tűnt, hogy hosszú lejáratra pénzt adjon a családnak, otthonteremtés céljára. A két fiatal belefogott az építkezés kálváriájába, - tervező, kivitelező, mester, engedélyek stb. Az ifjak mire elkezdhették az építést, máris 1.2 millióval kijjebb voltak. Az építkezéssel járó terhek, rögtön rávilágítottak, - a kur.. életbe, ennek fele sem tréfa! Fogyott a pénz, mintha a szél fújta volna. Végre, a ház beköltözhető lett. A két fiatal, közel 4 millió Áfát fizetett be az államkasszába. Két gyereket felneveltek az államnak. Ismeretes álláspont, a szülők a gyerekeiket csak bérbe kapják, nevelés céljából,tehát ...?! A szülők közben megöregedtek, elhunytak. A két gyerek eltemettette a szülőket, a temetési költségek Áfa vonzata meghaladta a 290 ezer forintot. Ezek után jött a hagyatéki procedúra. Hagyatékra az állam ismét adót vetett ki, aminek összege 600.000 ezer forint volt. A két gyerek saját családot alapított és felmerült a szülői ház eladása. Ez meg is történt. Sajnos, ott is felmerült 400 ezer forint adó. A két gyerek,igaz már felnőtt, szintén építeni kezdtek, ugyan azt a procedúrát végigcsinálták, amit szüleik tettek. A mostani építkezések együttes Áfa-vonzata a két ingatlanra meghaladta a 7 millió forintot. Ennek a beszélgetésnek összegzéséből levont konzekvencia; - az elhunyt két nagyszülő munkájából eredő kereset, valamint a gyerekek lakhatására invesztált pénz után az állam, több mint 68 %-ot bekaszált. Egyszerűen megdöbbentő,amit az állam a kisemberekkel tesz!!! Képzeljék el,ezekkel az emberekkel az állam a munkavégzésük után szintén 16% jövedelemadót visz el. Nos, egyszerű matematikai számítás, - mennyi marad az élet fenntartására ??? MIBŐL ÉLNEK A MAGYAR EMBEREK ??? Ezen beszélgetés tanulsága lehet, - hagyjuk a vérszívó szúnyogokat a fecskék táplálékának, legalább ők hasznot is hajtanak az emberiségnek. Tisztelettel Engelmann József

Kígyó, na meg a csúszópénz

2018-07-16
Adminisztrátor
203
Miként lehetséges a kígyót a csúszópénzzel összefüggésbe hozni? Pályázat útján. Évtizedes formátumban lehet államon belül az államtól pénzt kapni. Milyen ostobaság ez? Maga az állam nagyon jól tudja hol szorít a cipő és hol kell tüzet oltani, hogy az állampolgár befogja az etetőjét és a mindenkori politikai hatalom némi elismertséget kapjon. Minden esetben a pályázati rendszer kitalálója nem lehetett hülye gyerek, mert az esemény elkezdéséhez maga a politika tűzi ki a célt. A pályázatot, természetesen az erre szakosodott politikai barátok írják meg, ahhoz, hogy annak lehullott morzsáiból, maguk és a politikai csoportok is jól megéljenek. Pályázat elbírálói szintén ahhoz a körhöz tartoznak, akik marka folyamatosan nyitva van. Némi busás összeg után a pályázat nyer és a markok bezárulnak. Szegény, hiszékeny megvezetett pályázó, örül mint majom a farkának, csak azt nem veszi észre, a megvezetettek áldozatává vált. Olyan kiszolgáltatott, mint a magyar média a politikának. Aki egyszer beszállt abba a körbe, hogy némi fillérér eladja a lelkét, annak egyszer megjelenik egy " elvtárs" és a következőt mondja: - barátom,egyszer majd mi is kérünk valamit ! A TANÚ című film egy tökéletes magyarázat, miként működnek a pályázatok. A kapitalizmus, az emberi mohóságra épül. Teljes vakságot okoz azok számára, akik istene a pénz. A törtető, harácsoló ember, családját is a vásárra viszi amikor a mókuskerékbe beszáll. Egyik pillanatban hopp, pár nap elteltével, kopp ! Megjelenik az "elvtárs": - most csurgatsz vissza valamit, vagy holnapra kicsinálunk, elbuksz mindenedet! Magyarországon ez a rendszer működik, de már olyan gusztustalan módon, hogy az átlag tisztán látó emberek zsebében a golyóstoll is fegyverré válik. Pályázatok, alapítványok, volt kopogtató cédula, választási aláírásgyűjtés és millió korrupció árnyékában lebegtetett - MAGYARORSZÁGON TÖBB PÁRT RENDSZERI DEMOKRÁCIA VAN! Kádárék nem titkolták az egypárt rendszert. Ott nem kellett pályázni. Ma alamizsnáért pályázunk, " koldulunk" és lám, visszatértünk ismét az egypártrendszerhez. A szocializmus kígyója és a mai között annyi a különbség, akkor egy fej nyelte az egeret, ma fejek nyelik a tisztességes embereket. Reklamáció esetén a válasz: - bocsánat, a hiba az Ön készülékében van, tehát, ... ? Minden esetben, a mohóknak tanácsként. Vazelinnal jobban csúszik, jeligével a szerző.

Biblia, Cion Bölcsek jegyzőkönyve

2018-07-07
Adminisztrátor
230
A fentiekben megfogalmazott írások tartalmai a múltra és a jelenre egyaránt érvényben vannak, mert az emberi állatot, valahogyan a társadalom elvárásának kell kordában tartani, "idomítani". A biblia nem most íródott és mégis, mint ha ma élő szerző fogalmazványát olvasnánk. Rávilágít az emberi gyarlóságra, gátlástalanságok általi károkozásra, egymáshoz való viszonyra és sorolhatóak azok a teóriák amiket a szerző megfogalmazott. Már abban az időben tudva levő volt, hogy az ember számára kell egy félelmet keltő szimbólum, a kordában tartására, tehát a vallások Istenre alapozva - a jó elnyeri jutalmát, a rossz a büntetését, - az emberi gátlástalanságokat kezelni tudták. A hívők többségben voltak, tehát az egyház betöltötte a szerepét. Ez mára megváltozott. A felvilágosultság, a tudomány átvette az embernevelő szerepét és egészen 1800-as évig tökéletesen működött. A vallás szerepének lazulása miatt a Cion Bölcsek úgy döntöttek, átveszik az ember nevelésének lehetőségét és jegyzőkönyvben foglalták azokat a teendőket, amikkel az ember kordában lehet tartani. Többek között fontosnak tartották, az ember megfélemlítését, vele párhuzamban a védelem felajánlását, - majd mi megvédünk, majd mi gyógyítunk, megmondjuk mit egyél,megmondjuk, hogyan élhetsz. Tehát, amennyiben a Bibliát és a Cion Bölcsek jegyzőkönyvét összehasonlítjuk, sok egybeesés tapasztalható meg. Végeredményben a politikai hatalom gyakorlására alapul mindkét szerző írása. Érdemes megfigyelni: amikor a politika erős, az emberiség aránylag biztonságban jól él, akkor a vallás ereje egyre gyengül, de, ha a szegénység erősödik, az emberek rosszul érzik magukat, az egyházakhoz fordulnak. Az igehirdetésben, Isten és Jézus szerepe egyre erősödik. " Ember segíts magadon, Isten megsegít"! Kiváló találmányok egyike, ugyanis , ha én magamon segítek, nincs szükségem kívülálló segítségére. Millió ilyen nagy horderejű mondást ismerünk, tehát, "kinek a pap, kinek a papné". Lépjünk tovább! Elértünk a XX. századig. Megjelentek Marx - Engels művei, ami szintén az emberi népnevelésre alapozott. Teóriák- teóriák hátán és lám hirtelen megjelent a gyakorlati kivitelező: Lenin elvtárs. A forradalom győzött. A vallás tagadása, egyházak felszámolása, mind a Lenini eszmék között volt számon. Mire alapozott a hatalom? Egy kézbe-ni irányításra. Mire alapoztak a vallások hirdetői ? Szintén a hatalom gyakorlásra. Mit mond, fogalmaz meg a Ción Bölcsek jegyzőkönyve: hatalom gyakorlást. Nézzük meg a végeredményt. Az eszméket követők sorába álló hasznot húzók több százmillió ember halálát okozták, a mindenkori hatalmakat szolgálva. Valami érthetetlen? Hol van Isten? Hol van Jézus? Hol vannak az egyház vezetők? Hol vannak a politikusok? VÉGEZETÜL. HOVÁ SOROLHATÓ AZ EMBER, AZ EMBERI ÉLET, AZ EMBER MEGBECSÜLÉSE? Gondolkodj okosan!? jeligével a szerző

Gyerek, de kinek?

2018-06-28
Adminisztrátor
226
Egyszerűen észbontó gondolkodásra vall, amit a politika az átlag állampolgárokkal csinál. Először, felszólítja a magyar családokat a gyermekvállalásra, segélyeket vesz el a magyar költségvetésből, miután a gyerek keresőképes lesz és az állam számít az állampolgár munkájára, adójára, Tb. befizetésére stb., az ifjú titán úgy itt hagyja az országot, mint eb az ürülékét. Nos, kedves politikusok! Egyszerűen röhej tárgya vagyunk Európában. A nyugat tisztában van a magyar helyzettel és várja az új szakképzett rabszolgákat. Más! A szócsövek túlzott szajkózó magyarkodása, már-már idegen országok belügyébe való beavatkozás hatályát súrolja.A kormány által kiadott állampolgársági hullám nagyvonalúsága oda juttatta a volt magyar területen élő magyarságot, hogy létszámban egyre kevesebben vannak. A gyermekvállalás ott is sántít, tehát legyen az Románia, Szlovákia, Bácska-Bánát,Ukrajna, az ottani hatalmak látva a nemzetiségek gyors fogyását, még erőszakosabb törvényeket hoznak.Bölcsődéket, óvodákat, iskolákat zárnak be,a magyar nyelvet ott faragják, ahol csak lehet. Nyugodtan feltehetjük a kérdést. Nem lett volna hatékonyabb politika, ha csendben, nem médiahajszával támogatjuk az ott élő magyarságot? Ott kellett volna a gyermekvállalást erősíteni és a szaporodás által, egyszer csak a magyarok lettek volna többségben. Tekintsünk egy Magyarországi példára. A magyar családokban 2 gyerek születik, addig a magyar cigányság körében 5-7 gyerek. Amennyiben ez a tendencia tovább folytatódik, a magyarságot kisebbségbe szorítja a cigányság. 50 év múlva a magyar parlamentben cigány képviselők ülnek, cigány miniszterrel. Nos, mára ennyit a magyar politikusok okos, előrelátásáról. Amennyiben ezt így csinálják, nem kell a migráns szót emlegetni, van itt migráns már elég! Magyaroknak valójában sejtelmük sincs a hamarosan bekövetkezett becsapódások súlyával, de azért adjunk egy új lehetőséget és kívánjunk végre együtt valami jót! Egészséget, békességet, boldogságot!!! Úgy legyen! A szerző tollából, jeligével.

Bűntettnek az égiek

2018-06-13
Adminisztrátor
225
Tornádók, viharok, felhőszakadások, jégverések büntetik az emberiséget. Ezenfelül mit akarunk még, hogy felébredjünk? Az égiek csak azt adják vissza, amit évtizedek alatt mi küldtünk a bolygónk légterébe. A föld istene nem kímél senkit, csak azt teszi ami a feladata. Először figyelmeztetett és mivel senki nem hallgatta meg az intelmeket, most eltakarítja az emberiséget a bolygó felszínéről. Sajnos, a természet többi részese is elpusztul. Amennyiben pontosan fogalmazunk : - a tudomány ördöge kiszabadult a palackból és nem tudja hol a határ. A tudomány és a politika együttes játszmája védtelen embereket feszít keresztre.Több millió tisztességes lelket tesznek földönfutóvá. A rövidlátó pénzeszsákok semmivel sem törődnek. A megtett több tízezer kilométeres repülő utak által kibocsátott káros anyagoknak köszönhető, hogy a természet istene az emberiséget megbünteti. Katasztrófák napi szinten fordulnak elő, az élelmiszer termelés veszélybe került. Már ma bizonyított, brutális sors vár majd ránk. Ezek a mondatok nem egy elkeseredett pesszimista ember tollából fakadnak,hanem egy tisztán látó, magának nem hazudni akaró, gondolatainak összessége. Vegyék végre komolyan az életterünkre szabott törvényeket. Mi ezen a bolygón egy légyszarnyi pont vagyunk, tehát ehhez mérten éljünk és tiszteljük a felsőbbrendű bolygónk istenét. Tisztelettel kérem Önöket, gondolják át, meddig vétkezhetünk még? Továbbiakban nincs mit mondani! Még talán annyit, kényszerítsük a politikai hatalomgyakorlókat, hozzanak mielőbbi intézkedéseket, hogy megmeneküljünk. Gondolkodj ember, jeligével a szerző.

Meglátta,meglőtte,megette

2018-06-11
Adminisztrátor
210
A magyar politikai étlapról érdemes szót ejteni. 1900-as évek kezdeténél megjelent kommunista eszme, Európa több országát behálózta. Az eszme terjesztésénél az ipari nagytőke prüszkölni kezdett, mert feltűnni látszott egy szegény, munkásosztályra alapozott társadalom kialakulása. A magánszemély vagyona megremegni látszott és, hogy a vesztesség ne jöhessen létre, valamiféle megoldást kellett találni. Erre volt kitűnő megformálás a két világháború. A győztes és vesztes hatalmak csak azt nem vették figyelembe, a háborúból fakadó nyereség a pénzvilág embereinek zsebébe csapódott le. A hatalmi megosztás, országok gyarmatosítása, kifosztása, politikai beállítottsága 1945-től Európában és a világban egy új képet ábrázolt fel.

Rabszolgák vagyunk, vagy már eleve annak születtünk?

2018-06-08
Adminisztrátor
185
Emlékeink nem csalnak a szocializmust utáltuk. Reménykedtünk egy régi új társadalmi rendszerben, a kapitalizmusban.Ez a váltás megtörtént, de hová jutottunk? Ma, egy magyar embernek, egy magyar családnak, miben kell reménykednie? Nagyon jól emlékezünk a kapitalisták által ránk tett jelzőre: - a magyarok gulyás kommunizmusa. Ez tény, de akkor legalább volt gulyásunk, de mára nyugodtan visszatérhetünk a puliszkához, mert többre nem jut. A viszonyok vizsgálata nem blöff! - A minap történt, az egyik barátom Ausztriába ment egy üzleti tárgyalásra és engem hívott meg tolmácsnak. Megérkezésünk időpontja és a tárgyalás megtartása között volt másfél óránk. Én őszintén bevallom, nem vagyok kíváncsi a kapitalistákra,volt szerencsém az Ő rendszerüket megismerni, de most, 15 év eltelte után mégis csak furdalta az oldalamat, hogy Magyarországra bejött kapitalista élelmiszert forgalmazó kereskedelmi lánc,milyen árkalkulációval dolgozik ? Barátommal bementünk a Lidl nevű üzletbe és megtekintettük a forgalmazott termékeket és annak árait összehasonlítottam a hazai árakkal. Természetesen 315 Forint volt a szorzó. Megdöbbentem. Hirtelen a sírógörcs kerülgetett,de pár perc után elkezdtem anyázni! Képzeljék el, minden termék azonos árban volt a magyarországiakkal, de volt ami még olcsóbban volt forgalomba, mint itthon. Az osztrákok havi nettó fizetése 5-6 szorosa a magyar dolgozókkal szembeni összehasonlításban, ennek ellenére, az élelmiszer azonos árban, vagy olcsóbban elérhető számukra. Esküszöm, részemről hülyeség volt megbizonyosodni az árakról, mert tapasztalatom szerint, - a gulyás kommunizmus jelző megszűnt létezni a magyar nép számára. Egyszerűen botrányos ez az életszínvonal amiben a magyarok milliói élnek. Vannak akik homárt és libamájat zabálhatnak tonnaszám, ameddig 3 millióan élnek a létminimum alatt és kb. 5 millióan a létminimum közelében. Nem véletlen, hogy ennyi beteg ember él Magyarországon. A táplálkozásunk egyoldalú, olcsó szarokat veszünk, hogy ne pusztuljunk éhen. Gyerekeinkkel mérget etetünk és csodálkozunk, hogy az új generációk fiai és lányai 30 évesen olyan betegek, hogy sok esetben menthetetlenek. Az igen tisztelt politikai nagyuraknak meg kell akadályozni a fentiekben leírt jelenséget. A magyar népnek tisztességes bért kell fizetni, hogy megelőzhető legyen a még nagyobb baj, - a MAGYAROK ELMÚLÁSA !!! Tisztelettel Engelmann József lajosmizsei kisgazda.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse