Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
97
5267
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Biblia, Talmud, Korán

2021-10-04
Adminisztrátor
143
Mit mondhatnak az istenek? "Mi nem így akarjuk". Talán mindenkinek más istene van és nem is az emberiség hadakozik egymás ellen, hanem az istenek ?

Biogázüzem Lajosmizsének

2021-10-02
Adminisztrátor
150
Biogázüzem Lajosmizsének című írásunkban rávilágítunk,szakmaiságában megalapozott lehetőségre, ami nemzetgazdaságilag, valamint a városnak jelentős hasznot jelentene.

Bukott társadalom

2021-09-28
Adminisztrátor
159
Bukott társadalmi berendezkedés miatt Európa, benne Magyarország képtelen lesz tovább egzisztálni. Valami gyökeres változásnak kell bekövetkezni, hogy a társadalom fennmaradjon. A Független Kisgazdapárt figyelmükbe ajánlja a következő írást, ami rámutat, miért is állunk így? Fizikai munka által előállított termékek, mára képtelenek az improduktív -"munkavégzőket" - személyi állományt eltartani.

Bosszú vezérelte Fidesz ...

2021-09-22
Adminisztrátor
102
Bosszú vezérelte Fidesz-KDNP ismételten átgondolatlan cselekedetre vetemedett. Végérvényesen felszámoltatja a Független Kisgazdapártot, a vidéki parasztságot, megerősítetten helyeztetik a politika perifériájára.

Politikusi anomáliák

2021-08-14
Adminisztrátor
153
Politikusi anomáliák, amik lebegtetésével hatalmat lehet elérni és azt évtizedekig megtartani.

Kisgazda jóslat napra pontosan

2021-08-09
Adminisztrátor
165
Látnoki adottság nem ördögtől való képesség, hanem akik a természet közelben laknak, dolgoznak, azok egyféle szoros kapcsolatban vannak a természet minden rezdülésével és TISZTÁN LÁTJÁK A MÁT ÉS A SZOMORÚ JÖVŐT.

Élet testközelben

2021-06-15
Adminisztrátor
138
Élet testközelben című írás, egyszerű paraszti logikára alapozott,amit a Független Kisgazdapárt már az 1900-as években célul tűzött ki és ugyan ezt tartja ma is iránymutatónak. Milyen feltételekkel lehet tovább élvezni az életet kérdés, napjainkra még intenzívebben kerül előtérbe, amire választ kell adnunk.

Mesterkélt felsőbbrendűség

2021-04-11
Adminisztrátor
193
Több ezer éve tartó emberi gondolkodás, ami által saját magunk állítunk fel mesterkélt felsőbbrendűségi sorrendet, hogy későbbiekben a kiválasztottakat kövessük, ha éppen kell imádjuk. MIÉRT TESSZÜK MINDEZT?

Mértéktartással egy szebb jövőért

2021-04-06
Adminisztrátor
168
Időszerű lenne végre valamelyest tudomásul vennünk, NAGYON ELCSESZTÜK ! Elkövetett bűneinket és általa kialakult ember, állat, természet elleni cselekedeteinket kötelesek leszünk kordában tartva, a legrövidebb úton a helyes útra terelni.

Hova tovább Magyarország

2021-03-13
Adminisztrátor
237
Országunk népességére vonatkozó taposott út, leginkább valamiféle mókuskerék eszközhöz hasonlítható. Statisztikai adatokra figyelemmel, 1990 óta a 22 milliárd dolláros államadósságunk, mára 420 milliárdra rúg. Egyet nem szabadna elfelejteni, az állami vagyon akkor még egyben volt, ami országunkra kivetítve, pozitív milliárdokban értendő. Hol van a vagyon ?

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse