Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
84
4397
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Magyarország jövője

2021-01-04
Adminisztrátor
167
Jövőképünk - a remény hal meg utoljára. Minden esetre, egy általános józan gondolkodású, széles látókörű ember, képes bizonyos megváltó impulzust a társadalom elé tárni, gondolat ébresztésre.

Megoldás a jövőre

2020-12-30
Adminisztrátor
153
Több irányú előterjesztésben kell gondolatot ébreszteni, hogy a hatalmi uralkodóknak legyen kiinduló pontjuk a reformok véghezviteléhez.

Nevelés Munka Megélhetés

2020-12-28
Adminisztrátor
155
A címben feltüntetett három szó az emberré válás alapja. A volt szocialista rendszerben valamelyest ezeknek a szavaknak a mezsgyéjén próbáltak a kommunisták népet irányítani,ami részlegesen sikerült is.

Lelkek háborúja

2020-12-27
Adminisztrátor
220
2021 kapujában az emberi egoizmus, hatványosan felerősödve jelentkezett be. Legyen az egyénre szabott, vagy vallási, politikai indíttatású, mindenből az ÉN kép vázlata világlik ki.

Halkszavú karácsony

0000-00-00
Adminisztrátor
143
Amit főztünk, most került terítékre? A FEKETE LEVES ? Mi lehet az alapanyaga? Netalán nem az emberi gyarlóság, meg a politikai mocsok együttesen? Miért van az, hogy a telhetetlenségünk gátlástalanságát képtelenek vagyunk korlátok közé helyezni?

Pénznyelő automaták

0000-00-00
Adminisztrátor
144
Pénznyelő automatákkal kiépített állam működtetésű rendszer MEGBUKOTT !!! Emlékeztetőül. A múlt rendszer rossz működése,egy kézben tartott ellenőrzés tette tönkre a volt szocialista országokat. Ma mit tapasztalhatunk meg?

Gondolkodó

2020-12-02
Adminisztrátor
185
Azt gondolhatjuk, az embernek a matek nem lehet gond, főleg, ha százmilliós közpénz a tét. Némi logikai befektetéssel az ember gyereke egy közösségnek azonnal jobbá teszi a hangulatát, amikor a cél is elért, megvalósult és a haszon kézzel fogható. Miről lenne szó?

Kisgazda figyelmeztető

2020-05-09
Adminisztrátor
255
Magyarország 90%-a mezőgazdasági területnek számít,de annak ellenére a parasztságunk, a magyar vidék magára maradt. A hangzatos érdekvédelmek, támogatások nagy része blöff. A kormányhoz közelálló Fidesz vezérletével az agrár kamarát, továbbá MAGOSZT, ( Jakab István ) Kisgazda Szövetség, ami mintha nem is létezne ( Túri Kovács Béla )lefedi a magyar agrárium egyhelyben járását, a parasztság kivéreztetését.

Minden szinten anarchia

0000-00-00
Adminisztrátor
287
Európa, benne Magyarország, téveszméken alapuló gondolatok áldozatává vált. Egyértelműen kirajzolódik,- minél több irányításban próbálják meg a családot vezetni,annál szétesőbb lesz.

Figyelem, fegyelem

2020-04-08
Adminisztrátor
240
Hosszútávon gondolkodóknak : figyelem, fegyelem. A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete a cím tárgyát alapjaiban megvizsgálta és eredményül megállapította, - hosszú éveken át tartó fegyelmezetlensége, mára eljutott a figyelem szó rendkívüli használatához. Azt gondoljuk az idáigi munkánk, nem talált meghallgatásra és lám,lám, az emberiség feje felett összecsapott saját akaratának eredménye. Ma, nem az ember a legfelsőbb kreatúrája ennek a bolygónak, hanem egy mikronnyi vírus, saját koronájával.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 214 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6585
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse