Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
62
2435
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Nem engedik, hogy boldog legyen a karácsony

2018-12-21
Adminisztrátor
155
Amennyiben finoman akarjuk magunkat kifejezni, A FIDESZES IFJAK ELCSESZTÉK AZ ÜNNEPÜNKET. MÉG ARRA IS VIGYÁZNAK JÉZUS SZÜLETÉSÉT NE ÖRÖMTELJESEN ÜNNEPELJÜK, HANEM GOND TELJESEN, SZÓTLANUL ÁLLJUK KÖRBE A FENYŐFÁT ÉS LETARGIKUS HANGULAT URALJA A SZOBÁT. Ez a cél!!! Minden esetre nekem ne mondja senki, hogy a Fidesz- KDNP munkaügyi törvénye nem időzítve volt. Ezek az emberek lelküket adták az ördögnek, hogy a gyarmatosítás birodalmi hatalmával együtt teljesítik. MIT NEKIK A MAGYAR NEMZET, A MAGYAR NÉP? Barack Obama a krími választás után azt mondta- KI AZ A NÉP??? Ez lenne a politikai üzenet? Ki az a NÉP??? BESZÉLJÜK CSAK MEG !

Télapó, vagy Mikulás

2018-12-06
Adminisztrátor
133
Önök is találkoztak már MIKULÁSSAL? Mit tett a cipőjükbe, csizmájukba? Az európai gyerekeknek ismeretei szerint a Mikulás hozza az ajándékot, vagy a virgácsot.Evvel szemben, Amerikába betelepült európaiaknak, a TÉLAPÓ?

Kiknek dolgozhat a facebook

2018-12-04
Adminisztrátor
133
Tisztelt Honfitársaink! Szerkesztőségünk a mai napon, határtalan időre felfüggeszti a facebook oldalának működését. Több alkalommal előfordult, hogy a hozzászólás írása közben a megfogalmazottak eltűntek. A legkomikusabb mentegetőzések, a következőképen hangzottak el, - a tárhely túlterheltsége miatt újra kell tölteni. Ami még feltűnőbb! Azok akik valóban szélsőségesen, vulgárisan fogalmaztak, azoknak az írásai fennmaradtak, akik valóban komoly írásokat tettek közzé, azok a másodsorba lettek besorolva. Érthetetlen, hogy sokaknak az idővonalát is zárolják, sem hozzászólni nem lehet, sem ők nem tudnak mással kapcsolatba lépni. A Független Kisgazdapárt ilyenfajta cenzúrázást egyáltalán nem tűri.Lassan az ember, ebben a rettentő nagy demokráciában a RÁKOSI KORSZAKBAN ÉRZI MAGÁT.Tisztán kivehető, hogy a dolláron látható piramis tetején egy szem van. Kinek a szeme lehet? Elképzelhető, hogy a szabadkőműves páholy dolláron üzent fenyegetése lenne?HOGYAN IS MŰKÖDHET EZ? TALÁN ÚGY, - HÉ PARASZT MI MINDENT LÁTUNK, MI MINDENRŐL TUDNI AKARUNK. FELTEHETŐEN, ezt szolgálhatja Zuckerberg vezérkara? Minden esetre, mi Kisgazdák, tudomásul vettük, ilyen széllel nincs értelme szembe menni, de azért megjegyzést érdemel, - mi nem szolgáltatunk ki sem másról, sem magunkról adatokat. Magyarország, a magyar nép politikai állásfoglalásáról, szerezzenek be maguknak információkat, EHHEZ MI NEM JÁRULUNK HOZZÁ!!! BÚCSÚZÓUL NEM MONDHATJUK,ISTEN ÖNÖKKEL, MERT NEM ISMERJÜK A VALLÁSI HOVATARTOZÁSUKAT. Üdv. a magyar kisgazdák. Isten , Haza, Család oltalmával Magyarországért. Úgy legyen!

Sasfészekben kolibri

2018-12-01
Adminisztrátor
119
Ez nem félreértés! Napjaink forgatagában a sasok fészkében belekerült kolibri menekülőre vette a dolgot, de nem járt szerencsével, ugyanis a sas nagy szárnyával maga alá söpörte és fiókái társaságában tartotta. Melegnek meleg volt, csak az étel hibádzott. Tudva levő, a sas táplálkozási szokásai, nem egyeznek a kolibriéval, tehát szegény pára éhen maradt. Ennek is megvan a jó oldala, mivel volt ideje megfigyelni a sasok táplálkozását. Ők, húst esznek. Élőlényeket pusztítanak el, hogy szaporulatukat felneveljék. A szülői éhség csak másodlagos, elsők a fiókák. Mit jelent a sasfészek az emberi felfogásban. Fészek, -minél nagyobb!Fiókák? Majd megkérdezzük a kolibrit, fogságban lehetséges az utód? Ami a legfontosabb, - mi van a táplálék fogalmában? Húst, hússal? Ölni esztelenül? Azért van egy kis különbség a sas TÁPLÁLKOZÁSA és az emberi táplálkozás között, mivel a sas, miután kölykeit megeteti, maga is jól lakik, TOVÁBB NEM VADÁSZIK, NEM ÖL! Evvel szemben az ember? Valójában a mi kis fogságba esett kolibrinek, valós képet kellett kapjon a Duna-parti óriás "fészek lakóinak" éhségérzetére utalóan is? - amit megtapasztalt, a való világban jó lakott sasokkal szemben,a nagy fészek lakói jóllakottságuk ellenére, miért vadásznak tovább? Teli gyomorral, miért kell egereket egzecírozni? Kolibrik még nem repkednek,mert ugyanis azok nektárt fogyasztanak és a nagy fészek sas madarai mindent elkövetnek, hogy a "kis madarak" ne juthassanak nektárhoz, tehát számuk egyre csökken. A rabságban ragadt kis kolibrink véletleneknek köszönhetően kiszabadult a sasok fészkéből, első útja a virágzó fák voltak, ahol éhínségét egyben szomját oltotta, de utána vette a fáradságot és ezt a kis történetet elmesélte. Javaslata szerint, a magyar kolibriknek, hogy nektárt ehessenek,nyugodtan szaporodhassanak elsősorban a sasok fészkét kell figyeljék. Túlszaporodásuk esetén forduljanak a kolibrik kongresszusához és hozzanak új törvényt a sasok tojásrakásának szokásaira. Maradandó tanulság legyen, - JOBB SZÁZ KOLIBRI, MINT EGY SAS! e.j.

Nyolc, nem tizenkettő

2018-11-24
Adminisztrátor
126
Emlékezeteinkben örök nyomot hagyott, amikor a statisztikai hivatalnak benyújtott jelentésben a következők álltak. Egy TSZ jelentése! Nálunk az anyakocák 8-at fialtak átlagban. Ezt a kommunista TSZ muftik, felküldték a megyének.Az ottani serte-pertélő elvtárs, hogy bizonyítsa fontosságát, Ő 10 malacot írt be a jegyzőkönyvbe, amit az agrár minisztériumnak megküldött. Ott regisztrálták az eredményt, de, hogy a miniszter elvtárs is teljesítse a feladatát 12 malacot írt be a jelentésébe. Ezt felterjesztette a kormánynak, akik ezekkel az adatokkal építették a magyar népi demokráciát.Az akkori miniszter kommunikációs osztálya, ezeket az adatokat megküldte a statisztikai hivatalnak, akik büszkén harsogták be a médiákon keresztül, - MAGYARORSZÁG JÓL TELJESÍT !!! Tisztelt Fideszes "ifjak"! A cumit már el kellene felejteni! Piszokul vigyázni arra, hogy az ilyen és hasonló napi szintű adathalmazzal csak ellenszenvet váltanak ki a lakosságból,mivel már ismeretségünkben álló Fideszes szavazóknak is tele a tökük, érzésük szerint a tökről szóló adatok is tupírozottak. 2002-ben egyszer már bebizonyosodott, - a bodri kutya indult volna az akkori választásokon, Ő lett volna a miniszter.Ezt, nem kellene ismét eljátszani, mert Magyarország egy új TRIANONI MÉRTÉKŰ KOMMUNISTA- LIBERÁLIS VISSZARENDEZŐDÉST NEM BÍRNA EL. Külpolitikájuk legyen sokkal radikálisabb, belpolitikájuk magyar barát. A statisztikai hivatal vegyen vissza a blöffökből, mert a magyar nép saját bőrén minden nap megtapasztalja, - blöff az egész. Elképzelhető, hogy a nagytőke által létesített beruházások termelékenyek, de azok hasznai hol csapódnak le? A magyarországi fúrt kutak vízhozamainak forintosításából származó bevételek, kiknek a zsebeibe landolnak? Milliónyi kérdés, de ezekről a statisztikai hivatal nem beszél? Miért nem? Állami fizetés, egyenlő szájzár? A Független Kisgazdapárt aggódva nézi, amennyiben a Fidesz-KDNP továbbiakban is a kommunista recept szerint szédíti,- "12 malaccal" - a magyar társadalmat, HOVÁ JUTUNK? Migráns dumából, még a hajléktalanoknak is elegük van,a jól teljesítünk-kel is, miközben 100 ezrek, a tányérjaik alján lötyög a rántott leves, pirított száraz kenyér héjjal, ugyanis a lepirításra, zsír már nem jutott. Az áruházláncok csökkenése, eladó tereik szűkítése, mind arról árulkodnak, - MAGYARORSZÁG JÓL TELJESÍT??? Ez a trend, - jól teljesítünk, -csak akkor fog valójában megvalósulni, ha a Független Kisgazdapárt a magyar néppel karöltve, Isten, Haza,Család oltalma alatt terveinket beváltjuk. Ezúton kíván Önöknek Bort, Búzát, Békességet, az Önök Kisgazdapártja. Nálunk a nyolc az legyen nyolc, a tizenkettő meg tizenkettő! Olvasatunk szerint ugyanis ez általános iskolai anyag, - nem de?

Szilikon agy

2018-11-22
Adminisztrátor
184
Az emberi kreatúr megtervezésénél nagyon alapos munkát végeztek, ugyanis, minden testrésznek komoly funciót szántak. A szív feladata, a véráramláson át az oxigén eljuttatása a különböző szervek mindegyikéhez,továbbá a négy végtagunk mozgását az agyi elektromos impulzus biztosítja. A gondolkodást létesítő agyféltekék kreativitása a megadott helyzetképet volt adott lereagálni, tehát érezhető, hogy "A" személy, GONDOLKODÓ LÉNY! Isten tudja miért, de mára valahogyan sok minden megváltozott.ELKÉPZELHETŐ LEHET, - CSAK NEM AZ ANTIBÉBI TABLETTA A FELELŐS mindenért? Ez talán egy magyarázat is lehet,de mára, mintha a SZILIKON AGYÚAK LENNÉNEK TÖBBSÉGBEN. Képtelenek értelmes gondolatmenetben eljutni odáig, ha a MIGRÁNSOK ELÁRASZTJÁK EURÓPÁT, VISSZA LÉPÜNK EZER ÉVET, - EGYMÁST LEFEJEZZÜK, KARÓBA HÚZZUK, A NŐKET TÁRGYNAK TEKINTJÜK, A GYEREKEKET LEDOBÁLJUK A TAIGETOSZRÓL, STB. Ez valami olyan mérvű szilikon agyra vezethető vissza, ami már nem az emberi kreatúrt megtervezők asztalán lehetett. Ez valami abszurd, új! Valamelyest arra kellene választ kapnunk, mi történne akkor,ha ezek a 20-30 év közötti férfiak sperma túltengésük, és vallásuk miatt, fényes nappal, Európa utcáin, éppen a liberális, kommunista töltődésűek asszonyait, lányait erőszakolnák meg és utána levágott fejükkel fociznának? Elképzelhető, hogy a szilikon agyuk valamelyest a valóságos emberi agyhoz kezdene igazodni? DE MIKOR JUTUNK EL ODÁIG? NEM LESZ KÉSŐ ??? A festett kép arról árulkodik,akinek, megszületésük pillanatában már kevesebb adatott a két nemző félrészéről, azoknak későbbiekben is nagyon nehezen jön meg!!!!! Ezt okos komputerrel, sem okos telefonnal nem lehet pótolni. Ami a legkomolyabb problémát okozhatja, 600 millió ember issza meg a levét a szilikon agyúaknak. Kérünk EMBER, KÉRÜNK ISTEN, NE ENGEDJÉTEK, HOGY A SÁTÁN TERVE SIKERES LEGYEN. Európa, az európai őslakosságé, amit tőlünk senki el nem vehet!!!!! AKIKNEK A KOMMUNIZMUS SZELE AZ ÉLETPÁLYÁJUK, IRÁNY KÍNA,VAGY AZ ÉSZAK - KÓREAI NÉPKÖZTÁRSASÁG ! Senki nem akadályozza meg az elveik gyakorlását. Evvel szemben, Isten áldd meg a magyart hazájában, Isten óvd meg Európát ezektől a szilikon agyúaktól és a részükről áhított migránsoktól! Ámen! Kisgazdák lelkületükben valódi magyarok, Isten, Haza, Család oltalma vezéreljen minden magyart utunkon. Bort, Búzát, Békességet kíván, az Önök kisgazdapártja.

Jól, jobban,legjobban

2018-11-02
Adminisztrátor
177
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt egy magyar nyelvtani eset, "fokozás" fogalmát adta címül ennek a cikknek. Kisgazdáink, kis és középvállalkozóink munkájára kívántunk utalni, ami az újjáalakult kisgazdák programjának leghatékonyabban megfoganatosított részére kell jusson. A siker kulcsa, az egyenes gerinc! Evvel szemben sokan olyan hibába estek,- félelemből, de eladták a lelküket és már is a hatalom befolyása lett az uralkodó.A kommunisták ugyan ezeket a szisztémákat, gyakorlatokat használták, de akkor a mai hatalom, miért szidja őket? A múlt rendszert napi szinten diktatúrának hívják, harsogják, akkor a mát, miként lehet nevesíteni? Demokratikusabb DIKTATÚRÁNAK? Ezek szerint, ma is ismerik a nyelvtani fokozás tananyagát? Vagy, ami demokrácia neked, az 9,5 millió embernek diktatúra? Eljött a pillanat, hogy MAGYARORSZÁG egyetlen történelmi pártja, színpadra lépjen és több felvonásban bebizonyítsa a magyar népnek, - MI VALÓBAN A MAGYAR HAZÁÉRT TESZÜNK! Ehhez együttes akaratra van szükségünk. Mindent, ami diktatúrára alapozva kívánja hatalmát megteremteni, vagy megtartani,- ELUTASÍTJUK!!! Számunkra egyértelmű, Magyarország határai sérthetetlenek, ez nem is lehet kérdés! Tovább lépve.A magyar családok társadalmi megbecsülése, alapjogi tény.Feltételezhető, amikor egy magyar családban is elhangzik, - HALLOTTÁTOK, A FIDESZ KORMÁNY SEGÍTSÉGÜNKRE SIET, akkor mérlegelni kell, mit tartalmazhat a segítség szó? Remélhetően, nem TANÚ című film híres mondata,- mi segítünk Önnek elvtárs, DE EGYSZER MI IS KÉRÜNK VALAMIT!Itt lép életbe egy jól bevált zsarolási forma, amitől mindenkinek távol kell magát tartania.Milyen lehetőség rejlik a zsarolásra? Elsőre behirdetik a 10 millát, utána a 15 millát. A banki hitelhez némi személyi önrésznek is rendelkezésre kell álljon, amire a bank pénzt biztosít. Ez még idáig rendben is lenne, de fessünk fel a falra egy általunk ismert esetet. Ez megtörtént. - Egy ismerős figura, zseniális komputer szakember, aki megrendelést kapott, törje fel egy bizonyos bank rendszerét, lépjen be, de semmi észrevehetőt ne tegyen.A figurának egy feladata volt, hogy azoknak a névsorát írja ki a rendszerből, akiknek az ingatlanjaikon extrém hitel van, törlesztő hitelfizetési elmaradásuk, vagy az ingatlanjaikra már végrehajtási eljárást foganatosított a bíróság. Ez az emberke, óvatosan hiba nélkül dolgozott, nagyon sok név merült fel. Nos, itt lépett be a játszmába egy brutális befektetői csapat, akik látogatásokat tettek ezeknél a családoknál és felajánlották segítségüket. Természetesen a nagy segítségből semmi nem lett, hanem bizonyos összegek kivásárlásán át,beléptek az ingatlanok jogi procedúrájába, ami oda vezetett,az ingatlanokat megkaparintották és későbbiekben ők kezdeményezték a hiteligénylők kilakoltatását. Ennyit a hitelekről.Még egy intő példa! Mi történik ebben a bizonytalan gazdasági világban, ha a banki hiteligénylők elveszítik munkahelyeiket és hónapokig nem tudnak elhelyezkedni? A bankok nem szarakodnak, jön a fizetési meghagyás, majd a végrehajtási eljárás. Mindez, nem a hiteligénylő nem fizetési akaratából ered, hanem a gazdasági bizonytalanságból, munkahelyének elvesztéséből. A Független Kisgazdapárt olyan szón, hogy segítünk, hidegrázást kap. Országunk lakosságának, nem segítségre van szüksége, hanem: munkahelyekre, tisztességes fizetésekre, átlátható stabil gazdaságra,elérhető árakra és nem utolsó sorban a gyermeket vállaló családoknak alaptörvényben foglalt lakhatásra.A gyereket nevelő szülőknek a minimálbért kell fizetni, amiben a betegellátást és a későbbiekben a nyugdíj ellátásra is jogosít. A Kisgazdapárt országunk anarchikus állapotát megszüntetné, egyszerű, mindenki számára érthető, kézzel foghatón,törvényekkel tenné stabillá a magyar nép hétköznapjait. Csak nyugalomban élhetünk kiegyensúlyozottan, családunk biztonságát látva. Jelen állapot totalitárius anarchia, amiben az állampolgárok félelemben élnek. Féltik az állásaikat, az állami alkalmazottak zsarolhatók, ami miatt szájzár van rajtuk. Megdöbbentő! A Független Kisgazdapárt jól, jobban, legjobban, nyelvi fokozással kívánja a jelent eltörölni és egy tisztességes jövőt építeni.Így legyen! Isten áldja meg a magyar népet. Nekünk is jár egy csepp jólét, kiérdemeltünk! Ehhez, egy kezdő jó kívánság, - Bort, Búzát, Békességet mindnyájuknak! Tisztelettel a Független Kisgazdapárt

Szerepcsere

2018-10-01
Adminisztrátor
201
A körülöttünk zajló események összessége rengeteg meglepetést tartogat, amit, igaz kapkodó fejjel sem lehet már követni."Amikor, Ádám és Éva beleharaptak az almába és megízlelték hatását, rögtön felismerték,- neked olyan, nekem ilyen,tehát összegzésül, együttesen nem is olyan rossz!" Ezen az alapon sokasodtunk és évezredek alatt milliárdos nagyságrendben szaporodtunk. Mára, minden más lett. Férfiak nők akarnak lenni, nők pedig férfiak. Most bolond a helyzet! Korábban, az egyházak, vallások, megpróbálták egyensúlyba, keretek között tartani az emberi kicsapongást, de mára a liberalizmus belefújt a vaginába és a végbélbe. Felcserélődött értékrendek szabják meg az emberi vágyak kiteljesedését.További meglepetések közé sorolható, mára azok az egyházi tanok, amelyek a tiszta nőről és férfi kapcsolatáról papoltak, most éppen ők változtak meg és beálltak a liberálisan gondolkodók sorába. Ami kicsit kényes számukra, ők a fiatalkorúakat sem hagyják partvonalon kívül és továbbiakban is vizet prédikálnak, miközben bort isznak. Mai világunk összképe? Egy hazug világ, aminek főszereplőinek el kell gondolkodniuk, - hogyan vezessék a világot? Hogyan mutassanak példát a jövő generációknak? Vallások többsége mára elveszítette évezredes szerepét. A tudás szelleme kiszabadult a palackból és megváltoztatta az emberiség gondolkodását. A liberalizmus fogalmát több millióan követik,de az emberi élt folytatására konkrét választ, "működési szabályzatot" nem tudnak felmutatni. A XXI. század évei lesznek, amikor különböző vallási, politikai, gazdasági erők csapnak össze és mindegyikük saját igazát próbálja megmagyarázni. Természetesen hatalmi alapokra helyeznek mindent. Ami, mára a legszembeötlőbb, mindenkinek van véleménye, amiből eszméletlen, emberiséget ellehetetlenítő anarchia képződött. A politikai erők törvényhozásukban csak kullognak a valódi megoldásokra tekintettel, az egyházak megpróbálnak magyarázkodásukkal időt nyerni, a liberális gittegylet törvény nélkül keresi a helyét, a gazdaság és pénzügyi atyaistenek látván a csatározásokat, minden lehetőséget megragadnak, hogy vagyonukat még erősebbé tegyék, számukra a pénz az isten, és mára beszélnünk kell a szabad pályás médiákról, valamint a kinevelt politológusokról. Feltételezhető, így senki nem maradt ki a felsorolásból! VÉGEREDMÉNY ? TOTÁLIS ANARCHIA! AZÉRT ÉRDEMES EGY LAPÁTTAL RÁTENNI! OKOS TELEFON, OKOS TV, OKOS VETŐMAG, OKOS HŰTŐ, OKOS GYÁRAK, OKOS ROBOTOK! Ember, veled mi lesz? Amennyiben minden okosabb nálad, akkor mit keresel ezen a bolygón? A mesének itt a vége, szaros a bili széle, jeligével a szerző, MANCIKA.

Példakép Svájc

2018-09-07
Adminisztrátor
300
Magyarok számára egy útvonal lehet a megoldás, - legyen Svájc a példaképünk! Függetlenség,kiegyensúlyozott társadalmi berendezkedés, szociális biztonság, demokratikus jogállamiság, egyértelmű külpolitikai határozottság, tudatos gazdasági folyamatok, erős pénzügyi, független HATALOM!!! Túlzás nélkül, de a magyarok számára ez lehet a jövő. Kis ország vagyunk, nyelvezetünk egyedi, ami által kilógunk Európából, de a svájci példa nemzetünk számára megmentő lehet. A magyar fejekben minden rendben van, amit a nyugat nem képes követni. Ismereteim szerint, saját megtapasztaltak alapján nyilatkozom, - ha, a magyaroknak adott lenne gazdaságilag egyenrangú pénzügyi feltételekkel nemzetünket alakítani,akár jobban pozicionált nemzet lehetnénk mint,akár melyik nyugati állam. Ami miatt mindez nem jöhet létre, saját országunk politikai vezetésének köszönhető. Amelyik ország saját lakosságát pénzügyi érdekek miatt idegen hatalmaknak eladja, elbukott! Álláspontom szerint Svájc függetlensége az erős politikai döntéseiknek köszönhető. Nem csak a bankvilág koncentrált ereje lehet meghatározó, hanem a nemzeti erő összességében keresendő a megoldás. Ők nem adták el anyjukat, apjukat, nem terhelik a lakosságot 27%-os áfa és 16%-os adóterhekkel. A társadalmuk eszmeisége: - ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! Sajnos Magyarországon ez még nem így van. Van mit tanulnunk! A politika rákfenéje a liberalizmus, ami napjainkra teljes mértékű anarchiába csapott át. "A demokrácia lova megbotlott? A fogatos kezéből a gyeplő kiesett? A bejárt út göröngyössége a narancsot szállító fogat kerekeit is eldeformálta? Ezek után ennek a kocsinak, milyen lehetősége lehet almát szállítani? Kérdezzünk meg egy Kisgazda termelőt. Lehet, hogy Ő is a svájci megoldást találja jónak? Bizonyosan, az EU kívül is van élet. Független Kisgazdapárt neve mindenre választ ad. Magyarországnak Európában a második Svájc kell legyen. Úgy legyen! Isten legyen a magyarokkal. Tisztelettel Engelmann József kisgazda.

Lengyel alma is piros

2018-08-28
Adminisztrátor
193
Itt a piros, hol a piros játszmával nagyon nehéz a magyar parasztságot meggyőzni. Emlékeztetőül, tekintsünk egy pillantással a múltba. Évekkel ezelőtt, a Hősök-Térén zajlott traktoros felvonulás egyik főszereplője Jakab István volt. A tüntetés szervezői megállapodtak,- minden este 21ó -kor tartanak sajtótájékoztatót. Ez egy ideig így is történt, de a tüntetés időtartalmának hossza, az eszkalálódás további kimenetele izgatni kezdte az akkori hatalmat, akik úgy határoztak, - véget kell vetni a traktoros tüntetésnek. A tüntetés szervezők megállapodtak,- a kormánnyal történt tárgyalásokra minimum három tüntetés szervező megy el. Ez nem így történt, ugyanis Jakab István a 21ó sajtótájékoztatóról rendszeresen késett. Ezek után, Isten tudja miért, de a tüntetést lefújták, a traktorok levonultak a Hősök-Teréről. Érdekes felvetés, de Jakabb István akkor miért csak egy személyben ment el ezekre a kormánnyal való tárgyalásokra? Ezek után, miért hívták vissza a demonstrálókat? Ezek a kérdések a mai napig izgatják a közvéleményt. Párhuzam? Feltehetően a mai almatermelők tüntetése, nem így végződik. Most Jakab István, miért ment Lengyelországba, tárgyalni? Kikkel és minek, amikor a magyar gazdáknak itt lenne szükségük érdek képviseletre! Jakabb István kijelentése, - el kell menjek a lengyelekhez, hogy almaárakról informálódjak. Tisztelt Gazdák! Egy újabb feltételezés. A mai modern, elektronikai világban, amikor telefon, internet létezik, minek kell személyesen Lengyelországban elmenni? Feltételezhetően, csak nem egy almavásárlási megállapodás tárgyában ment Jakab István a lengyelekhez? Gondolkodj okosan! A magyar adófizetők pénze segítségével az osztrák léalmagyár tulajdonos egy-két milliárdot beruház, a kormánnyal megegyezik,- az osztrák Magyarországon munkahelyet ígér. A kormány feltehetően garanciát biztosított az osztráknak, - itt a munkaerőhöz piszok olcsón hozzájutsz, az almaárakkal pedig úgy játszhatsz ahogyan akarsz. Mit akar a gondolat kifejteni? Mi lapulhat mindenek háta mögött? Egyszerű a történet, - az osztrák arroganciájából kitükröződik a válasz. Emlékeztetőül egy híres magyar színész mondásából, - "HA ÉN EGYSZER KINYITOM A SZÁMAT, HA ÉN EGYSZER ELKEZDEK BESZÉLNI"! Az osztrák gyáros korábban osztott, szorzott. Ő megtette a tőle elvártakat, így Őt most kormányszinten jobb nem ba...! Egy biztos, amikor az ember csak egyszer eladja a lelkét ott a vég. Nos, almatermelő magyar parasztság, - ITT A VÉG? Ismerve a magyar kormány álláspontját, - minden ami piros azt utálni kell? Egyet azért érdemes lenne tudomásul venni, - a nyírségi alma, soha nem lesz narancssárga, jeligével a szerző.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4992
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse