Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 24 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8718

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
116
6569
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Kiszolgáltatva

2023-03-05
Adminisztrátor
18
Írott és íratlan szabályokat követve, maga a társadalom, aki saját akaratán át, négyéves periódusban gyilkosokat deklarál a maga nyakába. Elképzelhetőn még kevés idő telte el, hogy bizonyosságot nyerjen - a hatalom gyakorlása, végkifejlettségében áldozatokhoz vezet.Áldozat fogalmának értelmezése széles körben jeleníthető meg : ellehetetlenítés, megalázás, alaptalan vád, rágalom, kirekesztés, vallási és faji megkülönböztetés, végkimenetelében a szó szerinti likvidálás. A felsoroltak után az emberiség számára mennyi időre van még szükség, hogy hibánkat felismerjük és egymásban az embert látva, a nyelvi különbözőségek, vallási nézetkülönbségeket félretéve, békében éljünk egymás mellett ? ( FOLYT. KATTINTS IDE )

Nyílt levél zenészek részére.

2023-02-21
Adminisztrátor
28
TISZTELT ZENÉSZ KOLLÉGÁK ! ENGELMANN JÓZSEF 72 ÉVES ZENÉSZ KIMONDOM, - NAPJAINK ELCSÉPELT HARMÓNIÁITÓL, AKKORDJAITÓL MEGFÁJDUL A FEJEM. ZENÉBEN AZ ELSŐ PÁR AKKORDOT MEGHALLOM, TÖBB SZÁZ UGYAN OLYAN ALAPOKON ÍROTT SZÁMOT, NÓTÁT ÉNEKELEK, VAGY DÚDOLOK RÁ. JÓL VAN EZ ÍGY ? HIGGYÉTEK EL, A KEVÉS NÉHA TÖBB !

MÉG MINDIG LAJOSMIZSE

2023-02-19
Adminisztrátor
33
AZ ELŐZŐ ÍRÁSUNKBAN POLITIKAI SZEMSZÖGBŐL VILÁGÍTOTTUK MEG LAJOSMIZSEI VÁLTOZTATÁSOK LEHETSÉGESSÉGÉT. EGYÉRTELMŰEN NEM MARADHAT EL A PÉLDÁKAT FELSORAKOZTATÓ FOLYAMAT, AMIBEN LAKOSSÁGUNK ÉRZÉKELHETI, MIT JELENT A FONTOSSÁGI SORREND. ÖNÖK SZAVAZATAI ÁLTAL LÉTREJÖTT FÜGGETLENEKBŐL ÁLLÓ ÖNKORMÁNYZATI TESTÜLET, SZOROSAN AZ ÁLLAMPOLGÁRI AKARATTAL EGYÜTTESEN VALÓSÍTHATNÁ MEG, VÁROSUNK ÉRDEKEIT. ERRE PÉLDA ( folytatás, kattint ide )

KÖTELEZŐ SZEREPCSERE

2023-02-16
Adminisztrátor
32
LAJOSMIZSE LEGYEN ORSZÁGUNK MINTAÉRTÉKŰ VÁROSKÁJA, AHOL A KÖZÖSSÉGI AKARAT, VALÓBAN MEGTÖRTÉNHET. "LEGYEN MEG A MI AKARATUNK"! TÖRTÉNJEN MEG, HOGY LAJOSMIZSEI POLGÁRAINAK INDÍTVÁNYÁVAL JÖHESSENEK LÉTRE VÁROSFEJLESZTÉSI, POLGÁRBARÁT LAKHATÁSI, VALÓDI SZEMÉLYI ÉS VAGYONVÉDELEMRE UTALÓ KEZDEMÉNYEZÉSEK, AMI ÁLTAL LAJOSMIZSE LAKOSSÁGA VÁROSUNKAT MÉG ÉRTÉKESEBBNEK ÍTÉLI MEG.

Ördög és az antiszemitizmus

2023-01-21
Adminisztrátor
44
ÉRDEKES MEGVILÁGÍTÁSBAN AZ ANTISZEMITIZMUS. EGYSZERŰ PÉLDÁVAL ÉLVE, "A VILÁGMINDENSÉG MÉHKAPTÁRAIBAN KIALAKULT HEGEMÓNIA" URALJA NAPJAINKBAN TÖRTÉNTEKET. ( folyt. kattints ide )

Leszámolás órája

2023-01-11
Adminisztrátor
51
A VILÁG HETEDIK CSODÁJA MEGELÉGELTE AZ EMBERISÉG ÁLTAL ELKÖVETETT GYALÁZATOT ÉS ISTEN HATALMÁVAL EGYÜTTESEN ÍTÉLETET MONDOTTAK : FÖLDLAKÓK SZÁMÁRA, A LAKHATÁSI JOGOT VÉGÉRVÉNYESEN MEGVONJUK, FELLEBBEZÉS HELYE NINCS !

" A rózsa neve "

2022-12-30
Adminisztrátor
54
MTV V csatornán sugárzott olasz rendezésű " A RÓZSA NEVE " című film, az emberiség 2000 éves vallási beállítottságára ad választ. Ami további tanulság, ennek a filmnek mondanivalója az emberiség hétköznapi életét is bemutatja. Hazugság,gyarlóság,hatalom és felsőbbrendűség,stb. Az emberi negatívumok mai állapotát bővíti : kizárólagos pénzimádat, esztelen és értelmetlen javak halmozása, gépek vezérletével befolyásolt emberi agy kiszolgáltatottsága,vallási fanatizmus, felsőfokú egoizmus, önmutogatás, stb. ( folytatásul, kattints rá )

Értékteremtéssel a világ megmentésére

2022-12-25
Adminisztrátor
54
Könnyeim visszafojtásával küszködve írom e sorokat. 72. életévemet taposom. Volt szerencsém sok mindent látni, saját bőrömön megtapasztalni. Évek alatt, eszméikben ellentétes társadalmak személyes elszenvedőjeként eljutottam arra a pontra : már magamnak sem hiszek. 2000 éves hazugságok láttán, korábban úgy döntöttem, nem érdekel mások baja, de lelkem harangja megszólalt és számomra valami felsőbbrendű üzenet teljesítését irányozta elő.

Hitetlenek

2022-12-24
Adminisztrátor
55
A világ legnagyobb egybefüggő porondján játszódó dráma, több százmillió ember hitének elvesztését jelenti.

Képi műsorszórás depresszív hatása

2022-12-21
Adminisztrátor
56
Napjainkban elhangzottak szerint : SENKI NEM NÉZ TV-T. Na már, megint nem mondunk igazat. Beszélgetések során a témaválasztás : infláció, betegségek, orbáni rossz politikája, ki és hol hazudik, megdöbbentő agresszív filmsorozatok, gyilkosságok, balesetek, sikkasztások, az eu. politikájának negatív hozama, mesterségesen gerjesztett háború, Covid-19 - influenza vírus...

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 24 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 8718
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse