Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7184

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
93
4676
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Érthetetlen jelenség

2022-01-06
Adminisztrátor
45
"Magyar Beteg" Harminc éves helyben járás fémjelzi a magyar társadalom gondolkodását. Egyszerűen, - CSAK AZÉRT IS - meggondolásból szavaznak meg olyan politikai erőket, akiről tudják, közvetlen kapcsolatban voltak a MÚLTRENDSZER GYILKOSAIVAL.

Kisgazda lexikon

2021-12-21
Adminisztrátor
66
A kisgazda lexikon Magyarország történelmi pártjának elmúlt 30 évét tartalmazza. Engelmann József vagyok, 1992-óta töretlenül az Isten, Haza, Család irányvonalat követem, ami a Független Kisgazdapárt-ban egyesült erőt képviseli.

Gének harca

2021-11-25
Adminisztrátor
31
Az emberiség történelmében kialakult genetikai térkép az elmúlt század derekáig zöld besorolást élvezhetett. Háborúk, különböző betegségek tizedelték meg az emberiséget, tehát a későbbiekben végbement idézőjeles faji keveredés magával hozta, hogy a gének jó irányban voltak képesek fejlődni, hosszabb életet biztosítva az emberiség számára. Természetesen akkor is voltak kivételes torzulások, de annyi, mint azt ma megtapasztalunk, nem.

Túléléshez minden adva van

2021-11-19
Adminisztrátor
80
Jelenünkben feltorlódott életellenesség intően kell hasson minden magyar állampolgárra. Miről is van szó? Nagyon régi mondás, miszerint akik időt nyernek, túlélők lehetnek.

Energia felhasználási lajstrom

2021-10-29
Adminisztrátor
71
Szenteljünk néhány percet a politikai befolyással működtetett energia szektorra. Múltszázadban a társadalom szívesen követte az energia függvényű ipari eszközöket, amikkel a munkaerőpiac stabilitást kapott.

Hatalmat diktatúrával

2021-10-26
Adminisztrátor
72
Társadalmak jönnek mennek, de mindegyikükben fellelhető a diktatúra. Egyszerű megközelítéssel, - ameddig két ember él ezen a földgolyón,addig különbözőségek mindig lesznek. Egyszerű példaként - emennyiben egy juhásznak nincsenek jól kiképzett harapós terelő "kutyái", addig képtelenség a nyájat egyben tartani, terelni.

Biblia, Talmud, Korán

2021-10-04
Adminisztrátor
91
Mit mondhatnak az istenek? "Mi nem így akarjuk". Talán mindenkinek más istene van és nem is az emberiség hadakozik egymás ellen, hanem az istenek ?

Biogázüzem Lajosmizsének

2021-10-02
Adminisztrátor
87
Biogázüzem Lajosmizsének című írásunkban rávilágítunk,szakmaiságában megalapozott lehetőségre, ami nemzetgazdaságilag, valamint a városnak jelentős hasznot jelentene.

Bukott társadalom

2021-09-28
Adminisztrátor
103
Bukott társadalmi berendezkedés miatt Európa, benne Magyarország képtelen lesz tovább egzisztálni. Valami gyökeres változásnak kell bekövetkezni, hogy a társadalom fennmaradjon. A Független Kisgazdapárt figyelmükbe ajánlja a következő írást, ami rámutat, miért is állunk így? Fizikai munka által előállított termékek, mára képtelenek az improduktív -"munkavégzőket" - személyi állományt eltartani.

Bosszú vezérelte Fidesz ...

2021-09-22
Adminisztrátor
58
Bosszú vezérelte Fidesz-KDNP ismételten átgondolatlan cselekedetre vetemedett. Végérvényesen felszámoltatja a Független Kisgazdapártot, a vidéki parasztságot, megerősítetten helyeztetik a politika perifériájára.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 7184
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse