Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
97
5266
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Hozott anyagból

2022-05-06
Adminisztrátor
68
Embertelen jelenségekkel találkozhatunk , nap, mint nap. Hazánk fejlődéséért tenni akarók sem képesek megküzdeni olyan emberi minősíthetetlen magatartásúakkal, akik, mintha csak a rombolásra lennének szakosítva.

Emberi értelem mértéke

2022-04-30
Adminisztrátor
66
Elképzelhetetlen hajlamokra képes az ember. Nagyító alatt Ukrajnát vizsgálva, szinte megdöbbentő, hogy egy európai unióhoz csatlakozni kívánó államban, emberkereskedelem zajlik. BÉRANYÁKTÓL A HÁBORÚS ELMEBETEGEKIG, KORRUPCIÓ KIRÁLYSÁGÁIG BEZÁRÓLAG minden egyéb, az unióban TILTOTT GYAKORLAT ellenére, Brüsszeli bürokraták Ukrajnának azonnali felvételét sürgetik az unióba.

Összehangoltan gyilkoltatnak.

2022-04-29
Adminisztrátor
68
Józan gondolkodású emberben, milyen kérdéseket vett fel a nyugati hatalmak - NATO, és most a németek - fegyver exportja, az ukrán agresszor, Zelenszkij támogatására? Egyszemélyes hatalommániás ember, akik igaz csak papíron, saját ukrán népét sem kímélve gyilkoltatja, teszi földönfutóvá. Frau Merekel hasonló migráns behívója sem Európa barát cselekedete volt, itt hagyta a GANÉT és angolosan, minden felelősségre vonás nélkül lelépett. JÓL VAN EZ ÍGY ???

Bolygónk istene bizonyított

2022-02-21
Adminisztrátor
137
Észak-Európának bemutatkozó idáigi legerősebb vihar, siralmas állapotokat okozott. Szinte bizonyos régiókat a vihar ereje föld felszínével tette egyenlővé. Ami útjába került, mindent ledöntött. Ilyet, még a legidősebb korosztály sem élt meg.

Érthetetlen jelenség

2022-01-06
Adminisztrátor
142
"Magyar Beteg" Harminc éves helyben járás fémjelzi a magyar társadalom gondolkodását. Egyszerűen, - CSAK AZÉRT IS - meggondolásból szavaznak meg olyan politikai erőket, akiről tudják, közvetlen kapcsolatban voltak a MÚLTRENDSZER GYILKOSAIVAL.

Kisgazda lexikon

2021-12-21
Adminisztrátor
147
A kisgazda lexikon Magyarország történelmi pártjának elmúlt 30 évét tartalmazza. Engelmann József vagyok, 1992-óta töretlenül az Isten, Haza, Család irányvonalat követem, ami a Független Kisgazdapárt-ban egyesült erőt képviseli.

Gének harca

2021-11-25
Adminisztrátor
95
Az emberiség történelmében kialakult genetikai térkép az elmúlt század derekáig zöld besorolást élvezhetett. Háborúk, különböző betegségek tizedelték meg az emberiséget, tehát a későbbiekben végbement idézőjeles faji keveredés magával hozta, hogy a gének jó irányban voltak képesek fejlődni, hosszabb életet biztosítva az emberiség számára. Természetesen akkor is voltak kivételes torzulások, de annyi, mint azt ma megtapasztalunk, nem.

Túléléshez minden adva van

2021-11-19
Adminisztrátor
142
Jelenünkben feltorlódott életellenesség intően kell hasson minden magyar állampolgárra. Miről is van szó? Nagyon régi mondás, miszerint akik időt nyernek, túlélők lehetnek.

Energia felhasználási lajstrom

2021-10-29
Adminisztrátor
137
Szenteljünk néhány percet a politikai befolyással működtetett energia szektorra. Múltszázadban a társadalom szívesen követte az energia függvényű ipari eszközöket, amikkel a munkaerőpiac stabilitást kapott.

Hatalmat diktatúrával

2021-10-26
Adminisztrátor
129
Társadalmak jönnek mennek, de mindegyikükben fellelhető a diktatúra. Egyszerű megközelítéssel, - ameddig két ember él ezen a földgolyón,addig különbözőségek mindig lesznek. Egyszerű példaként - emennyiben egy juhásznak nincsenek jól kiképzett harapós terelő "kutyái", addig képtelenség a nyájat egyben tartani, terelni.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 11 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 7931
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse