Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 89 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8382

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
104
6025
Mit kívánnék a fentiekkel  mondani? Magyaroknak az Euró bevezetése a teljes összeomlást jelentené. A nyugdíjasok pénzének forintról történő átszámítása euróra, olyan vesztességet idézne elő, mely szerint félő lehet,hogy  egészen állampolgári engedetlenségig fajulna a helyzet, ami forrongásokba torkolna. Erre Magyarországnak nincs szüksége. Az euró maradjon azok fizetőeszköze akik kitalálták, nekünk nagyon jó a magyar forint. Érthetetlen, hogy az euróról alkotott véleményüket miért nem az átlag európai állampolgároktól kérdezik meg? Bizonyos liberális körök erőltetett agyréme, hogy Amerikát kell csinálni Európából. Diktátumokkal félemlítik meg a tagállamokat és kormányait. Zsarolnak, fenyegetnek miáltal Európa politikailag sem gazdaságilag nem képes a kontinensek versenyében helytállni. Az Unió előbb bukik meg, mint a KGST?
Egyszerűen nevetséges az egész, csak arra kell vigyázni, nehogy szembeállítva egymással fegyveres összecsapásig lázítják az EU tagállamait. Lásd! 1990 Jugoszlávia.

Ezeknek semmi sem drága jeligével.
 
Cikkek

Facebook használókat ...

2022-11-28
Adminisztrátor
3
Életünk során sok esetben olyan visszás dolgokkal is szembesülünk, amikben valahol keresni kell,JÓL VAN EZ ÍGY?

Koránban írtak alapján

2022-11-26
Adminisztrátor
9
Vallási misztikumokkal,a milliárdos haszonszerzésig. Ez emberi " ÁLLAT ",maga tehet arról, hogy milliárdok haltak meg, vallási ideológiák miatt. Miért hisznek az emberek a megfoghatatlanságban ? Senki nem merné gondolni ,hogy tanult próféták, ember milliárdokat képesek a megfoghatatlannal irányítani. TISZTELT OLVASÓK ! (kattintsanak erre az írásra )

Krízis kezelésére

2022-11-14
Adminisztrátor
22
Van még kiút a magyarság számára, hogy új történelmet írjon ? Igen van ! Érintetlen, tiszta gondolkodókkal kell gyökeres változást létrehozni, KIZÁRÓLAG OLYANOKKAL, akik lelkükben hordozzák AZ - Isten,Haza,Család nemzetmegtartó erőt. Szélsőséges baloldali, ateista lelkületűek, inkább a liberalizmusban látják a népek jövőjét, ami mára bebizonyította : ÉLETKÉPTELEN PRÓBÁLKOZÁS. LÁSD : EURÓPAI UNIÓ

"Amerika keze, mindent lát"

2022-10-23
Adminisztrátor
63
Az idő mindent igazol. Amerikai érdekek hatalma elérte 1956-tot, Jugoszláviát és napjainkban Ukrajnát. Európa, a kontinensek között kiszemelt áldozat ? Nem kellene egyszer és mindenkorra kezünk hüvelykujját felmutatni ?

Politikai és vallási felelősséggel a nemzetért

2022-10-04
Adminisztrátor
34
Évszázadok visszatekintésében változatlanul rossz berögződésben, magát mindenek fölé helyezett politika és vallás határozza meg egy társadalom jólétét, vagy tragikus kimenetelét, de a nép felelőssége is ott van.

NÉPSZÁMLÁLÁS, NEMZETI KONZULTÁCIÓ

2022-09-28
Adminisztrátor
42
MINDEN AMI MAGÁNÜGY, AZ NEM KÖZÜGY. Tegyük már helyére, mi is tartozik a népszámlálás hatályába? Vegyék már tudomásul, a népszámlálás fogalma, magát az állampolgár regisztrálását hivatott jelölni...

Amiről az emberek nem szívesen beszélnek

2022-08-04
Adminisztrátor
97
"ÉN IS BŰNÖS VAGYOK" ! A kialakult világkép, mindenkit arra kellene ösztönözze : A HÜLYESÉGEDDEL HAGYJ FEL EMBER, MERT A "FOGAD", EBBEN A KIALAKULT HELYZETBEN, KÖNNYEN ITT HAGYOD.

Hozott anyagból

2022-05-06
Adminisztrátor
147
Embertelen jelenségekkel találkozhatunk , nap, mint nap. Hazánk fejlődéséért tenni akarók sem képesek megküzdeni olyan emberi minősíthetetlen magatartásúakkal, akik, mintha csak a rombolásra lennének szakosítva.

Emberi értelem mértéke

2022-04-30
Adminisztrátor
138
Elképzelhetetlen hajlamokra képes az ember. Nagyító alatt Ukrajnát vizsgálva, szinte megdöbbentő, hogy egy európai unióhoz csatlakozni kívánó államban, emberkereskedelem zajlik. BÉRANYÁKTÓL A HÁBORÚS ELMEBETEGEKIG, KORRUPCIÓ KIRÁLYSÁGÁIG BEZÁRÓLAG minden egyéb, az unióban TILTOTT GYAKORLAT ellenére, Brüsszeli bürokraták Ukrajnának azonnali felvételét sürgetik az unióba.

Összehangoltan gyilkoltatnak.

2022-04-29
Adminisztrátor
130
Józan gondolkodású emberben, milyen kérdéseket vett fel a nyugati hatalmak - NATO, és most a németek - fegyver exportja, az ukrán agresszor, Zelenszkij támogatására? Egyszemélyes hatalommániás ember, akik igaz csak papíron, saját ukrán népét sem kímélve gyilkoltatja, teszi földönfutóvá. Frau Merekel hasonló migráns behívója sem Európa barát cselekedete volt, itt hagyta a GANÉT és angolosan, minden felelősségre vonás nélkül lelépett. JÓL VAN EZ ÍGY ???

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 89 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8382
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse