Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592

Legfrissebb cikkeink

Gondolkodó

2020-12-02
Adminisztrátor
29
Új
Azt gondolhatjuk, az embernek a matek nem lehet gond, főleg, ha százmilliós közpénz a tét. Némi logikai befektetéssel az ember gyereke egy közösségnek azonnal jobbá teszi a hangulatát, amikor a cél is elért, megvalósult és a haszon kézzel fogható. Miről lenne szó?

Kínpadon

2020-11-30
Adminisztrátor
41
Amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és kilátástalanság lép hatályba, akkor jön el a pillanat, hogy a kínpadra kerül. Ebben a bűvös körbe való játszmák az igaztalanság hozamához vezetnek. Gyereknek mindenkit arra nevelnek, ne hazudj! Miért van az, hogy aki felnőtté válik és gátlástalanul hazudik, még a sánta kutya effektust sem tartja szem előtt? Hol tart ma a Fidesz-KDNP és kormánya?

Koronavírus jelenségének előzményei

2020-11-02
Adminisztrátor
69
Húsz éve tartó kisgazdapárti figyelmeztetés sem volt elég, hogy a mindenkori parlamenti pártok figyelembe vegyék a kisgazdák környezetvédő ÉS GAZDASÁGRA UTALÓ intelmeit.

Arroganciával hatalomért

2020-10-20
Adminisztrátor
88
"Támadnak? Aki keres az talál, tehát, ha kell, több évtizedre visszamenően kapirgálják azt a trágyadombot, ahol éppen egy időben ŐK is ott voltak. Lehet, hogy ebben az országban a szart is többoldalúan kell osztályozni? Álláspontjuk szerint,itt és az Eu-ban mindenki felfogási zavarral küzd, ugyanis amit képezünk, az szent és sérthetetlen, amit bár ki más tesz, az értéktelen, mondhatnánk - szar.Erre reagálva, -ha nincs balhé, majd mi csinálunk, mondá a ház elnök helyettese. Vegyék már tudomásul, a képet MI festjük!A történelem során volt "szerencsénk" festővel szembesülni,akinek ecset helyett más eszközei voltak.Az Ő jelszava is volt- aki nem velünk, az ellenünk, tehát? Hova veled Magyarország?

Ügynökök áldozata

2020-10-09
Adminisztrátor
96
Zenekari szöveg szerint, a kőr közepe az igazi célpont. Milyen konzekvenciákat lehet levonni, ha a demokratikus jogállam periférián kívül, álszentséggel hirdetve lebegtetve fenntartottan megjelenített? Ügynöklista a rendszer "váltás" óta Európában mindenütt közismerté lett téve, csak éppen Magyarországon nem, mert a Fidesz-KDNP nem teszi lehetővé. MIÉRT NEM ?

Gazdasági világválság 2020

2020-10-03
Adminisztrátor
95
A pénzvilág összeomlott. Amit hosszútávon idáig a kapitalista eszme produkált, az az a túltermelést, miközben a technikai fejlődés az emberi munkaerőt kiváltotta, ide juttatta a világot.

Kisgazda figyelmeztető

2020-05-09
Adminisztrátor
130
Magyarország 90%-a mezőgazdasági területnek számít,de annak ellenére a parasztságunk, a magyar vidék magára maradt. A hangzatos érdekvédelmek, támogatások nagy része blöff. A kormányhoz közelálló Fidesz vezérletével az agrár kamarát, továbbá MAGOSZT, ( Jakab István ) Kisgazda Szövetség, ami mintha nem is létezne ( Túri Kovács Béla )lefedi a magyar agrárium egyhelyben járását, a parasztság kivéreztetését.

"Hallgatni arany"

0000-00-00
Adminisztrátor
170
Bizonyosan észrevették a kisgazda weboldalunk hosszan tartó visszafogottságát, de valóban, majdnem minden párt életében előfordul, - jobb a hallgatás.

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
208
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben,ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlását ne feszegessük.

Minden szinten anarchia

0000-00-00
Adminisztrátor
188
Európa, benne Magyarország, téveszméken alapuló gondolatok áldozatává vált. Egyértelműen kirajzolódik,- minél több irányításban próbálják meg a családot vezetni,annál szétesőbb lesz.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
178
6028
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
68
3432
Frissítve
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
41
2716
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
21
1933
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1263
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
4
1235
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
1208
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
1204
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1063
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

ösztönök dübörgése

2017-11-11
Adminisztrátor
908
Beszéljünk a szexről.Isten az embert emlős lénynek teremtette, tehát Ádám és Éva esete rányomta bélyegét egészen a jelenig kialakult férfi és nő kapcsolatára.A földkerekség minden pontján, ahol emberek élnek váltakozók a szexuális szokások, azon belül a gyakorlatot végrehajtók vérmérséklete is befolyásoló tényező.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 5592
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse