Üdvözöljük oldalunkon!

Ön, hogyan ítéli meg a magyarországi demokráciát?
Eddigi szavazatok: 7 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 4098

Legfrissebb cikkeink

V-négyek és Frau Merkel

2019-02-11
Adminisztrátor
10
Némi félreértés, vagy már megint Európa lakosságát nézik ostobának? Egy aránylag kiegyensúlyozott Európa Unió, kereskedelmi kapcsolatok bővülése és elfogadható megélhetése az átlag embereknek, - ezt sikerült vívmányként felmutatni. Nyugalom és béke. Ennek okán, bizonyos köröknek nemtetszését eszkalálta Európa meggazdagodásának ténye, amire az amerikai pénzvilág lépett. Az unióban megkeresték a gyenge láncszemeket, akiket kihasználva Európától idegen ideológiát akarnak erre a kontinensre erőltetni.Frau Merkel beadta a "derekát" és a történtek adva vannak. 1200 halott!!! A V-négyek országai látták az Unió gyengeségét, eszméletlen ellentmondásait és éppen ezért jöttek létre, erősödtek meg. Ez a kép, magától érthető, csak az nem, az utolsó tárgyalás során, mit keresett Frau Markel a V- négyek tárgyalásán? Tudomásunk szerint, Merkel asszony a V-négyek legnagyobb ellenlábasa. A migráns kérdést a V-négyek elutasítják, akkor hogyan illik a tárgyalási képbe Frau Merkel? Jelen európai anarchia egyértelműen Frau Merkel számlájára írható, akkor mit keresett a V- négyek tárgyalásán? Bűnbánatot mutatott? Bocsánatot kért? Ezt soha nem tudjuk meg, de az bizonyos, Európa lakossága ismét kapkodja a fejét. Isten legyen Önökkel!

Biblia, Talmud, Korán ...

2019-01-04
Adminisztrátor
40
Harc az ismeretlenért? Emberi áldozatok milliói több Isten nevében? CSAK AZÉRT IS! XXI. század embere mennyivel tartja magát különbnek, mint amikor a fáról a kérgét a hasunk bőre lehúzta? Egyszerűen megdöbbentő, hogy a hatalmak befolyására milyen fogékonyak vagyunk és saját belső hitünkkel egyáltalán nem foglalkozunk.

"Sajtból van a hold"

2019-01-02
Adminisztrátor
52
Demjén Rózsi barátunk már évekkel ezelőtt elénekelt nótája, máig változatlan érvényű? Valóban sajtból van a hold? Álláspontunk szerint,ha ez így van, akkor egy kimeríthetetlen élelem tartalék az emberiség számára? Minden nemű cinizmust félretéve: a sajtot az egerek is nagyon kedvelik, azért lenne az idézőjeles sajt TÖRÖK FÉLHOLD FORMÁRA RÁGVA? Vagy keleten jobban szeretik a sajtot? Meggyőződésünk, a magyarok is szeretnék, ha a portmonéjuk engedné. ( kattintsanak a cikkre, folytatjuk) LAPOZZON.

Álságosság vagy megszokás

2018-12-31
Adminisztrátor
57
Minden külföldön élő magyarnak köszönettel tartozunk, hogy 2019-ben 400 órával többet dolgozhatunk. Elvek és elvtelenségekkel meghozott döntések, sokszor balul ütnek vissza. Idegen "honban" könnyebb munkával megszerzett anyagi javak, csak nem arra ösztökéli Önöket, hogy az anyaország, amúgy is szegény lakosságát még mélyebbre taszítsák? Vagy Önök is tanultak a múltból és a " MÁLENKI ROBOTRA KÁRHOZTATJÁK A MAGYARORSZÁGI EMBERTÁRSAIKAT?

Amit a kormány hallani akar...

2018-12-28
Adminisztrátor
42
Napjainkban bevált szokás, -szelektálni kell, kik beszélhetnek, kik nyilatkozatnak. A tévedhetetlen hangképzők tábora a magyar médiák mindennapos vendégei: ifj. Lomnici Zoltán, Kovács István, Csath Magdolna, Boros Imre stb. tökéletesen felkészült emberek, akik minden esetben tudják, mit kíván hallani a magyar kormány, a magyar politikai elit, valamint az egyre csökkenő Fidesz tábor. Tisztelettel emlékeztetnénk minden magyar állampolgárt, volt itt már egy "NAP KELTE" Gyárfás Tamással az élen és Lakat T. Károllyal, akik mára eltűntek, de korábban szintén a szócső szerepét töltötték be.

Kettős mércével

2018-12-25
Adminisztrátor
89
Egy valódi felelősségteljes ország irányítás megköveteli,hogy a népességének minden rétege azt érezze, - jó kezekben van az ország. Sajnos, ez ma Magyarországon nem így van. Társadalmunk olyan mértékben megosztott, ami csak nagyon komoly erőfeszítésekkel hozható rendbe. A nemzeti megbékélés kizárólag józan, átgondolt kompromisszumokkal teljesíthető. A politikai makacsság soha nem vezetett jóra, csak még erősebb ellentéteket eszkalált.

Nem engedik, hogy boldog legyen a karácsony

2018-12-21
Adminisztrátor
67
Amennyiben finoman akarjuk magunkat kifejezni, A FIDESZES IFJAK ELCSESZTÉK AZ ÜNNEPÜNKET. MÉG ARRA IS VIGYÁZNAK JÉZUS SZÜLETÉSÉT NE ÖRÖMTELJESEN ÜNNEPELJÜK, HANEM GOND TELJESEN, SZÓTLANUL ÁLLJUK KÖRBE A FENYŐFÁT ÉS LETARGIKUS HANGULAT URALJA A SZOBÁT. Ez a cél!!! Minden esetre nekem ne mondja senki, hogy a Fidesz- KDNP munkaügyi törvénye nem időzítve volt. Ezek az emberek lelküket adták az ördögnek, hogy a gyarmatosítás birodalmi hatalmával együtt teljesítik. MIT NEKIK A MAGYAR NEMZET, A MAGYAR NÉP? Barack Obama a krími választás után azt mondta- KI AZ A NÉP??? Ez lenne a politikai üzenet? Ki az a NÉP??? BESZÉLJÜK CSAK MEG !

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
91
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Büntet a HÁZELNÖK

2018-12-14
Adminisztrátor
45
"Őv-ért" László határozottan kijelentette, - MINDENKIT MEGBÜNTETÜNK, aki házszabályt sértet!Ez a kijelentés abban hibádzik, érdemes alapjaiban taglalni,kik juttatták el az ott "dolgozó" képviselőket, hogy idáig fajult a helyzet??? Csodák nincsenek, mivel a politikusok elmondása szerint az "IGEN TISZTELT" HÁZ egy napirend alatt több mint kétszáz törvényjavaslatot akartak megszavazni. ILYEN PRODUKCIÓRA EGYETLEN PARLAMENTI GITTEGYLET SEM KÉPES.Feltehetően, többek azt sem tudják miről is szavaznak, de annak ellenére nyomkodják a gombot " MINT A KANDISZNÓ A KOCÁT ".

Azonosító nélkül is érvényes a szavazat

2018-12-13
Adminisztrátor
68
A politika világában rengeteg aljasságot láthattunk, de a tegnapi parlamenti események mindent felülmúltak. Elsőnek. A dialektus hiányából fakadóan erőszakba torkollott ellenzékiek megmozdulása, másodszor a kormánypárt arroganciája.Nagyon jól tudjuk, a politikai erők egymás ellen feszülésének levét általában a nép issza meg, de a tegnapi megmozdulások nem véletlenszerűek voltak, mert a kormány túlfeszítette a húrt, amivel a politikusoknak, mint a társadalom bizonyos részének megtelt a HÓCIPŐJÜK. (kattints az írásra,lapozzon!)

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
143
3011
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
53
1696
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
38
1426
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
18
1158
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
783
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
774
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
748
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
3
718
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
630
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
542
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Ön, hogyan ítéli meg a magyarországi demokráciát?
Eddigi szavazatok: 7 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 4098
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse