Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716

Bukott választási törvény

2018-03-06
Adminisztrátor
449
Vizsgálatot kell folytatni a pártokra vonatkozó törvény betartása tárgyában. A jelen választásra olyan egyének is begyújtották kérelmüket, akik jogosultsággal nem rendelkeznek. Nem felelnek meg, a törvényekben foglalt egyesülési jog alapjainak sem, de ismeretlen okokból mégis bejegyezte Őket az Országos Választási Bizottság.
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete ezúton megköszöni a lajosmizsei állampolgárok támogató aláírásait és megnyugtatónak tartjuk a szimpátiájukat. Állampolgárainkkal tudatjuk, hogy ilyen fokú adok - kapok könyöklő viaskodásban nem vagyunk hajlandóak részt venni. A nevünk alatt ismert Isten, Haza , Család eszmeiséget nem mocskoljuk be az emberi ostobaság kreálta választás miatt.

Legyünk elveinkhez hűek és dolgozzunk tovább a Magyarország függetlenségéért.  Együtt minden megoldható.

Tisztelettel a Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete és Engelmann József, aki Bort, Búzát, Békességet kíván minden igaz magyar állampolgárnak.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 234 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 6716
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse