Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 16 db
Mai látogatók: 2
Összesen: 913

Legfrissebb cikkeink

Bocsánat, magyarnak születtem

2017-12-14
Adminisztrátor
3
Új
Feltételezhető, ha szüleink pár száz kilométerrel jobbra vagy balra, északra vagy délre élnének és a fogantatásunk és megszületésünk ezen a bolygón, de egy másik talpalatnyi földön valósult volna meg, akkor nem vagyunk emberek? A hovatartozás egyszerűen a családban jön létre, mivel az első kötődés az ember édesanyja, ezeket követin, az édesapa, valamint a további családtagok. A kifejezésre szakosodott nyelvhasználat egy felsőbbrendű kommunikációs eszköz, de azon által felsőbbrendűséget élvezni?

Gyújtópontok

2017-12-13
Adminisztrátor
8
Az emberi gyengeséget kihasználók, "időzített bombákkal" befolyásolják a világot. Évszázados politikai tehetetlenségnek látszó játszmák folynak, amiknek hatásaival milliókat visznek a vásárra. Pusztítás a jelszavuk, számukra az emberélet annyi mint, ha valaki leengedi a rolót. Az emberi kishitűség, gyenge jellem az okozója mindennek.

Korrupció a gyermekélelmezésben !

2017-12-12
Adminisztrátor
16
Pályázatok mérgezik a gyerekeket. Anyagi érdekek fosztják meg az egészséges táplálkozáshoz való jogtól a gyermekélelmezést. Európai országokban az óvodáknak, iskoláknak, egyetemeknek, idősek otthonainak és a nép élelemezés konyháinak a helyi parasztság szállítja be a főzendő alapanyagot. Ez Magyarországon sajnos nem így van. A mindenkori kormánypártokhoz közeli haveri csoportok belenyúlnak az élelem felvásárlásba és ők osztják az észt, valamint rakják el a paraszttól fillérekért vásárolt árú és az eladás közötti summás hasznot. Ebből a polgármesteri hivatalok is fölöznek valamicskét, de a pártoknak történő visszaosztás ennél sokkal több.

Üres kamrák monológja

2017-12-11
Adminisztrátor
16
Több alkalommal országos felmérést tettünk, hogyan állnak a magyar emberek kamrái. Még a kétezres évek elején egy parasztháznál a füstölő illata töltötte be az udvar levegőjét, ez mára drasztikusan megváltozott. Értelmetlenné vállt a sertés tartás, ugyanis az állat felnevelésére fordított költségek meghaladják az üzleti fogyasztói árat, ami negatívan hat a termelőre. Ráfizetésből nem lehet megélni! Robotolni a semmiért?

Nettó EZER FORINT / ÓRA

2017-12-10
Adminisztrátor
16
Egy fiatalnak minden új, de egy öreg, valamivel többet láthatott a világból! Az idő múlásának hozománya teszi: mérlegeljük az 1972-től 1989-ig eltelt éveket. Politikai beállítottságról nem beszélhetünk, mivel egypárt rendszer működött, tehát sok választás nem volt. A gazdasági szempontokat viszont érdemes nagyító alá tenni.

lajosmizsei közgyűlés

2017-12-08
Adminisztrátor
21
Tanulni emberi dolog, de ... !A korábbi országos választásokat megelőző kampány során, a lajosmizsei Fidesz-KDNP rendezvényén történt: a megjelentek, kérdéseket akartak Szájer József képviselő vendégnek feltenni, amire a polgármester bezárta a gyűlést és a következőket mondta, - a képviselő úr majd a folyóson válaszol a kérdezőknek. Ez természetesen egy elódázó trükk volt, mivel nem kívánta, hogy a képviselőnek kényes kérdésekre keljen válaszolni. Ezt követően, a lakosság némi megbotránkozás közepette hagyta el a lajosmizsei művelődési házat. Csalódottság hangjai, némi szidalmakkal vegyítetten, nem jó fény vetett a Fidesz-KDNP kampánynyitó gyűlésre. Azóta eltelt néhány év és a trükkök sorozata áttevődött a helyi rendezvényekre is: lásd, KÖZMEGHALLGATÁS.

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
19
Még a Mikulás is felháborodott a jelenségen. A MUMUS ismét megjelent a képernyőkön és a jól bevált Kisgazda múltra visszatekintésben tovább romból.A múlt negatív folyamodványai az emberekben nyomott hagyva garázdálkodnak és tudat alatt a kisördög nem alszik. A császári sereg, mindenkire lő, aki mozog. Számukra a politikailag nem felkészült állampolgár az ideális, akinek befolyásolásával az irányszemélyt, vagy civilszervezetet, pártot le lehessen járatni.A magyar médiák sajnálatos módon szócsőként dolgoznak, amiért nem felelősök, mert a "császárral" szembehelyezkedni halálos cselekedet lenne. Ezért kell egy új médiatörvény, hogy a fizetést adó munkáltató, semilyen politikai párthoz, vagy annak elveihez ne tartózhasson. Csak akkor lehet szabad, független médiáról beszélni.

Nincs jobb?

2017-12-06
Adminisztrátor
24
Magyarország polgárainak kötelessége, hogy meggyőződjenek: valóban nincs jobb? Nagyon vigyázni kell, mielőtt az ember valamiről véleményt alkot, annak hátterében találhatóakat, valóban mélységéig megvizsgálta? Egyszerűen csak azt mondani: nincs jobb! A semmittevés rossz tanácsadó. A szomszéd hangja is csak egy vélemény a tízmillióból.Az ország érdeke, hogy állampolgárai kicsit komolyabban, körültekintőbben ítéljen meg dolgokat, amik meggyőző ereje után, személyre lebontva,de közösen mondhatjuk ki : - IGENIS VAN JOBB ! Az elmúlt 27 évben minden párt visszaélt a nép bizalmával és oda jutottunk ahol ma vagyunk. Remélhetően, a kellő konzekvenciák levonása után, mérlegképesség hatása alatt, a magyar nép a Független Kisgazdapártnak bizalmat szavaz, miután el is várhatja: ezek valóban betartják amit a választási programjukban megfogalmaztak!

"Európai Dúvadak"

2017-12-05
Adminisztrátor
22
"Vadászok számára ismert magyarországi és európai dúvadak: szarkák és szajkók. Elhatalmasodva garázdálkodnak, nem kímélik szelíd, jóhiszemű madártársaikat és nem elég hogy fészkeiket kirabolják, még tojásaikat is a kifosztott fészkeikbe rakják."

"Nevemet többé szátokra ne vegyétek!"

2017-12-04
Adminisztrátor
22
" - Nevemet szátokra ne vegyétek, mert jóságommal visszaéltek. Életet kaptok tiszta képben, törekvések szennye a népben. Elárultak tagja lettem, általatok bevégeztem. Utolsó szavam, ments meg Isten,én nem ezt kértem!"

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
26
340
Mai politikai események

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
13
250
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
235
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
10
234
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
226
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
3
203
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
10
202
Frissítve
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
170
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
161
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
104
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 16 db
Mai látogatók: 2
Összesen: 913
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdapárt