Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 9 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5384

Legfrissebb cikkeink

Minden ami magyar

2020-06-05
Adminisztrátor
82
Időrendi sorrendben, elsőnek "HONT" foglaltunk. Történelmi visszatekintésben,ezt párhuzamba lehet állítani Dél-Amerika és Észak-Amerika elfoglalásával, bekebelezésével. Az őslakosság lemészárlását ne feszegessük.

Minden szinten anarchia

0000-00-00
Adminisztrátor
79
Európa, benne Magyarország, téveszméken alapuló gondolatok áldozatává vált. Egyértelműen kirajzolódik,- minél több irányításban próbálják meg a családot vezetni,annál szétesőbb lesz.

Komoly aggályok az agráriumban

2020-05-09
Adminisztrátor
66
Többszörösen összetett problémák merültek fel a magyarországi agráriumban. Minap jelent meg egy amerikai kutatónak nyilatkozata, amiben rámutat, -ez a vírus azért tud tombolni, mert az emberiségnek az immunrendszere legyengült, képtelen védekezni.

Egyre nagyobb az igény

2020-05-06
Adminisztrátor
78
Társadalmunk egyre jobban érzékeli a politikai tisztátalanságot, amiért keresve az újat és a feltehető jót, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt utáni érdeklődés egyre felerősödött.

Egyszemélyű demokrácia

2020-04-29
Adminisztrátor
122
Az egyszemélyes demokrácia,emberek sokaságára rak pszichés terhet, amit bizonyosan nem könnyű feldolgozni.Mint már a szocializmusból ismert megbélyegzés, - "rémhírterjesztő" - a társadalom ellenség képét jelentette és jelenti ma is. Amennyiben valaki olyat állít, ami a hatalomra tekintettel kényelmetlen,azonnal megbélyegzett.

Szembesülés az igazsággal

2020-04-21
Adminisztrátor
79
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete kezdeményezi - csak is az igazat, még akkor is, ha az fáj.

Figyelem, fegyelem

2020-04-08
Adminisztrátor
76
Hosszútávon gondolkodóknak : figyelem, fegyelem. A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete a cím tárgyát alapjaiban megvizsgálta és eredményül megállapította, - hosszú éveken át tartó fegyelmezetlensége, mára eljutott a figyelem szó rendkívüli használatához. Azt gondoljuk az idáigi munkánk, nem talált meghallgatásra és lám,lám, az emberiség feje felett összecsapott saját akaratának eredménye. Ma, nem az ember a legfelsőbb kreatúrája ennek a bolygónak, hanem egy mikronnyi vírus, saját koronájával.

Kovács Béla

2020-02-25
Adminisztrátor
60
Egyszerűen csak emlékezni? És mi van a bűnösökkel? Mai napig közöttünk élvezik az életet és a hajuk szála sem görbült. Antal József minden csavargót, gyilkost futni hagyta. Illene tudni,amit a szovjetek tettek, a magyar kommunisták nélkül nem ment volna. Valami érthetetlen: Orbán Viktor miniszter elnök, miért nem hagyja az összes kommunistának, besúgónak névsorát nyilvánossá tenni? Netalán Ő is elkötelezettje valakiknek? Legyünk őszinték. HOL TART EZ AZ ORSZÁG ? Netalán ma is elhurcolnák Kovács Bélát, ha nem lennék az Eu. tagja? Nem? Ma az egész Kisgazdapártot gyilkolják,teszik a süllyesztőbe, azokkal a FÜGGETLEN BÍRÓI VÉGREHAJTÓKKAL.Tisztességes kisgazdák pofájáról ég a bőr, amikor a Fidesz-KDNP, a bírói függetlenségről papol. Kijelenthetjük : amit az elmúlt 30 évben a Független Kisgazdapárttal tettek, az sem másként megítélhető, mint egy szimbolikus deportáció. Amit a kisgazdák megéltek, maga a hazug világ pokla. Kovács Béla szenvedése összefügg a Kisgazdapárt névvel, amit a mai napig, mint egy keresztet viselünk. Ezt nevezzük demokráciának, akkor ma minden kisgazdát Kovács Béla sorsára ítélnek. MIKOR JÖNNEK A FEKETE AUTÓK? A BŐRKABÁTOS PRIBÉKEK? HIGGYÉK EL SEMMI NEM VÁLTOZOTT , CSAK MA HUMÁNUSABBAN, ÜGYESEN CSINÁLJÁK. Isten, Haza, Család fogalmainak együttese, azért a végelszámolásnál a végrehajtói szerepet betöltik.Fájni fog !!! Kovács Béla szellemisége örökké a szívünkben él. Isten veled Béla. Nyugodj békében. Független Kisgazdapárt Lajosmizse.

Ismert ismeretlenek

2020-02-18
Adminisztrátor
158
Ismerj meg húsz tisztességes magyar embert, akik egy eszme mellett elkötelezetten hajlandók napi 16 órát dolgozni.Ehhez hasonló történések határozták meg a Független Kisgazdapárt működését, csak ott nem teljesültek az elvárások, amikor " a lakva ismeri meg az embert" mondás életbe lépett.

Bekövetkezett

2020-02-05
Adminisztrátor
171
A Független Kisgazdapárt évtizedek óta figyelemfelkeltéssel fordult az emberiséghez, - vigyázat, amennyiben az gyarlóságunkat nem kezdjük szabályozni, olyan visszafordíthatatlan tragédiába sodorjuk magunkat,aminek végkimenetele "PUSZTULÁS".

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
173
4956
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
66
2887
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
41
2326
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
20
1701
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1124
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
4
1097
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
1084
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
1081
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
947
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
799
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Kik lehetnek a koronavírus kereszt szülei?
Eddigi szavazatok: 9 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 5384
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse