Üdvözöljük oldalunkon!

Mai látogatók: 2
Összesen: 434

Legfrissebb cikkeink

Megemlékezés

2017-10-17
Adminisztrátor
15
Meghívó!Emlékünkben Rácz Sándor örökké élni fog, mint ezrek, akik életüket sem kímélve küzdöttek a magyar szabadságért.A Független Kisgazdapárt koszorúzási megemlékezést rendez az elhunyt hősök emlékére, cím: Budapest,Murányi utca 1 szám. Időpont: 2017.okt.23. de. 11ó. Megközelíthetőség,: a Keleti pályaudvar felől a Verseny utcából nyíló első utca a Thököly út irányába.

Nyílt levél

2017-10-16
Adminisztrátor
7
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete nyílt levélben fordulunk az FKgP képviselőjéhez, Balogh Károly úrhoz,hogy az alapszervezet észrevételét mielőbb orvosolja.

Gott sei dank!

2017-10-15
Adminisztrátor
7
Hála Istennek! Osztrák szomszédaink választottak. A győztes pártoknak és vezetőiknek csak gratulálni lehet, mert a meghirdetett programjuk népük és az Unió védelmére készült, amire a választók vevők voltak. A keresztényi Európa megerősítésére további konzervatív erőre lenne szükség. A német választás eredménye csalódást okozott, ami Európát további bizonytalanságba tartja, ugyanis a CDU-CSU Frau Merkel vezérletével kevés volt.

Kőművesek szabadon

2017-10-13
Adminisztrátor
18
A világ térképén fellépő munkaerőhiány szélesen kiterjed a kőműves szakmára. Megtapasztaltak szerint a falrakás kizárólagos egyéni módját választók koncentráltan kis létszámban a szakma gazdasági oldalának tárgykörében fejtik ki tevékenységüket. Egy kézben összefogott tervekkel, hosszútávon irányítják a kőműves gárdát és az újonnan továbbképzésre alkalmasakat a hitvallásukból fakadóan bizonyítvánnyal látják el.

Keserű pirula

2017-10-11
Adminisztrátor
19
Nemzetünk egységének alkotó része a nemzeti büszkeség.Milyen képződmény által valósítható meg egy nemzet összetartozása? Gazdasági teljesítményből fakadó jólét,a nép genetikai biztonsága - vallási szabadsága, nyelvi kultúrájának ápolása - megtartása, a nemzet határainak védelmén át a lakosság létbiztonsága. A felsoroláshoz csatolható, a sport általi nemzetek közötti versenyek megrendezése.A nép sportolóit a nemzet gladiátorainak tekinti és győztest és legyőzöttet akar látni.

Oktatás és nevelés

2017-10-10
Adminisztrátor
23
Megoldható problémák, némi akarattal. Magyarországon napi jelenség a jövő generáció képzése által keletkezett problémakör. A tágabb körű gyereknevelés felelősség kérdését a törvényalkotók szívesen megkerülik, mert a demokrácia címszó kötelékében, - a szülő és pedagógus írott és íratlan szabályait keresztezve - mindenkinek meg akarnak felelni.A politikusok hibás állásfoglalásából nemzedékek nőnek fel neveletlenül.

Felsőfokú egészségügy

2017-10-06
Adminisztrátor
23
Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Európa és Magyarország számára példaértékű kell legyen. A Klinika felszereltsége, munkatársainak magas szakmai tudása a magyar nép számára biztosíték. Felmerülő szív és érrendszeri betegség esetén ebben az intézményben minden páciens jó kezekben van.

Nagy játszma

2017-10-02
Adminisztrátor
34
A XIX. században készült forgatókönyv ma percnyi pontosan működik. Svájci egybekeltek tisztában voltak munkásságuk súlyával,e-miatt határozatukat titokban kezelték. A világra és népességére néző működtetési tervezet mára hatékonyan, mindemellett lesújtóan lépet életbe.

Tisztulási alap

2017-10-01
Adminisztrátor
28
Bizonyos egészségügyi vonatkozások saját erejüket bizonyítják, nem szorulnak magyarázatra. Esetünkben viszont az asszociáció kényszerpályára kell kerüljön az érthetőség miatt. A fentiekben megadott cím igenis találó. Használata esetünkben ajánlott.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
28
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
13
170
Mai politikai események

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
164
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
156
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
2
155
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
2
142
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
6
141
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
2
140
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
121
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
118
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
68
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Mai látogatók: 2
Összesen: 434
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdapárt