Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1567
A párttal történt eseményeket kronológiai sorrendben szedetten  közöljük, amikkel párhuzamosan minden dokumentumot eredeti példányban olvashatóvá teszünk. Itt nincs duma! Ami megtörtént, azon már nem lehet módosítani, azt be kell nyelnie mindenkinek, akik részt vállaltak  Kisgazdapárt megsemmisítő hadjáratában. Bemásolt dokumentumok mellé, magyarázatokat, elemzéseket fogalmazunk meg, továbbá képi anyagot is mellékelünk. Nagyon sziszifuszi munka amit vállalunk.  A feltehető lassúságunkért elnézésüket kérjük. Evvel szemben előre kijelentjük, ez a  történelmi anyag önérzetében nem sérthet meg senkit, mert amit az elkövetők tettek, az egyenlő az Istenkáromlással.
A  Független Kisgazdapárt logójában a nép kenyerét megtestesítő búza látható, és az ISTEN, HAZA, CSALÁD a jelszavunk. Miért bűn ez? Ezek szerint az is bűn lenn?        - " minden napi kenyerünket add meg nekünk ma. "
Továbbiakban a kapcsolódásokat  rábízzuk az Önök fantáziájára.

Kemény lesz jeligével.

Üdvözöljük oldalunkon!

Önök szerint, milyen mértékű terhet bír el még a magyar nép?
Eddigi szavazatok: 278 db

Hírdetések

Mai látogatók: 4
Összesen: 6969
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse