Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 28 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8732

Legfrissebb cikkeink

Penészgombás kukorica , gabona

2023-03-19
Adminisztrátor
11
Az európai unió mezőgazdasági tárcájának minden munkatársát ( képviselőit ),felelősség terheli. A vád : ukrán fertőzött gabona és kukorica bejutása az unió tagállamainak területére. Emberre, állatra ható mérgező hatású gombák,súlyosan egészség károsítóak.

Gulyás Gergely kisgazda lett

2023-03-15
Adminisztrátor
15
A Fidesz vezérkar egyik tagja,- Gulyás Gergely,- az Orbán Viktor miniszterelnök szóvivőjének március 15.-i beszédében elhangzott: KISGAZDÁK HÁRMAS JELSZAVA, az ISTEN, HAZA, CSALÁD. A REGNÁLÓ Független Kisgazdapárti lelkeket, MERÉNYLET MÓDJÁRA, telibe találta.

Foguk fehérje

2023-03-13
Adminisztrátor
14
HAZÁNK EGYETLEN SORS KIVETETT PÁRTJA, A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT. A RENDSZER NEM VÁLTÁSNÁL, AZ ELSŐ VÁLASZTÁS SORÁN, A KISGAZDAPÁRT 1990-BEN, AZ MDF SZDSZ TÁRSASÁGÁBAN LETT PARLAMENTI TÉNYEZŐ. EZ A KOALÍCIÓS PARTNERSÉG EGY VÁLASZTÁSI CIKLUSIG TARTOTT, AMIT VÉGEZETÜL, 1998-BAN A FIDESZ KISGAZDA KOALÍCIÓ KÖVETKEZETT. ( KATTINTS IDE )

Szereposztás

2023-03-11
Adminisztrátor
13
Évtizedes magyar betegség, hogy képtelenek vagyunk saját magunk, vagy akár a társadalom számára a valódi fontossági sorrendet felállítani. A legalapvetőbb életviteli képlettel sem vagyunk tisztába, ami a madaraknál megtapasztalható. Ők választott párjukkal csak akkor kezdenek "közös-ülni", amikor a fészküket megrakták.

Kiszolgáltatva

2023-03-05
Adminisztrátor
20
Írott és íratlan szabályokat követve, maga a társadalom, aki saját akaratán át, négyéves periódusban gyilkosokat deklarál a maga nyakába. Elképzelhetőn még kevés idő telte el, hogy bizonyosságot nyerjen - a hatalom gyakorlása, végkifejlettségében áldozatokhoz vezet.Áldozat fogalmának értelmezése széles körben jeleníthető meg : ellehetetlenítés, megalázás, alaptalan vád, rágalom, kirekesztés, vallási és faji megkülönböztetés, végkimenetelében a szó szerinti likvidálás. A felsoroltak után az emberiség számára mennyi időre van még szükség, hogy hibánkat felismerjük és egymásban az embert látva, a nyelvi különbözőségek, vallási nézetkülönbségeket félretéve, békében éljünk egymás mellett ? ( FOLYT. KATTINTS IDE )

Magyar Posta kontra Fidesz

2023-03-03
Adminisztrátor
23
Évszázadok múlásával működtetett Magyar Postához, még a legvéresebb szájú kommunizmusban sem mertek hozzányúlni, szemben a Fidesz-KDNP-vel. A dohány boltok után, most a Magyar Posta lesz a következő,amit Fidesz- közeli szolgálók vehetnek majd birtokba ? ( folytatáshoz kattints ide )

Isten MEGELÉGELTE az USA-t

2023-02-28
Adminisztrátor
23
ÉVSZÁZADOK ALATT FOLYTATOTT EMBERELLENESSÉG, MEGBOSSZULJA ÖNMAGÁT. A VILÁG POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI CSŐSZ BEÁLLÍTOTTSÁGÁT,ÖNHATALMÚAN MAGÁRA VÁLLALÓ USA-T, LÁTVA ISTEN, MEGÁLLJT PARANCSOL. KEMÉNYEN BŰNTETT !!!

"LAPOS GUMIABRONCCSAL EGY HELYBEN"

2023-02-25
Adminisztrátor
31
HONVÉDSÉGI PARANCS : LÉPÉS INDULJ ! EZ MA ÚGY NÉZ KI,ORSZÁGUNK LAKOSSÁGÁNAK ALIG 22%-A KÍVÁN EGYÜTT LÉPNI OLYAN PARANCSNOK SZAVÁRA, AKI DEFEKTES KOCSIRÓL VEZÉNYEL.

Biden - Zelenszkij - és a VON ...

2023-02-23
Adminisztrátor
18
Egynéhány ember : Biden, Zelenszki, európai unióban ücsörgő hűbéresek teszik készakarva tönkre Európát. Háborúba sodorták az oroszokat. Valójában ki és kit ütött először ? Az ukrán nacionalista államapparátus, 80 ezer orosz ajkú emberrel szemben hajtottak véghez "vérengzést". Százezreivel hagyták el Ukrajnát...

Nyílt levél zenészek részére.

2023-02-21
Adminisztrátor
31
TISZTELT ZENÉSZ KOLLÉGÁK ! ENGELMANN JÓZSEF 72 ÉVES ZENÉSZ KIMONDOM, - NAPJAINK ELCSÉPELT HARMÓNIÁITÓL, AKKORDJAITÓL MEGFÁJDUL A FEJEM. ZENÉBEN AZ ELSŐ PÁR AKKORDOT MEGHALLOM, TÖBB SZÁZ UGYAN OLYAN ALAPOKON ÍROTT SZÁMOT, NÓTÁT ÉNEKELEK, VAGY DÚDOLOK RÁ. JÓL VAN EZ ÍGY ? HIGGYÉTEK EL, A KEVÉS NÉHA TÖBB !

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
338
12211
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
116
6577
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
64
5128
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
34
3540
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
13
2474
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
2204
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
2047
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
10
1991
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1763
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
1695
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 28 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 8732
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse