Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 91 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8393

Legfrissebb cikkeink

Katasztrofális munkaerő gazdálkodás

2022-12-03
Adminisztrátor
9
Politizálás nem nikkel, azt valahol tudni kell ! A Fidesz-KDNP rossz politikai döntésének köszönhető, hogy 1,2 millió magyar szakmunkás, felső végzettségű állampolgár hagyta el hazánkat. A szarházi nyugati KAPITALISTÁK ismételten belőlünk élnek, mivel ingyen jutottak képzett, középkorú emberekhez.

Vallási egymásnakfeszülés

2022-12-02
Adminisztrátor
9
Magyarországi kereskedelmi tv-k, olyan műsorokat készítenek, -amiben aki csak egy kicsit odafigyel, -"MINTHA" mindenben, ellentétek egymásnak feszülése lenne a cél. BESZÉLJÜNK A TV2 FARM CÍMŰ MŰSORRÓL.

Putyin egyszemélyban felvállalta

2022-12-02
Adminisztrátor
9
Merészségre és bátorságra vall, amit az orosz miniszterelnök egy személyben bevállalt. Szembe mert helyezkedni a dollár tulajdonosokkal,a zsidó nagytőkével. Álláspontja szerint Ő nem az ukrán nép ellen indított háborút, hanem a mérhetetlen cionista törekvésekkel szemben. Ameddig Ukrajnának nem zsidó származású miniszterelnöke volt és Ukrajna népének eszében nem jutott, hogy Oroszország népét, területét veszélyeztesse, -addig semmibaj nem volt. Majd jött a "fekete leves".

Facebook használókat ...

2022-11-28
Adminisztrátor
7
Életünk során sok esetben olyan visszás dolgokkal is szembesülünk, amikben valahol keresni kell,JÓL VAN EZ ÍGY?

Koránban írtak alapján

2022-11-26
Adminisztrátor
13
Vallási misztikumokkal,a milliárdos haszonszerzésig. Ez emberi " ÁLLAT ",maga tehet arról, hogy milliárdok haltak meg, vallási ideológiák miatt. Miért hisznek az emberek a megfoghatatlanságban ? Senki nem merné gondolni ,hogy tanult próféták, ember milliárdokat képesek a megfoghatatlannal irányítani. TISZTELT OLVASÓK ! (kattintsanak erre az írásra )

Anglia kíntornásza

2022-11-24
Adminisztrátor
15
Lehető legrosszabb döntést hozta meg az angol miniszterelnök. Újabb fegyvereket küld Zelenszkij-nek. A további gyilkolásra alkalmas fegyvereket nem az ukrán nép kérte, hanem egy osztályidegen, akinek Ukrajna csak egy hadászati területnek számít. Lényeg ! A raktáron fekvő elavult fegyverekből pénzt kell csinálni. DE KI FIZETI A SZÁMLÁT?

Polgári engedetlenség

2022-11-23
Adminisztrátor
14
Mit jelent valójában a polgári engedetlenség ? Minden olyan, ami a hatalmat gyakorlóknak kellemetlen, irritáló és nem utolsósorban veszélyt jelent, további tevékenységükre. Hab a tortán, amikor a polgári engedetlenség a "helytartók " gazdasági tevékenységének túlkapásaira irányul. ÁLTALÁBAN, SZÁMUKRA ITT SZAKAD EL A CÉRNA ÉS KÉPESEK AKÁR SAJÁT SZAVAZÓIKAT IS " golyófogónak " felhasználni.

Magyarország lakóinak számláján

2022-11-19
Adminisztrátor
23
Tegyük fel a világ legegyszerűbb kérdését : MILYEN NEMZET VALÓJÁBAN A MAGYAR ? Látottak alapján - megalkuvó, ősei múltját ( hazáját ) nem tisztelő,kocsmai szintű államimádók. Igazán gondolkodó és hazájáért tenni akarók száma olyan mértékben elenyésző, hogy a mindenkori hatalom másodpercek alatt megsemmisíti őket.

Zelenszki egyedül marad

2022-11-17
Adminisztrátor
18
"Hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát"! Zelenszki az egész világot félrevezetve zsarol és mivel fogynak az eszközök, még attól sem riad vissza, hogy az idáig támogatásáról biztosító amerikai elnöknek is beszólt. A lengyel politikai vezetés óvatosan fogalmaz a rakéta támadás indítóinak személyéről, de Zelenszki,a lengyel miniszterelnök álláspontját is elutasítja. KI LEHET EZ A FIGURA, HOGY ILYEN BÁTORSÁGGAL RENDELKEZIK?MIT JELENTSEN AZ : MINDEN HATALMAT ÖSSZEAKAR UGRASZTANI? CIONISTA? MEGGONDOLATLAN UKRÁN ÍTÉLET VÉGREHAJTÓ? MILLIÓ KÉRDÉS MERÜL FEL, DE A LÉNYEG : EZ A BUTA EURÓPAI UNIÓ NEM HAGY FEL A ZELENSZKI IMÁDATÁVAL. MINDEN ESETRE, A TARTALÉKOK FOGYNAK ÉS ZELENSZKI HAMAROSAN MEGBUKIK.

Orbán Viktor összehívta a védelmi tanácsot

2022-11-16
Adminisztrátor
21
Értékelhetetlen : miért nem a köztársasági elnök asszony hívta össze a védelmi tanácsot, miközben tudva levően, valójában Ő a magyar honvédség első számú főparancsnoka ? A miniszterelnöknek a honvédséghez köze sincs. Ebben az esetben is kiviláglik : minden hatalmat Orbán Viktor tart a kezében, akár a magyar ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNYRE FIGYELEMMEL. Hárommillió magyar szavazó császárának hatásköri túllépése, társadalom ellenes.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
310
11123
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
104
6052
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
60
4751
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
31
3254
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
13
2287
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
2079
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
1932
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
6
1882
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
1663
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Hajdara Róland az FKgP új elnöke

2018-12-19
Adminisztrátor
1598
Huszonnyolc évre volt szükség, hogy a Független Kisgazdapárt élére egy olyan személy került, aki a búzát, rozsot, tritikálét meg tudja különböztetni egymástól. Az aszfaltbetyárok hegemóniája a múlté és egy olyan ember a párt vezetője, aki Nógrád-Megye szülötte.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit érdemelnek, akik hazájukat elárulják ?
Eddigi szavazatok: 91 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 8393
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse